zaterdag 16 maart 2013

1289 - EEN HEEL KLEIN KOGELTJE IS BIJNA DOOR EEN HEEL KLEIN KERKJE


.

1289 - EEN HEEL KLEIN KOGELTJE IS BIJNA DOOR EEN HEEL KLEIN KERKJE

 

2014 : niet door de toren maar deze keer door de kerk zelf…..

°°°

 

°°°

 
Geert Burger heeft gesproken (zie hieronder) en kijk ; pas zijn zijn woorden droog en uitgewaaid, of daar is Meneerke Peeters daar om te zeggen, dat het postje van Minister-President een speeltje is, dat hem is beloofd door zijn bazen van de Tsjeven
Han zi, die gaan dat zò spelen! Jezus( hem) if Barabas.Niemand kan dus een 7de verdiep boven op het 6de zetten, als dat 6de nog niet is afgewerkt. Peeters wil dus (als Premier?) de 6de Staatshervorming afwerken, en daarna nog een heleboel andere, als hij de PS maar te vriend kan houden, daarbij op Tsjeven-manier Vlaanderen verder kan leegmelken,  als België en meteen het Europa van de Natte Dweil maar gered wordt
Ik denk dat wij van Het Vlaams Belang, die twee boodschappers even in evidentie moeten stellen. Beiden willen dus de status quo, zoals BDW zegt, zo lang het moet. En dat kan lang zijn. Het Vlaams Belang moet dus met veel toeters en bellen, de Tsjeven afbranden tot in de grond, daarbij de Niveanen zodanig in de nek zittend, dat  bedoelt ‘zo lang als het moet’ meteen voorbij is, omdat het moet, omdat er geen andere uitweg is.
Misschien (om maar iets te zeggen) dat de treinen dan op tijd zullen rijden? Dat we eindelijk de 3 linkse dada’s, als daar zijn de wilde volksverhuizingen, de moloch Europa en Islam-moordenaars kunnen terugschroeven.
Eenmaal Phillips de Taaie op de troon, zou alles in een stroom-versnelling kunnen geraken, en geven de Manito’s van de EU toe aan de onafhankelijkheids-wens van de Vlamingen, blij om hun eigen de schande te besparen dat hun hoofdstad meteen ook de hoofdstad zou zijn van het Rijk van de Taaie. Brussel kan dan verkocht worden aan de meest-biedende, desnoods aan de gok-Chinees. De koper krijgt dan als toemaatje, alle Rode Burgemeesters van heel Vlaanderen op de koop toe. Als hij dat wil, krijgt hij ze zelfs ingelegd in azijn. Of op sterk water.

°°°

Ter zake :

N-VA wil totale Vlaamse autonomie in 2014

16/03/13, 04u30  − Bron: belga.be

°°°

De N-VA moet in 2014 zo groot worden dat ze haar wil kan opleggen aan de Franstaligen. Zij zullen dan moeten aanvaarden dat Vlaanderen en Wallonië scheiden, zegt Vlaams viceminister-president Geert Bourgeois vandaag in De Standaard en Het Nieuwsblad. .

 Als de N-VA na de verkiezingen incontournable wordt, kan de partij volgens Bourgeois haar wil opleggen. "Als de N-VA incontournable wordt, dan hebben we een democratische legitimiteit. Dan kunnen de Franstalige partijen niets anders dan met onze conclusies rekening te houden. In een huwelijk gaat dat net zo. Als de ene partner zegt: "Ik wil dat", en de andere zegt: "Neen", dan is het afgelopen".

 Volgens de nummer één van N-VA in de Vlaamse regering moeten alle bevoegdheden naar Vlaanderen verhuizen: fiscaliteit, werk, sociale zekerheid. "Gewoon alles", klinkt het.

 Toch zijn er nog enkele dingen die Bourgeois samen met de Franstaligen wil doen, zoals Brussel besturen. "De Franstaligen moeten niet denken dat ze Brussel krijgen. (...) Brussel als gemeenschappelijke hoofdstad laten we niet los".

 Bourgeois droomt er ook van Kris Peeters na 2014 op te volgen als Vlaams minister-president.

 

°°°

 
En laat de verkiezingen nu maar komen!
Na vandaag is al een heel klein kogeltje door een heel  klein kerkje geschoten. Meer kan Peeters, vanwege het ACW-schandaal dat nu wel op uitbreken staat, niet doen, anders riskeert hij een Baron Von Münckhoven te zijn, die zichzelf weg- en weer terug schiet op de eigen kanons-kogel. De Grote Magere Kogel is tot meer in staat. Da heeft hij bewezen door als een Vliegende Hollander over de Antwerpse kathedraal te scheren om er tenslotte zijn nest in te bouwen.
Laat nu het groot geschut maar komen!
Hoeveel keer nog slapen, Moeder? En hoeveel lijken moeten eerst nog uit de kast vallen? We tellen de dagen!

°°°












°°°

 

 

Geen opmerkingen: