donderdag 2 maart 2017

4050


 
Wo 2 Maart
4050      - VLAANDERENS SCHANDE TEN VOETEN UIT
*
INHOUD: C.G.K.R.: klare wijn en goedkope reclame tegen Joods Actueel in DS
*

VENSTER OP DE WERELD
*
Unia stuurde ingebrekestelling naar Joods Actueel
*
Joods Actueel publiceerde vorige week een interne mail waarin een Unia-jurist de veroordeling van een man die anti-semitische leuzen scandeerde op een pro-Palestijnse manifestatie ‘krom-spraak’ noemde.
Unia heeft daarop een ingebrekestelling gestuurd naar Joods Actueel. Volgens het tijdschrift klaagde het gelijkekansencentrum daarin aan de naam van de jurist genoemd werd.

Het gelijkekansencentrum zou gevraagd hebben aan Joods Actueel om de naam van de juridisch medewerker van de site te halen. Michael Freilich schrijft dat zijn site is ingegaan op die vraag omdat ‘wij het doel behaald (hebben) dat wij wilden bereiken, namelijk een publiek debat over de werking van Unia’.
Onderaan het artikel voegt de site wel een lijst van 15 links toe waarin de naam van de jurist genoemd wordt omdat hij optreedt in panels of genoemd wordt in krantenartikels. Dat toont voor Joods Actueel aan dat het niet gaat om iemand van de interne dienst.
*
Ex-Digitaliaanse Bedenkingen
*
Om duidelijk te zijn: voor de ‘jurist’ van het Islamitisch Centrum was de veroordeling van de Moslim-fundamentalist voor zijn scheldpartij tegen de Joden geen ‘rechtsspraak’ maar een anti Koran-uitspraak. Partijdig dus want niet in het voordeel van de Moslim Broederschap.
Joods Actueel had in een interne nota de zaak voor het eigen publiek (in de hoop van veel en luid applaus) willen verduidelijken, en had daarbij ook de naam van de betrokken ‘jurist’ vermeld. Het ‘Centrum’ vindt dit een schending van de privacy van die ‘jurist’ en gaat dus in galop in de aanval. Waarbij over het hoofd wordt gezien, dat deze zogezegd interne ‘jurist’ met naam en toenaam zelf in het openbaar optreedt ten voordele van de Islammerij….
De Standaard springt meteen mee in het zadel.
Het mag dan ook duidelijk zijn: de poco-kladderaars hebben hiermee hun voorkeuren duidelijk in de vitrine gezet: wrg met ons, weg met de objectiviteit, leve de partijdigheid van het Centrum. DS kiest dus voor de onderwerping aan de Planetaire Globalisatie van de Nieuwe Wereld Orde. DS is dus de zelfverklaarde vijand.
Anders gezegd: een mooie gelegenheid gemist om te zwijgen,.
Goede kant van de zaak: weeral enkele tientallen lezers die er genoeg van hebben….
(Digitalia)
++++





Geen opmerkingen: