dinsdag 23 april 2013

1348 - OVERGENOMEN EN BIJGEWERKT UIT TSCHELDT


.

Maandag 22 april

Zon 6u34-20u49

H Leonidas

*

Ben eindelijk terug in het land ‘waar de citroenen bloeien, en waar in ‘t donker loof de goud-oranjen gloeien’. Waar men anderzijds wel een oud-communist van 87 jaar als President her-benoemt voor een nieuwe ambtstermijn van 7 jaar….

In het Vaderland ‘van aan het Noordzeestrand tot aan de andrer kant’’ zijn we niet van hot naar her gereisd, maar van her naar hot. Vooral wegens de slechte toestand der wegen. Om nog maar te zwijgen van het flits-en filegevaar.

Voor onderweg naar hier, is een aanradertje voor romantische zielen, een avond in dat knusse hotelletje Borgo Vico aan het Como Meer. Met 2 gevels verder het fijnste eethuisje van gans Italië. Alles tegen vlotte prijzen, maar met exorbitante service, boven-op de meer dan joviale vriendschap.

Italië een van de Z-Eurolanden? Dan moet U toch eerst even de vele nieuwe bedrijven komen tellen langs de A1vanaf de grens tot even ten Noorden van Rome. Voor wie nog “de As-Mogendheden Rome-Berlijn” heeft gekend, een beeld om over te dromen…..

Thuis. Weet  niet wie contenter was, wij of de 3 herdershonden. Van halfweg de tuintrap, half achter mij de flanken van de Monte Landra, vòòr mij, in een boog van 180°, zo ver het oog reikt, het blauw van het Lago di Bolsena. Met daarboven; de altijd staalblauwe lucht, omzoomd door dromerige stapelwolken. Tussen ons en het Lago : de kruinen der olijfgaarden, de enige hindernis om het water zò uit het meer te scheppen….

 Ik weet dat het alles zò is, maar het zien is er niet meer bij. Dat heeft zijn tijd gehad…. Die ogen van mij zijn zowat het enige dat nog niet is kunnen vervangen worden… Maar voor de rest valt alles nogal mee. Het weer is goed, de zon schijnt iedere dag, en de mensen zijn vriendelijk.

 
*

1348 - OVERGENOMEN EN BIJGEWERKT UIT TSCHELDT

°°°

Nahima Lanjir, Marokkaanse Tsjeventeef

 

°°°

Als Bert Murrath van TSSCHELDT liegt, dan lieg ik in onder aanneming. Maar ik ben tamelijk zeker van zijn zaak : ik ben zelfs te rade geweest bij Wikipedia, en daar heeft het koppel een gezamenlijke website. Aangenomen op mijn gezag : de ‘Het Nieuwsblad’ is een rioolgazet!
O ja, over die ‘peiling’ van verleden week in GVA door Lex Molenaar, die met gesmoorde fierheid in de stem, verkondigde dat 500 van de gepelde (!) jongeren van Marokkaanse origine zich Marokkaan en geen ‘Belg’ voelt, daar moet de StaatsvIligheid best korte metten mee maken. De overtollige nationaliteit afnemen en als ongewenste vreemdeling de grens overzetten.
Ja, over ‘de kat geboren in een viswinkel’ van Filip De Winter nog het volgende : die kat zal inderdaad nooit vis worden, en Filip : na korte tijd zal ze al de vis finaal opgefret hebben!
*
Wacht eens, Seppe Weiss van het Spionnencentrum : is meten met de maat waarmee men zelf gemeten wordt, strafbaar? Alhoewel! Ik voel mij wel een beetje verwant, want met die Bellgische Nationaliteit ben ik ook niet zo opgezet. Liever een paspoort als Vlaming, dat begrijpt U toch?

°°°

Ter zake :

 

BELGISCHE ESTABLISHMENT SYMPATHISEERT

MET NIEUWE OOSTFRONTERS

*

De echtgenote van Guy Fransen,de in de verkiezingen gebuisde allochtone Mie Lingerie, is de meter, (de patrones), van de volgende lichting Oostfrontvrijwilligers. Guy Fransen is bij titel - niet in functie - hoofdredacteur van Het Nieuwsblad.

Onder de invloed van zijn allochtone vrouw groeide Het Nieuwsblad de laatste jaren uit tot een radicaal-extreem en bijzonder vulgair seksblad. Het is met sidderende knieën - en ze heeft er enorme - dat Mie Lingerie de heldendood vernam van enkele oostfrontvrijwilligers die vanuit Vlaanderen naar Syrië waren vertrokken. Zij spoort radicale jongeren aan om zo vlug mogelijk naar het oostfront te vertrekken.

Een belangrijk argument is dat er op grote schaal mag verkracht worden, geplunderd, gestolen enz. Bezigheden die hier toch beperkt zijn. Terwijl de allochtone jongeren in ons land zich niet volledig kunnen uitleven met inbraken, roofovervallen, messengevechten enz. hebben zij in Syrië de vrije penis en de vrije hand.

Mie Lingerie heeft de geestelijke hulp ingeroepen van niemand minder dan de bekende Fatima Bali die al jarenlang de geestelijke, intellectuele patrones is van de allochtone jeugdbendes in Antwerpen en omgeving en die een neef-oostfronter heeft.

Zowel Mie Lingerie als Fatima Bali hebben de onvoorwaardelijke steun van de Antwerpse moslimpaus Mohammed Chakkar.

*

Deel II

ONZE JONGENS IN SYRIË

*

 Wat een melige omschrijving, ‘onze jongens uit Syrië’,

zoals diverse media ze noemen.

In Gazet van Antwerpen heeft Fatima Bali beroeps-allochtone uit Borgerhout, het over de falende overheid bij het omgaan met de migrantenjeugd.

Natuurlijk heeft ze overschot van gelijk. Om de verkeerde redenen weliswaar.

Al decennia geleden hadden stadsbewoners het tevergeefs over het ontspoord gedrag van hun vreemde buren. Nooit gaven politici uit de meerderheid een kik. Integendeel, ze richtten een waakhond af om morrende boodschappers met pek en veren te overladen, ze te broodroven, ze als racisten neer te halen.

Een karaktermoord min of meer, dat kon het Centrum voor Gelijke Kansen en Racis-mebestrijding als hedendaagse inquisitie niet schelen. Met haar onverbiddelijke gedachtencensuur sabelde ze elk sprietje gezond verstand neer. De waarheid moest als Orwells newspeak onvermijdelijk gaan over kansarmoede en discriminatie in de achter-gestelde wijken van de Belgische steden. Lieve jongens hingen rond uit verveling, trapten argeloze voorbijgangers in elkaar uit frustratie en stortten zich als moderne struik-rovers op weerloze dametjes om het maat-schappelijk onevenwicht recht te trekken. Middeleeuwse godsdienstwaanzin moest gesubsidieerd worden alsof de Verlichting nooit had plaatsgevonden. Roepen, tieren, spuwen, vervuilen, je huur niet betalen, te laat op je tijdelijke werk komen, het open-baar vervoer op stelten zetten, verkrachten, ach een dag is zo om in het leven van een sukkelaar die wat is veronachtzaamd. Nu gaan deze gepamperde misnoegden hun colère uitleven in het verre Syrië. Uit idealisme, beweren sommigen. Uit ontgoocheling tjilpen anderen. Kan het zijn dat ‘onze jongens’ hun crapuleuze manieren op verplaatsing gaan etaleren?

Beseft men bovendien binnen de Westerse intelligentsia dan nooit dat men na het Assad-regime van de regen in de drop zal belanden? Dat de Alawieten in dat land er al-lemaal zullen aangaan? Dat de clitorissen massaal de riool ingesneden zullen worden? Dat elk greintje hoop op geestelijke emancipatie onder een hoofddoek zal verdwijnen? Door Assad als een paria te behandelen zal de Syrische middenklasse verweesd en geplunderd achterblijven.

Zouden ‘onze jongens in Syrië’ dat beseffen en tijdig terugkeren om hun stempelkaart in te dienen?

Moge de neef van Fatima Bali die zich ginds uitleeft fraaie verhalen nalaten voor aan zijn theetafel.

 

 

°°°

De omschrijving ‘Oostfronters’ is m.i. een vulgaire bevuiling van het oorspronkelijk begrip. Toen ging het om edele motieven en/of hogere idealen. Toen ging het om de kruim van de jeugd, nu  om het schuim van de jeugd.
Wat meer is : toen vocht men om het eigen land te behoeden voor het mensonwaardig communisme. Nu gaat het om het naar hier halen van een Middeleeuws onwaardig samenlevigs-model dat haaks staat op geheel onze Beschaving.
*
Toen was, in het aflopend getij, de situatie zo klaar als een klontje, want toen bleek dat men op het verkeerde paard had gewed, eindige het avontuur voor de loop van 11 Rijkswacht-geweren. Nu wil de media ons (in opdracht!) wijsmaken, dat we deze moordenaars en verkrachters van hun eigen volk, ooit als helden zullen moeten koesteren.
Liever dan ze “Oostfronters’ te noemen, zou ik ze Sahara-Monsters noemen, die gehuld in wapperende wijde tabbaarden en zwaaiend met het kromzwaard, uit de woestijn komend, het Vrije Westen willen te vuur (Boem!) en te zwaard (Zoem!) veroveren.
‘Van de woede der Woestijn-Monsters, verlos ons, Heer!

°°°



°°°

 

Geen opmerkingen: