vrijdag 6 april 2018

4474


Vrijdag 6 April  2018
4474 - OVER HET VERSCHIL TUSSEN ‘GROEPSBELEDIGING’ EN ‘MASSABELEDIGING’
*
INHOUD: NEDERLAND – ISLAM: Wilders maakt in Beroep dus geen enkele kans. 150 miljoen Russen beledigen ‘is niet onnodig grievend’. “Niet onnodig’, twee keer negatief, is dus positief en wil heel duidelijk zegen, dat het niet alleen toegelaten, maar zelfs goedkeurend overkomt en dus gemakkelijk door de beugel kan. 36 miljoen Marokhanen liever kwijt dan rijk zijn daarentegen kan niet door de beugel.
Toch erg hoe beugels kunnen verschillen!
Waarom zegt die man van het OM dan niet direct, dat het verschil ligt bij de voorgeschreven ‘vriendschap’ voor de enen, en de voorgeschreven haat jegens de anderen? Vergeten we vooral niet dat NL een Euro Naziestaat is.
Maar wacht eens !!!
Deze handelswijze komt ons bekend voor. Ze stamt inderdaad uit vroegere welbekende Gestapo-Tijden waar we dus nu stilletjes weer aan toe zijn…
**
*
Ook benieuwd wat Trouw hierover zal berichten? En vooral hoe zal ’t Knackske hierop reageren?

IEDER VOGEL ZINGT ZOALS HIJ GEBEKT IS
*
U herkende hierboven toch Herr Flick uit ‘Allo Allo’, waar er ‘trotzdem’ nog mee gelachen kon worden. In WO II de Gestapo, de ‘Gesel Gods’ en moordmachine van de Duitse Socialistische Geheime Politie.
In Coburgia daarentegen hebben we van de weeromstuit nog altijd de scherts figuren Kalf-O en Almacy, om nog maar te zwijgen van (vlg ‘tSCHELDT)
**
Wouter Van Besien
*
Maar bij de Noorderburen loopt er ene  
**
Alexander Pechtold
 (D66, dus ruim overtijd) rond, die veel gevaarlijker is dan onze drie Groentjes samen. Er is weliswaar gerommel in de marge jegens hem voor gesjoemel met ‘gratis’ gekregen appartementen, maar wie, in het Land van de Mooie Molen, maalt daarom? Groen-Linx immers staat, net als de Gestapo, gewoon boven de Wet. Of die wordt aangepast. Zoals in de gouden jaren ’33-’45 in Gross Deeutschland.
Intermezzo
In de laatste dagen van Het Drotte Reicj kreeg ’n grappenmaker de oood met de kogel voor deze grap. Hij zou, na de oorlog er op de fiets des morgens uitgereden zijn, langs de buiengrenzen van das Deursches Reoch. Wat hij dan in de namiddag zou doen, was de bedenking van zijn wedervraag….
Even doordenken en U bent er.
Mooi vooruitzicht tevens voor de EU Naziestaat, als U het mij toestaat !!!!!
**
Op die ene voormiddag
de buitengrenzen van de EU doen
*
Amaai de opvolgers van het Hitler Rijk! We hebben het er allemaal  moeilijk mee, maar het is nu eenmaal zo en ni anders. He doet me denken aan een mislukt huwelijk waar de partners oorspronkelijk vrijelijk zijn binnen gestapt en even later, tegen-in de wens van de ander, er weer uit willen. Wat dan meestal eindigt met moord en doodslag.
In de politiek echter, is dat anders. Want eenmaal die hun slachtoffers hebben gestrikt, willen die dat levenslang en nog langer zo houden. Want dat is nu eenmaal, in tegenstelling tot het huwelijk, de democratie.
** ** *** **

AAN HUIS GELEVERDE HOOFDSCHOTEL
**
*
Alexander Pechtold (D66) niet vervolgd voor uitspraak over Russen

Openbaar Ministerie: ‘Geen sprake van groepsbelediging’
*
De uitspraken van D66-leider Alexander Pechtold over Russen zijn niet strafbaar. Dat meldt het Openbaar Ministerie (OM). Er is volgens het OM geen sprake van groepsbelediging.
Zeven mensen hadden aangifte tegen Pechtold gedaan na zijn uitspraak “Ik moet de eerste Rus nog tegenkomen die zijn fouten zelf rechtzet.” Hij zei dat naar aanleiding van de verklaring van ex-minister van Buitenlandse Zaken Halbe Zijlstra, die erkende dat hij had gelogen.
Volgens het OM is de uitspraak van Pechtold strafrechtelijk gezien niet beledigend. Daarnaast moet de uitspraak volgens justitie ook in de ‘context van het maatschappelijk debat’ gezien worden. Ook is de tekst volgens het OM ‘niet onnodig grievend’.

PVV-leider Geert Wilders en zijn advocaat Geert-Jan Knoops opperden afgelopen weekeinde nog dat de strafzaak over Wilders’ uitlatingen over ‘minder Marokkanen’ uitgesteld moest worden, in verband met de aangiftes tegen Pechtold. Volgens hen vertonen de aangiftes ‘sterke parallellen’. Wilders moet zich vanaf half mei in hoger beroep verantwoorden voor de uitspraken die hij over Marokkanen heeft gedaan.

De politicus liet in maart 2014 zijn aanhangers op tv liet roepen dat ze ‘minder Marokkanen’ wilden. Eind 2016 werd de politicus veroordeeld voor groepsbelediging en het aanzetten tot discriminatie van Marokkanen. Hij kreeg geen straf opgelegd. Zowel Wilders als het OM ging in hoger beroep.
*
AAN DE VRUCHTEN
KENT MEN DEN BOOM
*
De ‘rechtsspraak’ bij de Noorderburen is al geruime tijd zo lek als een zeef. Maar ze verloopt – heel inventief - geheel en al naar de wens van de poco politieke Leiders die het tijdelijk voor het zeggen hebben. Hoe kan het anders, met een zekere Ahmed Aboutaleb als Burgemeester (Rotterdam), die buiten zijn eigen nationaliteit, de naam, de huidskleur en de religie, volbloed Marochaan maar toch ook ’n heel klein beetje Nederlander is.
Al op gelet dat Rotterdam ook ‘ flinke  depzeehaven is, waar elke Veroveraar dus uiterst gemakkelijk voet aan wal kan zetten? Die zou er eventueel ontvangen worden met bloemenkransen en lid gejubel. Inch’ Allajh…
**
Hij is lid van de Partij van de Arbeid en praktiserend moslim
*
Dat vonnis in Eerste Aanleg, veroordeelt de Geert voor groepsbelediging en aanzetten tot discriminatie,  zaken die inderdaad voortgaande op de feiten, helemaal gerechtvaardigd zijn maar jammer genoeg in het verkeerde keelgat schieten bij de Overheid. Want die staat aan de kant van de ‘Veroveraars’. Die uitspraak  kan beschreven worden als ‘Mop van de Eeuw’. Vandaar ook dat er  om het even welke straf werd geweigerd. Het is, om zo te zeggen, maar een half vonnis. Een vonnis die de twee uitersten wil verzoenen. Wilders is voor de Rechter moeten komen. Goed. Maar hij wordt niet gestraft. Is ook goed. Salomon zou het niet beer hebben gedaan!
Maar als er straks bevestiging komt in Hoger Beroep van dat noch mossel noch vis vonnis, is het doel bereikt. Er kan over Wilders voortaan geschreven worden als over een ‘veroordeeld crimineel’. Wat oorspronkelijk wel eens de bedoeling zal zijn geweest.
**

*
HemelrijkerGeen opmerkingen: