dinsdag 15 mei 2018

4489


Dinsdag 15 Mei  2018
*
4489 HOE KAN EEN KWALITEITSKRANT TOCH DE SAOUDISCHE BAL MISSLAAN
*
INHOUD: VOORBEELD-FUNCITE BELGIË: als een der eerste gastlanden voor de Arabische Eenmaking (AE) van  Europa, wordt er ten onrechte door de Federale Overheid getornd aan de tot op het bot doorgedreven vorming van Islam Geestelijken. En dit omdat onze vrienden, de Saoudi’s, zich in bepaalde wel omschreven omstandigheden, soms zouden willen uiten als zijnde minder aangetrokken tot de overweldigers van het Land Palestina. Dat Land werd in vroeger voorhistorische tijden, volgens de Wil van Allah, door de Islam  bevrijd en hoort derhalve voor de Eeuwigheid aan Allah. Zijn Naam worde geheiligd.


IEDER VOGEL ZINGT ZOALS HIJ GEBEKT IS

*
No comment.
*
SPIEKEN MAG WÈL
Het is de wil van Hierboven…
*
Burgemeester Brussel wil imamschool Grote Moskee enkel sluiten op verzoek van federale regering
*
Gisteren om 21:12 door pvm | Bron: BELGA
Tweet / Delen / Mail / Print
*
Foto: AFP
*
De Brusselse burgemeester Philippe Close (PS) sluit niet uit dat de imamschool die in de Grote Moskee huist, wordt gesloten. De enige voorwaarde is dat premier Michel om de sluiting zou vragen, en dat die deel zou uitmaken van een gecoördineerde actie.
De imam-opleiding in de Grote Moskee kwam recentelijk onder vuur te liggen nadat een vertrouwelijk rapport van het coördinatie-orgaan voor de dreigingsanalyse (OCAD) aan het licht bracht dat sommige Saudische handboeken die gebruikt worden bij de opleiding van imams, antisemitisch zijn en oproepen tot de jihad.
David Weytsman, fractieleider van de MR in de Brusselse gemeenteraad, riep op tot een onmiddellijke sluiting van de school. ‘Ik deel uw zorgen, het was fout om het beheer van de school in Saudische handen te leggen’, zei Close maandag in de gemeenteraad.
Verder wil de Brusselse burgervader geen conflicten met het federale niveau, dat eigenaar is van het gebouw. De stad Brussel zal het dossier van nabij opvolgen, beloofde hij.
Woensdag is er nieuw overleg gepland. Een sluiting volgt dus enkel met goedkeuring en op vraag van het federale niveau.
*
AAN DE VRUCHTEN

KENT MEN DEN BOOM
*
Geen commentaar. Het KMI voorspelt beter weer, Club Brugge wordt Landskampioen voor de 15de keer op rij en Melania Trump, 3de echtgenote van, terminaal zijnde, is in Amerika verplicht opgenomen voor haar eigen welzijn.
*
Een toegewijde en erkentelijke maar naamloze burger die deze bijdrage, na die te hebben opgedragen aan Allah – Zijn Naam weze geheiligd – van het Intgertnet heeft geprobeerd weg te halen.

*

Geen opmerkingen: