woensdag 4 april 2018

44763


Donderdag 5 April  2018

4473  - WIT IS NIET ZWART. MAAR, SCHERIJFT DS, HET KAN VAN ALLES DAARTUSSSEN ZIJN…
*
INHOUD: WO 3: het Einde van de Wereld  is even uitgesteld, tot de Islam-Britten een Nieuwe Premier hebben om de gevallen Theresa May op te volgen. Islammers genieten de voorkeur. En wie het anders de,lt of zegt, is een vuile racist en gaat voor jaren den bak de Tower in.
The Clinton Wife, waarvan het mierenzuur haar de ogen uitspuit,   is in alle staten. Niet alleen wegens de mislukking om met valse voorwendsels (de hulp van Poetin) de triomf van Trump af te blokken. Maar  tweedens vooral om daarna als wraakneming Rusland met (EU) man en macht aan te vallen. Om het de kop af te bijten, om zelf de grootste te zijn.. De  Russische ‘dubbelspion’ in Salsbury die achteraf dat ratten-plannetje wereldkundig had gemaakt (vandaar die ‘dubbel’-spion die omdat die had ingezien p het verkeerde paard re hebben gewed?)  en dus daarvoor door haar getrouwen bij de CIA uit de weg moest geruimd worden: ook mislukt. Alles mislukt van dat ‘wife’ onderneemt of aangaat. Zelfs de huwelijkstrouw van haren Bill.
Dus, net als ondergetekende,  fantaseert ook De Schandaard er maar op los. Het enige verschil is, dat DS ‘verkocht’ is en een arm blogschrijverke  in ieder geval juist niet.
Ik heb weer teveel gezegd, zeker ?!!!!

Het is gewoon stof om er over na te den ken…Vooral onderweg goed uitkijken voor dat ‘zenuwgas’ met een Russische naam, made in USA in een of ander donker hoekje….

IEDER VOGEL ZINGT ZOALS HIJ GEBEKT IS

*
Leest U eerst hieronder, om Uw ‘onderwerping’ duidelijk te maken, liefst na het afzetten van Uw hoofddeksel, tulband, hoed of pet, desnoods Uw pruik, dit schrijfsel van De Schandaard. Doe dat vooral uit eerbied voor wat men U daar probeert op te solferen.
Wat mij (reeds in de inleiding bovenaan) op het idee gebracht heeft om juist dàtgene te denken wat daar staat, blijkt uit de woorden van het Britse Militaire Laboratorium. Namelijk  dat novitsjok’ niet ergens door particulieren, maar uitsluitend door een ’Staat’ kan worden geproduceerd.. Als dat niet Rusland is, dan Amerika? Of wie weet, Frankrijk. Dat land is terzake toch ook al vernoemd? En Macroni is beste maatjes met Merkel en met May. U weet wel, de 3M melk-brigade…De Leiders van de Vrdwaalden die zelfs in de drugwereld geen uitkomst meer zien.
**
*
HLN dan (op Google, niet op Kranenkoppen!) laat een heel ander geluid horen. De ‘bewimpeling’ is daar heel wat duidelijker. Minder subtiel. Het zijn enerzijds niet de Russen maar anderzijds zou het toch wel eens goed kunnen…. Wordt vervolgd. Maar eerst moeten de violen nog gelijk gestemd worden…. Zie
*
Wat ik ook rechtuit vervelend vind, is dat er over dit alles in ‘Krantenkoppen’ zelf nergens anders dan bij DS iets te ‘zantekoren’ viel.
**
*
**
AAN HUIS GELEVERDE HOOFDSCHOTEL
*
Brits militair lab: ‘Geen bewijs dat zenuwgif uit Rusland kwam’
*
Gisteren om 19:31 | Bron: BELGA

Er is ‘geen bewijs’ dat het zenuwgif dat gebruikt werd voor de moordpoging op de voormalige Russische dubbelspion Sergej Skripal, uit Rusland kwam. Dat zegt het Brits militair laboratorium dat het gif onderzocht.

Het Britse militaire onderzoekscentrum Portdon Down heeft geen aanwijzingen over waar het zenuwgif novitsjok - dat gebruikt werd om de Russische ex-spion Sergej Skripal en zijn dochter Joelia te vergiftigen - vandaan komt. Er zijn dus geen bewijzen dat het gif uit Rusland komt, klinkt het.

Skripal en zijn dochter werden begin maart bewusteloos aangetroffen in het Britse stadje Salisbury. De Skripals werden vergiftigd met het zenuwgif novitsjok, dat volgens de Britten in Rusland wordt gemaakt. Rusland blijft elke betrokkenheid ontkennen.

Het Britse militaire onderzoekscentrum, het Defence Science and Technology Laboratory (DSTL) in Portdon Down, waar de stalen novitsjok zich bevinden, stelt nu dat er geen bewijs is dat het gif effectief uit Rusland komt. ‘We hebben het kunnen identificeren als novitsjok, een zenuwgif voor militair gebruik. Maar de precieze bron hebben we niet kunnen achterhalen’, zegt directeur Gary Aitkenhead.

Inlichtingendiensten

Om de bron te kunnen ontdekken is er ‘andere input’ nodig, klinkt het. Het gaat dan om informatie waarover de overheid beschikt, zoals die van inlichtingendiensten. Aitkenhead bevestigde wel dat de substantie alleen gemaakt kan worden ‘met extreem gesofisticeerde methodes’, die ‘alleen een staat’ kan beheersen.

Porton Down heeft de informatie overgemaakt aan de Britse regering. De Organisatie voor het Verbod op Scheikundige Wapens (OPCW) moet zich nog uitspreken over de afkomst van het gebruikte zenuwgif.
*
AAN DE VRUCHTEN
KENT MEN DEN BOOM
*
In een ‘Rechtstaat’ staat iemand voor zijn Rechter. Tableau. De angestelde ‘exprt’ stelt in zijn eindverslag dat de schud geenszins bewezen is noch kan bewezen worden. Dusn klopt de Rechter het hele zaakje af. Boeken toe.
In dit geval: case closed.
Niet zo, als Rusland de beklaagde is. Die moet nu eenmaal altijd en in alle omstandigheden gekleineerd worden. Da’s goed voor de spijsvertering en voor hun slanke lijn.
**
*
Stel, ik zeg wel ‘stel’, dat May, verstrikt in haar eigen leugens e/of ten einde raad, of afgeschrikt door de gevolgen van haar lichtzinnigheid, nota bene in staatszaken, geen kant meer op kan dat terug te krabbelen in achterwaartse richting. Zonder gezichtsverlies, uiteraard want ze blijft achteruitkijken. Vade retro, Satana…
**
*
Therasa May die verdwijnt. Goedschiks of kwaadschiks. Het toneel blijft, teneinde de hulpeloosheid van de Britse Regeriing te doen doordringen,  even leeg. Weer tableau.
Dat zou toch kunnen ?!!  Dan kunnen de plooien weer glad worden gestreken. Kunnen de uit gewezen diplomaten weer binnen gewezen worden en is er, na verloop van tijd, geen vuiltje meer aan de lucht. Die ‘dubbelspion’ overleeft het (of liever juist niet, omdat doden voor altijd hun mond houden), en het gewone leven gaat verder.
Het dochtertje Joelia overleeft met klank, wakker gekust door haar Ridder op zijn Witte Paard, vliegt in zeven haasten (want in haar 7de maand) in het huwelijksbootje in zijn armen en leeft nog vele jaren lang en gelukkig. Om vele kleine kindertjes te kopen. Ha ja, want als de islammers daar eventueel door Russen zullen vervangen zijn geworden, dan zijn er veel, heel veel nieuwbakken Kroostrijke Gezinnen nodig in Engeland.
**
*
Ja Ja, wat kan het leven toch mooi zijn. Als men leeft en er geen Clinton Wijven of Democrats in de omtrek gesignaleerd zijn….
*
ADDENDUM
Ben eerder toevallig (nog maar eens) en dan nog op aangeven van HLN die er een potje politieke correctheid aan toevoegden op het spoor gekomen van
**
*
Het wer, zoals U kunt zien, een leerrijke ervaring. Bij zodanig dat ik een proefabonnement denk in huis te nemen. Doet U mee? Voor maar € 2.50 per week bent U al geriefd met een blad die er minstens 10 waard is van de Coburger Zwansbladen.

Londen gruwt van geweldsgolf onder jongeren

SAMENLEVING
Romana Abels 
***

*
Dit jaar zijn de misdaadcijfers van Londen plots hoger dan die in New York. In januari vielen er door geweld 8 doden, in februari 15 en in maart 22. Gaat het zo door, dan komt het totaal aantal moorden van 2018 in de buurt van het totaal uit 2005, toen er in één jaar 180 doden vielen.
Het is een plotselinge geweldsgolf. Vorig jaar vielen er 116 doden door geweld. In dat aantal zijn de doden die vielen bij terroristische aanslagen niet meegerekend, omdat het nu gaat om een ander soort geweldsgolf, één waarin vooral jongeren niet lijken terug te schrikken voor het doodschieten of neersteken van leeftijdsgenoten.
Bezuinigingen
De Londense burgemeester Sadiq Khan gaf in een tweet de schuld aan bezuinigingen, die volgens hem een einde hebben gemaakt aan voorzieningen voor jongeren. Maar anderen wijzen juist beschuldigend naar Khan zelf, die als burgemeester verantwoordelijk is voor de politie. Gisteren verklaarde een eerstehulp-arts op Twitter dat hij en zijn collega’s de afgelopen tijd een verontrustend aantal jonge slachtoffers hebben moeten oplappen. Volgens deze arts, Jonny Scrimsaw, is er sprake van een ‘geweldsepidemie onder kinderen’. De politie onderzoekt de mogelijkheid dat de doden het gevolg zijn van een bende-oorlog.
Volgens Labour-parlementslid David Lammy is er meer aan de hand dan alleen een nogal gewelddadige bendestrijd. Volgens hem speelt op de achtergrond een strijd tussen drugsbaronnen over wie de baas is in welke wijk. In een ingezonden stuk dat in februari werd gepubliceerd in The Guardian schreef Lammy met gevoel voor drama dat er in de Britse hoofdstad sprake is van ‘infanticide’ – massale kindermoord. Volgens hem richt de politie zich in haar onderzoek ten onrechte alleen op de verantwoordelijke jongeren. Dat zou zich ook moeten richten op de volwassenen die er achter schuilgaan.

Na afgelopen weekeinde herhaalde Lammy zijn pleidooi. Volgens hem wordt Londen op dit moment overspoeld met cocaïne, die vanuit de hoofdstad zijn weg vindt naar andere delen van het land. Gewetenloze maffiabazen zouden in een soort oorlog om afzetgebied niet kijken op een paar jongeren meer of minder.
**
Ook de Lage Landen zijn nogal …
ge-havend…
*

Hemelrijker


Geen opmerkingen: