zondag 5 december 2021

500754 – DE SYMPTOMEN VAN EEN NAKENDE STTATS- ONTBINDING ZIJN FEITEJN GEWORDEN

 

.

ZONDAG 5 DECEMBER 2021

*

INLEIDING: EIGEN MENING.

OVERGENOMEN TEKSTEN ZIJN

INSPIRATIE- BRONNEN

*

500754 – DE SYMPTOMEN VAN EEN NAKENDE STTATS- ONTBINDING ZIJN FEITEJN GEWORDEN

 

*

I N H O U D

Het is, Goddanlk, nog niet helemaal zo ver, maar de ‘Woke-Trotzsiten’ staan op het punt de neger-slaverij 180° om te draaien. Uiteraard, niet in de gewezen koloniën –daar hebben ze niets te piepen - want hun al even corrupte collega’s zijn daar aan de Macht. Maar in onze eigen thuuslanden zien ze hun kansen schoon. Want Gezag & Leding bestaan er gewoon niet meer.

Vooral in dit ons bloedeigenKloteland, met een zich met de moed der wanhoop vastklampende ‘Regering’ van verliezers, is men zowel het Noorden als de gehele kluts kwijt. Er wordt geroepen om ‘Revolutie’ en de Politie schiet er maar op los. Altijd prijs in zo’n massa. Want pas op: Red Big Brother volgt en bewaart U op de straatcamera’s. De Regeime Pers staat klaar om de gewone Burger te vierendelen.

Beroeps-Politici echter genieten het voordeel van een medeplichtig Gerechtelijke lankmoeoigheid.

Het volstaat even verder te kijken dan de slippendragers van de zinkende Pulp-Pers. Ere daarvoor aan ‘t onvolprezen Pallietereke dat al bijna 75 jaar als enige de Rechte Weg wijst…  

http://blog.seniorennet.be/guvaal/

*

BRAIN'STORME'N

*

In ’t Pallieterke van deze week verscheen een uitgebreid interview met Matthias Storme, jurist en hoogleraar aan de KULeuven, faculteit Rechten. De man is een overtuigd flamingant en schrijft ook af en toe in het maandblad van de Vlaamse Volksbeweging (VVB).

Tien jaar geleden schreef Storme wat hij ‘Het Plan N ‘ noemde, waarin hij toen reeds voorstelde de Nederlanden te herenigen en daartoe te komen via de diverse gewesten. Zo’n beetje zoals ikzelf schreef in mijn blog van 28 augustus (‘De Nederlanden één’). Storme gaat echter nog een stap verder en zou het geen bezwaar vinden als Wallonië als apart gewest mee zou stappen in een Nederlandse confederatie. De reden daarvoor is, volgens hem, internationaal gesproken, dat het ontstaan van een Vlaamse staat op zich geen probleem zou zijn, wel de rompstaat België die achter zou blijven. Als we er van uitgaan dat Brussel een meertalige stadsstaat zou kunnen worden en de Oostkantons tenslotte toch zouden kiezen terug naar Duitsland te keren, wat dan met Wallonië? Internationaal zit de schrik er dan in dat er een Zuid-Europese staat zou komen in het noorden en dan nog een soort DDR, gedomineerd door de communisten van de PTB/PvdA. Aansluiten bij Frankrijk zou ook een oplossing zijn, maar dan wordt Wallonië een van de vele armoedige departementen die la douce France reeds ‘rijk’ is. Om nog te zwijgen over de Franse overzeese gebieden.

Tegenstanders van Storme’s idee zeggen dat Nederland ook overzeese gebieden kent in de Caraïben, Dat klopt, maar dat is niet het Nederland zoals wij, Vlamingen, dat zien, maar het Koninkrijk der Nederlanden (meervoud). Vlaanderen zal, steeds volgens Storme, daarin geen nieuw Aruba worden maar eerder een tweede Randstad. En, zoals ook ik reeds schreef in mijn blog daarover, zouden de herenigde Lage Landen beschikken over een kustlijn bezaaid met zeehavens, van Oostende tot Den Helder. We kunnen er alleen maar beter van worden.

Tenslotte stelt Storme dat Wallonië eigenlijk een luxepositie heeft, want het kan kiezen tussen twee modellen. Vlaanderen heeft die keuze niet, maar zou dan wel ophouden een meerderheid te zijn die zich gedraagt als een minderheid zoals nu het geval is.

Enfin, hoop doet leven en we kunnen weinig anders dan maar hopen dat er hier iets zal veranderen, liefst bij de eerstvolgende verkiezingen.

*

NIEUWE BETOGING TEGEN CORONABELEID IN BRUSSEL

©Photo News

Vandaag om 09:12

*

Deze middag trekt opnieuw een betoging tegen de corona maatregelen door de Brusselse straten. Ocad waarschuwt intussen voor toenemend geweld en extremisme van tegenstanders van het beleid.

De nieuwe betoging in Brussel vandaag is gericht tegen de nieuwe maatregelen die de regering de voorbije dagen nam in de bestrijding van de pandemie. Aan een eerste 'nationale mars' twee weken geleden namen 35.000 mensen deel. Die manifestatie ontaardde in rellen.

Een nieuw rapport van Ocad, het orgaan dat dreiging analyseert, waarschuwt voor een 'opgehitst en gepolariseerd' klimaat door de 'tegenbeweging' die de betogers op de been bracht in Brussel. De VRT kon het rapport inkijken. Ocad noemt het'opvallend dat organisaties van diverse signatuur voor het eerst de krachten bundelen in hun kritiek op het corona beleid'.

Die ‘tegen-beweging’ slaagt erin een steeds prominentere plaats af te dwingen ‘binnen de openbare ruimte’, klinkt het. Het protest leidt volgens OCAD tot steeds scherpere oproepen, bedreigingen en haat-berichten. Dat leidt tot een 'opgehitst en gepolariseerd' klimaat.

Ocad merkt op dat haatspraak ten aanzien van beleidsmakers, media en virologen zo steeds meer maatschappelijk aanvaard lijkt te worden. Een eventuele verplichte vaccinatie zou - net als de covid-pas in het verleden - de protesten nog meer kunnen aanwakkeren, aldus het rapport. Nu al merkt het Ocad steeds scherpere oproepen tot 'revolutie' en 'tribunalen'.

Rechtsextremisme

Ocad ziet een toename van het aantal personen dat meegaat in het tegen-discours, stijgen. Het internet en sociale media zorgen er volgens Ocad voor dat mensen in een "ideologische bubbel' komen, waarin ze enkel nog informatie krijgen die hun wereldvisie bevestigt en versterkt. Vaak gaat het om des informatie, fake news en samenzwerings theorieën.

Volgens het OCAD zijn de organisaties die deelnemen aan het protest niet onder één noemer te vatten. Ze vallen niet onder de klassieke ideologische stromingen die door veiligheidsdiensten als extremistisch en terroristisch in het oog worden gehouden. Het merendeel is zelfs specifiek opgericht na het begin van de COVID-19-crisis.

Kris van Haver

DE CROO IS DE LANGE JOJO VAN DE WETSTRAAT

BELGIË BANANENREPUBLIEK

Jullie weten het allicht, maar toch eerst deze hersen spoeling. Hét nieuwjaars geschenk voor 2021 is aangekomen. Vanaf begin volgende week is ‘het jaar van de banaan 2021’ leverbaar voor de prijs van 22,00 euro. Doe je parlementair/politicus van om de hoek of je politiek gekke oom of tante een leuk cadeau voor kerst of nieuwjaar. Bestel de cadeau box: ‘Het jaar van de banaan 2020-2021’. Twee boeken die je meenemen op een satirische trip door politiek Vlaanderen. Een banaan in het oor onder de kerstboom. Het eens iets anders.

Azuren Cosa Nostra

Nadat Sinterklaas zijn subsidies – beter bekend als legale steekpenningen – achter de baard stak, proclameerde hij vanop zijn genderneutraal paard in regenboog kleuren: ‘er zijn geen stoute politici dit jaar’. Behalve dan de crimi-clowns in het smurfendorp van porno premier De Croo, prevelde hij onhoorbaar tussen de tanden. La Madre van het azuren cosa nostra, Sihame El Kaouakibi herself, kondigde deze week haar aanwinst aan.

de West-Vlaamse Alberto Vermicelli van de politiek: Francescooooo Vanderjeugd

Het is niemand minder dan de West-Vlaamse Alberto Vermicelli van de politiek: Francescooooo Vanderjeugd. Hij is de kapper die naar verluidt meer vrouwen knipt dan haren en trots als een pauw flirt met ‘me too’-grenzen. – Het wordt mij meer en meer duidelijk waarom men seksuologe Goedele Liekens het smurfenbed binnentrok. – Hij was ook de kolder kandidaat voorzitter: de nar uit Staden die aspireerde om de Nero van de Melsenstraat te worden.

De blauwe zakkenvullerij

Als burgemeester van Staden zat Francesco met de vingers in de zeempot. Via beleidsmatige voorkennis kocht hij gebouwen en verkocht ze aan bouwpromotoren met opschortende voorwaarde van het bekomen van een bouwvergunning. Een vergunning die hij dan later zelf mee goedkeurde in het schepen college. Bye bye, Francesco. Net als de Oostenrijkse Kurtz is hij een jonge politieke gazelle die met vuile vingers en schunnige groeipijnen de politiek ontsiert. De kapper zegt ook best de politiek vaarwel, wachten op een vonnis van de rechtbank lijkt mij in deze zinloos.

Ook Capo Jaak Gabriels werd deze week veroordeeld voor illegale partij financiering en het opzetten van een carrousel met valse facturen. De feiten dateren van 2005. Het gerecht is zo traag dat de meeste advocaten op pensioen zijn voor er een uitspraak komt. Voor La Madre Kaouakibi en amico nostro Vanderjeugd mogen we aldus een uitspraak in eerste aanleg verwachten rond 2035. Tegen die tijd weet niemand nog welke rotte kiwi de blauwe mand besmette. Het is ook best mogelijk dat de Open VLD tegen die tijd niet meer bestaat.

Politieke spelletjes

Voor de andere, als braaf gepercipieerde politici, had de lieve Sint wel cadeautjes. Jan Jambon kreeg Twister om zijn onmogelijke kronkel houdingen te trainen. Ben Weyts kreeg net als elke gezonde kleuter Pay-doh cadeau. Wouter Beke kreeg Ezeltje strek je met speelgoed gsm. Frank Vandenbroucke mocht Dokter Bibber aan zijn angst speelgoed toevoegen. En ten slotte kwam Alexander De Croo. Wel, die kreeg een jojo. Een jojo voor de lange Jojo van de Wetstraat. Iedereen kroop snel in zijn hoekje en begon met politieke spelletje te spelen. Want beleid is er niet en het beheer van de corona crisis is een slechte komedie van ondermaatse acteurs die aan ‘overacting’ doen.

Het rijk van intensieve zorgen

Alexander De Croo probeerde met een jojobeleid het virus horendol te maken zodat het gek van tollende pers-conferenties in zwijm zou vallen. Het lukte niet. Zijn jojobeleid werd een virus multiplicator en stouwde de ziekenhuizen en intensieve zorgen vol. Dokters en verpleegsters lopen op hun tandvlees en krijgen van De Croo en Vandenbroucke loden schoenen aangeboden.

De dubbel gevaccineerden liepen hun besmetting dan nog vaak op tijdens virus verspreidende CST-events

Het rijk van de vrijheid en zijn sleutel: het vaccin, is een blinde, kreupele kat in een zak gebleken. Dat het vaccin beter beschermt tegen ernstige ziekte kan je niet uitleggen aan de +/- 600 dubbel gevaccineerde patiënten op intensieve zorgen. (Daarnaast liggen er ook +/- 250 ongevaccineerden op IZ) De dubbel gevaccineerden liepen hun besmetting dan nog vaak op tijdens virus verspreidende CST-events. Events waar ze van Vandenbroucke’s rijk van de vrijheid proefden, maar prompt moesten braken. De tandem Vandenbroucke – De Croo raaskalden eentonig en repetitief dat deze events, discotheek-, café- en restaurantbezoeken veilig waren. Maar Covid SAFE was niet SAFE! Zo veroordeelden Vandenbroucke en De Croo 600 dubbel gevaccineerde onderdanen tot een gevecht voor hun leven op intensieve zorgen.

Kotsmisselijke vingerwijzing

Om ons zand in de ogen te strooien en hun eigen gruwelijke verantwoordelijkheid af te wenden, wijzen ze nu met de vinger naar de ongevaccineerde kleuters tussen 2 en 12 jaar als motor. Zij gelden als brandhaard van de virus verspreiding. De kleuters zijn de schuldigen, niet hun dodelijke wanbeleid met CST en valse vrijheden. Hoe durven ze!

Dit was niet op de afbraak:

De Vlaamse regering is een janboel van comateuze tampon politici. Onwijze Ben Weyts bewijst geen alleenwijze in onderwijs te zijn, maar eerder een kakelkip zonder kop.

Wouter Beke verzuimt contact- tracers van het sacrale CM-consortium te kruisigen en moet nu met boete-kleed naar de biecht. Na testlabo’s die miljoenen fraudeerde, ondernemers die onterecht steun trokken, mondmasker-fraude, dokters met valse attesten, nu ook call centers die frauderen.

Tinne Van der Straeten nam het programma van Groen, deed er een regerings-kaftje rond en verkoopt het nu als het onderzoek naar een energie beleid van de toekomst. Nieuwe politiek kutcultuur.

Jasmijn Walldorf

CORONA & CENSUUR

VRIJE COMMENTAAR

*

Niks op tegen dat dit Kloteland eventjes omgetoverd wordt tot een écht Vaderland, waard om voor te leven en te stertven.

Er zijn echter wel een paar stevige voorwaarden. Nedermands, de taal van de Meerderheid, wordt de enige verplichte eenheidstaal, de voorvaderlijke grenzen worden hersteld zowel teegenover de Ooster & Noorder - als de Zuiderburen, er wordt eindelijk een normale losprijs onderhandeld voor de waarde van Het Brussels Gewest, dat dan maar zijn eigen rol en op eigen kosten, in de Wereld Geschiedenis moet spelen.

Net als Washingto DC is er grensbewaking met slabomen onder streng Vlaams toezicht.

Was het niet de grote Keirrt Karel V die zei, dat wie de vrede lirghad, altijd diende voorbereid te zijn op de oolrog?

Bovenstaande omschhrijving is een vriendelijker benadering dan het Waalse ratten, rolt Uw matten, van uit onze studententijd….Waarmee we dus ’n beetje meer op de goldlengte van ’t Palliterke zitten. Hard maar rechhtvaardig;zoals JMDD zou zeggen….

 

Digithalys

Geen opmerkingen: