zaterdag 2 juli 2022

654 – DE DOOR DEZE GENADELOZE EUROPESE MOLOCH OPGELEGDE OMVOLKING IS AL HAAST EEN VOLDONGEN FEIT…

 

*

DAGELIJKSE VAN HOREN ZEGGEN SATIRE

*

ZATERDAG 2 JULI 2022

 *


arschijnlijk krijgen we deze avond nog een gevoelige reportage te verwerken op de Gewestelijke Zender, over een historische wandeltocht in een (virtueel) nagebouwde omgeving, zoals die er in de gloriedagen moet heben uitgezien, toen Brugge nog een wereldhaven was die cultuur & rijkdom aan- en afvoerde over geheel de toen bekende wereld…

Ja, dat Zwijn, hé…..

*Wat Haat vernielde

Heeft Liefde weer opgebouwd

*

  654 – DE DOOR DEZE GENADELOZE EUROPESE MOLOCH OPGELEGDE OMVOLKING IS AL HAAST EEN VOLDONGEN FEIT…

*

I N H O U D

Buiten de Holocaust en ’n paar honerd miljoen doden, als bewezen historiche feiten, danken we aan Hitler alleen de Volkswagen en de atoom-wetenschap in de praktijk. Al is deze laatste prestatie door de USA in praktijk gebracht tegen de Jappen. Maar dat alles verzinkt dan weer in het niets door de opgedrongen ver-Coca Colanisering van ons cultuurrijkeoude Avondland.

En zo zijn we als vanzelf in het vangnet terecht gekomen van Allah, de Arabisering en het woke-gedoe, die straks, misschien wel al overgaan in lijfelijke slavernij zal eindigen.

Gelukkig zijn 80% van onze landgenoten daar tegen. Al blijft dfat alleen bij woorden.

Vandaar, dat de EU er met alle middelen druik begint op te zetten. In de eerste plaats door via de NAVO alles in gang te zetten voor een Derde Wereld Oorlog. Deze keer tegen Rusland. Met China als toekijkennde derde hond. Waardoor we straks, misschien morgen al, weer kennis zullen kunnen maken met het begrip ‘Rantsoeneringszegeltjes’.

Dat zijn de feiten, die naast de Opwarming der Aarde en de stikstof verviiling, de aandacht moeten afleiden van de ware bedoeling om namelijk een totaal nieuwe

Europeaan te kweken die leeft zonder God noch Gebod, maar wel goed in toom gehouden door alles wat de Nieuwe Meesters bevalt.

En ik ben ervan overtuigd, dat deze keer twee Stenen Tafelen zoals die van Mozes, niet meer zullen helpen.

Wat Filip DeWinter overkomt – zie verder – zou dus de directe aanleiding kunnen worden om de tegenaanval in te zetten.

Afspraak de Dag der Rode Bolletjes?

2-07-2022

DE SOCIALE HUURWONING

*

Er was deze week nogal wat te doen over de huur van de sociale woningen in dit land. Sinds jaren zijn er al lange wachtlijsten waarop kandidaat-huurders soms eveneens jarenlang al wachten. Men heeft al verscheidene initiatieven genomen om het tij te keren, maar tot nu toe zonder veel succes.

Zo was er eerst de zoektocht naar eigendommen van immigranten die hier een sociale woning huurden, maar in het thuisland nog eigendom hadden. Daarna heeft men ook een grens getrokken voor wie boven een zeker bedrag aan inkomen had. Nu is daar nog bijgevoegd om te zien of men niet teveel spaargeld op de rekening heeft staan. Op al deze maatregelen kwam er steeds het nodige protest van de wereldverbeteraars, al moet gezegd worden dat de Vlaamse regering ter zake het been stijf houdt. Sociale woningen moeten gaan naar de armste mensen, niet naar wie elders eigendom heeft, een goed inkomen en/of een grote spaarpot.

Bij de kandidaat-huurders van sociale woningen zijn er ook steeds meer éénouder gezinnen, meestal van stuk gelopen huwelijken. Ook dat is een teken des tijds en komt vooral doordat onze bevolking niet- of minder gelovig is geworden, waardoor heel wat situaties die vroeger uitzonderingen waren nu schering en inslag zijn. Men leeft er maar op los, men hoort dingen die er vroeger ook wel waren, maar veel minder en die niet meteen op straat werden geworpen zoals dat tegenwoordig gebeurt via de (a)sociale media.

Ondertussen blijft de wereld maar veranderen en gaat alles – ook dat veranderen - steeds sneller. We gaan nog heimwee krijgen naar die goeie, ouwe tijd.

GOED OM WETEN OF NIET GOED OM WETEN. HET IS MAAR HOE U HET ZIET

Nederlands terrorisme-onderzoek naar Filip Dewinter: “schending democratie”

Nederlands terrorisme-onderzoek naar Filip Dewinter: “schending democratie”

 

De Nederlandse Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) start een onderzoek naar Vlaams Belang-parlementslid Filip Dewinter naar aanleiding van diens uitspraken over de omvolkingstheorie op de Nederlandse televisie. “Hiermee wordt niet alleen het democratische debat over het thema van de omvolking verhinderd, maar zelfs gecriminaliseerd”, zegt Dewinter. “Daarom zal ik de Nederlandse regering vragen om af te zien van dit onderzoek.”

De Nederlandse Staatssecretaris van Cultuur en Media, Gunay Uslu (D66), heeft de Nederlandse Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) bevolen om een onderzoek te starten naar Vlaams Parlementslid Filip Dewinter. Op 10 mei was die te gast bij de Nederlandse televisiezender Ongehoord Nederland om over zijn meest recente boek te spreken. Hierbij besprak hij de demografische verandering van Vlaanderen en Europa en gebruikte hij het woord ”omvolking”, waarbij de autochtone bevolking vervangen wordt en de manier van leven van immigranten toonaangevend wordt. De beslissing van de Nederlandse regering kwam er op verzoek van een Kamermeerderheid van D66, VVD, PvdA, GroenLinks, PvdD, ChristenUnie, Denk, Volt en Lijst Gündogan.

 

“Met dit zogenaamde onderzoek wordt de indruk gewekt dat ik rechtstreeks en/of onrechtstreeks zou aanzetten tot geweld en terrorisme”, zegt Dewinter. “Dit is niet alleen totaal lachwekkend, maar zorgt er ook voor dat de NCTV niet kan doen waarvoor het opgericht is, namelijk het voorkomen en bestrijden van echte terreur. Blijkbaar zijn volgens de Nederlandse overheid legitieme uitspraken van een democratisch verkozen politicus gevaarlijker dan de permanente dreiging van islamterreur.”

“Dit Nederlandse onderzoek is een poging om het democratisch debat te fnuiken”

 

“Door het criminaliseren van mijn boek ‘Omvolking, de grote vervanging’ weigert men het democratische debat over het onderwerp te voeren en plaatst men mijn ideeën buiten de democratie”, aldus Dewinter. “Op deze manier probeert de Nederlandse overheid de besluitvorming en het politieke debat – ook in buurland Vlaanderen – te beïnvloeden en te verstoren.”

 

Dewinter is echter niet van plan om het hierbij te laten en zal de Nederlandse ambassadeur contacteren over dit onderzoek en de Nederlandse regering vragen om in het belang van de democratie en de goede relatie met Vlaanderen hiervan


BURGERBEVRAGING NÓG GROTER FIASCO DAN GEDACHT

0,18 % van de burgers hebben deelgenomen

Nieuws

*

Het was tot woensdagmiddag een goed bewaard geheim, maar de burgerbevraging ‘EEN LAND VOOR DE TOEKOMST’ is op een nóg grotere sisser uitgedraaid dan tot nog toe bekend was.

Nadat de online-bevraging op 5 juni om middernacht was afgelopen, werd gemeld dat ongeveer 19.000 burgers samen zo’n 75.000 antwoorden hadden ingeleverd (De Standaard, 8 juni). Op 9 juni zei minister van Institutionele Hervormingen Annelies Verlinden (CD&V) tijdens het ‘vragenuurtje’ in de Kamer van Volksvertegenwoordigers, zelfs dat ‘meer dan 19.000 mensen op het aanbod zijn ingegaan’.

14.515 respondenten

Dankzij de Kamerleden Sander Loones (N-VA) en Barbara Pas (Vlaams Belang) weten we nu beter. Met de regelmaat van een klok vragen ze in de Kamercommissie  Grondwet en Institutionele Vernieuwing de twee bevoegde ministers, Verlinden en haar ambtgenoot David Clarinval (MR), naar de stand van zaken in de voorbereiding van de zevende staatshervorming. Zo ook vorige woensdag.

Minister Clarinval had het genoegen te antwoorden op hun vragen over de burgerbevraging. Uit zijn antwoord bleek dat niet ‘meer dan 19.000 mensen’, maar slechts 14.515 burgers op ten minste één van de vragen geantwoord hebben, een kwart minder dus dan aanvankelijk is gezegd.

Die ‘meer dan 19.000 mensen’ blijken de welgeteld 18.833 Belgen te zijn die op het platform ‘Een land voor de toekomst’ een account hebben aangemaakt. Dat was de eerste stap om aan de burgerbevraging te kunnen deelnemen. Een noodzakelijke maar onvoldoende stap, want om daadwerkelijk op de vragen te kunnen antwoorden, moest de geïnteresseerde nog zijn ‘sociaal-demografisch profiel’ invullen, door onder meer naam, geslacht en leeftijd op te geven.

59 organisaties

Van de 18.833 mensen die een account hebben aangemaakt, hebben er vierduizend meteen de handdoek in de ring gegooid en hun sociaal-demografisch profiel niet ingevuld. Uiteindelijk waren er slechts 14.515 ‘echte’ deelnemers, van wie er 8.955 in Vlaanderen wonen, 3.895 in Wallonië en 1.607 in Brussel, of 0,18 procent van de ruim 8 miljoen burgers van 16 jaar en ouder die konden deelnemen. Samen hebben zij 71.650 antwoorden op de vragen gegeven en 3.319 voorstellen ingediend.

Vermeldenswaard is ook dat van de 14.515 deelnemers er amper 59 hebben gezegd te antwoorden namens een organisatie. Het was nochtans een van de expliciete doelstellingen van de burgerbevraging om organisaties bij de zaak te betrekken. Daar is speciaal een methode voor ontwikkeld en aangeboden. Als onderdeel van de dure communicatiecampagne zijn gemeenten, middenveldorganisaties en scholen aangemoedigd om, met behulp die methode, in dialoog te gaan met respectievelijk hun inwoners, leden en studenten. Veel heeft dat kennelijk niet opgeleverd.

Semantische analyse

Twee weken geleden vroegen we ons hier af of we ooit de resultaten van de burgerbevraging zullen kennen. De vraag blijft gesteld. Op de 71.650 antwoorden en 3.319 voorstellen zou, met artificiële intelligentie, een semantische analyse gebeuren. Begin mei hadden zich daar twee kandidaten voor aangediend. Woensdag bekende minister Clarinval dat de twee offertes onregelmatig waren en de overheidsopdracht noodgedwongen geannuleerd werd. Op de nieuwe opdracht die snel werd uitgeschreven, waren op 23 juni opnieuw twee – hoogstwaarschijnlijk dezelfde – offertes ingediend, die nu in onderzoek zijn.

Indien de opdracht deze keer wel gegund kan worden, zal die niet voor eind juli beginnen. Voor de semantische analyse zijn tien weken uitgetrokken. Het werk zal dus ten vroegste op 15 oktober af zijn, althans als de computer iets zinnigs uit al die antwoorden en voorstellen weet te distilleren. In dat geval mogen we in januari 2023 het verslag van de ‘burgerbevraging’ verwachten. In de drie landstalen, weliswaar. Wordt dus vervolgd.

Federale kieskring

Nu we toch in de regionen van grondwet en institutionele vernieuwing verwijlen, is het passend een kort vervolg te breien aan ons artikel ‘Open Vld-voorstel over federale kieskring is juridisch broddelwerk’, hier op 4 juni verschenen.

We hadden het daarin over het voorstel dat de Vlaamse liberale Kamerleden Patrick Dewael en Egbert Lachaert hebben ingediend om, door wijziging van grondwetsartikel 63, een federale kieskring in te voeren (Kamerstuk 2718/001). We noemden het ‘broddelwerk’, onder meer omdat hun voorstel gebrek aan samenhang vertoonde. Tussen de toelichting en de voorgestelde nieuwe tekst van artikel 63 was er immers een opvallende tegenspraak.

Stoemelings

In het gewijzigde grondwetsartikel 63 over de federale kieskring zou volgens het voorstel uitdrukkelijk worden bepaald: ‘De federale kieskring kent enkel eentalige lijsten’. Volgens de toelichting zou die bepaling echter niet in de grondwet staan, maar zou nadien in een bijzondere wet gekozen worden tussen verschillende mogelijkheden, ‘zoals het verplichten van eentalige of van tweetalige lijsten, of deze keuze aan de indieners van die lijsten te laten’.

Heeft het met ons artikel te maken? In elk geval, kort na de publicatie ervan is op de website van de Kamer van Volksvertegenwoordigers ‘en stoemelings’ een andere versie van voorstel 2718/001 verschenen. Een voorstel waaruit de zin ‘De federale kieskring kent enkel eentalige lijsten’ op miraculeuze wijze verdwenen is. De wonderen zijn zelfs de vaderlandse politieke wereld niet uit.

Mark Deweerdt

 

*

LICHT IRONISCH BESLUIT ZONDER OVERHEIDES- INMENGING OF APEN POKKEN

Zowel Premier Rutte als ons bloedeigen Porno Crootje staan te trappelen van ongeduld om de leidsels van de Europese merrie over te nemen. Ze doen er alles aan om zichzelf an hun hondsdolle volgzaamhed aan het aan de gazng zijnde Regime te bewijzen. In de overtuiging op ddie manier de buit reeds binnen te hebben.

De zaak is dus, hen tijdig voetje te lichten door bij de eestvolgende verkiezingen een ander Europa te kiezen.

En meer kan en mag ik daarover niet zeggen, want dat zou betekenen dat hier de oproer wordt gepredikt. Net als in China heeft iedereen recht op een eigen vrije mening, maar die moeet strict binnen de eigen vier muren blijven.

In Nazi-tijden zou dat betekenen, dat iedeereen midden de nahct de fameuze klop op de deur kan verwachten. NACHT UND NEBEL was vervolgens de naam die meestal eindigde in een of ander gas- of folterkamer.. We zullen zien hoe Filip DeWinter die zaak overleeft.

*

 Digithalys

Geen opmerkingen: