vrijdag 25 september 2009

VRIJDAGGEBED IN/OP WASHINGTON CAPITOL HILL


VRIJDAGGEBED OP/IN WASHINGTON CAPIITOL HILL

OUR TIME HAS COME
Deze slogan prijkt inderdaad bovenaan de oproep aan alle Moslims ter wereld, om deze Vrijdag in gedachten mee te vieren met de vele duizenden gelukkigen die, op uitnodiging van Obama, deze namiddag samenkomen in het Capitool, in Washington DC, voor hun traditioneel vrijdag-gebed.
Dank zij de blogwereld is zelfs enkele dagen op voorhand, melding gemaakt van de Islam ‘gebedsdag’ op vrijdag 25 September 2009, binnen in het Heilige der Heiligen van de Amerikaanse Senaat in het Capitool, onder de deskundige leiding van de Amerikaanse president, de Heer Houssein Barack Obama, moslim-gelovige in besloten kring.
Ik vermoed dat de poco-kerk in onze contreien zich bij deze gelegenheid eerder ongemakkelijk voelt, en het derhalve houdt bij een uitgebreid stilzwijgen. Nochtans zullen ze op zeer korte termijn hun mening dienen te herzien, want de moslim-wereld zal het SUCCES uitbazuinen met alle middelen en op alle fronten .de slogan in Amerika is iommers: ‘Onze tijd is gekomen’…OUR TIME HAS COME
Zelfs Hitler, de grootste verdorven geest aller tijden (zegt men) prepareerde en lanceerde zijn veroveringstochten in de grootste stilte…De Islam integendeel, is zegezeker, want zij worden als vrienden ontvangen en geëerd in het zenuwcentrum van de ganse vrije wereld, (waar zij zich reeds de Meesters wanen), roept triomfantelijk dat hun opmars geslaagd is.
Dus onze moslim-‘vrieden’ hier te lande zijn meteen ook zege-dronken!….De wereld zal geweten hebben, dat zij hert zenuwcentrum van het machtigste land ter wereld (en hun gezworen vijand) veroverd hebben. Our Time Has Come….Dat is overduidelijk voor iedereen, zelfs als hij niet kan lezen of schrijven. Na te zien op de site hieronder, waarbij U niet uit het oog moogt verliezen om nog een woordje Arabisch mee te pikken. Het zal U binenkort goed van pas komen…Zeg dus niet langer ‘vrijdag-gebed’, maar Jummah….
http://islamoncapitolhill.com/Home_Page.html
Voor mensen uit het Kortrijkse, kan ik het ezelsbruggetje ‘Jumat/Vichte’ meegeven, de prefab bouwfirma die een 20-tal jaren geleden failliet is gegaan…Je zegt Jum…ach, j’is failliet, en je bent in de goede stemming.
Ben benieuwd welk TV-journaal, of welk kwal-dagblad ons deze avond of morgen vroeg deze blijde boodschap zal overbrengen, en in welke bewoordingen. Aljazirah zal wel de enige zijn….zonder verbloeming, maar wel met de bloemboekee…(Versluiering( durf ik niet gebruiken, want er zullen sluiers bij de vleet aangevoerd worden! Sluiers en tabbaarden, ons toekomstig straatbeeld…)

Pssst
Als U de site opent, krijgt U niet alleen BEELD, maar ook KLANK. Gelieve aldus niet te schrikken. Dit oorverdovend klagend hondengejank hoort U voorlopig niet overal en op diverse tijdstippen van de dag of de nacht. Al kunt U, als oefening, dit fragment voorlopig best bewaren om bij de tot standkoming van het Kalifaat Vlaanderen mee te helpen vieren. Zorg voor een paar luidsprekers aan Uw huis, langs de straatkant, zodat het Zwaard der Vergelding Uw deur passere…
Pssst II
Verder kunt U ook de speech bewaren van de woordvoerder bij de opening van het Academisch Jaar der Hogescholen in Antwerpen, waar uit eveneens zal blijken dat U Islam-lover bent, daar U in het kopvodden-debat partij gekozen hebt voor de moslima’s. Waarom U dat gedaan zou hebben, mag Joost weten, maar hij weet het ook niet. Net zo min als die moslim-trutten ook niet weten waarom ze die kopvod ten allen prijze willen dragen. Wat zij zeker niet doen als stille propaganda voor hun woestijn-cultuur, noch als voorhoede van een bezettingsleger, waaraan we dus best een beetje gewennen. Kopvodden verbieden, zeggen ze, is niet democratisch. Waarbij zij veiligheidshalve over het hoofd zien, dat democratie niet betekent toegeven aan een te verwaarlozen minderheid, al heeft die dan een grote muil. Als die trutten kopvodden willen dragen, dat ze dan terugkeren naar hun eigen land van herkomst. Dit hier, IS ONS LAND!!!!!
Pssst III
Juist, dit hier, is ons land…waar de zo geroemde democratie straks door de Raad van State in groepsverband zal verkracht worden, als de financiële zuurstof van het Vlaams Belang straks zak afgesneden worden..De vertoning is al begonnen, waardoor Justitie, doof en blind, bij de hand wordt genomen door de corrupte Waalse PS (gedoubleerd door de even corrupt aanhangwagentje, de SP-A van Genez) om een politiek tegenstander te vermoorden. Het Vlaams Belang zou niet democratisch zijn, omdat het tegen de corrupte belse boel is, en voor het behoud van de eigen identiteit…Vrijheid van meningsuiting is een grondwettelijk recht – en dat willen de Roden nu verbieden. Het merendeel van de Rechters is niet in staat om objectief te oordelen, want aangesloten bij die Rode profiteurs.
De tijden van de repressie komen terug! Dan zullen de woorden van een Waals parlementslid, uitgesproken tijdens deze repressie zonder maat (de jaren ’44-‘46), want in zijn ogen ging de tragedie alle perken te buiten, terug hun ware betekenis krijgen. JUSTICE DE ROI-NèGRES, klonk het, wat ik vrij vertaal als ‘OERWOUD-RECHTSPRAAK’…
Waarbij gerust de denkpiste (de paradigma van Tom Naegels, U weet wel…) verder mag gaan. Van ‘oerwoud-rechtspraak’ naar’ oerwoud-regering’ en ‘oerwoud-politiekers’…. Of, in ietwat hogere sferen geplaatst, als slinger-apen in de toppen van de bomen.
Het Vlaams Belang wordt ondertussen als een lam naar de slachtbank geleid. En, zegt het Evangelie:’ het doet zijn mond niet open’….De stormklokken worden niet geluid, noch worden de Getrouwen gemobiliseerd! De begeleiders wachten, net als bij de duivenvluchten uit Quievrain….Het zit niet goed, besluit ik na lezing van bepaalde verslagen in de pers….De Advocaat van het Vlaams Belang houdt zich, net als alle Advocaten die twijfelen aan hun zaak, op de vlakte…Op vandaag, 5 dagen na de eerste debatten voor het Grondwettelijk Hof, is op de webstek van het Belang de rubriek ‘actualiteit’ zelfs nog niet aangevuld….Men laat de Getrouwen op hun honger zitten. Een strategische, of inderdaad een betekenisvolle stilzwijgendheid? Zal men dan later, bij het aanhoren van het vonnis van de Raad van State, even verrast zijn als in 2004, toen het Hof van Beroep in Gent uitspraak deed tegen het Vlaams Blok?
Men teert nu onbegrijpelijker wijze op het ‘succesje’ van het Vlaams Belang bij de Raad van State tegen de VRT voor de verkiezingen van 2007…Feiten van twee jaar geleden, al lang vergeten, worden bepoteld en bejubeld alsof het diamanten waren. En nergens, nergens vind ik iets over de eigenlijke debatten over dat Grondwettelijk Hof, en de wraking….Angeltjes publiceerden de dag zelf een soort van memorandum, met het CV van de gewraakte Raadsheren. Nergens een zweem van wat er precies geacteerd werd door het Hof….of hoe de kansen er voor staan om deze sujetten te weren…..Men geeft, wat ik ook lees, de indruk dat de teerlingen reeds geworpen zijn – met als gevolg het uiteenspatten van de partij als een te voorziene eventualiteit.– en de opname in alle soorten andere flut-partijen van de uiteengeslagen partijleden. Men beschrijft deze toestand met duidelijk leedvermaak – en de partij zwijgt….Het blijft stil – deze stilte weegt, want het is de stilte van de schuldige….Of worden er op de Madoutoren andere foreltejes gegeseld?
De O zo christelijke volkspartij is bezig de Vlaming te verkopen waar hij bijstaat…Vlaanderens uur schuift voorbij: de kansen zijn verkeken. Uit eigenbelang. Uit voorzichtigheid….
Maar de Getrouwen wijken niet. De Garde wijkt niet. De leuze indachtig: ‘U Vlaanderen, totterdood’!

Geen opmerkingen: