zondag 2 augustus 2009

HOLLANDSE BELGE?MOP


HOLLANDSE BELGENMOP

Mannelijke agent mag vrouw in boerka niet meer controleren

Mannelijke agenten mogen niet langer de identiteit van een vrouw in een boerka controleren. Voortaan is die taak alleen weggelegd voor de weinige vrouwen bij de politie.

Dat staat te lezen in een nieuwe nota die de federale politie naar de korpsen stuurde, schrijven de Corelio-kranten vandaag. Senator Dirk Claes (CD&V) meent dat de richtlijn ertoe zal leiden dat boerkadraagsters zo goed als niet meer gecontroleerd zullen worden en vraagt om richtlijn ongedaan te maken. (belga/mvdb)

Bron http://thewestistheverybest.punt.nl/



Boetje Digitalis

Mijn ingezonden reactie was de volgende :

Juist, beste Noorderbuur! Het IS een mop, maar zo houdt men bij ons de killers weg! Bij ons lopen de 1 miljoen mensen van het Vlaams Blok/Belang al meer dan 30 jaar vrij (alla, bijna vrij, want ze zitten in een ’cordon sanitaire’, een soort schutskring tegen varkenspest) maar geen één is er tot hiertoe vermoord, zoals bij jullie den Theo en de Pim…..
Prachtige cartoon overigens die jullie zou moeten inspireren om de geestesgenoten van Geert Wilders uit te beelden achter tralies….Neem daarvoor de prachtige figuur van Filip DeWinter. Maar pas op: het is mijn vriend!
http://blog.seniorennet.be/digitalia/

Ik kan mis zijn, maar de cartoon hoe hilarisch ook, is bittere ernst! Alles, maar dan ook alles heeft men er voor over, zelfs het zichzelf onsterfelijk belachelijk maken, om die lieve Muzelmannetjes toch maar niet voor het hoofd te stoten! Het zijn per slot van rekening hun toekomstige meerderen! Het zou mij niet verwonderen, dat, inspelend op de heisa, er in de eerste dagen geen bankovervallen, carjackings en diergelijke gebeurden, onder de bescherming van ‘mama’s jasje….En de politie? Die stond erbij en keek er naar!..Volgende keer kan men zelfs een politie-heli gebruiken om de gevangenen te bevrijden! ..

Vandaar dat de volgende Belgenmop ‘ein Schiessbefehl’ zou moeten zijn: zo gauw als, boerka’s of ander carnavalskledij zou te zien zijn. Is er gewoon voor de politie ‘Freies Manoeuver’. Want dat was het codewoord voor de U-Boote van de Kriegsmarine, om ongehinderd door voorschriften wetten of geplogendheiden, de vijand te lijf te gaan tot het bittere einde, of zelf ten onder te gaan…Op 8 Mei 1945, bij de capitulatie, stond dit beval gelijk aan de overgave, ja zelfs tot de vrijwillige overgave van de boot, of ten aanzien van de vijand;deze tot zinken brengen.

‘Freies Manoeuver’, Heren van de politie-top! Consequent zijn, tot in de uiterste consecuenties, hé! Want jullie vechten toch tegen de overmacht! ‘Nicht raisonnieren Kamerad!’ Vecht en eindig als een soldaat!

Geen opmerkingen: