zaterdag 5 maart 2022

BETAALD AAAN DE FRANSTALIGEN GAAN DIE NU STRAKS VERVANGEN WORDEN DOOR DE TURKEN?

 

 .

VRIJDAG 4 MAART 2022

Van de gelegenheid gebrrik maken

*

500482 – NA ONS HAAST 200 JAAR BVLUW TE HEBBEN                             BETAALD AAAN DE FRANSTALIGEN GAAN DIE NU STRAKS VERVANGEN WORDEN DOOR DE TURKEN?   

*

Sammy Mahdi (CD&V)

Snor & kepie zijn weggelaten anders zou de gelijkenis veel te treffend zijn geweest

*

Tom Van Grieken@tomvangrieken·

Heeft u ook genoeg van nieuws over rellende "jongeren" of "verwarde mannen" die aanslagen plegen?

Breek dan zélf de censuur en download de VB-app! Ontdek het via    of de App Store/Google Play .

I N H O U D

Dat ongelukken ook altijd opportunuitueten met zich meebrengen, is blijkbaar in Turkije ook een gekend spreekwoord. Zie ‘tSceldt hieronder in die sotternij ( dat spot-atikrel) over ‘PLAATS VRIJ’, het door deze Imprt Turks-Vlaamse Mi,i Ster der Tjeven over de oopen armen voor vluchtelingen, zowel die uit Die Joekrien als als doe uit diens islamitischethuuslanden. De soort met een mini kromzwaardje in de broek. Of onder de kleren.
M.a.w. de gelegehehd schept ook nu weer de diefde dief. Hopelijk zullen de eerder zeldzaam geworden Tjeven onder de gewone Vlamingen hierop het juiste antwoord vinden bij de volgnde vekiezingen….

-

Correctie op voorgaand stuikje Nr 500.481, waar U over het geschiednismakend ‘veldtochtje van Poetin in Oekraïne kon lezen

een opmärkelike wel zeer langzame haast…

Het woord ‘opMärkelijk iv ‘opmerkelijk’ kwam daar niet toevllig terecht. Maar als satire op de overeenkomst tussen zowel het gedrag van ons Angelieneke als van Poetin zelf: tonen dat die alle twee nu eenmaal doen wat ze zelf willen en niet wat de wereld en de logoca va hen verachten. Gelukkig zijn we af van das Mädchen, terwijl de Poet van een heel wat ander kaliber is dan deze gewezen SS DDR-ster. Maar wees gerust ‘ ‘Das Schafen wir’ doenwe heus wel zelf.

http://blog.seniorennet.be/guvaal/

*

DE WAALSE RELANCE

*

In deze rubriek heb ik al enkele keren gesuggereerd dat, mochten we nog eens een staatshervorming krijgen, het de laatste zou moeten zijn. Die zullen we nodig hebben om alvast een eerste stap te zetten naar de splitsing van het huidige België en een definitief einde te maken aan de transfers die Vlaanderen alleen maar armer maken.

Dat laatste werd nog eens bevestigd in het laatste nummer van ‘Onaf’, het maandblad van de Vlaamse Volksbeweging (VVB), waarin herinnerd wordt aan een uitspraak van federaal staatssecretaris voor Relance, Thomas Dermine (PS) in De Afspraak van 15 januari. Daarin zei de man dat Wallonië, om haar achterstand t.o.v. Vlaanderen in te halen, een economische groei zou moeten hebben die 2% hoger ligt dan de Vlaamse en dit gedurende 20 jaar. Dat wordt een Mission impossible, zoals iedereen dat wel zal snappen. Hetzelfde geldt trouwens voor de 80% werkzaamheidsgraad. Die haalt Wallonië nooit.

Ondertussen gaat het Waalse potverteren wel verder, worden de Waalse kiezers alles en nog wat beloofd i.v.m. het verhogen van de pensioenen, uitkeringen voor wie zelf ontslag neemt, gratis openbaar vervoer en nog van dat moois. Allemaal met geld van een overheid die door Vlaanderen wordt onderhouden.

De redenen waarom Vlaanderen daar nog steeds weinig of niets tegen kan doen, is het gevolg van een grondwettelijke vergrendeling (‘serail’ in technische termen) uit 1970 waarbij toen CVP, BSP en PVV de Vlaamse demografische meerderheid hebben verkwanseld voor een kunstmatige Belgische eenheid.

Vlaanderen beschikt in het federale parlement over een ruime meerderheid om het tij te keren, maar dezelfde partijen, ondertussen uit schaamte van naam veranderd, vertikken het nog steeds te doen. Of wachten ze tot ook Vlaanderen – zoals Wallonië – een schuldgraad heeft van 200% van het Bruto Regionaal Product (BRP) ?

 Nee hoor, voor Vriend Guvaal zou er, als het van de EUSSR Natiestaat afhangt, ook geen plaats geweest zijn om ergens in Rusland GOUD te behalen op een of andere olympishe   wereld- discipline. Dat GOUD heeft die nochtans dubbel en dik verdiend door, midden de Corona- & de Russiche binnenalndse perikelen in het Zuiden van dat onmetelijk hroot land, de publieke aandacht te trekken op de nu al 52 jaar durende BLOEDZUIGENDE LEEGMEMELKERIJ van Vlaanderen dor het unitaire FRANCOFONE België, waaraan maar geen einde schijnt te zullen komen.

En dat danken wij niet de KOEKOEK, maar de Hemelse Zegen van de heden ten dage ten ondergaande KLEuRARTIJEN. CVP, Sossen, VLD, Ecologisten en ander zakkkenvullende ratatoeeille die in de peilingen vandaag hopelijk voorgoed onder de kiesdrempel dreigen te verdwijnen.

Of die ooit voor een of andere Aardse Rechter zullen verscjinen om verantwoordiong af te leggen, is eerder ee vraag voor De Slimste Mens ter Wereld. Of onderwerp van gesprek bij DE AFSPRAAK….

*

(Get) Digitalia


*


BREAKING NEWS

**

**

De akelige waarheid achter de Plekvrij-campagne van Sammy Mahdi

**

2 maart 2022 BV

Videospeler

Profeet Sammy Mahdi spaart kosten noch moeite om zijn nieuwe status als Gulle Weldoener en Import-Jezus wijd en zijd te verspreiden. Hij beweert dat honderden gemeentes hem lieten weten dat duizenden gezinnen hun woning willen openstellen voor de arme dutskes uit Oekraïne die dankzij Guy Verhofstadt in een oorlog zijn beland.

We belden de Vlaamse Overheid om onze redactie-kelder ter beschikking te stellen.

Het duurde 2 dagen vooraleer iemand de telefoon opnam.

“Dag Madamme van de Vlaamse Overheid. Wij hebben een plekvrij voor die arme dutskes die dankzij Verhofstadt hun huis kwijt zijn in Oekraïne…”

“Heu… en waarom stoort U ons daarmee?”

“U bent toch de overheid achter “Plekvrij?”

“Plekwat?”

“Plekvrij?”

“Mijnheer, wij zijn allemaal proper gewassen en onze kantoren ook. Als U niet oppast rapporteren we U voor smaad en vragen we U op te laten pakken voor een cursus Wederopvoeding!

“Verschoning Madamme we dachten dat U op de hoogte was van Plekvrij…”

“Nu doet U het weer, stop deze akelige belaging. Als er iets vuil en gewassen moet worden is het de Federale Overheid. Ga die maar pesten”.

 

We belden naar de Federale Overheid.

 

Na 3 dagen vonden we een telefoonnummer op het internet. Na 5 dagen nam iemand de telefoon op.

 

“Dag Madamme, we bellen voor #Plekvrij…”

 “أنالاأفهمك” (Ik versta U niet)

 “Wat zegt U?????”

 “أنالاأفهمك” (Ik versta U niet)

 

“Madamme, ik bel toch met de Federale Overheid in Belgie, niet?”

 “أنتمتصلبشكلخاطئ. اتصلبالحكومةالاتحاديةفيبلجيكا” (U bent verkeerd verbonden. U belt met de Federale Overheid van België)

 

Moegetergd en weer een wijsheid rijker belden we terug naar de Vlaamse Overheid.

 

Na 3 dagen werd de telefoon opgenomen.

 

“Zeg Madamme van de Vlaamse Overheid. We geraken niet binnen bij de Federale Overheid….”

 “أنالاأفهمك” (Ik versta U niet)

 “Wat zegt U?????”

 “أنالاأفهمك” (Ik versta U niet)

 

“Madamme, ik bel toch met de Vlaamse Overheid, niet?”

“أنتمتصلبشكلخاطئ. أنتتسميالحكومةالفلمنكية” (U bent verkeerd verbonden. U belt met de Vlaamse Overheid)

 

En alzo beste lezers weet U ook weer waar het naar toe gaat met dit land dat zich alleen openstelt voor Oekraïners in het hoofd van Sammy Mahdi.

CORONA, DELTA, OMIKROM

&

STRICT PERSOONLO-IJKE COMMENTAAR

*

Neen, het is niet wat U denkt: ondergetekende is nergens partij-lid van. Nog niet.

Maar ‘de vuren branden’ en de tijd dringt.

Als er al één groot verschil is tussen Vlamingen en OekrainiPers, dan is het hun geduld. Eenn beduld dat eerder neigt naar lankmoedidigheid à la Lzmme Goedzak. De Oekraïen is al eeuwenlabg niet alleen de Graanschuur can europa, het is ook het ‘bescgherlmland’ van Moedertje Rusland. Net zpams Wij, Vlamingen, onder de tirannieke beschermhand lecven van Frankrijk. Beide mogendheden doen dat vooral NIET uit Chuistelijke Naastenliefde, maar uit piir egoïstisch eigenbelang. En Bruxellabad volgt. Steeds meer en meer gestolen boter bij de gestolen vis. Wat heden ten dage wil zeggen, voor de man i de straat en zijn Lisa, steeds hogere tellers op de bezinepompen en op de stroomfacturen. War begot hebben wij te maken met dat soort ‘oorlog’ in dar verre Russisch deelgebied?

En dat allemaal in hoofdzaak om de Hogere Genïen van de Europese Führer Elite à la Louis Michel en weelderig rijke oude dag te geven zonder werken.

*

Digithalys


*

ADDENDUM

**

Waar we als vrije burgers in een onvrij land RECHT op hebben…

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste Vlaams Belang nieuws? Dat kan met de Vlaams Belang app! Download nu en doorbreek zélf de censuur.

 

Vrijheid van meningsuiting is het hoogste goed in onze maatschappij. Vrijheid van meningsuiting is een voorwaarde voor democratie, en omgekeerd. Spijtig genoeg ligt die onder vuur. Terwijl de traditionele media bepaalde meningen en waarheden vermijden, spannen ook de grote sociale media bedrijven de duimschroeven aan en worden meer en meer uitlatingen gecensureerd.

Om rechtstreeks en onverbloemd met de kiezer te kunnen blijven communiceren, lanceerde het Vlaams Belang dan ook deze app. Als u deze app installeert, zal u als eerste op de hoogte zijn van al onze initiatieven, evenementen en nieuwtjes omtrent onze partij.

Aarzel dan ook niet langer en doorbreek zelf de censuur door deze app nu

 

 *

Geen opmerkingen: