dinsdag 27 februari 2018

4430


Dinsdag 27 Februari 2018
4430 - NAPELS ZIEN EN DAN STERVEN
*
INHOUD: ITALIË – ISLAM INVASIE: de door de duivelsmoeren Clinton & Merkel bedoelde om-volking van onze Planeet  wordt in ‘De Laars van Italië’ vanaf Zondag 4 Maart met de her-verkiezing van Il Cavaliere gewoon teruggedraaid. Met eventueel als gevolg de Itxit
Eerst de Itxit en dan het hele kaartenhuisje dat instort, die begint met een ferme schop onder de onderrug van die ywee ‘Dames’: da’s toch typisch voor… de Ge-Laarsde voet van Italië!
De Forza Italia van Berlusconi, samen met de Lega Nord van Matteo Salvini draaien er geen doekjes rond. Italië is voor de Italianen, en dat is precies wat er leeft in iedere straat van iedere Stad of Gemeente.
Dat ‘Terzake’ dat even anders zou willen, is gewoon het standpunt van de verliezers van The Hellhole Cuty.
De vissers van Capri zullen straks weer rustig kunnen binnenvaren met hun vangst aan rijke buit: volle netten vissen en niet langer half verzonken bootjes vol vluchtelingen…

IEDER VOGEL IN VRIJHEID
ZINGT ZOALS HIJ GEBEKT IS
*
Het is inderdaad onvoldoende geweten, dat er in het uiterste Zuiden van Italië, hele dorpen zijn die totaal verlaten, gewoon her-bevolkt  zijn geworden door horden avonturiers die leven van de jacht en de visvanst, d.i. van roof en moord. En ja, zolang dat fenomeen beperkt bleef tot de regio zelf, kon dat geen kat schelen wie door woe vermoord werd of moord pleegde. Wetteloosheid troef. Als er maar geen ruchtbaarheid aan werd gegeven. Calabrië was/is de naam, een beladen begrip in de SaxenCoburg-clan.
*
We hebben het persoonlijk, crescendo, meegemaakt. Bedelaars overal op de openbare weg, huisvredebreuk. Nachtelijke bezoekers in de jonge meisjeskamers. De jaren dat we daar, zo’n 130 Km ten Noorden van Rome woonden, hadden we onze veiligheid te danken aan onze drie binnen de omheining los lopende Duitse Herders. Die hielden zelfs de wilde zwijnen ver van ons bed…. Buoten de toeristenmaanden Juli en Augustus was het daar kam en leefde iedereen met iedereen. Tot de eigen bevolking stilaan wegbleef van de terrasjes, wegens overbezet door Afrikanen die probeerden overal medelijden op te wekken…. Daar het uitsluitend jonge mannen waren, was dat eerder bedreigend. Niemand begreep, aangezien ze ‘buiten’ woonden,  waar het geld vandaan kwam om dag na dag fijn uitgedost te zijn, de duurste GSM’s te hebben en altijd maar in beweging bleven. Richting Zwitserland en Franrijk.
Het was de Vlucht niet naar Egypte, maar weg van Egypte.
**
*
En alsof het nog niet erg genoeg was, kwam
 het Vogelkoppeke Herman van Rampaai aai als President van de EU, naar Milano om Berlusconi aan de kant te schuiven en e vervangen door Mario Monti de GoldmanSachts Benkier…  Berlusconi namelijk was ‘verbrand’ geraakt, door in Broeksèl te komen protesteren tegen al die ‘vluchtelingen’.
**

*
En zo staan we dan op de vooravond van wat ooit in de Geschiedenisboekjes zal vermeld  staan als de Tweede Italiaanse Renaissance… Op hoop van zege!
**

INGEHUURDE HOOFDSCHOTEL
*
Islamisering: Stadje bij Napels compleet overgenomen door Nigeriaanse migrantenbendes
*
Prominente Italiaanse criminoloog en psychiater waarschuwt op TV dat Italië wordt ‘gekoloniseerd door de Nigeriaanse maffia, voor wie kannibalisme eerder regel dan uitzondering is’  – Twee oppositieleiders beloven bij verkiezingswinst 600.000 illegalen te deporteren
**
*
Met duizenden per week worden ze opgehaald door Europese hulporganisaties.
**
*
Het plaatsje Castel Volturno bij Napels, ooit een kustresort, is volledig overgenomen door Nigeriaanse migranten-bendes. Journalisten die erover willen schrijven, kunnen er alleen met politiebescherming komen. Van de 30.000 inwoners is 20.000 nu Nigeriaan. Drugshandel, diefstal, geweld en prostitutie, ook door kinderen (voor bedragen variërend van € 5,- tot € 15,-) , bepalen het straatbeeld. De prominente criminoloog en psychiater Alessandro Meluzzi waarschuwde vorige week op TV dan ook dat Italië ‘wordt gekoloniseerd door de Nigeriaanse maffia’. Dat was mede naar aanleiding van de gruwelijke moord op een Italiaans meisje door een Nigeriaanse migrant.
**
*
De huidige Italiaanse regering zet net als in de rest van West Europa nog steeds in op het proberen te ‘integreren’ van migranten, maar overal is zichtbaar dat dit op een totale mislukking uitloopt. Burgemeester Dimitri Russo van Castel Volturno zei dan ook dat de maatregelen van de overheid niet voldoende zullen zijn om de exploderende criminaliteit die wordt veroorzaakt door migrantenbendes te stoppen. Zo belandt zo’n 80% van de Nigeriaanse vrouwen en meisjes in Italië door deze bendes in de prostitutie.

Zelfs Afrikaanse inwoners van het stadje klagen nu over de komst van zoveel criminele ‘land’genoten. ‘We kunnen al die mensen niet blijven accepteren,’ aldus een van hen, genaamd Martin. ‘We hebben niet de middelen om ze op te voeden. We zijn hier niet in Afrika, maar in een beschaafd land, en deze mensen moeten worden opgevoed.’

De kans dat zo’n ‘opvoeding’ slaagt is gezien het vastgestelde gegeven dat 80% van alle migranten niet eens in staat is een simpele taalcursus te volgen, en 95% sowieso rechtstreeks in de bijstand verdwijnt, bijzonder klein.

Twee oppositieleiders willen 600.000 migranten deporteren

Volgens oud premier Silvio Berlusconi leven er al zo’n 600.000 illegale migranten in Italië. Hun aantal neemt dankzij tal van hulporganisaties en de EU met vele duizenden per week toe. Net als Lega Nord leider Matteo Salvini belooft nu ook Berlusconi dat als hij volgende maand de verkiezingen wint, al deze 600.000 illegalen zal laten deporteren.

De toch al hoog opgelopen anti-migrantenstemming in Italië is de laatste tijd fors aangewakkerd door enkele gruwelijke moorden. Zo werd het 18 jarige Italiaanse meisje Pamela Mastropietro door een 29 jarige Nigeriaanse migrant verkracht, vermoord en in stukken gehad, die vervolgens in koffers langs de kant van de straat werden gezet. Later werden nog twee andere Nigerianen gearresteerd wegens vermoedelijke medeplichtigheid. (1)

Criminoloog: Italië gekoloniseerd door Nigeriaanse kannibalistische maffia

De prominente criminoloog en psychiater Alessandro Meluzzi waarschuwde vorige week in een TV interview dat ‘de Nigeriaanse maffia, de meest meedogenloze ter wereld, Pamela heeft vermoord. Hun groepen koloniseren Italië, en stelen de handel van de traditionele maffia families. Wat er met Pamela is gebeurd is dezelfde methode die de Nigeriaanse maffia systematisch toepast in hun eigen land en elders. Voor hen is het routine om slachtoffers in stukken te hakken en in sommige gevallen deels op te eten.’

Meluzzi zei dat niemand in Italië over de kannibalistische praktijken van Afrikaanse migranten durft te praten, omdat het establishment dan gelijk ‘racisme’ begint te schreeuwen. ‘Dit zijn echter geen uitzonderingen, maar de regel,’ benadrukte hij. ‘We moeten hier dus maar aan wennen, want het is slechts het topje van een ijsberg die nog veel groter gaat worden.

Xander
(1) Breitbart
(2) Breitbart
(3) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)
*
AAN DE VRUCHTEN
KENT MEN DEN BOOM
*
Het is natuurlijk als vloeken in de Kerk, maar ik herinner mij nog als was het de dag van gisteren, dat ‘de Poet’ en Il Cavaliere samen aan de Zwarte Zee diep in ’n eeuwenoude wijnkelder, ‘n glas rode wijn tot zich namen, van een paar eeuwen oud Zij deden dat als beste vrienden, nadat de Krim gekozen had voor Onafhankelijkheid en voor Vriendschap met Moedertje Rusland. Hier heet dat de annexatie van de Krim door Rusland.
**
*
Al vliegt de officiële leugen nog zo snel, de simpele waarheid achterhaalt hem wel. 
Men zou in 1957, 12 jaar na het einde van WO II, de E.G.K.S., de Europese Gemeenscha voor Kolen en Staal, een goede economische samenwerking, even ombouwen tot de politieke eenheid van de Verenigde Staten van Europa. Kolen en Staal waren ooit de toverwoorden voor welvaart en rijkdom. Zie Wallonia…. Bleef over Europese Gemeenschap en daar is ondertussen ook een einde aan gekomen. Zie de Brexit en de V4 in de vroegere Oostbloklanden.
En daar staan ze nu met hun molentjes. Merkel: machteloos. Macron,. blij dat ie leeft. The C.C.C. (De Clinton Clan Club) op de drempel van de gevangenis. De Nato: een werktuig van de Amerikaanse oorlogsindustrie, door Trump als een Vredestichter in bedwang gehouden.
**
*
De enige twee zekerheden + addendum zijn deze drie. Trump, Poetin met in hun slagschaduw het China van de Toekomst.
De oude ‘Koloniale Rijken’ zijn op serven na dood. Maar ze hebben wel nagelaten hun verantwoordelijkheden na te komen…

*
Hemelrijker


Geen opmerkingen: