maandag 1 mei 2017

4123


Maandag 1 Mei

*
4123 - IN DE CLINCH VOOR VETBETAALDE POSTJES MAAR REGERINGSWERK? HO MAAR!!!
*
INHOUD: VLAANDEEN RBUILT: elkaars vette vliegen afsnnoepen, dat is bjlnage nog niet Bruxellabad heroveren….

DAKVENSTER OP DE WERELD

*
Antwerpse kiezer "wil in het midden van het bed liggen"


*
Kris Peeters, die volgend jaar de CD&V-lijst trekt in Antwerpen,….
Dat wordt trekken en duwen….
*
.. trekt vanaf vandaag actief naar de kiezer. Het is niet de start van de verkiezingscampagne, benadrukt hij in interviews in Gazet van Antwerpen en op Radio 1. "We willen het werk van onze Antwerpse schepenen niet bemoeilijken." Eerder dan van een verkiezingscampagne te spreken, noemt vicepremier en toekomstig lijsttrekker Peeters het "de start van een nieuwe politieke beweging".

Ik denk dat elke lijsttrekker de ambitie moet hebben om, als hij de kans krijgt, burgemeester te worden
Kris Peeters (CD&V)
**
De Antwerpse delegatie trekt vanaf vandaag dan ook niet als CD&V naar de kiezer, maar wel onder de noemer 'Thuis in't stad'. "We willen in dialoog gaan met de Antwerpenaar, en daarvoor hanteren we verschillende instrumenten", zegt Peeters in 'De Ochtend' op Radio 1. Een van die instrumenten is de inzet van zogenaamde stadsmussen, jongeren die de Antwerpenaar zullen bevragen. Daarnaast organiseert de partij vijf stadsateliers rond een specifiek thema. Het eerste, 'Actief thuis in 't stad', vindt plaats op 17 mei. Tot slot volgt er een 'Ronde van 't Stad'.

Alle informatie die deze initiatieven opleveren, wordt nadien meegenomen naar de echte verkiezingscampagne die volgend jaar start, aldus Peeters. Wat hem betreft, wordt de start daarvan zo lang mogelijk uitgesteld. "We willen er voorrang aan geven dat de huidige coalitie zo lang mogelijk regeert en beslissingen neemt", aldus Peeters. "Zowel in Antwerpen als op het federale niveau hebben we nog mensen die hun werk moeten doen, en wij willen daar niet tussenkomen."

Wel durft Peeters voorzichtig vooruit te blikken. Op de vraag of hij Antwerps burgemeester wil worden: "Ik denk dat elke lijsttrekker de ambitie moet hebben om, als hij de kans krijgt, burgemeester te worden. Als de Antwerpenaar ons de kans geeft, zullen wij dat burgemeesterschap opnemen. Maar ik blijf met twee voeten op de grond, er is nog een lange weg te gaan."

De weg naar de woestijn…
*
Ex-Digitaliaanse Bedenkingen
*
Ondergetekende is maar ’n Bloggerke van 13 in ’n dozijn (maar het is zijn lust en zijn leven) maar ik heb een veel beter gedacht dan Meneerke Peeters.
Antwerpen laten ’t is, ’t Weverken zet een nieuw weefstuk op in Broekzele om daar met harde hand in ’n fluwelen handschoen orde op zaken te stellen. Om landelijk naar de Kiezer te trekken met slechts één enorm belangrijk programma-punt: maak van de Hoofdstad van (de te  hervormen)  Europese Unie met als nieuwe of vernieuwde leden Groot Brittannië en de Russische Federatie, van Brussel een bruisende stad. Dan kunnen voor eens en voor altijd de laatste restjes van de Islamitische Invasie op geruimd worden. Door bvb zich rigoureus aan de Taalwet te houden:  Brussel kent maar 2 talen: Vlaams de leidende taal en het straat-Frans voor de boertjes.
Dit kan natuurlijk maar als er maar één enkl Stadsbestuur meer is: gedaan met de 19 baronnen die (Vlaams) geld verslinden als modder.
Met in het Land hier en daar nog ’n paar Slinxe,  Schotse en Scheve Rode Broeders van hun burgemeesters-troon te verdringen. Zodat in het Vlaams Parlement eindelijk!!!! onze zelfstandigheid kan worden uitgeroepen. Laat lijk ’n drietraps-raket eerst de Brusselse Francofonie los en vervolgens de Waalse, zodat de vlucht in de ruimte succesvol kan tot een goed einde gebracht worden…
Twee personen moeten alsdan voor de Rechter zijn verschenen: Kris Peeters en Guy-het-Liegebeest. Dat zou alleen maar mogen kunnen, als de uitspraak op voorhand vaststaat: net zolas Egmont en Hoorne, door publieke onthoofding op de Brusselse Grote Markt.
Met CNN in de coulissen, die van uit hun voortaan definitieve plaats op de achtergrond, het voorrecht hebben om Donald Trump met Vladimir Poetin die in de loge, in gezelschap van Marine Le Pen, Geert Wilders en Gerolf Annemans, op elkaars gezondheid het glas bubbels heffen.
Hoog! Hoog! Hoog!
"de start van een nieuwe politieke beweging".
Waardoor dus impliciet wordt toegegeven, dat de vroegere CVP zo goed als om zeep is. De Tsjeven zijn halvelings (half links?) van kleur veranderd: van licht rood naar diep-rood. Half-om-half, belovers en graaiers.
Tijd inderdaad, niet voor iets nieuws, maar voor vereenvoudiging van de spelregels. Voortaan mag de oppositie nog wel altijd zoals vroeger, haar werk doen.
Op de plaats waar ooit, zoals bij Egmont & Hoorne, waar e standbeelden komen van Peeters en Vrhfsdt, moet er plaats voorzien worden voor deze oppositie  Die mogen, zolas gezegd, als voorheen hun werk doen, maar het moet constructief zijn. Geen afbraak-politiek zoals de laatste 50 jaar… Indien niet: de Rechtbank.
'Thuis in't stad'.
Waarom zouden Antwerpenaren zich niet thuis voelen in hun eigen stad?? Ha, juist, door de massale toevlooed van ‘boot-vluchtelingen’ die via de Scheldemonding zij  komen binnen gewandeld…
Eigenlijk bevestigt  Meneerke Peeters hier dat zijn Tsjeven-Partij inderdaad tot een Moslim-partij is verworden, die bijna zo goed als 900% op die vreemdelingen (hun kizers) is gefocust. Het zijn die die zich in de Koekenstad moeten thuis voelen….
Stadsmussen
Zeer toepasselijk in de geest van Meneerke Peeters: hij zegt ‘STADSmussen’, maar hij bedoelde wel degelijk ‘STRAATmussen. Die pikken inderdaad graag overal een graantje mee… Het krioelt ervan, in al de geledingen van dat zogezegd ‘Christekijk’ gedrocht. Een duizendpoot met maar één doel voor ogen: de mesnen bij de neus leiden…

et leven in Antwerpen, volgens Krisje Peeters
'Actief thuis in ’t stad’
*
dat de huidige coalitie zo lang mogelijk regeert en beslissingen neemt",
Een zeee typische kont-draaierij van de Tsjeven: ze laten enerzijds de geest uit de fles en verzekeren daarbij anderzijds dat ze het goed bedoelen … Als het maar opbrengt.. En postjes verzekert.

*
(Digitalia)

Geen opmerkingen: