donderdag 11 februari 2021

500519 - HOELEEFLONERS OP KORTE TERMIJN UITGROEIEN TOT PARLEMANTAIREN, COICHETS, LESBIENNES EN ZAKKENVULLERS

 

.

500519 - HOELEEFLONERS OP KORTE TERMIJN UITGROEIEN TOT PARLEMANTAIREN, COICHETS, LESBIENNES EN ZAKKENVULLERS

*

*

WOENSDAG 10 FEBRUARI 2021

INHOUD

*

EN DAT ALLES ONDER DE ZEGEN VAN DE GODDELIJKE PROFEET EN VAN DE NOG HOGERE BLAUWE OPPERGODEN VAN DIT KLOTELAND…

*

 

Breaking News

*

Aan de spinnekop kan ’t niet liggen…

*

Nog meer cijfers: hoe Sihame El Kaouakibi zich rijk rekende in de integratie-industrie

We beginnen, voor de lol, opnieuw met enkele verse woorden van Dyab Abou Jahjah: “We moeten lessen trekken uit #sihamegate: 1- over het herwaarderen van vrijwilligerswerk tegenover Sociale ondernemerschap (non profit naar profit constructies), 2- Over partijfinancering, 3- Over de mantras van “diversiteit” en “empowering” als verdienmodel. Vul gerust aan..”

Er blijven zorgwekkende cijfers rond Sihame El Kaouakibi naar buiten lekken.

We schreven reeds eerder dat het betrekkelijk makkelijk is om de integratie-industrie te herkennen. Zoals in het heelal zwerft er ergens een grote vzw rond, waarrond dan plots kleine commerciële planeten opduiken die de grote vzw factureren voor allerlei producten en diensten.

In het geval van Sihame El Kaouakibi was het opper-consultant en sterrenwichelaar Deloitte die haar wijs maakte hoe ze haar integratie-imperium moest structureren. Volgens verschillende bronnen paste Sihame El Kaouakibi de haar aangereikte lessen maximaal toe, en meer zelfs.

De truc van Deloitte

Deloitte leerde El Kaouakibi hoe ze kon verdienen aan haar subsidie moederschip, de vzw Let’s Go Urban. De rechten op al wat niet los en vast zat in het moederschip moest El Sihame onderbrengen op de planeet “A Woman’s View”, een privé-vennootschap van El Kaouakibi. Alle rechten verbonden aan het ‘merk’ Let’s Go Urban mochten niet in Let’s Go Urban zitten, maar moesten in deze aparte commerciële vennootschap gestoken worden. Kwestie van professioneel en performant over te komen voor…. weer nieuwe subsidie stromen…

Alle lessen uit de ons omringende Business Schools van West-Europa werden losgelaten op de vzw Let’s Go Urban. Het is tekenend voor de Deloittes en Business Schools van deze tijd, dat er geen seconde werd stilgestaan bij het feit dat nagenoeg elke euro die binnenkwam bij de vzw Let’s Go Urban een gesubsidieerde euro was, die niet bedoeld was om afgeleid te worden naar de persoon El Kaouakibi, maar wel bedoeld was voor het doel van de vzw, nl. kansarme allochtone kinderen.

Van techniek naar truc

Een techniek die in multinationale middens wordt toegepast is het verkopen, leasen, of verhuren van de rechten op een naam. Als we spreken over Starbucks, MacDonalds of Kentucky Fried Chicken, heeft het zin om franchisenemers in de keten een som te laten betalen voor het ‘merk’, want het is dat ‘merk’ waarmee iedereen in de keten geld verdient. Die multinationals spelen echter niet met overheidsgeld. Bovendien heeft de naam van een multinational een onmiskenbare waarde. Het maakt voor een franchise nemer in de voedingsindustrie een groot verschil uit of hij ‘Starbucks‘ op zijn gevel mag hangen of ‘‘t Kommeke Koffie bij Jeanine‘.

 

In het geval van Sihame El Kaouakibi is de vercommercialisering van de naam ‘Let’s Go Urban’ a rato van 5.000 euro per jaar, een slag in het gezicht van de subsidiërende overheid, en vooral de bevolking die deze gelden voorziet. Er is voor de subsidiërende overheid geen enkel verschil of ze nu met ‘Let’s Go Urban‘ in zee gaat, of met ‘Let’s Dance Urban‘, of met ‘Sihame’s allochtone danswinkeltje‘… Het afleiden van gelden van de gesubsidieerde vzw naar een privé-vennootschap mag dan een techniek zijn in de wereld der multinationals, in de relatie tussen overheid en El Kaouakibi was het gewoon een (vuile) truc.

Geen enkele overheid zou op voorhand akkoord gaan met een deal waarbij de gesubsidieerde partij eist dat er eerst, apart, op een privé-rekening 5.000 euro moet betaald worden voor het gebruik van de naam van de gesubsidieerde partij. Het is schrijnend dat de overheid deze doorzichtige truc niet heeft opgemerkt in de boekhouding van Let’s Go Urban.

‘Coaching’ of het nieuwe integratie-manna

Naast de verhuring van de naam door een privé-bedrijf liet El Kaouakibi zich naar verluidt twee keer betalen. Ze kreeg een vergoeding uit het subsidiemoederschip “Let’s Go Urban”, maar tegelijkertijd factureerde ze vanuit haar privé-vennootschap “A Woman’s View” aan datzelfde moederschip.

De facturen die ze stuurde vanuit haar privé-vennootschap waren voor ‘coaching‘. Vraag is waarvoor ze dan al rechtstreeks vergoed werd binnen de moeder-vzw.

Het lijkt er een beetje op dat Sihame El Kaouakibi zich door de vzw liet betalen voor ‘leidinggeven’ en dat ze zich als leidinggevende van de vzw liet ‘coachen’ door…. zichzelf.

En Sihame moet daarbij heel wat ‘afgecoacht‘ hebben. Zoveel zelfs dat volgens De Morgen het consultancy kantoor Deloitte erg ongemakkelijk werd toen ze de hoogte van de bedragen zag die het moederschip Let’s Go Urban aan de privé-vennootschap van El Kaouakibi had betaald voor ‘coaching’.

177.615 euro

Dat is het bedrag dat El Kaouakibi op 2 jaar tijd (sept 2018 – sept 2020) factureerde vanuit haar privé-vennootschap A Woman’s View naar de vzw Let’s Go Urban voor ‘coaching’. Coachingsuren werden naar verluidt gefactureerd aan 60 euro per uur. Een snelle rekensom leert ons dat Sihame een slordige 2960 uren factureerde op 2 jaar tijd. Dat is een goed aantikkende 1480 uur per jaar. Dat zijn 185 werkdagen aan 8 uur per dag. Dat zijn wel erg veel coachingsuren voor iemand die nog een 5 tal andere vennootschappen bestuurt én in 2019 Parlementslid werd.

Nu, we weten ondertussen van Calvo en El Kaouakibi (al maanden niet meer in het Parlement) dat Parlementslid-zijn gewoon betekent dat je elke maand een riant bedrag op je rekening gestort krijgt, en dat je daarvoor niets moet doen, zeker niet zetelen in het Parlement.

Vanuit verschillende hoeken horen we dat er bij deze laatste nieuwe cijfers grote bedenkingen worden gemaakt, niet alleen door leden van de Raad van Bestuur van de vzw Let’s Go Urban, maar ook door Deloitte en het Parket.

Wordt ongetwijfeld vervolgd, … heu…. het verhaal bedoelen we dan. En Sihame waarschijnlijk ook.

*


CORONA & CENSUUR

*

VRIJE COMMENTAAR


LES IN GESCHIEDENIS

*

Noem dit recent Blauw Schandaal rond El Kaouakibi gerust een van de vele topjes van de blauwe ijsberg die, verre van de grootsheid van de Titanics, zelfs nog geen notenschelpje van een roeibootje kan doen vergaan…

Vooral geen golven opwekken…. Dat zijn toch de instructies van de Hogere Overheid? De gewone Burger mag pas, als hij dat dan nog zal kunnen, de mond opendoen als eenmaal de islamisering tot een ‘goed einde’ is gebracht…..

 

Want, zegt Lachtaert, d.i. de Rover Hoofdman, daar wordt nie mee gelachen! Want we waren djust zo goe bezig!!!!!

Sjieke Sjarel namelijk, de Zeus van de Oppergoden van de EU-Olympus, voelt de siddering tot in zijn uitgezakte teelballen. Zijn geniaal Leiderschap wordt in twijfel gebracht en hij weet als geen ander dat de messentrekkers van de EUSSR voortaan achter het hoekje op hem staan wachten.

They want more money !!!!!

*

Misschien is het ogenblik daar, om nogmaals het einde te belichten van de Moslim Aanvoerder na de mislukte belegering van Wenen in 1683, nauwelijks 100 jaar voor in 1789 in Parijs de poppetjes aan het dansen gingen. Ja Ja, net als nu, waren het toen ook al roerige tijden….

Laat U vooral niets wijsmaken.

Overal in Europa ofwel invallen door bloeddorstige Allah Adepten, toen indertijd nog niet via de buiken van hun vrouwen, maar via hun vlijmscherpe kromzwaarden, ofwel wegens de burgerlijke onlusten van het Gemeen Gespuis tegen het Wettelijk Gezag.

Ja Ja, dat ging toen zò te werk, bij de geboorte van de ‘Democratie‘ die er sindsdien niet veel is op verbeterd. Integendeel. Zelfs een hond met een hoed op, wil Burgemeester worden. Minder voor de eer, maar meer voor de poen. In sommige gevallen, zoals in Waregem, zelfs voor de seks.

Mannen-sodomieters weten waarom.

Maar terug naar die mislukte Turkse Opperbevelhebbr in 1673 voor de Poorten van Wenen…. Hij kreeg, na een maandenlange bloederige belegering, het beval uit Istanbul, om aan het hoofd van zijn schaapjes, zo ordevol mogelijk de aftocht te blazen. Een soort van Führer Befehl acant la lettre, want Istambul was tot voor kort (1483) nog, naast Rome, de Hoofdstad van het (Oost) Romeinse Rijk en heette toen CONSTANINOPEL, de Stad van Constantijn de Grote, de man die het Christendom verspreidde in Europa.

Ter herinnering: hier in Centraal Europa wilden de Moslimmerds oprukken, binst ze onderwijl in Spanje (Reconquista 711–1571) dapper lagen onderuit te gaan….

Och het is een naar geval.

De opvolgers van de door Allah gezegende Profeet namelijk, pas overleden in 632, waren 100 jaar later al doorgedrongen tot aan en over de Pyreneeën, waar ze in te Poitiers door K  rel Martel (732) werden gestopt. Het duurde toen tot ze keer op keer het onderspit moesten delven, zoals in de zeeslag van   LEPANTO (Ionische Zee - 7 oktober 1571) door Jan van Oostenrijk, bastaardzoon van Keizer KarelV 711–1571, in de pan werden gehakt. …

Toen de stoet van de gedecimeerde Verslagenen eindelijk terug waren binnen de muren van Istanbul, werd de Aanvoerder door de Sultan, die even zijn haremse bezigheden terzijde had geschoven, ten paleize uitgenodigd waar hij een zwarte zijden sjaal ontving. Wat een stilzwijgend bevel was tot zelfmoord. Binnen het uur. Wat aldus geschiedde. De rest van de teruggekeerden werd, naar goede moslim-gewoonte, over de kling gejaagd.

Vraag: zou El Kaouakibi ook op de hoogte zijn van dit gebruik eigen aan verlirzierde islammerds?

Mij niet gelaten, gezien de benarde funiete situatie van ons Parlement.

REKENLES

Verftrekkende van de hierboven verstrekte data & jaartallen, bereken hoelang het nog duurt voor we de volgende Moslim Invasie mogen verwachten.

Is, ’om de 200 jaar’ geen goede gok? Van WENEN 1783 tot Antwerpen 1983….toen was de herovering van onze Gewesten reeds enkele jaren goed aan de gang…

Aan Het Beleg van Wenen dankt de Vrije Wereld het bestaan van de croissant, d.i. de vernederde want horizontale Turkse Halve Maan, die we wereldwijd sedertdien op onze ontbijttafel krijgen…

Eclk zegge ‘t voort

*




Geen opmerkingen: