zondag 13 mei 2018

4486


Zondag 13 Mei  2018
*
4486 - HET DEKSEL VAN DE HEL  WORDT IN BRXELLABAD TEN AANZIEN VAN DE HELE WERELD EVEN OPZIJ GEDRAAID
*
INHOUD: COBURGLAND – ISLAM – AMERIKA: President Trump heeft als eerste va, alle wereldleiders al meer dan ‘n jaar geleden de kat de bel aangebonden. Broeksèl is het hol van de Duivel. Wat voor ons, Identitairen-Traditionalisten bijlange geen nieuws meer was. Maar nu springen de grootste Amerikaanse ‘Media’ op dezelfde kar: deze Bananen Republiek -Hoofdstad, maar ook nog altijd  ttot nader order, de Vlaamse Hoofdstad, zou de Jihad-Hoofdstad van de EU-Vertenigde Natiestaat zijn. En neen, dat danken we niet de koekoek, maar wijzen met beschuldigende vinger naar de zigezegde politieke ‘Elite’ die  al 70 jaar alleen maar de marionetten zijn van een internationaal complot voor de islamisering/globalisering  van ons Continent. En het valt weer niet op dat de voortrekkers daarvan de Socialisten, maar ook de Tsjeven zijn (geweest).

Ik zeg dit in de Voltooid Verleden Tijd (zijn geweest) omdat die slimmekes daardoor hun eigen ondergang hevbben bewerkt. Want de man in de straat met zijn Lisa weten bij de volgende verkiezingen wat hen te doen staat.
Het zijn voor Vlaanderen de Verkiezingen van de Laatste Kans. Om meteen, nu of nooit, naar de Onafhankelijkheid te grijpen.
Wij willen ons Eigen Land terug. Desnoods met dezelfde strijdkreet als de Kruisvaarders van 1.000 jaar geleden: ‘Dieu le Veut’….

IEDER VOGEL ZINGT ZOALS HIJ GEBEKT IS
*

Vooraleer de lezer te begeleiden in de lectuur over de beledigingen door het Amerikaanse FOX NEWS van ons teergeliefd  Vaderland, even grasduinen in de actualiteit van rond ons waarover U o zo weinig verneemt in de leidinggevende Media.
*
Op WTV op zaterdag-avond in een rapte gezien, dat er in Kortrijk  zo ‘n 250 man (vreedzaaal) op straat geprotesteerd hebben tegen de bouw van nog maar eens ’n keet voorde mo- slimmerds.
Kortrijk telt zowat 75.000 inwoners, zodat de Moslims er zowat 7% van uitmaken. Nog meer ‘Verrikers’ binnenhalen, of die ter plaatse te laten verwekken op hun normale woestijn-temoo, maakt duidelijk dat zij binnen max 10 jaar de democratische meerderheid zullen uitmaken.
Et alors? Zou de Linxe Mitterand daarop gezegd hebben. Een reactie die ongeveer overeenkomst met het ‘zittende’  Stadsbestuur onder leiding van de quicke quickelborné.
Conclusie? Die zeg ik heus niet meer voor. Want ’n mes in de buik krijgen is heden ten dage ’n routine-klus. ‘n fait divers, zoals ze in Molenbeek zeggen… Vijf woorden tussen de rubriek ‘Gebroken armen en benen’… Zue Parijs, gisteren avond.
**
*
Mes-incident hartje Paruhs, aan de metro-uitgang.
Zie  Indonesië. 90% Moslim  10% Katholiek. Eveneens gisteren-avond: bom-incident in drie kerken, Christelijk of Protestants. Bom-gordel door gesluierde moslim-moeder met 2 kinderen aab de hand…
Inch Allah! Het is de wil van hun ‘God’, bij monde van de plaatselijke Islam zieltjes-knijper…
Maar begot, wat moet deze ‘heldin, samen met tientallen andere slachtofers, die gestorven is voor haar ‘Geloof’, in het Hiernamaals aanvangen met die 72 door Allah beloofde dagverse maagden doen?   Meer dan een zelfbedieningszaak voor gesneuvelde Jihadisten zit er volgens mij niet in!
**
*
Want inderdaad, volgens de nog altijd nazinderende instructies van Mutti Merkel, eX STASI-Leidster in de DDR,  moet héél Europa a.h.w. op de knieën gaan voor de ‘verrijkende’ maar fundamenteel achterlijke woestijn-‘godsdienst’ zoals de voorlopig onmachtige Clinton Club Clan (C.C.C.) dat bedoeld heeft. Zonder de Trump—relevatie vab eind 2016 was het al zo ver geweest. Massa-immigratie zinder maat noch getal. Na het gewezen ‘Bitttaniaa rules the waves’ van weleer, moest het nu over heel Europa de duizendvoudige stinkende verschrikkiing van de pietrol-pompen zijn.  De ‘Leiders’ van de pietrol-landen worden stinkend rijk en ondertussen dumpen die  via ‘emigratie’ het vuil van de straat (bij hen) bij ons…
Ach die stinkende ‘pietrol’ en al die ‘fijne stofdeeltjes’ in de lucht! Waar moet dat heen?
Nooit gehoord van waterstof-energie?  Het is een verhaal zo oud als de straat.  
Door elektrolyse wordt, liefst op zo groot mogelijke  industriële schaal,  de zuurstof in de ons omringende lucht afgescheiden van de waterstof. De vrijgekomen zuurstof interesseert geen kat, wel de vrijgekomen    waterstof. Wabt dat is gewoon pure energie. Die na verbruik, gewoon automatisch zijn natuurlijke partner, de zuurstof weer opzoekt, om weer samen te smelten.
Een wonder der natuur!
rry,  beste mensen moest ik het verkeerd onder woorden brengen.. Mijn wederhelft is gewoon ’n soort wiskundig genie, die voor haar leerlingen meer dan eens (op laboratoriumschaal) deze analyse heeft voor getoond. Gewoon omdat dit procedé voorgekauwd in de schoolboeken staat.
‘t Is nu aan U en aan alle olie-profiteurs  ter wereld om te bewijzen dat ze slimmer zijn dan ons onnozel  Crevitske, ons Ministereske van Onderwijs.
Ik, voor mijn part is het ’n losse zottigheid van het moment. Zich durven verzetten tegen de o zo bekwame Overheid!
**

*
Onze voorvaderlijke ‘roots’ zijn ‘passé”. Na ‘Mei 68’ noteren we nu Mei’18.
*
SPIEKEN MAG WÈL

SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!
*
Fox News over België: “Brussel is de jihadihoofdstad van Europa. Politici knijpen oogje dicht om stemmen te halen
*
12 mei 2018 15u29 Bron: Fox News, Rebel Media
**

Fox News Katie Hopkins
vertelt tegen Fox-presentator Tucker Carlson over haar bezoek aan Molenbeek.
*
De Amerikaanse nieuwszender Fox News is bijzonder scherp voor ons land. Fox-presentator Tucker Carlson had gisteren de Britse rechtse columniste Katie Hopkins te gast. Zij had net een bezoek aan Molenbeek achter de rug en leverde een erg scherpe analyse af: “Brussel is de jihadihoofdstad van Europa”.
**
*
Katie Hopkins, die bekend werd door ‘reality tv‘ en nu columns schrijft voor verschillende Britse kranten, trok naar Molenbeek en interviewde er

**
burgemeester Françoise Schepmans (MR).
Hopkins stelde haar enkele vragen over een lijst die ze een maand voor de aanslagen in Parijs ontvangen zou hebben. Op die lijst stonden 80 jihadisten die in Molenbeek woonden, onder wie ook terroristen Salah en Brahim Abdeslam en Abdelhamid Abaaoud.
*
Partij ISLAM ‘onthult’ opvallende lijsttrekker, Bart De Wever niet onder de indruk: “In Antwerpen valt carnaval precies wat later dit jaar”
*
“Ik had een lijst van meer dan dertig namen, maar het was niet de taak van de lokale politie om deze mensen te volgen. Dit was de taak van de federale politie en dat is het nog steeds”, antwoordde Schepmans.
“Ik ben geen sheriff”
“We kunnen mensen arresteren na de feiten, maar we konden niemand arresteren op basis van deze lijst”, zegt Schepmans tegen Hopkins. “Je moet het onderscheid maken tussen de administratieve autoriteit en de politie. Als administratieve autoriteit moet ik de wet respecteren.”
*
Jihadihoofdstad van Europa
Hopkins is bij Carlson erg scherp voor burgemeester Schepmans. “Zij had die lijst met die namen maar ze deed er niets mee. Ze zei dat het niet haar taak was. Dit is een deel van het probleem in de jihadihoofdstad van Europa”, zegt ze. “Politici knijpen een oogje dicht, omdat ze afhangen van moslims om stemmen te winnen.”
Partij Islam
Hopkins heeft het bij Carson ook nog even over de partij Islam. “Die partij wil scheiding tussen mannen en vrouwen op het openbaar vervoer. Ze willen overal halal en overal Sharia”, zegt ze. “Over welke generatie het ook gaat, veel moslims in België staan nog met één been in hun thuisland. Oude moslimtradities wegen zwaarder door dan elke Europese erfenis die ze ondertussen hebben.”
*
AAN DE VRUCHTEN
KENT MEN DEN BOOM
*
Kijk, mensen: moest het geheel niet zo rampzalig zijn, die (Poen)Schepmans-madam zou best van direct eindelijk haar gerichte straf ondergaan. Liefst salen let haar illustere voorganger. Die in feite de hoofdschuldige is. Als het van mij (en van 99% van alle Burgers met het hart op de rechte plaats) zou afhangen, het best met geboeide armen los door de straten van  de Hoofdstad voortgesleept worden door een van haar eigen combi’s. Met alle noodsignalen in top. Loeiende sirenes, blauwe, groene en rode zwaailichten. Voorafgegaan en gevolgd door al wat rijdt aan politie, ziekenhuiswagens, MUGs, brandweer en Civielle Bescherming bij de 17 Brusselse baronnieën. Lijk bij ‘verhanging’, tot de dood erop volgt.
Te wreed, zegt U? Ja, misschien wel. Maar dergelijk publiek vertoon zou tenminste ook bij de Islam-vrienden van CNN op de buis kome. Zodat het Clinton Wijf zich kan voorstellen wat haarzelf te wachten staat.
Zo geen ui gerokken spektakel als met De Bende van Nijvel’. Oog om oog, en tand om tand. Namens de slachtoffers van Parijs, de Batavlan, Zaventem en Maelbeek. Onze andere wang aanbieden doen we, als den boel hier wat opgekuist en Moslim Frei is geraakt.
Morgen, 14 Mei, bestaat de Joodse Staat Israël, terug op eigen bodem, sinds zeventig jaar. ’n Redelijke vegoeding voor de Holocaust. Feit dat door President Trump als eerste aangepakt wordt om Jeruzalem, door de overbrenging van Tel Aviv van zijn Ambassade, tot Hoofdstad van Israël  erkent. Recht is geschied, want voor he Godsvolk is dat het Land hunner Vaderen, dat overstroomt van melk en hibubg. Tenminste v oor zij die niet te lui zijn om de handen uit de mouwen te steken.
De ebe ‘Hoofdstad’ is an ook de andere niet. De onze, Brussel, staat vandaag de dag ter schande van de hele wereld, en het Bijbelse Jeruzalem geniet op hetzelfde ogenblik, na duizenden jaren vreemde bezetting, de eer om er hun 3de en heerlijkste Tempel van Koning David te mogen bouwen. De plannen liggen trouwens al geruimde tijd klaar.
**

*
Stel U even voor, dat wij Vlamingen, eveneens na eeuwen verslaving, onze eigen hoofdstad zouden terug gewonnen hebben. Er zouden nooit genoeg beiaarden kunnen gevonden worden om op te spelen. Zodat de grijsheid kan kwelen, de jonkheid dansen. En dat op alle transen, de leeuwen dansen!!!
**

*
*
Digitaliaanse Hemelrijker

Geen opmerkingen: