vrijdag 21 september 2018

5125



*
Ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is.
(Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)
*
Opmerking vooraf
Bennen jullie in de eigen straat er al aan uit, aan de nieuwe wijzerplaat-combinatie op jullie uurwerken? Hier bij de buren in mijn eigen vertrouwde omgeving laait de discussie al wekenlang hoog op. De mensen slapen er niet meer van. De rechterkant van onze straat kiest voor het Winteruur, en de linkerkant voor het Zomeruur. Wij hadden allemaal samen solidair gedacht dat de Informele Top in Merkel’s achtertuin, der Europeër Groten der Aarde, de knoop wel op een formele manier zouden doorhakken. Maar niets is minder waar. Het enige woord dat we gehoord hebben, is dat we solidair moeten zijn met de mensen die het momenteel wat minder breed hebben dan wij en die het dus, net als wij allemaal, zo breed mogelijk willen kunnen laten hangen….
Solidair zijn. Iets wat dictator Orban en zeker diene Salvini niet willen van horen en daarom slechterikken zijn. Allez, toch volgens onze Federale Eerste Sjarel bij zijn terugkeer uit het sprookjesachtige Sissi-land.
*
Het ziet er dus naar uit, dat het Presidentieel Paleis van de Verenigde Europese Staten in Broeksèl-OKW, zoals naar gewoonte, ex cathedra zal moeten beslissen. De ‘Verordning’ ligt trouwens al sinds maanden geleden klaar in Berlijn, in de onderste schuif van de commode bij Frau Merkel in haar privé-slaapkamer. Waar Russische spionnen anders dan de CIA van Clown Obama, zekerlijk geen vlotte toegang toe hebben.
Derhalve is gans mijn straat, in afwachting, de ene kant in hongerstaking gegaan, en de andere kant in dorst-staking. Ikzelf heb me als ervarings-deskundige neutraal opgesteld. Omdat ik vertrouwen heb in ook dezen Donald (Tusk), omdat die, zonder met de ogen te knipperen, zo mooi kan staan liegen… Inderdaad, een waardige opvolger van ons CVP Vogelkoppeke German.
*
Deze lange haast nutteloze inleiding om te vermijden dat de lezer vroegtijdig afhaakt. Want het bijzonderste moet nog komen. Namelijk dat wat er informeel geldt als de toekomst van ons Avondland. Chaos en Syrische toestanden. Met al die Syrië-striders in het land kan dat bijna niet anders. En dan zijn we voor vele jaren lang vertrokken. Assad weet er alles van.
Maar meest U eerst hieronder de kapstok waaraan mijn hoogst persoonlijke bedenkingen zijn opgehangen, lezen..
Als U deze ontboezmeningen naast de resultaten van Salzburg legt, begrijpt U meteen waarom de informele EP-Leiders nood hadden aan een vlucht vooruit, recht in de armen van de vele knappe Sissi’s aldaar. De boog namelijk kan niet altijd gespannen zijn. Af en toe een ontlading nastreven kan wonderen doen….
Bewijs: de ontspannen speech van onze Premier op TV.

** ** **.


*
Duitse politicus zegt tegen bekende Britse journalist dat er burgeroorlog in Europa komt
*
‘AfD gaat Duitsland en Europa niet redden, omdat geen enkele andere partij met hen wil samenwerken’ – ‘Zaken zullen in Europa eerst nog veel slechter worden, voordat het beter gaat’. Gewone burgers die protesteren tegen de massa immigratie, islamisering en het vele migrantengeweld worden door de media steevast ‘extreemrechtse’ of ‘neonazi’ activisten genoemd.
*
(Afbeelding: Getty Images (2)).

Een Duitse politicus heeft tegen de bekende conservatieve Britse journalist James Delingpole gezegd dat er burgeroorlog komt in Europa. Zijn opmerkingen waren strikt off-the-record en dus moet hij anoniem blijven, anders wachten hem onmiddellijk ontslag en strenge sancties door de regering in Berlijn. ‘Maar hij herhaalt wat heel veel andere mensen in privé gesprekken zeiden toen ik daar de laatste paar weken was om in het kader van Angela Merkels open uitnodiging aan wellicht zo’n 3 miljoen immigranten – de meesten van hen strijdbare mannen uit moslimlanden - de atmosfeer te proeven, mensen te bekijken, en de stemming van het publiek te peilen,’ aldus Delingpole.
Drie miljoen is veel hoger dan de officiële 1,5 miljoen, dat volgens tal van bronnen opzettelijk veel lager wordt gehouden dan het werkelijke aantal moslimmigranten dat naar Duitsland werd gehaald. Ettelijke honderdduizenden illegale moslims zijn de afgelopen jaren compleet van de radar verdwenen. Het is zo goed als zeker dat zij zich hebben aangesloten bij de vele criminele bendes die de Duitse steden almaar onveiliger maken, en vermoedelijk ook bij terroristische groepen.

Grootste probleem in steden zoals Frankfurt, waar Delingpole verbleef, is dat moslims er weigeren te integreren, zich vijandig opstellen tegenover de autochtone bevolking, en hun eigen discriminerende en onderdrukkende islamitische wetten erdoor proberen te drukken. Veel jonge migranten hangen al rokend rond in winkelcentra, parken, op pleinen en in Shisha lounges en kebab bars, waar er snel steeds meer van komen. ‘De instinctief beleefde Duitsers doen alsof ze het niet zien.... ze steken hun kop liever in het zand en doen alsof er niets aan de hand is.’

‘AfD gaat ons niet redden’
De opkomst van de door de manipulatieve media ‘extreemrechts’ genoemde AfD blijft vooralsnog hangen op zo’n 16%, alhoewel de anti-immigratiepartij volgens recente peilingen in de voormalige DDR bondsstaten met 25% inmiddels de grootste zou worden, net een half procent boven het CDU/CSU van Angela Merkel. De andere partijen hebben echter een antidemocratisch ‘cordon sanitaire’ tegen de AfD gesloten, net als in Nederland is gebeurd met de PVV en in Zweden met de Zweden Democraten.
‘Dus mocht u hopen dat de AfD Duitsland (en Europa) gaat redden van de gevolgen van Merkels zelf toegebrachte ramp – niet doen. De zaken zullen nog veel erger worden voordat het weer beter gaat. Vandaar de burgeroorlog die door deze Duitse politicus werd genoemd. En laat me benadrukken dat hij daar niet enthousiast van werd... Het was meer een gelaten zucht over het onvermijdelijke.’

Waarom doet Duitsland dit zichzelf en Europa aan?

Waarom Duitsland dit zichzelf en Europa aandoet, behalve het bekende en ‘uitgewoonde’ argument van collectief schuldgevoel over de Holocaust?

Sommige economen zeggen dat er gezien de lage geboortecijfers ‘vers bloed’ van buiten nodig is om de verouderende bevolking te vervangen, maar dit soort kulargumenten zijn door onder meer Douglas Murray in zijn recente boek ‘The Strange Death of Europe’ compleet ontkracht. Zo blijken 9 van de 10 moslimmigranten in West Europa jarenlang, een vaak permanent, aan het uitkeringsinfuus te hangen, omdat ze niet willen en/of niet kunnen werken.

Links wil blanken doen verdwijnen en ‘multiculti’ ras creëren

Dan is er nog het aan een religieuze ideologie grenzende absurde wereldbeeld van links, met kopstukken zoals ‘Nieuwe Wereld Orde’ miljardair-globalist George Soros, die serieus van mening zijn dat het importeren van miljoenen mensen uit een totaal andere en op de meeste vlakken vijandige cultuur Europa ten goede zal komen, en een einde zal maken aan het overigens amper nog bestaande ‘privilege’ van de door hen zo gehate autochtone blanke bevolking. Grenzen en nationale identiteiten worden door deze linkse cultuur-nihilisten verafschuwd. Ze hopen dan ook op een vermenging van de nieuwkomers met de bestaande volken, zodat er een soort ‘multiculti’ ras in een multiculti EU-‘superstaat’ ontstaat.
Delingpole wijst erop dat het denken en streven van deze extreemlinkse globalistische elite is overgenomen door alle Westerse regeringen, op zowel hoog als lager niveau, en tevens door de meeste maatschappelijke instellingen, bedrijven, rechtbanken, et cetera. ‘Ze slikken allemaal het idee dat massa immigratie en de vorming van parallelle samenlevingen van niet geïntegreerde moslims onvermijdelijk is, en daarom niet te hard moet worden tegengegaan.’

Er is weliswaar een tegenbeweging op gang gekomen - kijk naar Donald Trump, het Brexit, Matteo Salvini in Italië en Viktor Orban in Hongarije-, maar vooralsnog zijn het de globalisten die in de rest van Europa de koers bepalen. En die koers lijdt ons uiteindelijk naar een burgeroorlog.

Huidige elite in politiek en media staan aan kant islam, tegen het volk

Dat de islam ons wil veroveren en onderwerpen is al jaren geen geheim meer, en wordt niet alleen door ISIS en andere islamitische terreurgroepen, maar ook openlijk door ‘bevriende’ dictators zoals de Turkse president Erdogan nagestreefd. Delingpole waarschuwt dat de huidige heersende politieke (en media) elite niet noodzakelijk aan de kant van het volk staan. Integendeel, alles en iedereen die openlijk kritiek heeft op de massa immigratie en islamisering wordt meteen in ‘extreemrechtse’ of ‘neonazi’ hoek geplaatst en verketterd.
Kijk bijvoorbeeld hoe de autoriteiten en media reageerden op de moorden op twee Duitsers door migranten in Chemnitz. Niet de moord werd veroordeeld, maar de boze reactie van de bevolking hierop. TV-teams zetten zelfs complete ‘jachten op buitenlanders’ in scene. Duitse nieuwszenders en kranten weigeren te berichten over de exploderende migrantencriminaliteit, en bestoken de bevolking met officieel Berlijns nepnieuws over een zogenaamd ‘steeds veiliger wordend’ Duitsland.
‘In plaats van hun koers aanpassen en deze zaken aanpakken, keren de elites zich tegen de boodschappers. Ze drukken mensen die openlijk de verkrachtingsbendes, de moorden, de zuur-aanvallen en het anti-sociale gedrag aan de kaak stellen de kop in en bestraffen hèn, en niet de daders.’

Geen happy ending voor Europa

Delingpole schrijft dat het establishment de waarschuwingen over een komende burgeroorlog in Europa wel weer belachelijk zal maken als een ‘paranoïde rechtse complottheorie’. Ze proberen daarmee iedere oppositie tegen het immigratie/islamisering beleid monddood te maken, zodat de verandering van Europa in Eurabia/Eurafrika al binnen enkele jaren onomkeerbaar is, en onze (klein)kinderen een zeer onzekere en vooral onveilige en armere toekomst tegemoet gaan.

De journalist besluit: ‘Nu er zo’n enorme en groeiende kloof is tussen hoe onze heersende globalistische elites over islam en immigratie denken, en wat de gewone man van islam en immigratie vindt, hoe kan er dan ooit nog een ‘happy ending’ mogelijk zijn?’
Xander
(1) Breitbart
(1) Breitbart
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)
**

*
AAN DE VRUCHTEN
KENT MEN DEN BOOM
**
Jan juist. Apcalypsen zijn van alle tijden. Ze maken, zo te zeggen, integraal deel uit van het MENSDOM. Daar kan geen enkele intelligentie tegenop. Tenzij misschien recentelijk de artificiële intelligentie. Maar ook dat valt te bezien, afhankelijk van de programmatie en de tijdsdruk.
Kon daar maar tenminste openlijk over gepraat worden door al die anonimiteit af te leggen. Want wat U gelezen heeft bij Xander, is noch min noch meer ineen geflanst als met melk en kiendjespap. Dat is iets zeggen, zonder iets te zeggen. Wie is die Duitse Allesweter? Waarom komt die niet, in het belang van ons allemaal, naar voor recht voor de raap? Met naam en toenaam. Dan zou tenminste zowel de Poet als den Donald uit de States de eer krijgen die hen toekomst als Vredes-Engelen.. Of moet er begonnen worden met het begin?
*
Maar terzake. Het Hoge Woord is er uit:

FINITO LA DEMOCRATIA!

Als eenmaal op heel ons Continent, het in Coburgia uitgevonden, aanstekelijk-besmettelijk
‘cordon sanitaire’ ‘
wordt toegepast door de aan de Macht geraakte Partijen, dan is Europa eindelijk rijp voor Het Absolutisme en de Dictatuur. Slinx-Riberale maar vooral Anti-Christelijke ‘kameraden-commiissarissen’ ondereen kunnen dan samenzweerderig, de niet-gewendste oppositie monddood maken. Eerst gewoon mond-dood, later dan echt en gemeend effectief dood. Te koelen gelegd. Om verstookt te worden in de vele crematoria die er nu ook al ’t allenkante bestaan voor privaat-burgerlijk gebruik.
De voorbeelden hoe die dingen allemaal werken, zijn als hoogwaardige relikwieën bewaard in de voormalige Nazi-kampen dat maar niet vergeten geraken. En waar de Eurocraten gevaarlijke natte dromen van krijgen.
O ja, en dan, in verband met de vermaledijde islammerij-schiolen die er nu eenmaal kunnen komen dank zij der Heilige Coburger Grondwet, waar nu eenmaal in illo tempore de vrijheid van Godsdienst staat igeboekstaafd. Die Grondwet dateert uit de sprookjestijd, toen de dieren nog konden spreken en de IJslammerij een verhaal was van Duizend en Één Nacht of de tijd van Ali Baba en de Veertig Rovers.
In 1830 werd voornamelijk toegegeven, door de Vaders des Vaderlands, dat de Staat, naast de eigen scholen, ook de Christelijke Overtuiging de vrijheid wilde garanderen.
De Joodse Eredienst kon daarbij ook gerekend worden, want noch toen nog hedendaags zijn Joodse mensen bij ons oorlog komen voeren om ons te annexeren. Idem dito met het Boedhisme, het Sasncriet of hoe heten die dingen verder nog allemaal. Slagersmessen, kromzwaarden, Allah noch de pedofiele woestijnrover zijn daar ooit bij gerekend… Weeral een voorbeekld hoe onze verdraagzame Beschaving teen onszelf wordt misbruikt.

Maar wat trekt een zelfmood-continent zich daar nu eenmaal van aan! Ik ga meer zeggen, Walter. De NGO zekfmoord-hulplijn 1813 kan ook niet helpen, want daar loopt de wachtlijst al op tot 2 à 3 maanden….
*
Digitaliaanse Hemelrijker




Geen opmerkingen: