donderdag 26 oktober 2017

4311


 Donderdag 26  Oktober 2017
Vrijdag 6 Oktober 2017

4311 (4292) - HET TEKENT ZICH IEDERE NIEUWE MORGEN HELDERDER  AF: HET VERLEDEN IS VOORBIJ, VLAANDEREN BOVEN
*
INHOUD: VLAANDEREN REBUIOLT/CHRISTENDOM: de ‘Boekenbeurs, bont en blauw geslagen, moet bij Gerechterlijk Bevel Uitgevrij Egmont, nu eindelijk toch toelaten….
Even Het Gouden Kalf van Mozes erbij brengen om daar te exposeren, zou wonderen kunnen doen….
Jos Gheysels van het vroegere AGALEV dreigt met eenzelfde soort aanslagen als Is, zijn grote voorbeeld om anders te gaan leven en sterven.
O U V E R T U R E
ANDANTE

*
Ja, die diepzeehaven-stedelijke ‘Boekenbeurs’ in Vlaanderens vermeende ‘Hoofdstad’  (Buiging) is inderdaad verworden tot een steen des aanstoots voor elke recht gehaarde Vlaming. Dat merkt toch elke Burger mits tenminste  ’n klein laagje cultuur, dik of dun. Op voorwaarde dat die thuis zijn “goesting’ vindt om smakelijk te eten. Of om dapper te liggen vrijen. Zonder daarvoor aan anderen een vaste toegangsprijss te moeten te betalen, indien geen Lid van die bepaalde ‘Partij’ die haar volgelingen altijd en overal in  de watten legt. Zie ACOD vij de NMBS.

Nu de wereldschokkende gebeurtenissen in Catalonië wat bekoeld zijn zonder dat de wereld erbij vergaan is, en ook in Antwerpen de democratie heeft gezegepraald, denkt boeken.be er serieus aan er een eind aan te maken. Hun aanpak van de ‘verrijkende islam-cultuur’ inderdaad begrensd zijnde tot koken en  braden al-dan-niet aan het fornuis of tussen de lakens, denken z**ij hun zending te hebben volbracht.
**
*
Conscience leerde zij volk lezen, boeke-be leerde het hen weer af.
Om de Daad bij het Woord te voegen. Om actief bezig te zijn met Het Gouden Kalf van Mozes, ipv met de neus tussen de dode letters te zitten.
Of er dan geen enkel lichtpunt is te zien aan het einde van de tunnel?
Daar kan alleen Uitgeverij Egmont een zinnig antwoord op geven….
*
SENSATIE ROND BOEKENBEURS
Nieuwigheden op culinair gebied en op erotisch vlak
*
De jarenlange 'boycot' door de 'bazen' van de Boekenbeurs werd vandaag door een rechter veroordeeld: de Boekenbeurs moet uitgeverij Egmont een stand bieden op de komende Boekenbeurs.
In vorige artikelen wees 't Scheldt op de door het nazisme geïnspireerde handelswijze van boek.be: aan andersdenkenden geen podium of klankbord geven.
Een vereniging (boek.be) die de verkoop van boeken moet bevorderen en die een uitgeverij verbiedt haar boeken te tonen is de naam vereniging ter bevordering van de boekenverkoop niet waardig.
Uitgeverij Egmont komt met een primeur op de Boekenbeurs: ze zal het boek 'Mijn Strijd' van een zekere Dolf Hitler uitbrengen.
Er schort veel aan de bedrijvigheid van boek.be.
Dit jaar gaat er op de beurs zelfs gekookt worden. Elke kok wordt verplicht om naast de door hem gekozen gerechten ook couscous te bereiden. Varkensvlees is streng verboden.
Dat is niet de enige verrassing voor de boekenbeursbezoekers. Als het om sex gaat heeft boek.be geen beperkingen: zo zullen er ook 'peeskamertjes' worden ingericht. Hier komen zowel de hetero-sexuelen als de homosexuelen en lesbiennes aan hun 'trekken'.
Er werd beroep gedaan op echte specialisten wat sex betreft: Goedele Liekens heeft de leiding van de verschillende 'hoerenkoten' - zijzelf zal de afdeling sm leiden - terwijl Tom Lanoye de 'jeannettenkoten' dirigeert.
seksen
Of met deze maatregels het dalend getal van bezoekers zal gestopt worden is echter de grote vraag.
Adriaan van Gansen
*
NADER BEKEKEN
**

Orgasme therapeute en spreiding partner van God SS uit Hasselt, is Goedele Liekens de ideale persoon geweest die Vlaanderen tegen klippen en bergen leerde ‘vrijen’. 
Haar ‘sparring partner’ ofte beter gezegd, haar ‘mentor’, overleefde dat avontuur niet. Hij ging als slot van rekening troost zoeken bij de vissen in het Albertkanaal. Daarna werd er niets meer van hem gehoord…..
**
*
Wat Het Gouden Kalf van Mozes in dit verhaal is komen doen, vraagt U zich af?
Wel. Toen volgens de Bijbel de Profeet Mozes na een langdurig verblijf boven in de bergen met de 2 stenen tafgelen waarop de 10 Geboden Gods gebrandmerkt stonden van de berg afdaalde, vond hij een andere wereld terug. Die had het leven in ‘de vreze Gods’ vervangen dooreen afgodenbeeld in goud, voorstellende een nuchter kalf, toen ook al zinnebeeld van een achterlijke ingesteldheid, louter gericht op tijdelijk genot. Geld, Ontucht, Eten, Drinken, Plezier, Vermaak, Oppervlakkigheid.
Bij het zien van die joelende en dansende bende zatteriken rond dat Gouden Kalf, smeet  Mozes hen vol afschuw de 2 Stenen Tafelen vol afschuw van boven naar beneden naar het hoofd…
Einde verhaal.
Hoe het ooit weer goed kwam met dat Godsvolk en met het Christendom, weten we maar al te wel. De feiten liegen er niet om. En daarom is de Leer van De Zachtmoedige nog altijd Kop van Jut van alle Slinxen ter wereld….
**
*
‘Alles met mate’, zei de kleermaker en hij sloeg zijn vrouw met de stokmeter…

(Hemelreiker)


Geen opmerkingen: