dinsdag 9 augustus 2016

3584



5/747 * -Pleidooi om met de naam Edith Stein in het achterhoofd  om islammerij en Nazi-leer gelijk te stellen - Verviers wordt even gevaarlijk als Aleppo – De Overheid volgt de sporen ipv op te treden -
.
DEEL 1
Dinsdag 9 augustus 2016
Oogstmaand
Zon 6u21-21u14
H Edith Stein, co-patrones van Europa
*
Het leven van deze Joods-Duitse non, van Sileziche afkomst (Teresa Benedicta van het Kruis), amper 51 jaar, stierf in Auschwitz-Birkenau op deze dag in 1942.
Het waren de gloriedagen van het heerlijk Duitse Socialisme (!) onder partijvoorzitter A.H. Deze heerlijke man (!) die zeer duidelijk als Lichtend Voorbeeld staan voor de Islamo-Socialistische Turkse Sultan Erdogan werd ooit door de jonge ‘Democratische’ J.F. Kennedy uitgeroepen tot het grootste genie dat de wereld ooit heeft gekend of ooit zal kennen. Als eenmaal de haat jegens hem zal uitgestorven zijn, zei die.  Even bij Wikipedia op
en U vergeet het nooit meer. Een wrede dominante omgeving zoals die nu begint met al die terreur, en een op ieder ogenblik van de dag of de nacht  dreigende U overkomende aanslag op Uw leven en welzijn, en het leven is voorbij. Stilaan wordt ook het politiek vangnet boven ons gesloten en weer is het de Duitse stad Keulen die het begin van het einde heeft moeten inluiden.
Kijk, daarvoor is de Joods-Christelijke Beschaving nu eenmaal uniek, omdat die voortdurend onder een of andere vorm eraan herinnert dat er niets nieuws is onder de zon.

3584 - DE ISLAM MOORD-BRIGADES DUIKEN OVERAL OP EN DEZE ONGEMAKKELIJKE WAARHEID VALT NIET MEER TE LOOCHENEN   
*

*

*
De zingende veel belovende zoon van zijn vader, die voor de camera Allah smeekt ons allemaal uit te roeien, amper 15 jaar is de afstammeling van de Nederlands-Marokkaanse geradicaliseerde iman El-Alami Amaouch. De juiste appel dus onder de juiste boom.
Maar de Coburger Just-is-Just laat hen gewoon begaan. Want in die land is er ‘godsdienstvrijheid’, wat vooral bewijst dat alle islammers gewiekste raddraaiers zijn. Die de democratie met deze godsdienst truk gewoon naar hun hand zetten. Eerst met zachte hand, straks met ijzeren vuist.  Daarvan getuigt het leven en de dood van deze door de Nazi’s omgebrachte figuur van Edith Stein.

*
*

*
GEPLUKT BIJ
De Schandaard

*
De politie is een onderzoek begonnen naar de identiteit van een jongen die in een video in het Arabisch oproept tot moord op alle christenen. Dat schrijft La Meuse.
In de video, die op de berichtendienst Telegramwerd ontdekt door de Franse vestiging van Memri, een internationaal instituut dat onderzoek voert naar de media in het Midden-Oosten, wandelt een jongen ’s nachts door de straten van Verviers. De jongen, naar schatting vijftien jaar oud, doet in het Arabisch uitspraken als ‘O Allah, vernietig de hatelijke christenen. O Allah, dood ze allemaal. Spaar er geen enkele.’
Muriel Targnion, de burgemeester van Verviers, neemt de video zeer ernstig en heeft de politie ingeschakeld. Die probeert nu de jongen in kwestie te identificeren. ‘Gezien de uitspraken is deze persoon gevaarlijk en moet hij gearresteerd worden’, besluit Targnion.
*

*
*
Heeft U in bovenstaande tekst uit De Schandaard ook maar één woord van afkeuring gelezen? O jawel, ‘de uitspraken van deze persoon zijn zeer gevaarlijk’ en ‘de politie is naar hem op zoek’ – maar de reden zelf, de islam, krijgt volgens vaste afspraak, niet de minste aandacht.
We moeten dus met spijt in het hart vaststellen, dat Vlaanderens schande, de vroegere AVV-VVK krant, ondertussen inderdaad de weg is opgegaan van ... de Nieuwe Collaboratie….
Edith Stein vroeg reeds op 7 April 1933 aan ‘Rome’ om het nationaalsocialisme te veroordelen. En toen, op Augustus 1942 de Nederlandse Bisschoppen protesteerden tegen de massale deportaties, werden zij en haar zuster Rosa Stein meteen opgepakt en meteen vergast. Door haar vlucht naar Nederland had zij hun leven amper een paar jaar verlengd. Samen met de H. Brigitta van Zweden, en Catharina van Siena (Italië) zorgen deze 3 vrouwen nu samen voor heil en genezing van de EU.
Reden waarom moslim-beulen hen maar al te graag zouden vermoorden, moesten zij niet reeds lang geleden zijn omgebracht. Maar de herinnering aan deze beroemde ‘ongelovige honden’ dermate sterk zijnde, zullen zij er alles aan doen om hun herinnering uit te roeien. Of iedereen te vergassen, die deze herinneringen in leven houdt. Met dezelfde haat als die van A.H. want voor hen Joden, zijn Joden en Christenen, ja zelfs atheïsten nu voor alle islamo-socialistische wereldheersers, met het oog op hun welvaart, alleen maar… slachtvee.

*

*


Geen opmerkingen: