vrijdag 5 augustus 2016

3568



4/504 * - Schoolverkrachters in Oostende -.
*
DEEL 1
Vrijdag 5 augustus 2016
Zon 6u15-21u21
H Oswald
Regen op Sint-Oswald maakt het koren duur
*

5/8/1305 Marteldood William Wallace, Schot, door Edward I
*
3568 - HET REGENT INDERDAAD OOK VEEL IN OOSTENDE. MAAR NOOIT GEEN KLACHTEN     
*
Oostende, Koningin der Badsteden

Niet de zonnebadende Koningin Mathilde,
    Maar Dikke Mathilde…..
*

*
Oostende is bij definitie een veilige stad, want bestuurd door Den Baard van de SP-a. Maar als scholen dat voorbeeld volgen, om nu ook al wapenvertoon bij hun leerlingen aan de Flikken melden, waar gaan we dan naartoe? Dan beginnen de Flikken te flippen en steken ze hun neus in de zakken van die arme vreemdelingetjes. Om daar toch wel verfilmde ‘erge feiten’ te vinden die ze in groepsverband hebben gepleegd. Dikke Mathilde kan er geen lap op leggen, zo erg is dat!
Blote bendevorming een strafbaar feit zijnde, komt heel de geitenneukersbende nu in het najaar voor de Juge Pee. We weten niet of die een persoonlijke vriend is van Den Baard, zoals gebruikelijk in die middens (zie Gent), maar alleszins vonden we niets daarover in de Vaderlandsche Leugenpers. Die had de handen vol met de brutale geschreven beledigingen aan het adres van de Gewone Man op een verongelukt Marokkaans kut-jong zoals Smetje van ’t Gazetje die arme drommels placht te noemen. Hij kreeg daarvoor nooit geen proces aan zijn broek want daar was al stront aan de knikker.
*
*

*
GEPLUKT BIJ

*
vier Irakezen voor rechter voor groepsverkrachting minderjarig meisje in Oostende
*
De zaak van een groepsverkrachting in Oostende is op vraag van de verdediging uitgesteld naar de zitting van 3 oktober. Vier Irakezen zullen zich voor de Brugse correctionele rechtbank moeten verantwoorden voor het verkrachten van een 17-jarig meisje.
De groepsverkrachting van het minderjarige meisje dateert al van eind november 2015, maar kwam pas in januari bij toeval aan het licht. Naar aanleiding van een foto waarop een verdachte poseerde met een wapen schakelde zijn school de politie in. Op het gsm-toestel van de verdachte werden beelden van de groepsverkrachting aangetroffen. De feiten werden gepleegd in een privéwoning in Oostende. Het meisje was verdoofd.
De lokale politie van Oostende slaagde erin om snel alle betrokkenen te identificeren. Het ging om zeven personen van Irakese origine. Vier meerderjarige verdachten belandden in de gevangenis. Eén van hen, een Irakese asielzoeker, werd ondertussen wel onder strenge voorwaarden vrijgelaten. De twintiger bleek geen actieve rol gespeeld te hebben in de feiten.
Drie minderjarige verdachten zitten sinds hun arrestatie in een gesloten jeugdinstelling. Begin juli besliste de jeugdrechter om een van de minderjarigen uit handen te geven. Hij zal dus als volwassene berecht worden en zal in het najaar voor de bijzondere jeugdkamer van de Brugse correctionele rechtbank moeten verschijnen.
*

*
*
Erger, onze Koningin (die der Badsteden) haalt al de serieuze Pers in Holland. Het is wel niet voor de goede kanten ervan, maar met Den Baard aan de knoppen zal dat niet vlug verbeteren.
(Wordt vervolgd)
*
*

*

Geen opmerkingen: