maandag 30 april 2018

4482


Zondag 29 April  2018
*
4482 - OEFENING IN SCHADUWBOKSEN OF IS HET HET  WERELDKAMPIOENSCHAO DAT BEGINT?
*
INHOUD:  IRAN -WERELDOORLOG²: Als een werelld-kamioen zwaargewichten staat Donald Trump in de ring tegenover een bende EU-dwerg gewichten die hem de les willen spellen in verband met de Iraanse extreem-islamitische uitdager..
**
Ayatollah Ali Khamenei.
Ja, dit is de Hitler in kwestie. Is blijkbaar een overtuigde Mohammed-Aanhanger, tuk op vernietiging. De naam ‘Ali’ is ons eerder bekend van een heel ander verhaal datgaat over Ali Baba en de Veertig Rovers….
Van symboliek gesproken!
De figuur op de foto hierboven heeft wel ’n vliegje in het oog gekregen, zoals U ziet. Of was het eerder een lange afstands-raket?

IEDER VOGEL ZINGT ZOALS HIJ GEBEKT IS

*
Krijg AUB van lij geen verkeerd gedacht, omdat er voor de 2de  keer op rij verwezen wordt ,aar de Gazet van Vlaanderens’ Schande. Door het feit dat ik de buitenwereld enkel en alleen nog vluchtig overloop via het web ‘Krantenkoppen.be’ brengt mee om met weinig tevreden te moeten zijn. Goesting is koop, vooral als het van de ‘voor niet’ is.
Niet moeilijk te raden aan welke kant die vroegere AVV-VVK Gazet staat. Namelijk  de verkeerde anti identitaire zijde…. Als U begrijpt wat iik bedoel.
En. zeggen dat DS de kwalitiets-krant der intellectuelen is, zoals ze trouwens zelf zeggen. Zij (die krant dus), staat op  het Tinternet in ieder geval helemaal bovenaan het lijstje met Krantenkoppen. Waarschijnlijk, net zoals in de vroegere Rode & Tsjeven-politiek, is de reden daartoe te vinden in het slijk der aarde.
**
*
Bijgevolg is de berichtgeving  er maar naar. Laag bij de gronds, tendentieus en onbetrouwbaar zoals trouwens alle moerassige bodems altijd zijn.
Zoek, op onderstaande wereldkaart, de Zeven Verschillen op. En voor U het zou vergeten zijn: Iran is een deel(tje) van het vroegere (rijke sprookjesland) Perzië, waarvan Farah Dibah ooit de laatste Koningin is geweest. Voltooid Verleden Tijd.
**
*
SPIEKEN MAG WÈL
SEDERT MEI’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!
**
*
‘Iran stapt zelf uit nucleair akkoord als economische voordelen uitblijven’

Iran dreigt ermee het nucleair akkoord met de westerse grootmachten zelf op te blazen indien dat geen economische voordelen voor het land brengt. Dat meldt een Iraanse topdiplomaat aan het Iraanse persagentschap ISNA.

De Iraanse opmerking komt er na de bezoeken van de Duitse bondskanselier Angela Merkel en de Franse president Emmanuel Macron aan Washington eerder deze week. Beide Europese leiders verklaarden dat het akkoord dat vandaag bestaat onvoldoende is, terwijl Trump Iran tijdens het bezoek van Merkel vrijdag brandmerkte als een ‘moorddadig regime’.
‘Als het akkoord geen economische voordelen heeft voor Iran, zullen wij ook uit het akkoord stappen’, reageert
Abdolreza Faraji

zaterdag, topambtenaar op het Iraanse ministerie van Buitenlandse Zaken.

De Amerikaanse president noemde het akkoord eerder al ‘de slechtste deal ooit’. Hij eist aanpassingen om het hoofd te bieden aan het ballistische raketprogramma van Iran, en ‘de destabiliserende rol’ van het land in de regio. Trump heeft al meermaals aangekondigd uit het akkoord te zullen stappen.
Sancties tegen banken
Teheran meldt intussen dat het meer waarde hecht aan de opmerkingen van Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk over de deal, dan aan de dreigementen van Trump, aldus Faraji nog.
Iran ligt vooral wakker van sancties tegen zijn banken. Hoewel alle economische sancties in 2016 werden opgeheven, weigeren grote Europese banken nog steeds om handelsprojecten tussen Iran en het Westen te financieren, uit vrees voor Amerikaanse sancties.
Trump moet ten laatste op 12 mei beslissen of de Verenigde Staten Iran zullen blijven vrijstellen van sancties, als onderdeel van het akkoord.
*

*Mike Pompeo,
de kersverse Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, verklaarde vrijdag nog dat het ‘onwaarschijnlijk’ is dat de VS deel blijven uitmaken van het akkoord indien de tekortkomingen niet worden aangepakt.
Strak keurslijf
Iran en de Verenigde Staten, China, Rusland, Frankrijk, Groot-Brittannië en Duitsland sloten het nucleaire akkoord in juli 2015 af, nog tijdens de ambtstermijn van…. Barack Obama. De tekst dwingt de nucleaire activiteiten van Teheran in een strak keurslijf, met de bedoeling te garanderen dat ze vreedzaam blijven. In ruil daarvoor werden de sancties tegen Iran opgeheven en een normalisering van de economische relaties met het westen in het vooruitzicht gesteld.

http://www.standaard.be/cnt/dmf20180428_03488489                                                                                                                                                                                                                                                           
*
AAN DE VRUCHTEN
KENT MEN DEN BOOM
*
U heeft het, samen met mij, in dit artikel kunnen vaststellen, dat de huidige President van de Verenigde Staten van Amerika de fouten van zijn moslim-voorganger aan het rechtzetten is. Dat akkoord met Iran had er namelijk nooit mogen zijn. Zeker niet van toen al dat nucleair gedoe nog in de kinderschoenen stond. Maar ja, nietwaar, geniepige Moslims onder elkaar! Vooral als die daarenboven ‘begeleid’ en aangemoedigd worden door al te naïeve ‘linxelende’ Westerlingen!! Die er vooral alles voor over hebben, om de Katholieke Leerstellingen te doen verwinnen. Seks, drugs, amusement; brood en spelen en daarna zullen we die islamisten ook wel temmen… Leve de anarchie! Weg met Het Gezag!
Ter vergelijking: ga bij Uzelf maar eens na, hoe Trump de nucleaire raket-dreiging in Noord Korea diplomatiek heeft aangepakt! Ik noem dat Klasse!  Grote Klasse zelfs. Klasse met een Hoofdletter! Want zie, na 68 jaar oorlog is het gevolg dat beide Korea’s nu weer in elkaars armen vallen en dat de oorlogsindustrie in het Noorden volledig wordt afgebouwd. Het komt zelfs binnenkort tot zaken doen met elkaar, Amerika met Noord Korea zoals Amerika al jaren doet met Zuid Korea. En wij, Europeanen, kunnen er maar mee van profiteren.
Hip Hip Hoera! Zul Wohl, zoals Trumps verre voorouders het ooit zegden voor ze naar Amerika gingen om er, lang voor Den Groten Oorlog, rijk te worden…..
En Iran nu, hoor ik U vragen?  Ja, inderdaad. De huidige toestand is een duidelijk voorbeeld van het spreekwoord, dat wie de roede spaart, zijn kind haat. Het Midden Oosten, dat slechts leeft voor de totale vernietiging van Israël, is één groot kruitvat.
Hoe Trump dat varkentje zal wassen, weet ik ook niet. Maar gewassen wordt het. Al mag niemand daar in al die landen varkensvlees tot zich nemen.
 Israëls doodsvijanden zullen ervan lusten! Halal tot en met hun val!
Onthoudt mijn woorden.
Al zal The Deep State van de Clinton Clan Club wel proberen de onderste steen boven te draaien, ook de Vierde Intefada der Islam loopt op een sisser af. De ‘Wende’ zal deze keer in Teheran moeten beginnen!
**

*
May God bless this America en al de rest die op dezelfde golflengte zitten.
*
Digitaliaanse HemelrijkerGeen opmerkingen: