maandag 17 september 2018

5122


****
Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.
(Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)
*
De prestigieuze ‘Regeringswijk’ in Broeksèl en die in Berlijn zijn als twee drupppels water gekijk aan ekaar. Het zijn een Siamese Tweeling die in hun spiegelbeeld kijken. Het EP in ons eigen Coburgia dat daarmee naast zijn schoenen loopt, is echter maar façade. Net als onder het Nazisme is Berlijn, naast het ware brein, ook de armen en de benen van de lemen Nieuwe ‘Superstaar’: de Verenigde Staten van Europa. Het is in wezen de tijd van ‘Gross Deutschland, met grenzen zoals de Nazis in de jaren ’33-’45 dat zouden hebben gewild. ‘Festung Europa’…
Komt, volgens ons aller ervaring, de hoogmoed nu juist vòòr de val, of pas daarna? ‘Rien ne va plus’ – ‘Les jeux de pietrolle sont faits’….
En wat U hieronder over Maagdenburg te lezen krijgt is daar alleen maar de bevestiging van. Meer zeg ik niet.
*
**
Met het wapen van de Globalisering of dat van de ijslammerij…
ALTIJD PRIJS !!!!!!!!!
*
Waarom wil het Mensdom altijd de oorspronkelijke Schepping overdoen? Het begon al in het Aards Paradijs, met Adam en Eva, die van de Verboden Vrucht, de Boom van Kennis van Goed en Kwaad, niet konden afblijven. Ja, ik weet het: dat zijn weer de dwaas bevonden woorden van de Joods –Christelijke Bijbel. Die worden, net als de vaderlijke vermaningen voor de jeugd, slechts met een misprijzend schouderophalen beloond.
Of moet ik eerder zeggen, dat op dergelijke wijsheden en menselijke ervaringen doorheen de eeuwen, met kinderlijke eenvoud vervat in deze Bijbel, slechts de uitdrukking past van ‘ce n’est que la vérité qui blesse’…
Maar al-met-al was toen toch op staande voet het Aards Paradijs voor altijd door onze neus geboord…
*
SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!
*
Chemnitz en Köthen: repetities voor de burgeroorlog?
Geplaatst op 16 september 2018  door E.J. Bron
*
Chemnitz en Köthen zijn de actuele bewijzen voor de explosieve situatie in Duitsland. Duitsers worden door asielzoekers vermoord of, zoals nu in de mainstream media wordt verbreid, net zo lang geslagen tot een hartaanval optreedt. De regering in Berlijn stuurde daarop een martiaal bewapende politiemacht naar de steden, die echter niet tegen de moordenaars werd ingezet, maar tegen de protesterende bevolking.
Terwijl de bevolking via alle kanalen wordt gebombardeerd met een enorme mediacampagne dat “Duitsland veiliger geworden zou zijn”, zoals minister van Binnenlandse Zaken
Horst Seehofer
durfde te verkondigen, bleven de burgers in het werkelijke leven het staatsverval van hun land.
Exact deze scenario´s heeft de veiligheidsdeskundige Stefan Schubert in zijn actuele “Spiegel”-bestseller “De destabilisering van Duitsland – het verlies van de binnenlandse en buitenlandse veiligheid” voorspeld.

Duitsland ver weg van de sprookjeswereld van de Berlijnse regeringswijk
Het boek documenteert een Duitsland, ver weg van de leugenachtige wereld van de Berlijnse regeringswijk. Het zijn trefwoorden zoals: de capitulatie van de rechtstaat, controleverlies, falen van de machtenscheiding, twee-klassen justitie, No-Go-Areas, criminele Arabische clans, door de staat gesubsidieerd links-extremisme, verzwegen delicten en manipulatie van statistieken, die door de politiek op bijna elk terrein gebruikt worden om de soeverein van dit land met opzet te misleiden en in slaap te wiegen. De manipulaties van de statistiek bij de criminaliteit, de vluchtelingenkosten en immigratiecijfers zijn slechts een deel van de onthullingen in het boek.
*
Een zeer gefundeerde boekbespreking in het kritische beleggerstijdschrift “Smart Investor” resumeert de inhoud van de publicatie als volgt:
“Deze trefwoorden maken duidelijk dat het bij dit boek gaat om zware kost, temeer daar ze niet emotioneel, maar nuchter gepresenteerd worden. Zodoende wordt het de lezer heel moeilijk gemaakt om in zijn goed beschermde comfortzone te blijven.”
“Ook de conclusie van de recensie is een treffende weerspiegeling van het boek: ”Een zonder twijfel somber boek, dat je beklemd, zelfs ontsteld achterlaat. Vol monsterachtige zaken en absurditeiten, die in ieder geval verklaren waarom de kloof tussen de politiek en het volk nauwelijks meer te dichten is.”

De Duitse regering bestrijdt niet het staatsverval, maar diegenen die dit bekritiseren
En het is ook helemaal niet meer de bedoeling om deze kloof tussen de Merkel-regering, hààr media en een groot deel van de bevolking te dichten. Dit hebben de gebeurtenissen van Chemnitz en Köthen op schrikbarende wijze duidelijk gemaakt. De Duitse regering bestrijdt niet meer het voortschrijdende staatsverval en de geweldepidemie door vluchtelingen, maar de vrijheid van meningsuiting en de critici van deze toestanden.

Zo volstaan een handjevol provocateurs met opgeheven arm om het protest van tienduizenden in diskrediet te brengen. Over de brute moord door asielzoekers, over hun islamitische en geweldverheerlijkende socialisatie in d landen van herkomst berichten de “kwaliteitsmedia” daarentegen niet. De “journalisten” zijn veel te veel bezig met hun eigen klopjacht om individuele mensen aan de schandpaal te nagelen om zodoende de terechte woede en verontwaardiging in de bevolking in de kiem te smoren.
*
Vertrouwensmannen, die de Hitlergroet laten zien en daartoe door de staat gestimuleerd worden

Overigens, voor vertrouwensmannen is het niet alleen niet strafbaar om de Hitlergroet te tonen, dit “scene-typisch gedrag” wordt door de staat zelfs gestimuleerd. De reputatie van de vertrouwensmannen in het milieu zou zodoende vergroot worden, motiveert de staat dit perfide gedrag. Hier dient herinnerd te worden aan het krakend mislukte verbod op de NPD.

Destijds was een groot deel van de ophitsende toespraken en citaten, die de staat in het proces aanvoerde, van de staatsdienaren zelf – van betaalde vertrouwensmannen van de Binnenlandse Veiligheidsdienst – afkomstig. Eén beslissende vraag hebben de mainstream media om deze reden helemaal niet gesteld. Hoeveel betaalde vertrouwensmannen werden er in Chemnitz en Köthen ingezet? Hadden ze van hun meerderen de opdracht gekregen om het terechte burgerprotest door provocatief gedrag in diskrediet te brengen?
Eén ding klopt echter op dit moment zeer bedenkelijk: noch in de politiek, noch in de massamedia heeft er sinds de seksmeute van Keulen een omslag in het denken plaatsgevonden. En dat, ondanks openbare blijken van het tegendeel. In Oudejaarsnacht naar 2016 vond er een echte klopjacht in Duitsland plaats.

Een horde van 1500 voornamelijk Noord-Afrikaanse mannen joeg vrouwen door Keulen en pleegden op meer dan 660 jonge vrouwen seksueel geweld. De beschamende balans van deze nacht: 1222 aangiftes, waarvan 513 met een seksuele achtergrond. 1310 slachtoffers, waarvan 662 seksueel gerelateerd en 28 gepoogde of gepleegde verkrachtingen.
Media- de strategie van de minder belangrijke oorlogstonelen

Gemeten naar het grote aantal daders vonden er zo goed als geen veroordelingen, arrestaties of uitzettingen wegens deze delicten plaats. Integendeel. De oude partijen en hun media probeerden deze duizendvoudige klopjacht op jonge vrouwen dagenlang in de doofpot te stoppen en te verzwijgen. Pas de druk uit de sociale en vrije media doorbrak dit sinds decennia gepraktiseerde zwijgkartel.
De Maagdenburgse bedrogen jonge dochter met het duivelskind der zonde..
*
In plaats van begrip en spijt te tonen, startte de mainstream echter onmiddellijk een afleidend debat over het interne politiebegrip “Nafri” – de Noord-Afrikaanse veelpleger. Linkse ideologen uit de politiek, de vakbonden, de kerken en de NGO´s van de asielindustrie ondersteunden direct de belasteringscampagne tegen critici van deze toestanden en brandmerkten de politie-afkorting als racistisch.
Dit optreden van de linkse mainstream heeft zich ook in Chemnitz en Köthen voor de zoveelste keer herhaald. Slechts één ding is er nu veranderd. Miljoenen mensen hebben intussen dit leugenachtige systeem de rug toegekeerd en bieden verzet. Of het alleen maar is door desbetreffende artikelen en meningen te plaatsen op de sociale netwerken of door hun stem te geven aan de AfD of door demonstraties op straat.

Het verzet neemt toe en zal met iedere brute misdaad door een “bij de politie bekende, al eerder veroordeelde en uit te zetten ´vluchteling´” verder toenemen. Een escalatie op straat en het uit elkaar breken van de samenleving vanwege deze koppige Merkel-politiek schijnt onvermijdelijk.

Voorbereidingen op de burgeroorlog door de “elites”

Een van de meest zorgwekkende hoofdstukken in het boek van Stefan Schubert gaat erover hoe concreet en hoever de voorbereidingen voor een burgeroorlog door de elites al gevorderd zijn. Voor de poorten van
Magdeburg
heeft het Duitse leger de modernste gevechtsstad van Europa laten bouwen. Regeringsdocumenten laten zien dat de kosten daarvoor in plaats van de officieel geraamde € 140 miljoen in totaal € 1 miljard belastinggeld bedroegen.

In de stad trainen het leger en de politie huis aan huis gevechten, nadrukkelijk ook om op burgeroorlog gelijkende toestanden in het land zelf neer te slaan. Nu stelt de schrijver de beslissende vraag. “Welke plannen volgt de regering? Welke scenario´s worden er achter gesloten deuren doorgespeeld?”

De desbetreffende antwoorden daarop levert de schrijver in de daaropvolgende hoofdstukken.

Wie op de scenario´s van de toekomst voorbereid wil zijn, is het boek “De destabilisering van Duitsland” dringend aan te bevelen.
Je kunt alleen maar hopen dat de schrijver geen gelijk krijgt met alle voorspelde ontwikkelingen. Maar precies hiervoor ben ik bang.
Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)
*
AAN DE VRUCHTEN
KENT MEN DEN BOOM
**
Volgens mij moet er dus geen zand meer zijn. Zand is er al ruimschoots genoeg. Gevallen van de voetzoen en uit de lange gewaden der binnen gehaalde woestijn-bewoners. Zand heeft nalelijk de slechte eigenschap om overal door te dringen, zelfs tot tussen de toespijs van Uw boterham.
Wat in Maagdenburg zich voordoet, is de proef op de som: Europa staat op het punt zelfmoord te plegen, genre Irak of Syrië.
Vrede en IJslammerij gaan namelijk nooit samen. En het eerste wat de Berlijnse zelf verklaarde Super ’Elite’ doet, is in hun onmiddellijke omgeving zorgen voor een indrukwekkende legermacht, om zichzelf te beschermen als straks het vuur aan de lont gaat.
*
Ondertussen zijn onze bloedeigen Verlichte Grote Verstanden in Coburgia, samen met hun slippendragers van de Pers, zichzelf en vooral de Tsjeven-kiezers en ARCO-Spaarders aan het overtuigen dat er intussen in ieder geval kans is, dat ze hun spaarentjes (gedeeltelijk) van ons allemaal zullen terugkrijgen. Via belastinggeld. Want zò is overeengekomen in ‘Het Zomerakkoord’ dat nodig was om in de kaas te kunnen kruipen..
Dat moet lukken, als temminste tussen nu en dan, niet alle mussen in volle vlucht dood zouden zijn. Zodat die goedgelovigen zelfs niet eens meer blij zullen kunnen zijn, elk met een dode mus…
Kijk, beste lezer, het spijt mij onzeggelijk op deze mooie zomerdag voor ongeluksbode te moeten spelen. Terwijl de officiële ‘Media’ zich onledig houden (en er nog dik voor betaald worden ook) met beuzelarijen.
Als de bom dan gevallen zal zijn, kunnen die Deutschen weeral zeggen, dat ze ‘das nicht gewusst haben’.
Gelukkig is 25 Mei 2019 niet meer zo heel ver af. Al wordt het wel, met alles wat dagelijks voorvalt en verdrongen wordt, zoals politie-mensen aanvallen uit op voorhand geweten niet-terroristische motieven, een koers tegen het uurwerk is.
Moge de Hemel ons genadig zijn. Of wat had U gedacht?!
*
Digitaliaanse Hemelrijker

Geen opmerkingen: