donderdag 12 april 2018

4478


Dinsdag 10 April  2018
4478 – NEEN, IN MUNSTER WAS HET NIET ‘N MOSLIM-MONSTER MAAR ‘N BOEDHISTISCHE ESKIMO
*
INHOUD: DUITSLAND – ISLAM: in het door islammers beheerste Duitse Munster (Noordrijn-Westfalen) rijdt een verwarde Boeddhistische Eskimo met het hoofd onder de arm in en geblindeerde bestelwagen in op een tot de nok gevuld terrasje vol met zonnekloppers. Nadien rijdt het stel (zij?) even verder, pleegt daar DE achtergelaten reeds dode ‘dader’ zelfmoord en zien getuigen twee getaande mannen uit de bestelwagen gewoon weg wandelen. Later natuurlijk geen sprake van een teruggevonden zelfmoord-wapen…. Hoe zoude zelf zijn!
Tot zover de feiten. De politie volgt ’n spoor, maar noteert niet eens de getuigenis van mensen die andere daders hebben zien weglopen. Zoiets bemoeilijkt onnodig het verder onderzoek en mag zelfs niet, voortgaande op de binnengekomen bevelen uit Berlijn. De dader immers, is reeds gevat en er worden geen bijkomende kosten op het sterfhuis gemaakt.
Het gegrinnik bij de bedenkers van deze opvoering klinkt ondertussen 4 strater ver,, één straat per dodelijk getroffen slachtoffer va dat bestelbusje…
IEDER VOGEL ZINGT ZOALS HIJ GEBEKT IS

*
Gezien van uit het standpunt van de H. Oorlog: een schitterende vertoning van het ‘Zwartepieten’ zoals in de politiek. Zij het dat er slechts weinig mensen ten offer vielen, waaronder de als dader gebrandmerkte ‘doder’, de feiten ruiken naar de trog. Om nog.
Één ding is jammer: de achtergelaten splinterbom, gevuld met scherpe metaalspuiters bedoeld als orgelpunt,  ging niet af, liet het afweten. Naar het schinnt wordt die met een speciale ‘app’ uniek voor moslims, van op afstand met de GSM bediend. Moslims zijn, zo wordt gezegd, van nature laf en dus zeer bedachtzaam om in ieder geval niet zelf van de brokken te delen… Dat van de 72 maagden in de Hemel telt slechts voor de laagsten in rang. Hoger geplaatsten profiteren reeds van dergelijke geneugten hier op aarde.
Dat die lading springstoffen van meerdere tientallen kilo’s syntex niet is afgegaan, wordt nog nagegaan bij de maker erven. Die verantwoordelijke Jihad-bom-specialist vreest, gezien zijn falen in het aangezicht van de niets vermoedende vijand, niet alleen voor zijn eigen leven, maar ook voor het leven van zijn vier vrouwen en zijn vele kinderen. Want in de religie van de Wrede wordt er met zoiets niet gelachten!
De later door de Politie in het appartement van de dode dader teruggevonden voorraad van in onbruik geraakte oorlogswapens, blijft een raadsel. Inderdaad die dode ‘dader’ zal niet meer spreken en kan als dusdanig niet meer getuigen Ook dat spreekt boekdelen. De psychisch gestoorde sukkelaar werd er in geluisd, en dood zijnde, kan die zich niet eens meer verweren. Hij blijft dus levenslang gecatalogeerd als dode zwaar gestoorde ‘Duitser’ met psychische problemen.
Mooi stukje moslim-komedie die bij hen schreeuwt om herhaling.
**
*
Dringende raadgeving
Als Uw leven U lief is, en natuurlijk ook dat van Uw Geliefden, ga voortaan nooit meer op een druk bezocht terrasje in de zon zitten genieten. Ieder voorbijrazende truck, auto, brommer of fietser kan Uw dood zijn. Let vooral op de psychisch gestoorde bestuurders, die zijn het gevaarlijkst. En als U dat toch zou doen, dat niet uit Uw doppen kijken, zorg dan voor een goede levensverzekering. Eist dan aan de garçon Uw te serveren verfrissing in gesloten verpakking. Zorg ook dat U altijd een soort afdek-doekje mee hebt, om tijdens de consumptie Uw glas af te dekken. Zodat niemand achter Uw rug ongemerkt een of andere drug kan toevoegen.
Kortom: gebruik Uw verfrissing liever thuis, buiten het zicht en buiten alle risico.
U heeft waarschijnlijk ook dat verhaal gelezen van die twee vriendinnetjes, die op een zwoele uitgangs-namiddag een videootje met selfie van zichzelf wilden nemen. Toen ze dat een paar seconden later bekeken, merkte een van hen dat achter haar (blote) rug een arm wat in haar glas had gedeponeerd. Stel U de rest van de avond van die blonde schoonheid maar eens voor. Groepsverkrachting tot de vroege morgen van de volgende dag!
Ooei !!!! Daar betrap ik mezelf er weer op, om als een boer op zijn akker, met brede armzwaaien, aan haatzaaierij te hebben gedaan, door dit verhaal nog wereldkundiger te maken dan het al was.
Want wie zegt dat die arm niet toebehoorde aan een geboren en getogen Duitse ‘verwarde geest’ die wat autochtoon vertier zocht.
**
*
SPIEKEN MAG WÈL

SEDERT ‘MEI’68’ IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!
 
‘Politie Münster vindt explosief in auto waarmee dader 4 mensen vermoordde’
*
In het bestelbusje waar vanmiddag in Münster iemand op een vol terras inreed en daarbij 4 mensen vermoordde en zo’n 50 verwondde, waaronder 6 ernstig, zou de politie een explosieve lading hebben gevonden, zo berichtten regionale Duitse media.  Over het motief van de dader zijn nog geen mededelingen gedaan, maar de vele honderden commentaren onder het nieuws spreken boekdelen: het zal natuurlijk wel weer een boeddhistische Eskimo zijn. (UPDATE 20.10 uur onderaan)
Op NU.nl probeert men de terroristische aanslag zoals gebruikelijk te bagatelliseren met koppen zoals ‘Doden en gewonden nadat voertuig inrijdt op groep mensen’, en pas in de derde alinea te melden dat ‘de autoriteiten vermoeden dat het om een aanslag gaat’.
Onder de doden zou ook de dader zijn. Sommigen speculeren dat de dood aangetroffen bestuurder echter een slachtoffer is, die door de dader(s) werd vermoord. Dat was namelijk ook bij de aanslag op de kersmarkt in Berlijn het geval.
**
Vooral zware voertuigen met geblindeerde ruiten zijn verdacht…
*
Het recept van media en politiek zal weer hetzelfde zijn: afschuw uitspreken over dit ‘incident’ van een ‘verwarde man’, maar met de religie van ‘vrede’ heeft het natuurlijk helemaal niets te maken, mocht de dader (of daders) ook in dit geval een volgeling daarvan blijken te zijn.
UPDATE 20.10 uur: Inderdaad, de dader zou een (49 jarige) ‘Duitser’ met psychische problemen zijn geweest. Waarbij ‘Duitser’ helemaal niets zegt over zijn afkomst, want volgens de filosofie van bondskanselier Angela Merkel is iedereen die vast op Duits grondgebied verblijft, een ‘Duitser’. Daarnaast zijn er getuigen die twee mensen uit de bestelbus hebben zien springen en wegvluchten.
**
Zo zou het achteraf kunnen geweest zijn….
*
Het lijkt er hoe dan ook dat de media hetzelfde scenario als na Berlijn en de aanslag op een winkelcentrum in München afdraaien. De aanslag op de kerstmarkt in Berlijn werd uiteindelijk als zodanig erkend, maar toen was de grootste schok alweer voorbij. In München werden zelfs de vrijgegeven namen van de veronderstelde dader(s) verdraaid. Het ‘verduitsen’ van Oosterse namen door de media wordt overigens al enige jaren met de regelmaat van de klok gedaan.
In München zagen diverse getuigen eveneens meerdere daders wegvluchten, maar dat werd later door de politie gewoon ontkend, en dat zal nu vermoedelijk opnieuw gebeuren.
Xander
(1) Epoch Times
(2) Infowars
(3) Sputnik News
*
AAN DE VRUCHTEN
KENT MEN DEN BOOM
*
In de Media staan die dingen natuurlijk even anders samengevat. Met daarbij de bedenking: ‘de dader is gekend’ – ‘boeken toe’. De mensen niet onnodig bang maken! De integratie immers moet er toch door, goedschiks of kwaadschiks. De her-volking van het Avondland immers is een zaal van leven of dood !!!!! De doden in Minster zijn dood en begraven en van de vele gekwetsten wordt ook niet meer gesproken. ’t Is toch de Ziekenbond die betaalt.
Wat zeer slim gezien is, want op die manier wordt geen argwaan gewekt bij de eigenlijke aanslag-plegers. De Politie doet net alsof zij dat plaannetje voor nog meer van dergelijke aanslagen niet doorziet, zodat er veel ervaring kan opgedaan worden om de daders ongemerkt op het spoor te komen, zodat verdere verrassingen in de kiem kunnen gesmoord of verijdeld worden.
Hou er dus rekening mee, dat er van die kant in de eerstvolgende tijd geen verdere berichten volgen.
Slaap dus op Uw twee oren. De Ovrheid waakt over U. Op haar eigen manier.
**

*
Hemelrijker

Geen opmerkingen: