woensdag 5 september 2018

5108




Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.
(Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)
*
Het werd op deze blog al tot in den treure besproken maar ook aangetoond in de feiten: Slinx-Griene Supermensen en islammerds-messentrekkers zijn verlekkerd op stromen bloed. Ooit was dat ‘Blut und Boden’,
om hun leven (en vooral dat van anderen) aan te geven, maar daar zijn de opvolgers voorlopig nog niet aan toe. Omdat die ‘Boden’ van de jaren ’33 tot ’45 de dag van vandaag de hele geglobaliseerde aardbol is.
‘Ein Volk, Ein Reich, ein Führer’,
wat komt dt hen opnieuw goed uit. Als die ‘Führer’ maar uit Amerika stamt, van de soort anti-Trump is, en een persoon is lijk diene kraaiende Turkey Erdogan.
Maar ze zijn er rap bij geweest. Om zelf geen Nazi’s te worden genoemd, betichten ze maar meteen de anderen, namelijk iedereen die niet denkt zoals zij. En om de aandacht af te leiden, zijn al die anderen dan ‘Fascisten’
– fascisten, geen Neo Nazi’s, want het socialisme is veel te dichte familie van de Duitse Nationaal Socialisten van Hitler -
Maar ‘Fascisten’, naar het voorbeeld van nen vriend van Hitler, de Italiaanse Socialistische vooramn die van zijn internationaal socialisme het ‘fascisme’ heeft gemaakt. Een nog afgezwakter versie van het Duitse socialisme, dat al een aftreksel was/is van het Marxisme uit het begin van de 19de Eeuw.… En totaal voorbij gestreefd, natuurlijk….
Vladimir Lenin(1870-1924)
*
Weten die Antifan dan niet, dat het grondleggende Italiaanse ex-schoolmeestertje en bede-leider Hitler op het oorlogspad slechts met grote tegenzin is gevolgd?
Benito Mussolini heft geen Joden is gaskamers uitgeroeid, hij heeft zijn tegenstrevers niet uitgeroeid in concentratiekampen, of zoals Stalin, hen in ‘goelags’ gestopt. Mar a-al-bij-al blijft het door mee te werken met Hitler, een niet te vergeven oorlogsmisdadiger.
Mussolini sloot, na meer dan 70 jaar, namens de Italiaanse Staat die zich de Kerkelijke goederen in 1870 zo maar had toegeëigend, een eeuwige vrede met Het Vaticaan met Het Verdrag va    n Lateranen op 11 Februari 1929.
In Mei ‘40 was Italië bijlange nog niet economisch klaar om een internationale rol te spelen. Mussolini eiste 5 jaar bedenktijd van de oorlogszuchtige Hitler, maar werd gedwongen om; na een paar dagen, na de inval in Polen, de Führer te volgen. Hem werd in het vooruitzicht gesteld, na de Overwinning, grote delen cvan Zuid-Frankrijk te kunnen terugstelen…. Om zodoende, in het zuiden van Europa, rond de Mare Nostrim, het Grote Romeinse Wereldrijk een nieuwe gestalte te kunnen geven.
Mussolini had, bij De Conferentie van München (September 1938, München, Nazi Hoofdkwartier in de Brenner Strasse) ,

Mussolini, Hitler, Daladier (Fr) en Chamberlain (€)
*
de Fransen, de Engelsen, rond Hitler bijeen gekregen, om de vrede te bestendigen. Overeenkomst die Hitler reeds op 1 Septembt1939 verbrak door, omwille van het Sudetenland, eenzijdig Polen binnen te vallen.
Hieronder krigt U nogmaals een sterk staaltje, namelijk dat de Antifa van over heel Duitlsnd, met bussen angevoerd, komt staan springen en dansen op de straat-plaveien waar kort daarvoor door een der hunnen een burger koelbloedig werd afgemaakt met maar liefst 26 messteken0 Omdat die in de vroege nacht een paar loslopende kippetjes die dreigden verkracht te worden, wilde beschermen. Met gevaar voor zijn eigen leven…
Plaats delict? Plaats van het gebeuren? Chemnitz, natuurlijk. Vlak voor de muren van het Stadstheater. Maar over deze feiten is er van Overheidswege een alles verhullende ‘omertà ingesteld. De Omertà is de Heilige Zwijgplicht van de Italiaanse onderwereld-maffia. Mond dicht of ge gaat er aan.
Dat die slimmekes van Antifa daarenboven het fascisme verwarren met het Nazisme, getuigt niet van enige intelligenite, hoe pover ook.
Fascisme en Nazislme
(zie Hakenkruis in hier bovenaan staande inleiding, als symbool voor de uitgestalde stupiditeit van Antifa).
Zijzelf bekronen ietwat voorbarig, hun embleem met lauweren. Naar dit voorbeeld….
Ach, die Gotische letters zijn e teveel aan..
*
Over die Conferentie van München nog het volgende. De Cinema Pathé-beelden van Chamberlain, die achteraf in Londen terug uit het vliegtuig stapt, zwaaiend met de tekst van de overeenkomst me Hitler, luidkeels victorie kraaiend met de slagzin ‘Peace in our Days’, zijn hallucinant.
*
Tweede opmerking.
De schoolgaande (straat)jeugd zong in die dagen, vooral na Mei ’40, het sympathieke zattemans café-liedje van
‘Hitler had ne kletsekop, Mussolini blaas’d em op, en Daladier, die speelde d’er voetbal mee’…
*
SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!
*
Duivels cynisme in Chemnitz: Concert-deelnemers schenden de plek waar Daniel Hillig werd vermoord
Geplaatst op 4 september 2018door E.J. Bron
*
(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)
*
Het concert in Chemnitz gisteren was weliswaar voor de uit heel Duitsland met bussen aangevoerde bezoekers gratis, juist daarvoor heeft echter de vermoorde Daniel Hillig met zijn leven betaald. De links-radicale concert-deelnemers bedankten zich gisteren bij hem in hun geheel eigen wijze.
Beelden die je doen gruwen: tot diep in de nacht bezetten gisteravond links-radicalen de plek waar Daniel Hillig werd doodgestoken. Rouwende mensen werden niet doorgelaten en door linksen getreiterd.
De politie verzocht meermaals om de plek te ontruimen. De meute scandeerde “Wij zijn met meer!” en “Hou je bek!”.
Rouwende mensen getreiterd
Overdag al waren “Antifa”- aanhangers opgemarcheerd naar de plaats delict waar Daniel Hillig door twee bescherming-zoekers werd doodgestoken en treiterden de rouwende mensen. Die moesten door de politie beschermd worden.
“Refugee Welcome”-vlag boven de plaats delict opgehangen
Om het slachtoffer definitief te bespotten, hingen de bezoekers van het concert “Wij zijn met meer” de door links-extremen uit het milieu van de “Antifa” gebruikte “Refugee Welcome”-vlag op de plaats delict op (foto).
De bekende schrijver Akif Pirinçci zei hierover:
“Exact op deze plek werd Daniel in Chemnitz afgeslacht. De foto is van gisteren en kan niet meer duivels cynisme uitstralen. Het is net alsof een vrouw werd dood verkracht en men hangt op de plaats delict een poster van een orgie op.”
Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger
Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)
*
AAN DE VRUCHTEN
KENT MEN DEN BOOM
**
Dit Antifa-optreden van Slinxen voor deze vertoning opgetrommeld van over heel Duitsland, doet mij denken aan het welbekende optreden van de SS-kampbeulen in de Nazi-vernietigingskampen.
De beelden zijn voldoende bekend, hoe gezellige, goedmoedie vriendelijk lachende Duitsers de totaal ontklede en bibberende mensen, mannen, vrouwen en kinderen all dooreen, overhaalden om zich te laten opsluiten in de gaskamers, zogezegd voor een verfrissende douche voor ze aan het werk zouden kunnen.
Na enkele minuten werd de trillende hoop op elkaar gekropen lijken langs een tweede deur een voor een weggesleept, op handkarren geladen door mede-gevangenen en weggevoerd naar de crematoria op korte afstand. Waar de lompe schouwen dag en nacht rook uitbraakten. Terwijl aan de voorkant, nadat de vloer was proper gespoten onder hoge druk, werd de wolgende laging binnengeloodst. E, dat ging zo dag en nacht voort.
Het waren lastige en lange werkdagen, want op het perron wachtten reeds de volgdende wagonladingen uit heel Europa.
Ja, inderdaad, voor de Antiofa, net als voor de islammerij, is een mensenleven van geen enkel belang. Eerst vernietigen zij hun vijanden, en daarna zuiveren ze zichzelf voortdurend uit. Net als elke revolutie zijn eigen kinderen verslindt….
Zie maar wat Erdogan gepesteerd heeft met Turkije…. Zie maar wat de IS in Syrië (en elders) heeft gedaan… Kijk naar Hamas, naar Hezebollah, naar ‘de opstandelingen’ in Afghanistan, Tjsetjenië, enz, enz.
In de Middeleeuwen waren dat de Moren de Ottomanen of wie weet ik veel, die kwamen huishouden in Spanje (Andalousië), in Poitiers, in Lepanto, voor de poorten van Wenen. Nu zijn Miolenbeek, ‘le out Paris, Londen, Brussel, Berlijn, enz… Zelfs onze provinciesteden zoals bvb Hasselt, Gent en Antwerpen, bulken van de ‘Verijkers’.
Verrijkers, zegt U? Het zijn stuk voor stuk islammerds die op ieder ogenblik bereid zijn hun leven te geven voor diene (ingebeelde) Allah hu Albar.
*
Digitaliaanse Hemelrijker

Geen opmerkingen: