zondag 25 augustus 2019

5271 II





RADICALE MOSLIMS IN VERWEER TEGEN BOERKAVERBOD
**
*
AMSTERDAM – Met het boerkaverbod voor de deur is de toon bij Nederlandse tegenstanders van die wet verhard. Extremisten koppelen het verbod aan de jihad, ze dringen er bij twijfelende vrouwen op aan om juist nu voor de sluier te kiezen en betalen de boetes. Een Brabantse stichting deelt gratis nikabs uit.
De Telegraaf

Onder anderen jihadpreker
**
Abdul-Jabbar van de Ven, (geboren als Johannes Lambertus Henricus (Jilles) van de Ven
roept op tot ’standvastigheid’ en betaalt boetes. De veroordeelde Haagse terrorist Moussa L. koppelt het verbod aan het voeren van heilige oorlog. Een door een Afghaanse Nederlander gerund pro-IS-platform stelt dat zowel vrouwen als mannen de hel wacht als de nikab af gaat.

De NCTV houdt zorgelijke ontwikkelingen in de gaten, zegt een woordvoerder, inclusief de eventuele gevolgen van de invoering van het verbod.

Bron:
Silvan Schoonhoven
*
 

Kijk, kijk: het is er eindelijk uit: ons Christenen en Ongelovige Honden, wordt noch min noch meer de Heilige Oorlog, net als 1400 jar geleden, verklaard.Nu weten we tenminste waar we voor staan, als we teritgslaan.
Of beter: misschien wel het begin van wat Europa in 711 overkwam bij de verovering van Spanje/Portugal door de Moslims. In amper VIER jaar tijd botsten ze reeds aan bij de Pyreneeën die hen de weg versperden. Wat niet belette dat andere Moslims langs de Franse kust reeds tot bij Bordeaux waren gekomen, waar ze in 732 finaal werden verslagen en teruggejaafgd. Maar de Moslim Bezetting duurde niet minder dan 800 jaar, namelijk tot 1492, het jaar dat Colombus Amerika ontdekte
In 1571 probeerden ze nogmaals, maar hun machtige oorlogsvloot werd verslagen in de Zeeslag van Lepanto (Griekenland) . Ze probeerden nogmaals in 1583 in wat bekend staat als Het Beleg van Wenen, waarde Halve Maantjes na maanden van uitzonderlijk terrorisme, als geslagen honden met de staart tussen de benen, dienden af te druipen. Denk daar aan, iedere keer als U bij de baker naar ‘Croissants’ vraagt. Die weerden daags nadien ten eeuwigen dage bedacht, toen de blijde mare Parijs had bereikt. Die Halve Maan? We vreten die op met huid en haar….
*
Zondag 25 Augustus 2019

Geen opmerkingen: