woensdag 27 oktober 2021

500714 - DE DOODGEWAADE FÜHRER ALLER GEMANEN, ADOLF HITLER, IS SPRINGLEVEND OPNIEUW GEBOREN IN HET EEURPPEES HOF VAN JUSTUTUEI *

 

.

  WOENSDAG 27 OKTOBER 2021

*

 

*

27/10/1922 - Sterfdatum Hugo Verriest

*

500714 - DE DOODGEWAADE FÜHRER ALLER GEMANEN, ADOLF HITLER, IS SPRINGLEVEND OPNIEUW GEBOREN IN HET EEURPPEES HOF VAN JUSTUTUEI

*

I N H O U D

POLEN, om wie het i? WI II ook allemaal om begonnen is, ziet zich dus gedwongen zijn naam te veraderen in die van

Ssodoma of Gomorha.

Het Land zelf had immers in zijn Grondwet verankerd, dat de mens bestaat zoals God hem schiep, als Man én Vrouw, samen onafscheidelijk verbonden om de Me,sheid verder te zetten.

Dakaniet, zegt de EUSSR, iedereen moet kunnen kiezen: het een of het ander, of beiden tegelijk. Voorbeelden genoeg, vooraal in ee drugswereld.

Wat er volgens de Bijvel gebeeurde met die twee ontucht-steden, zal ik hier op deze blog maar in het midden laten. Ben inderdaad niet de allerslimste ter wereld….

Een verwittigd man is er twe waard. Zolang DIT EU-wangedrocht niet is weggestemd, zal ook hier de toon gewzijgd worden. Geb geen goesting om voor het executie-peloton geleid te worden, of om in Buchenwald II terecht te komen.

-

Vandaar ook dat de sterfdatum van Priester-Dichter Hugo Verriest, Zaliger Gedachenis, zonder veel woorden herdacht wordt. In de hoop dat zijn graf, nast dat van Stijn Streuvels, niet geschonden wordt, hier op 500 meter van mijn klavier.

Heb altijd (meer dan 85 jaar) geleefd in de overtuiiging dat we leefden op de vooravond van de eeuwen van zijn eigen woorden, over ‘een Volk dat moet herleven’.

En dat kan eenvoudig weg niet tevergeefs geweest zijn.

Ook deze tweede golf van Nazi-tirannie zal niet eeuwig blijven duren. Aan alles komt ’n eind, zelfs aan de kat haar srtaart en deie is zio alng….

 *

*

http://blog.seniorennet.be/guvaal/

*

PAARSGROEN+ OP ZIJN GENTS

*

Dat Mathias De Clerq, burgemeester van Gent, nu al bezig zou zijn met de verkiezingen van 2024 en achter de rug van de Groenen reeds een kartel wil smeden met CD&V en Vooruit, is geen verrassing. E.e.a. heeft te maken met het nieuwe Vlaamse gemeentedecreet dat niet alleen voorschrijft dat bestaande coalities voortaan ook tijdens de legislatuur kunnen veranderen, maar ook dat vanaf de volgende gemeentelijke verkiezingen het stemmenkanon van de grootste partij de burgemeester wordt. Dat is nu in Gent niet het geval, waar De Clerq aan de sjerp geraakte dank zij een koehandel met CD&V. Alleen met een kartel dat meer kans maakt de grootste partij te worden, zal hij er nog in slagen in Gent burgemeester te blijven.

n feite speelde Declerq hetzelfde spel als Crootje op federaal vlak: Paarsgroen+. Hij steunt een centrumlinkse coalitie en heeft daarvoor zijn liberale principes over boord gegooid om toch maar burgemeester te kunnen worden. De postjes, weet je wel.

---

Dat de liberalen in Oost-Vlaanderen nog iets te vertellen hebben is niet omdat ze er de meeste stemmen zouden halen, maar omdat ze er beschikken over een kwartet familiale dynastieën die luisteren naar de namen De Croo, Verhofstadt,   De Gucht en Declerq. Dat Carina Van Cauter er gouverneur van de provincie is kunnen worden, had ze daaraan te danken. In de toelatingstest, geëist door de Open VLD zelf, kwam ze slechts als vierde uit de bus.


 EUROPEES HOF VAN JUSTITIE LEGT POLEN DWANGSOM VAN 1 MILJOEN EURO PER DAG OP

*

*

De Poolse premier Mateusz Morawiecki. ©AFP

*

Vandaag om 13:45

*

Polen krijgt een dwangsom van 1 miljoen euro per dag opgelegd, zolang het de Europese bezwaren tegen de omstreden gerechtelijke hervormingen in het land negeert.

Dat heeft het Europees Hof van Justitie woensdag meegedeeld. 'Het naleven van de interim-maatregelen van 14 juli 2021 is noodzakelijk om ernstige en onherstelbare schade te vermijden aan de rechtsorde van de Europese Unie en de waarden waarop de Unie is gebaseerd, in het bijzonder de rechtsstaat', klinkt het in een mededeling.

'Polen komt met het pistool op tafel onderhandelen'

Bij wijze van tussentijdse maatregel had het Hof op 14 juli gevraagd alle activiteiten van de tuchtkamer van het hooggerechtshof op te schorten. Die kamer bestaat uit tien leden, die allemaal nauwe banden hebben met de regerende PiS-partij, en leek er vooral op gericht om kritische rechters de mond te snoeren. Het orgaan had de macht om hun onschendbaarheid op te heffen, zodat ze strafrechtelijk vervolgd kunnen worden.

Pieterjan Neirynck

CORONA & CENSUUR

VRIJE COMMENTAAR

*

Voor het programma van de Staatszender van deze avond (vanf 18.30 tpt 21u) dus weer geen Ben Crabé zn weeer geen Blokken.

Wel in ’t lng en in ’t breed hoe die achterlijke Polen gedwongen werden in het Eu-gareel te lopen. Liedfst in unxi-sesx kledij met zoveel mogelijk rtissluitingen als Lekkie,de Porno Premier het graag heeft.

Die is tenminste mee met zijn tijd. Voor zover zijn middelen dat teolaten….

Misschien zelfs dat Bart De Pauw, als seks-deskundige zn Spleet & Grrijpoloog,, als moderator uitgenodigd wordt….. Bij de VRT is er altijd een goed plaatysje voor dergelijke grappenmakers.

Ach, Brothers in Crime: onafge   cht hun lichaams-ciomponenten, vinden die elkaar atijd en in alle omstandigheden.

*

*

Niet ‘Hier vloekt men niet – God ziet ons’ – maar ’Hier kleedt men zich niet, de Bruine IS-Gestapo ziet ons’….

*

 

Digithalys

Geen opmerkingen: