dinsdag 24 oktober 2017

4309


Woensdag 25  Oktober 2017
Zondag 17 September 2017

4309 (4290) - DANK ZIJ DE ISLAM: HEIL EN ZEGEN OP AL ONZE WEGEN
        *
INHOUD: ISLAM INVASIE – FRANKRIJK / DUITSLANDd: alle middelen zijn  goed om West-Europa te terroriseren. Als achterbaks terreur-wapen: na de vliegtuigen, de stadsbussen, de trucks, nu weer zoals in Madrid, de tjoeke-tjoeke treintjes aan de beurt om zoveel mogelijk slachtoffers te maken. Blijft over: de snelwegen, de schepen, de scholen, de kerken, de festivals, de sporttribunes, en, enz. Tot het tot de hele wereld is doorgedrongen, dat wij de kleinsten zijn, en diene ‘Allahu’ de grootste is. Kortom, dit is de nawerking van de laatste 8 jaar werelddominantie  door de Moslimbroeder Obama.
En onze (huidige) Verlichte Grote  Verstanden van de As Rome– Bruxxelabad-Berlijn en hun slippendragers van de media, zien dat het goed is.
Zo tikken de seconden, de uren, de dagen, de weken, de maanden en de jaren weg.
Waarop wachten wij om alarm te slaan en om desnoods te wapen te lopen? Zouden er in het ooit zo Christelijke Europa genoeg ‘Hetders’ te vinden zijn, om de ’kudde’ te leiden?
Misschien tot de dag dat van op onze kerktorens het uur der 10de e en Laatste Kruistocht slaat, zo wat 1.000 jaar  na de eerste beslissende nederlaag van de (Valse)  Profeet in 1095.

OP DE IJTKIJK
*
Franse politie vreest dat terroristen treinen willen laten ontsporen
*
Na een verontrustende publicatie in een jihadistisch tijdschrift gaan de Franse ordediensten meer aandacht besteden aan mogelijke terreurplannen die te maken hebben met sabotage van treinen. Dat blijkt uit een vertrouwelijk document dat de Franse krant ‘Le Parisien’ wist te bemachtigen.

Omdat de veiligheidsmaatregelen op luchthavens de voorbije jaren strenger geworden zijn, veranderen de terroristen het geweer van schouder. In de meest recente publicatie van Inspire, het Engelstalige magazine van terreurorganisatie Al-Qaeda, stond een artikel waarin militanten uitleg kregen over de verschillende manieren waarop ze een trein kunnen laten ontsporen en zo veel mogelijk slachtoffers maken.

Op basis van dat artikel heeft de algemene directie van de Franse nationale politie haar troepen nu opgeroepen ‘om bijzondere aandacht’ te schenken aan alle mogelijke vormen van sabotage van de spoorwegen. Dat blijkt uit een zeven pagina’s tellende - vertrouwelijke - nota, aldus Le Parisien.

De nota benadrukt enkele ‘verontrustende aspecten uit de islamistische propaganda van de voorbije drie maanden’. Het gaat onder meer om de tutorials om bommen te maken en om de veelvuldige oproepen tot aanslagen van zogeheten lone wolves. Die laatsten worden daarbij aangespoord om ‘treinen te laten ontsporen, bosbranden te starten en voedsel te vergiftigen'. In het document bevestigen de hoogste autoriteiten van het land ook nog eens dat de ‘alertheid’ voor dergelijke aanslagen ‘extreem hoog’ moet blijven.

Scholen en universiteiten onder bewaking

Een van de absolute prioriteiten voor de ordediensten: meer waakzaamheid op het spoorwegennetwerk, extra bewaking voor scholen en universiteiten en het opsporen van diefstallen van ‘potentieel gevaarlijke producten’.

Logischerwijze wordt er ook extra aandacht gevraagd voor toeristische trekpleisters. Dit weekend zijn het de Europese Dagen voor Cultureel Erfgoed, een gebeurtenis die vorig jaar ruim twaalf miljoen bezoekers lokte. ‘Ons erfgoed is een symbool voor de westerse manier van leven en dus een mogelijk doelwit’, besluit de nota.

*
NADER BEKEKEN
**
Met een schuine blik op de officiële Duitse historici bloklettert ‘tSCHEDT hierboven mijn voorheen uitgesproken mening over die 3de Duitse Poging om Europa en de hele wereld te domineren. Vorige 2 keer was dat met behulp van wapens, nu is het met de medeplichtigheid van de woestijn-kontheffees die dank zij weeral de Duitse Kanselier, onze beschaafde wereld met miljoenen zijn binnengedrongen.
Frankrijk, ooit ‘La fille ainée de L’Église’ genoemd, maar later na de Revolutie van 1789 de bakermat werd van de ‘Laïcité’ is van de historische erfvijand Duitsland, nu hun dierbaarste bondgenoot geworden. Of hebben die zich neergelegd bij de suprematie van het Germaanse ‘r  s’? Die 2 wereldoorlogen zijn dus ‘omsonst’ geweest voor wat betreft het eigendomsrecht op den Elzas en op Lotharingen…
Macroni en Märkelina, twee handen op één buik onder hetzelfde laken als het erop aankomt hun eigen Landen, hun eigen Volkeren te verkopen aan de islam.
Doch het verzet groeit. Zij het met mondjesmaat. En voor zover het van Overheidswege getolereerd wordt.
Zo laat alles voorzien, dat er binnenkort weer ‘n soort ‘Progrom’ komt, waarbij zoals in de Jaren’3O, de tegenstanders (voor hun eigen goed: Schitzhaft) worden opgepakt en veilig weggeborgen in daartoe aangelegde ‘werkkampen’…..
De Berliner vangarmen als van een reusachtige poliep versmachten van uit Bruxellabad beetje bij beeetje de kleine natie-staren om hun nationale bevoegdheden naar zich toe te trekken. Het geld-beheer dat steaks naar ‘Europa’ gaat is daar het beste voorbeeld van.
Via Bruxellabad leidt Berlijn de dans, en doet de ganse wereld dansen op die maat. Post mortem echter is het Hitler die triomfeert op Churchill en de Vrije Wereld.
 (Hemelreiker)

Geen opmerkingen: