zondag 2 augustus 2020

E20.200 - DE ZONDAGSE TWEE BOTERKOEKEN DE MAN STRADE BIACNHE, CORECTIONELE MAGGIE, PERS EN TV, DE De RIDDERS IN DE LITRTRZTUUR, DE EEUWENOUDE ROERSELEN VAN EEN BESTUURLIJKE SPLITSING

20.200 - DE ZONDAGSE TWEE BOTERKOEKEN DE MAN
*
 
*
VOOR SLECHT ZIENDEN, GOED ZIENDEN, BLINDEN EN VOORAL VOOR ZIJ DIE ZIENDE BLIND ZIJN
*
ZONDAG 2 AUGUSTUS 2020

@FranckenTheo
Jonathan Holslag overschouwt de gevolgen van corona voor de internationale politiek: “De Europese elite is één grote angsthazen-kolonie”
*
Jonathan Holslag overschouwt de gevolgen van corona voor de internationale politiek: "De Europese... De teloorgang van Europa. De bevolkingsexplosie in Afrika. De meedogenloze strijd tussen Amerika en China om de wereldmacht. Dat zijn vandaag de drie grote spanningsvelden in de internationale...
*
Theo Francken MP liked
Eva Vlaardingerbroek: Ik snap dat je graag je weg hieruit wilt liegen, maar helaas voor jou heeft het met niets anders dan je eigen woorden te maken. Ik hoorde je ranzige podcast donderdag jl en schreef er diezelfde dag een opiniestuk over. Niet meer, niet minder. Jammer hè, dat “het” tegengas geeft.
*
Quote Tweet @SanderQuote
En waarom deze rel alles met Forum heeft te maken; toen Eva, Raisa en de rest merkten dat hun gejank (een week na dato) over het snoepje vd week niet aansloeg en zelfs backfirede, gooiden ze het over de onschuldige Alexiaboeg. En daarmee kregen ze de onwetende meute wél mee. Show this thread
*
N-VA Retweeted @NVABrussel
Ondanks het parlementair reces vraagt onze fractie bij monde van @gilverstra de bijeenroeping van de commissie Gezondheid. De Covid-cijfers in Brussel baren ons zorgen. Dringende aanpak vereist. Na verontrustende coronacijfers in Brussel: Vlaamse oppositiepartijen willen zo snel mogelijk...
Brussels N-VA-parlementslid Gilles Verstraeten en zijn CD&V-collega Bianca Debaets vragen dat er zo snel mogelijk een zitting van de commissie Gezondheid wordt georganiseerd. Nu de coronacijfers in...
*
hln.be @FranckenTheo
NIEUWS
Minister De Block enkel dit jaar al 387 (!) keer veroordeeld door Brusselse arbeidsrechtbank voor het weigeren ‘bed bad brood’ opvang te verlenen aan asielzoekers. Bestuurlijke onkunde en menselijke chaos. Ook op haar migratie-bevoegdheid. Down pointing backhand index. Chaos
STRAF NIEUWS Minister De Block werd sinds begin dit jaar al 387 (!) keer veroordeeld door de Brusselse arbeidsrechtbank omdat ze asielzoekers weigert bed-bad-brood opvang te verlenen. Dit blijkt ui…
*
theotuurt.wordpress.com
@FranckenTheo
Proficiat @WoutvanAert. Flexed biceps Gorilla
Jan Jambon Retweeted @sporza
Theo Francken MP liked - @wduyck
Die middag waarop je in Toscane had moeten zitten, kiest voor staycation, en dan de prachtige beelden van Strade Bianchi ziet. Alleen iets rood uit Montalcino kan een vaccin zijn tegen de melancholie.
**
*
Heb ik nu gelijk, of heb ik gelijk? De dagen, ja zelfs de uren van de ‘Gedrukte Pers’ die trouwens verkocht worden tegen schandalig hoge prijzen, zijn geteld.
Geteld, gewogen en te licht bevonden. Het lijken wel Bijbelse woorden voor Bijbelse tijden..
-
Meteen moet U de herkomst duidelijk geworden zijn van het al-oude Vlaamse gezegde; dat ‘het waar is alsof het gedrukt staat’… Wat ’n leuke ‘draai’ is voor elke gevatte benadering van het begrip Knokke-Praat. Dat soort Praaatbarak-praat dat intussen geëvalueerd moet gelezen worden als Poupehan onderbroeken-lol.
-
Dit brengt me meteen op het idee om verder in te gaan op de familie-naam De Ridder. Zoals daaar zijn Alfons DeRidder (Willem Eslcchot), diens dochter Ida, Hugo De Rridder (van de ooit échte DS) en nu een zekere Martina de Ridder (°Merbeke1950) met een fascinerend boek over de Vlaamse roots van…Canada aan het Ontario Meer.
-
Voeg daarbij wat eveneens volgt, het Artikel vin Doorbraak, over de Waalse Oprichter van de BSP
**
*
Célestin Demblon (1859-1924) die reeds in de toenmalige Praatbarak de wetsvoorstellen indiende voor ‘de Bestuurlijke Splitsing’ van het toen nog maar amper 50-60 jaar opgerichte bestaande Land der Fiere Belgen. ….
-
Even geduld, beste lezer. Heb ook maar 2 handen en daarenboven, ’t is Zondag en de Dag des Heren. Zelfs Hij die in zes dagen de wereld schiep, rustte de 7de Dag.

Mondmaskers zetten gezichtsherkenning voor schut
**
©Photo News
*
Door het bedekken van mond en neus valt een hoop data weg die de algoritmes gebruiken.
Nu iedereen achter een mondmasker schuilgaat, staat gezichtsherkenning op losse schroeven: de foutenmarges van de algoritmes schieten de hoogte in. Maar ze kunnen snel genoeg leren bedekte gezichten te herkennen.
Het mondmasker is in geen tijd breed ingeburgerd geraakt in ons land. In de provincie Antwerpen is het overal buiten verplicht. Maar stel dat u over de Meir kuiert met uw mondmasker op en u wil uw iPhone even gebruiken? Nieuwere iPhones werken met FaceID, waarbij een algoritme in de smartphone uw gezicht 'herkent' door het te matchen met een eerdere foto van uzelf. Pas dan ontgrendelt de iPhone
*
Toegelaten even na te denken?
Blanke criminelen die hierdoor een ‘Dankmis’ laten opdragen? Anders gekleurde inwijk-criminelen (het leeuwenaandeel) en ,vooral hun Immms moeten daar ’n stijve van krijgen.
Heb ik gelijk of heb ik gelijk?
En Justitie….. Die zit met beide handen over d kale schedel te wrijven.
De brave burger, wiens grootouders en ouders nog naar de Mis gingen.? Wel, heu…. die ‘burgert’ gewoon verder door. Precies alsof er niet één bacilleke aan de knikker zit.
  1. *
*
IK PROBEER AAN VOLKSVERHEFFING TE DOEN. NIET AAN VULGAIR CHAUVINISME
ALS ER AL IETS MELDENSWAARD ZOU ZIJN , ZIT HET ONDERGESNEEUWD ONDER DE PROPAGANDISCHE LEUGENTAAL
*
DROL VAN DE VADERLANDSCHE BROL
*
Met ‘De Gedrukte Pers’ zoals ik die hierboven liet opdraven, werd de facto ‘De Bedrukte Pers’ bedoeld: d.w.z. het Stampkot dat duizenden aaneen geregen woorden als droge hennep-bladeren, aan elkaar rijgt. Om eenmaal voldoende geperst om er niet af te vallen bijeen geklutst worden om als drukletters verkocht te worden tegen exorbitante prijzen.
**
*
Wat niet kan ‘geperst’ worden, wordt geroddeld.
**
Meer dan 500 veroordelingen per jaar…..
*
*
De Getemde Feeks of is het eerder de Geremde Reeks?.... Ze zet dus haar Strtade Biache voort in de Publieke Arena. Op kop van de Troep der Wittepennen in het peloton van de Blauwe Geschelpten. Onderweg naar het her-inkoven van een geplande nieuwe tricolore fondvlucht? Persoonlijk zou me dat niet eens verbazen, want haar referenties evenals haar afmetingen scoren hemelhoog in de te vormen nieuwe Poupehan Blote Lol

En dan om af te ronden even het serieuze werk. Mag ik U voorstellen:
**
Martina de Ridder
*
LEZING ORGANISEREN? Boek deze auteur via https://auteurslezingen.be/
DEEL DIT BERICHT
*
IK ontmoette deze bevallige schoonheid, nauwelijks 10 jaar jonger dan ondergetekende, eerder toevallig op een CD van de Luisterbib van de Braille Liga. Mens-lief, wat ’n ervaring Doet het hart van eedle fierheid beven. Ze eindigt haar met kennis van zaken geschreven boek over ‘De Belgen’ in Canada’ met de nooit eerder geziene slotzin. “Wilt U mij mailen, doe het dan op dit mail—adres.
Ondertussen is deze verzonden, en die luidt als volgt…
“Lieve Mevrouw,
Ik las Uw boek over ‘De Belgen’ in Canada via de Luister Bibliotheek van de Braille Liga.
Onnodig om U het aantal keren te melden dat de stille traantjes van ontroering naar mijn mondhoeken hebben gezakt zonder dat ik het wist.. Toch doe ik het als dank voor Uw talent om ‘onze mensen’ op die onvergetelijke manier ten tonele te voeren. Ze hadden mijn eigen ouders/familie kunnen zijn.
‘Uitwijken’ zoals toen, hoeft nu niet meer. Bijna het tegendeel.
Wie zei daar ooit weer dat dàt Volk moest herleven? U bent er verdorie een van de inspiratoren voor.
Een van Uw zeer dankbare lezers….
Senior/Digithalys





Geen opmerkingen: