zondag 12 maart 2017

4073


Zondag 12 Maart
4073 - WEERAL BIJLTJESDAG IN DÜSSELDORF: HET WORDT NET ALS BIJ MULTATULI ZEER EENTONIG
*
INHOUD: DUITSLAND: weeral Düsseldorf, deze keer is de dader ontsnapt maar het is ’n man en ook half gek. Weer volgt de politie ’n spoor..
Volgens vriend Jean is La Märkelina ’n ordinaire ‘Griezelbitch’, maar is dat wel de juiste omschrijving? Zou ‘Wenteklteef’ niet beter zijn, want op de BBQ komt ze toch! Liever vroeg dan laat.
*


VENSTER OP DE WERELD
*
Dag na bijl-aanval: machete-aanval in Düsseldorf
**

Harder terugslaan: dat is het enige dat helpt….
*
Een dag nadat een man zeven mensen verwondde met een bijl in het centraal station van Düsseldorf, is er in het noorden van de stad opnieuw een aanval gebeurd. Dit keer met een machete. De dader zou momenteel nog op de vlucht zijn.
**
Islam is de Beschaving v/d Dood
*
Het slachtoffer, een man van 80 jaar, zou gewond zijn maar aanspreekbaar. Hij werd voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis. Voorlopig is het nog raden naar de aanleiding van de aanval. “Omdat de situatie momenteel nog erg instabiel is, hebben we meer politiemacht ingezet”, liet een woordvoerder van de lokale politie weten.
Donderdagavond vond er al een aanval in het centraal station van Düsseldorf plaats. Een man verwondde er toen 7 mensen met een bijl. Onderzoek wees uit dat het om een verwarde man ging en er geen sprake was van een terreurdaad
*
Ex-Digitaliaanse Bedenkingen
*
Donderdag avond de eerste vertoning met het kapmes, en vrijdag, dz dag  daarop reeds de tweede, deze keer met de machete. Moet wel, want met kromzwaarden zo maar open en bloot in het openbaar: dat weet toch iedereen dat daar vodden van komen.
Het ziet er dus naar uit, dat de Stad Düsseldorf maar best ineens Kappmessersheim zou mogen gaan heten. De stad loopt daar immers vol met psychisch gestoorde kontheffers die verzot zijn om op het scherp van de snede treinreizigers, bij wijze van verrassing, met de diepe vreugden van de Islam te laten kennis maken.
**
Mekka en Medina, dààr zit het gif
*
Ze doen het gewoon voor de lol, en omdat hun ingebeelde God Allah door de mond van de woestijnprofeet van 1400 jaar geleden dat zo wil. Het is er niet van ‘gaat en onderwijst alle volkeren’, maar van ‘gaat en doodt alle volkeren’, wat ook als ’n soort ‘religie’ wordt verkondigd….
**
*
De Overheid en de Media minimaliseren de wonden en nemen daarbij meteen de daders in bescherming. ‘Schutzhaft’ (een socialistische sadistische manier van redeneren) heette dat vroeger: in Uw eigen belang vastgezet te worden zodat er U niets overkomt.
En nu blijkt toch wel, dat de aanvallen met de blote bijl, de eerste in een lange rij, gepleegd zijn door minstens 3 zeer jonge zwarte Noord Afrikanen die zijn mogen wegkomen van de politie. Daar bestaan zelfs diverse GSM-opnames van, iets dat de Düssemdorfer Polizei op bevel van Hogerhand, niet leuk vindt. De meesten daarvan zijn dan ook ondertussen rap-rap verwijderd van YouTube. Want in strijd met de voorgeschreven officiële rapporten.
Een vlugge blik op
meer is er echt niet nodig om alles over de Waarheid, geheel de Waarheid en niets dan de Waarheid te kennen.
U moet toegeven: het zijn Hitleriaanse toestanden waarbij in vergelijking de Holocaust in het niets verdwijnt. Het volk van Isaël had geen moorden begaan en toch moesten die toen allemaal ‘ausgerotet’ worden. Nu is het dus onze beurt.
Dat is dus de prijs van de Rode ‘vooruitgang’… Volgens mij staat dat gelijk met collectieve zelfmoord. Of zou 1813, het ‘Noodnummer’ voor hulp bij zelfdoding, daar ook goed voor zijn?
*
(Digitalia)
++++





Geen opmerkingen: