donderdag 29 augustus 2019

5277

.

 Is dat vluchten nu het nog kan?
Greta Thunberg gaat per zeilboot naar VS om de ‘klimaatconferentie’ bij te wonen.
*
Schipper Boris Herrmann, vader Svante en ® Greta Thunberg.
Wat ’n mooi verhaal om later, onder het tellen van de hierbij verkregen goudstukken aan haar kleinkinderen te vertellen!
*
ZWEDEN: PLOTSELINGE STIJGING VAN HET AANTAL EXPLOSIES
**
*
Geplaatst op 27 augustus 2019
*
*
In Zweden vonden in het eerste halfjaar van 2019 ongeveer 45% meer bomaanslagen en explosies plaats dan in dezelfde periode vorig jaar.

Contra magazine

Volgens statistieken van de autoriteiten vonden er in Zweden in het eerste halfjaar van 2019 in totaal 120 springstof-incidenten plaats, terwijl dat er in de eerste helft van 2018 “slechts” 83 waren. Verschillende bronnen berichten echter over het hele jaar 2018 van verschillende aantallen. Volgens het dagblad “Dagens Nyheter” vonden er in het jaar 2018 in het hele land 157 explosies plaats, terwijl de Raad van criminele preventie (BRÅ) verleden jaar 108 gevallen van verwoesting door explosies meldde.

De aantallen verschillen, maar alle organisaties zijn het erover eens dat de bomaanslagen in het jaar 2019 zijn toegenomen. De criminoloog Sven Granath ging op de explosies in en verklaarde:

“Ja, helaas zijn ze toegenomen. Waarom? We weten het niet. Het kan aan de toename van wapengeweld op nationaal niveau liggen. Op verschillende plekken kan het tot een of meerdere conflicten tussen criminele netwerken komen, die echter heel moeilijk op te sporen zijn.”

De herkomst van de springstof is grotendeels onbekend. “Je kunt alleen maar speculeren. Het zou van een bouwplaats gestolen en verkocht of binnengesmokkeld kunnen worden”, ging Granath verder en merkte op dat de rechercheurs nooit precies zouden weten welk materiaal er voor de explosies gebruikt werd en waar het vandaan zou komen.

Volgens informatie van de politie is de soort explosies de afgelopen jaren veranderd. Vroeger waren handgranaten vaker bij Zweedse bomaanslagen aan te treffen, nu is dynamiet, dat van bouwterreinen werd gestolen, de nieuwe norm geworden.

Deskundigen beweren dat de explosies waarschijnlijk verband houden met georganiseerde criminaliteit en op grond van strengere voorschriften voor vuurwapens in Zweden zouden kunnen toenemen.

De Zuid-Zweedse stad Malmö werd de afgelopen jaren met een groot aantal explosiezaken geconfronteerd. In het jaar 2017 waren het 58, verleden jaar 45 en dit jaar al 23 gevallen. Het is opmerkelijk dat de stad in het begin van dit jaar binnen slechts 24 uur drie explosies registreerde. Malmö geldt als “hotspot” van migranten-bendes, die al complete straten controleren.

Het lijkt erop alsof de autoriteiten bereidwillig de kop in het zand steken wat betreft de correlatie tussen een toename van migranten en vluchtelingen en het toenemend aantal bommen en explosies. Deskundigen en ambtenaren kunnen het “georganiseerde misdaad” noemen, als ze zich daar beter door voelen. Daarbij wordt het eigenlijke probleem echter volledig geïgnoreerd.

De realiteit ziet er zo uit dat de import van ontelbare mensen uit de Derde Wereld in een ooit rijk en stabiel land van de Eerste Wereld, van dit land een onveilige en turbulente gevechtszone heeft gemaakt. Uiteindelijk oogsten ze wat ze zaaien – en Zweden oogst het tienvoudige.
*

Zouden onze bloedeigen ‘Kwaliteitspers’ soms toevallig allemaal vergeten zijn om, niet dat éne Zweedse zeil-incident uitvoerig te bespreken,, ook de vele honderden ‘bom-incidenten’ te vermelden? Toeval kan het niet zijn, want ze zijn met velen die, toevallig, allemaal op hetzelfde moment net hetzelfde ‘vergeten’.
Ik kan mij van de indruk niet ontdoen, dat het eerder gaat om een of andere vorm van de Taqiyya, de islamitische omèrtazoals die in ’n vorige bijdrage (5269) nogmaals werd uitgelegd.
Wat me er toe brengt, dat zowel bij ons als in Zweden en overal elders in Europa, de Moslim Revolutie zeer nabij is. In het Antwerpse is die trouwens al in volle gang….
En daar helpt geen enkele ‘klimaat-conferentie’ een moer aan. De H. Anuna kan dus net zo goed thuisblijven. Om, op de schoolbanken, haar tijd beter te besteden…
*



Donderdag 29 Augustus 2019
 

Geen opmerkingen: