woensdag 5 december 2018

5194



VLIEGT DE BLAUWVOET
STORM OP ZEE
*
Het spel zit op de wagen.
En ja, eigenlijk is het woord ‘Staatsgreep’ een veel te beperkt begrip voor wat er daar gaande is aan de rand van de Sahara. Eerst symbolisch reeds volgende week Dinsdag-Woensdag de tweedaagse plechtige presentatie in Noord Afrika op de plaats van de misdaad. Dan de volgende week Woensdag 19 December in New York de nog plechtiger definitieve ondertekening van het ‘Pact’ door 134 landen.
Het Pact’ van Marrakesh, pf is het eerder het Landverraad van Marrakesh? De juiste term moet later nog worden bedacht, want het gaat niet om een greep naar de Macht in één e land alleen, maar om de greep naar de Macht over….van Pool tot Pool. De natte droom van socialistisch Nazi-Duitsland staat op het ount in vervulling te gaan.
We leven inderdaad op en ‘globe’, een enorme uitgedoofde vuurbal in de oneindige ruimte en dus zal het woord globalisme wel het dichtst liggen bij wat de Verenige Nazi’s Naties eigenlijk willen.
Naast de ‘Global Warming’ die slecht is, komt de ‘Global Destruction’ ingelepeld om het weer goed te maken…
Maar daarover, over de juiste inhoud en over de Knappe Koppen aan de Knoppen, is onduidelijkheid troef. Correctie: is opzettelijke verwarring troef. Het is als gaan ‘shoppen’ in wildvreemde islam-landen met de ogen toe. Maar met de portemonnee wijd open.
*
Op de valreep komen de tongen los. Het gonst va de geruchten. Net als enkele jaren geleden, toen ook de zo bejubelde Europese Grondwet’ werd afgeketst. Om het ding van Marrakesh er kost wat kost toch mar door te krijgen? Aandacht afleiden is daar een van de opvallendste middelen voor. Klimaatbijeenkomsten met honderden regeringsleiders die allemaal (op kosten van Jan Modaal) reizen lijk Gulliver, naar verre landen, met volle overladen veilige vliegtuigen zonder roetuitstoot….
*
Waar dan de touwtjes mogen hangen die deze luchtvloten migranten besturen? Mag voorlopig niet bekend gegeven worden. Slechts een paar namen komen in aanmerkeling, maar die draaien allemaal rond 9/11, Mekka en rond Clown Obama en zijn bede Democ Rats.

*
De bedeling is o.a. om het woord ‘grens’ uit onze hoofden te bannen. Om zelfs uit alle woordenboeken ter wereld geschrapt te worden. Het gebruik ervan wordt VERBOTEN. De enige écht grote uitzonderingen (in Km²) zijn Amerika en Australië.
Blijft de vraag waar die grens-afschaffing voorlopig stopt. Aan ieders voordeur? Ook daar verplichte maar niet-bindende vrije toegang voor iedereen? En quid met het echtelijk bed? Moet dat ook, netjes opengeslagen, beschikbaar zijn voor iedereen, ongeacht de huidskleur of de etnische afkomst? Hoe houden dan Sjarel Premier en Croo-tje die dikke negerlul uit het bed van hun ‘vriendinnen’?
*
Ha ja, want ‘mijn is ook dijn’. Dat is al zo sedert Mei ’68, maar komt pas nu, 50 jaar later, goed in de praktijk. Vrouwenrechten? Kinderrechten? Alle neuzen in dezelfde richting. Zandcultuur is een gezonder en vooral prettiger cultuur!
*
En ja, natuurlijk kleven er ook nadelen aan deze nieuwe leefwereld. Is al 1400 jaar zo. Maar daar wordt aan gewerkt. Zie Calf-O. Allerlei oplossingen ‘liggen op tafel’. Zoals het totaal verbod op aardappel-schilmesjes. Om dwingende redenen. Ook het houden van kanaries wordt verboden. Omdat zij de mannen op verkeerdelijk op het idee zouden kunnen brengen, dat morsen met hun zaad heel normaal zo zijn.
**
Waarom is N-VA zo hard tegen migratiepact Marrakech gekant? (En wat staat er letterlijk in de tekst?)
-*
 *
Overleeft de federale regering de heisa rond het VN-migratiepact? Alle regeringspartijen zeggen dat ze niet uit zijn op vervroegde verkiezingen, maar alle ogen zijn gericht op N-VA. Als enige regeringspartij heeft ze fundamentele problemen met het migratiepact. Een bijkomende interpretatieve nota toevoegen aan het VN-migratiepact volstaat niet. “Het pact zelf is problematisch”, zei vicepremier Jan Jambon voor aanvang van het N-VA-partijbureau. “Een regering die naar Marrakech gaat, steunen we niet”, zei voorzitter Bart De Wever ná het partijbureau. Maar waarom is N-VA zo hard tegen het pact?

Aanvankelijk voerde N-VA vooral aan dat ze het niet-bindende karakter van het document niet vertrouwt. De tekst vermeldt expliciet dat het niet-bindend is en dat de soevereiniteit van elk land wordt gerespecteerd. Maar de partij vreest dat het document op termijn wel juridisch bindend kan worden. Een rechter kan zich in een uitspraak op het verdrag beroepen waarop de bal aan het rollen gaat. Maar ook inhoudelijk zijn er flink wat breekpunten.
Regering valt voorlopig niet: “We werken verder aan een oplossing”
Gezinshereniging
Het verdrag vraagt van de VN-lidstaten een engagement om de gezinsherenigingsprocedures te versoepelen. “Dat is onaanvaardbaar, want dat stelsel is nu al te laks”, aldus N-VA.

Wat staat er in de tekst?

Facilitate access to procedures for family reunification for migrants at all skills levels through appropriate measures that promote the realization of the right to family life and the best interests of the child, including by reviewing and revising applicable requirements, such as on income, language proficiency, length of stay, work authorization, and access to social security and services
Illegalen

Het akkoord wil inspanningen om mensen zonder papieren te regulariseren en beoogt het opheffen van illegaal verblijf als een strafbaar feit. N-VA kan ook niet leven met het aan banden leggen van de opties om illegale personen op te sluiten. “Dat maakt gedwongen terugkeer nog moeilijker.”

Wat staat er in de tekst?

We commit to fulfil the right of all individuals to a legal identity by providing all our nationals with proof of nationality and relevant documentation, allowing national and local authorities to ascertain a migrant’s legal identity upon entry, during stay, and for return, as well as to ensure effective migration procedures, efficient service provision, and improved public safety. We further commit to ensure, through appropriate measures, that migrants are issued adequate documentation and civil registry documents, such as birth, marriage and death certificates, at all stages of migration, as a means to empower migrants to effectively exercise their human rights.
Klimaatvluchtelingen

Het verdrag erkent ‘klimaatvluchtelingen’ en de bijhorende sociale rechten.

Wat staat er in de tekst?

Strengthen joint analysis and sharing of information to better map, understand, predict and address migration movements, such as those that may result from sudden-onset and slowonset natural disasters, the adverse effects of climate change, environmental degradation, as well as other precarious situations, while ensuring the effective respect, protection and fulfilment of the human rights of all migrants
Culturele gevoeligheden

Voor de partij is het een ‘no go’ dat ontvangstlanden respect voor de cultuur van de migrant moet promoten en in de gezondheidszorg de ’culturele gevoeligheden van migranten moet respecteren. “Dat kan leiden tot het terugdraaien van vrouwenrechten.”

Wat staat er in de tekst?

Promote mutual respect for the cultures, traditions and customs of communities of destination and of migrants by exchanging and implementing best practices on integration policies, programmes and activities, including on ways to promote acceptance of diversity and facilitate social cohesion and inclusion

Incorporate the health needs of migrants in national and local health care policies and plans, such as by strengthening capacities for service provision, facilitating affordable and non-discriminatory access, reducing communication barriers, and training health care providers on culturally-sensitive service delivery, in order to promote physical and mental health of migrants and communities overall, including by taking into consideration relevant recommendations from the WHO Framework of Priorities and Guiding Principles to Promote the Health of Refugees and Migrants

*
AAN DE VRUCHTEN
KENT MEN DEN BOOM
*
Om kort en krachtig te besluiten: de namen zijn bekend van zij die in ons apenland die al dat onheil onbeperkt willen uitbreiden. Zij dragen mijns inziens persoonlijk de financiële verantwoordelijkheid voor alle kosten.
Als het Migratie Pact er komt, dan kan dat pas nadat ook dit juridisch is vastgelegd en ondertekend (met de nodige waarborgen) in persoonlijke naam door de promotoren ervan. Dat zijn de bestuursleden van alle politieke partijen van dit apenland, buiten de Vlaamse Natonalisten.

*
Niet beperkende opsomming van deze astronomisch hoge kosten die de pan zullen uitrijzen. Ha, ja, als migratie een mensenrecht is zijn er ook twee kanen aan de medaille.
*
Reiskosten, opvang, voeding, verzorging, huisvesting, opleiding, gezinshereniging, behoud van ieders vreemde cultuur: daarvoor worden op de partij-hoofdkwartieren vanaf vandaag de nodige budgetten voorzien, komende uit de persoonlijke waarborgen van de partij-leden. Dot, onder streng toezicht van de twee partijen die Marrakesh niet gewild hebben.
O, hoorde ik een snuggere geest op de radio uitleggen. Migratie is van alle tijden. Ook wij, Vlamingen, zij het product van volksverhuizingen van 4 à 5.000 jaar geleden. En dat is ook zo. Maar geeft dat het recht om op onze beurt verjaagd te worden ten voordele van ‘Nieuwkomers’ uit alle windstreken?

Neen, ‘Omvolking’
is geen nieuwe uitvinding
*
Een wereldwijde ‘volksverhuizing’ gewild, gepland en uitgevoerd door Nieuwerwetse (zelfbenoemde) Goden die de wereld willen beheersen? Kleine godheden van een per definitie beperkte levensduur, want dat soort Strebers verslinden op den duur vooral zichzelf…
Ons rest de plicht om te blijven vechten als leeuwen. Daar waar zelfs de veldmuizen in de vrije natuur hun leven veil hebben om het eigen nest te beschermen tegen alle soorten indringers.
Neen, vrede op aarde aan alle mensen van goede wil, is niet voldoende. Eerst moeten de bedriegers van slechte wil er worden uitgewerkt…
*



Dinsdag 4 November ‘18
 

Geen opmerkingen: