maandag 9 september 2019

5290



Ministerie van Justitie regisseerde strafzaak tegen Wilders

Uit nieuw – door het Hof opgevraagd – materiaal blijkt dat ambtenaren een sturende rol hebben vervuld in het opbouwen van de strafzaak tegen Geert Wilders.
De bemoeienis van het departement stopte niet bij het aanhangig maken van de strafzaak.
De topambtenaren wilden zelfs het requisitoir van het OM ‘meelezen’, zodat ze waar nuttig opmerkingen konden doorgeven:
“Krijgen we het requisitoir vooraf zoals in de zaak Martijn? Dat zou ik verstandig vinden, dan kunnen jij en XXX ‘meelezen’ en waar nuttig opmerkingen doorgeven.”
(Email d.d. 17 september 16:04)

In de, voorheen weggelakte passages uit e-mails, komt een beeld naar voren van ijverige functionarissen die het Openbaar Ministerie hebben geholpen met het bedenken en weerleggen van mogelijke verweren van verdediging:

“Bij de tweede uiting heeft W. zelf toch geen minder gezegd?”
(Email d.d. 16 september 2014 1:33)

“W. zal zeggen dat hij alleen zegt wat Nederlanders in overgrote meerderheid vinden over Marokkanen en wat statistieken bewijzen: o.a. dat Marokkanen oververtegenwoordigd zijn in criminaliteit en dat 73 procent van de islamitische bevolking in de Nederland de jihad steunt (was zijn hoofd motto in recente kamerdebat).”
(Email d.d. 16 september 2014 1:33)

Om een veroordeling waarschijnlijker te maken leverden de topjuristen, werkzaam voor de Minister van Veiligheid en Justitie, juridische munitie aan het OM:

“Valt niet scherper te kijken naar de vraag of W. wel een beroep erkenning van zijn deelname aan het debat (stap 2) mag doen? Zoals in het AB wordt benadrukt: anders dan de eerste uiting was de tweede uiting volledig vooropgezet en eigenlijk gewoon behoorlijk kwaadaardig, omdat die volgde op commotie die al eerder was ontstaan door de eerste uiting.”
(Email d.d. 16 september 1:33)

“Ik mis een appreciatie aan het einde van de tweede uiting: ‘dan gaan we dat regelen’. Deze ‘actiebereidheid/aanzet om de daad bij het woord te voegen’ speelde dacht ik in eerdere zaken een rol bij invulling van art. 137d Sr.”
(Email d.d. 16 september 1:33)

De ontvanger van de input garandeert de auteur ook nog even dat hij de suggesties aan het OM zal doorspelen:

“Ik zal de appreciatie van ‘dat gaan wel regelen’ bij het OM onder de aandacht brengen.”
(Email d.d. 16 september 23:14)

Lees de bijlagen met weggelakte namen, klik hier.

Zie video met interview Geert Wilders. Stop mijn proces. Parlementaire enquete nodig:

 Maar neen, dat over ‘De Scheiding der Machten’, zoals in elke goed georganiseerde democratie waar ook ter wereld, waren ze daar in Nederland niet vergeten. Maar daar is dat namelijk iets dat an sich alleen bestemd is voor de allerdonkerste achterkamertjes van de de Hoogste Cenakels van de Ministeriële Macht. Het mocht dus in geen enkel geval uitgekomen zijn en al zekerlijk niet in de populistische openbaarheid terecht zijn gekomen. Wat zouden de mensen wel denken over de Grote Polletiek! Dat is iets voor de euthanasiewereld pf voor algemeen ‘inwendig gebruik”. En alleszins niet om wereldkundig gemaakt te worden als feiten door de Media. Sociale Media: tot daar aan toe. Is toch allemaal fake news à la Trump..
Daar staan ze u. Meê nulder meulentjes, zoals de volksmond in Gent zegt. Dus breekt de Regering als een lamme eend daar haar pootjes op.
**
*
Benieuwd wat ‘’Europa’ daarop zal zeggen. En dat voor een ‘Lid’ dat o zo graag meespeelt met de Grote Jongens van de Europese Nieuwe Wereld Orde.
Waar gaan we naartoe, waar gaan we naartoe!!!
*
Ik vrees dat dit ’n hete patat in de muil van Sjarel Premier zal zijn, eenmaal die, naast z’n schoenen lopend, net als zijn voorganger, de Zaan Cloot, de stuurknuppel van dit oorlogsmonster hekemaal alleen zal moeten bedienen. Dd troepenmacht van de Verenigde Nazi’s erop af sturen? Meet tanks en vliegtuigen, made in the USA? Misschien wel dat de oproerkraaier, de genaamde W. de tissenkomst inroept van Het Warschau Pact. Tenminste, voor zo ver dot nog niet werd ingeroepen door de tegenpartij. Die, in voorkomend geval, dan beroep zou moeten doen op diene verdomde Trump!
Wie van de twee, Partij W, of Partij CH., zal er eerst Hitlary Clinton om raad en daad gaan smeken? Ik mag er niet aan denken!
Voor Partij W. is de keuze duidelijk. Want eer is geen andere weg mogelijk: deze die leidt naar de Overwinning. Liefst hier nog op het Ondermaanse, waar hij al vele jaren als vogelvrije adelaar de sfeer verpest. Maar als het moet, van uit de Hemel, gezeten naast de Rechterhand des Vaders.
*
Meisjes en jongens, wat is me dat een kerel uit één stuuk. Precies alsof hij nu reeds , op een voetstuk boven de massa uit getild, uit flanzend zwart marmer is gekapt …
De Lage Landen, zegt U? Nou ja, hoge bergtoppen vindt men er niet, da’s waar. Het moet dan maar z[p1] o overkomen, zoals hoge bomen, in ’n vlak land, wel erg veel wind vangen. Vooral als er alleen maar tegenwind waait….
*
O Ja. Al iets vernomen over de klacht tegen Kareltje De Klucht vanwege het VB? ’t Is natuurlijk erf stil waar het nooit waait. Maar vergeleken worden, dan nog wel op de TeeVee, voor het oor van de gehele wereld, met Nzi’s, is gewoon vanwege de PVV-voortrekker de omkering van de werkelijkheid. Het is niet TVG die zijn tegenstrevers overal uitsluit, maar de zgz ‘Kleurpartijen’ die de eigen volksgenoten dat aandoen.
Waarom; zo vragen wij ons hier af, is er niet één Verlicht Groot Verstand die dat publiekelijk durft zeggen?
Vlamingen zijn geen oproerkraaiers. Maar aan alles zijn er grenzen. We leven hier tenslotte niet op de maan, of in Kong Hong…
*




Dinsdag 10 September 2019

 

Geen opmerkingen: