vrijdag 7 september 2018

5110



*
*
Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.
(Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)
*
Ach, ze zijn jong en ze willen wat. Dat kennen we maar al te geod. Maar het is niet allemaal goud, dat blinkt. De ‘Jodenhaat’ bijvoorbeeld moet hen, de vrienden van ‘Schild en Vrienden’, eens goed tot op de bodem uitgelegd worden. Want zij mogen dezzelfde fout niet maken als de Slinxe wereldverbeteraars van de NWOn de Nieuwe Wereld Orde.
En eerlijk gezegd, Joodse mensen zijn ook niet mijn grote vrienden. Maar ze doen al honderden jaren ver niemand kwaad. Ja, het is waar, meestal zijn die super-intelligent. Waarop we niet naijverig hoeven te zijn, maar met die ideeën dapper moeten meewerken. Zij leiden naar de sterren en naar het heelal. Wij nemen wAar, om er zelf beter van te worden. Wie begot kan daar nu tegen zijn?
Per astrum ad astra….
*
Vooral niet te vergeten, dat zij aan de fundamenten liggen van onze Joods-Christelijk-Humanistiscghe Beschaving. Maar vooral aan de oorsprong liggen van het Cristendom…
Dus moeten wij eerder enthousiast zijn, dat het Joodse Volk eindelijk na eeuwen ongenode en vernederede ‘diaspora’, in 1957 eindelijk weer een klein stuljke van wat eens hun eigen ‘van melk en hning overlopend’ Vaderland was, na Hitler en de Socialistische rage van WO II, hebben teruggekregen vanwege de overwinnaars der Grote Mogendheden. Als een soort compensatie voor de Nazi-Holocaust. Iets xdat voor de Socialistische denkwereld inderdaad een echte marteling moet zijn..
Want inderdaad, de oorlogvoerende Duitse Nationaal Socialisten zuikn er niet in geslaagd hen ‘auszurotten’. Wel integendeel, dank zij dit verdriet, zijn ze terug in het spel mogen komen. En hoe!
Raar om zeggen, of om dit onder woorden te brengen, maar in wat er tegenwoordig met de ‘Rechtse’ jeugd in Europa gebeurt, is veel terug te vinden in de heroverde leider-posities van het Godsvolk. De Slinxe onderdrukking komt inderdaad als een boemerang terug in hun eigen gezicht. En daarom juist zijn ze zo gebeten op ons.
Hoog tijd dat de pedofiele en hoererende varkensstal van de TV eens grondig wordt uitgekuist! De kans zit er aan te komen, na de volgende ‘Federale’ en Europese Verkiezingen van Zondag 26 Mei 2019. Of vroeger, als het enigszins meezit en onze Nationale Sjarel de rit niet uitdoet..

Elk zegge het voort!
*
SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!
*
Rechtse club 'Schild en Vrienden' onder vuur
05 september 201822:00
Dries Van Langenhove (l) ging deze zomer op bezoek bij de Hongaarse premier Viktor Orbán, die een harde migratielijn voorstaat.
©twitter/Dries Van Langenhove
*

De studentikoze rechtse club Schild en Vrienden van Dries Van Langenhove toont in interne kring een ander gelaat. Het wemelt in besloten chatgroepen van racisme en Jodenhaat.
67.000 berichten die bol staan van de rassen-, homo-, vrouwen- en Jodenhaat, antivluchtelingenretoriek, swastika’s, Hitler-adoratie en wapengekletter.
Die postten de leden van besloten chatgroepen van de rechtse jongerenbeweging Schild en Vrienden het voorbije anderhalf jaar op Facebook en het beter beveiligde Discord. Het VRT-progamma ‘Pano’ slaagde erin toegang te krijgen tot de gesloten groepen, terwijl het S&V-voorman Dries Van Langenhove (25) de voorbije zes maand volgde.
De conclusie is dat Van Langenhove en zijn club twee gezichten tonen. Dat van de bevlogen speecher die de stem van radicaal-rechts vertolkt in media en serviceclubs in de Vlaamse Beweging. Van Langenhove stelt met zijn beweging te willen bijdragen aan een mentaliteitswijziging bij de jeugd om de Vlaamse identiteit en de Europese cultuur uit te dragen.
In besloten kring gaan alle extreemrechtse registers open. Het hogere doel is volgens ‘Pano’ zich voor te bereiden op de gewapende strijd om de blanke bevolking in Europa te redden van alle bedreigingen van buitenaf. De vijand zijn Joden, moslims, holebi’s en te vrouwelijke mannen. De groep doet aan bokstraining en kickt op wapens. Een van de leden post een foto waarbij hij op een Vlaamse vlag ligt met automatische geweren en handwapens. Van Langenhove drukt daarbij zijn volgelingen op het hart nooit screenshots van de S&V-groep extern te gebruiken.

Reporter Tim Verheyden geeft twee redenen op waarom hij Van Langenhove besloot te volgen. S&V doet in België steeds vaker van zich spreken. De filmpjes van zijn acties - het verstoren van linkse betogingen en vakbondsprotest - worden in binnen- en buitenland flink gedeeld via sociale media. Het leverde Van Langenhove, student rechten, politicoloog, loodgieter en bestuurder bij de UGent, interviews op in de klassieke media.

Schild en Vrienden is meer dan een marginaal fenomeen. Het telt 14.000 volgers op Facebook en 900 leden in een afgesloten chatgroep. De groep wordt gerekend tot Europees nieuw-rechts en alt-right in de VS, die beide aan een opmars bezig zijn. Het is een verzamelnaam voor een bonte mix groepen die staan voor een radicaal-rechts reveil.
De ‘identitaire beweging’ vormt netwerken en mobiliseert via sociale media, die ingezet worden om een breed publiek te bereiken. De nieuwe fluïde gedaante van radicaal-rechts wordt belichaamd door Van Langenhove. Hij is goed bevriend met de Oostenrijker
Martin Sellner (1989),
een grote naam in Europees radicaal-rechts, en kent het Franse Génération Identitaire. Van Langenhove gaf onlangs ook een interview aan het YouTube-kanaal ‘Red Ice TV’. Dat geldt als de spreekbuis voor blanke racisten uit de VS, zoals Richard Spencer.

Hij is een van de boegbeelden van Amerikaans extreemrechts, die zich na jaren in de marge opnieuw salonfähig probeert te maken. Altright vergaarde momentum door openlijk de presidents-campagne van Donald Trump te steunen. Opvallend is dat de ex-campagnestrateeg van Trump, Steve Bannon, er geen geheim van maakt dat hij radicaal-rechts in Europa wil helpen uitbouwen tot een massabeweging. In Roemenië ontmoetten Van Langenhove en enkele S&V-medestanders de Hongaarse premier Viktor Orbán. Die zit weliswaar in de Europese Volkspartij, waar CD&V deel van uitmaakt, maar vaart in eigen land een autoritaire koers met een furieuze antimigratie-retoriek. Ook ging hij op bezoek bij de rechtse Nederlandse politicus Thierry Baudet.

Van Langenhove schetst goed de nieuwe werkmethode van radicaal-rechts. Die toont weinig interesse in partijpolitiek. ‘We willen niet de leiders van morgen worden. We willen een ander bestuur door de gedachten van mensen te wijzigen’, luidt het. In besloten kring is er sprake van de lange mars door de instellingen, met eigen CEO’s en mannelijke leiders die het zwakke Europa opnieuw weerbaar moeten maken. Er wordt ook gemikt op de infiltratie van de politiek. ‘We moeten de N-VA van binnenuit verrechtsen’, klinkt het op Facebook.
Op bescheiden schaal past S&V die strategie vandaag al toe. Vier van de acht verkozen leden van de Vlaamse Jeugdraad behoren tot S&V. De VRT ontdekte dat de groep valse Facebook-profielen kocht om ‘te linkse’ tegenstanders zwart te maken, hun geloofwaardigheid onderuit te halen en negatieve commentaren te posten over de Jeugdraad.
Nog volgens ‘Pano’ stuurt leider Van Langenhove een ‘trollenleger’ aan om tegenstanders aan te vallen, uit te lachen en bezwarend materiaal boven te spitten dat tegen hen gebruikt kan worden. Het overkwam een zwart meisje dat op sociale media klaagde op Pukkelpop racistisch bejegend te zijn door festivalgangers. Daarbij is een populair wapen de ‘meme’, grappig bedoelde maar vaak kwetsende screenshots of videootjes die gemaakt zijn om snel viraal te gaan.
De Europese politiediensten maken zich toenemend zorgen over de opmars van rechts-identitaire groepen. Je kan er vanuit gaan dat een organisatie als Schild en Vrienden gevolgd wordt door de Staatsveiligheid. Van Langenhove noemt de reportage framing. ‘Ik zie weinig racisme, wel veel edgy humor.’ Hij ontkent wel dat de meest schokkende posts het werk van S&V zijn. ‘Iedereen kan een profiel met mijn foto maken en onder mijn naam posten. Ik heb veel van deze memes nog nooit in mijn leven gezien’, luidt het.

*
AAN DE VRUCHTEN
KENT MEN DEN BOOM
**
Na lezing, volhard ook ik, en tekent…. Er aan toevoegende, dat mijn al maar erger wordende dislexie mij deze keer best meevalt, als ik de Jeugd zo bezig zie en hoor. Dan voel ik mij inderdaad weer 28, en geen 82….
*
Wie zei daar ook weer in de (Joodse) Bijbel,
(denk hierbij aan de her-uitgave van de welbekende Slinxe Bijbel, geschreven door het Grootste Genie aller tijden, ‘Mein Kampf’, deze keer gemakshalve van direct in de Vloms
– wat goed is voor de verspreiding –
en die zo uitvoering ls toelaatbaar in d   e Media is gekomen.
voor ondergetekende, na een leven van werken en sparen, ‘dat hij nu in vrede kon gaan’, wijl de jeugd blijkbaar de fakkel heeft overgenomen…
Van op de zijlijn, en niet tussen de lijnen op het veld zoals bij de voetbal, staan toekijken, ligt niet in het karakter van ondergetekende. Ik denk nog veel ammunitie te kunnen aandragen om eindelijk, van op mijn bescheiden positie, zoveel mogelijk mensen te kunnen doen nadenken.
Socialisme heden ten dage is goed met zeggende woorden, met altijd maar dat woordje ‘zullen’ daar tussen. Ooit was dat wel even anders, in het voordeel van De Kleine Man. Net als de resultaten van al de overige partijen die het ooit voor het zeggen hebben gehad, omdat ze tot meer niet meer in staat zijn dan bla-bla-bla..
Harop! De trompe steekt!
De boeien los, de banden breekt!
Het Vlaamse Heie staat immer pal,
Daar winnen of daar sneven ’t zal
*
Dat zijn niet mijn woorden, maar die van Grootmeester Guido Gezelle van meer dan 100 jaar geleden. Waarmee meteen bewezen is, dat de Vlamingen – spijtig genoeg - een verduldig volkje zijn..
*
Digitaliaanse Hemelrijker

Geen opmerkingen: