donderdag 4 januari 2018

4387


Vrijdag 5 Januari 2018

4387 MERKEL ABGESCHOSSEN IN PLAATS VAN GESCHIFT GESCHAFFT GESCHOVEN
*
INHOUD: DUITSLAND – ISLAM: over het verband tussen stijgende criminaliteit, de destabilisatie van een land, en de wilde ongecontroleerde immigratie van al die nutteloze eters…

IEDER VOLGELTJE ZINGT
ZOALS HET GEBEKT IS
*
‘Nutteloze eters’, het is een beladen begrip uit de Hitlrt-tijd, toen er met ‘Untermenschen’ niet gelachen werd. Na de gaskamer gewoon  de oven in.
Misschien dat die puur socialistische oplossing van toen, de Goegemeente, maar vooral die miljoenen ongewenste ‘verrijkers’ de ogen mag doen opengaan. Want zo kan het niet verder. Laten we hen de kans geven, om nog rapper te verdwijnen dan ze gekomen zijn. Oost West, Thuis Best, geldt ook voor hen.
**
*
De bokkenrijders van de klimaat hysterie die druk bezig zijn onze Blauwe Planeet in de vernieling te rijden met het doel hun eigen bedoelingen te verdoezelen: in jaren nog zo geen koude winter gehad en waarom krijgen we daar nu niet de nodige uitleg over¸
Of is men nu al aan het broeden om binnenkort de schrik er te blijven inhouden, met de ‘Afkoeling der Aarde’ Zullen hun aanhangers ook dan blijven volgen? Zullen ze ook dat blijven schaffen!
**
En nu,
Vooruit met de geit….
*
Het thema van dit ‘kolommetje’ N° 4387 sluit stevig aan bij het voorgaande N° 4386. Daarom dragen ze ook dat opeenvolgend volgnummer, van de zes naar de zeven. Daar valt, net zoals bij de voortschrijdende invasie der Mo Slimmerds, geen speld tussen te krijgen!
La Märkalina van de Duitse CDU (Christelijk Democratische Unie) is ongeveer aan de laatste ‘Statie’ van haar hoogst persoonlijke Kruisweg naar de hel gekomen: de be-erdigung.
Het herstel van de opgelopen schade daarentgen, isst nicht zu schatten.
**
*
Forse toename van geweld in Duitsland en steeds vaker zijn daders vluchtelingen

In Nedersaksen was liefst 92,1 procent van de geweldplegers een asielzoeker
**
*
Slecht nieuws voor Angela Merkel en haar opendeurpolitiek. Uit onderzoek van het ministerie van Binnenlandse Zaken blijkt dat sinds de grote instroom van vluchtelingen in 2015 ook het aantal geweldmisdrijven in Duitsland fors is toegenomen. Vooral asielzoekers uit ‘veilige landen’ als Marokko, Tunesië en Algerije zijn opvallend vaak verdachte.
Binnenlandse Zaken in Duitsland baseerde zich op cijfers uit deelstaat Nedersaksen, in het noordwesten van het land. In 2015 en 2016 steeg het aantal misdrijven met geweld er met 10,4 procent. In liefst 92,1 procent van de gevallen was de verdachte een vluchteling. De regio, die ten opzichte van haar andere deelstaten niet bekend staat om ‘extremen’, zag het aantal asielzoekers in amper twee jaar tijd verdubbeld. Tussen 2014 en 2016 nam het aantal geweldsdelicten met een vluchteling als dader er met 241 procent toe. Anderzijds was een derde van de slachtoffers óók migrant.

Niet helemaal verwonderlijk, zeggen de onderzoekers. Veel migranten die de laatste jaren in Duitsland aankwamen, zijn alleenstaande mannen tussen 14 en 30 jaar. Ongeacht hun nationaliteit of afkomst, plegen zij de meeste criminele feiten. Doordat ze zonder vrouw en kinderen in ‘het beloofde land’ belanden, zijn ze hun houvast, hun “vorm van beschaving” kwijt.

Dat zegt ook Christian Pfeiffer, criminoloog en auteur van de studie. “Een belangrijk aspect van de problemen bij jonge migranten: het gebrek aan vrouwen. Ze wonen met mannen samen, zien zelfs tussen de vrijwilligers in opvangcentra nauwelijks vrouwen.” Het idee om hen opnieuw te herenigen met hun gezin om zo het geweld in te dijken, noemt hij “niet dom”. Ook taalcursussen, sport en stage zouden een oplossing kunnen zijn, zegt het rapport nog.

    Een belangrijk aspect van de problemen bij jonge migranten: het gebrek aan vrouwen. Gezinshereniging zou een oplossing kunnen zijn voor het geweld
 Auteur van de studie, Christian Pfeiffer

Nauwelijks Syriërs

Opvallend: migranten die weinig hoop hebben op een vaste verblijfplaats plegen veel vaker een misdrijf dan vluchtelingen uit oorlogsgebieden, zoals bijvoorbeeld Syrië. Uit de cijfers in Nedersaksen blijkt dat vooral Noord-Afrikanen er niet voor terugschrikken geweld te gebruiken. 17 procent van de daders kwam uit ‘veilige landen’ als Marokko, Tunesië en Algerije - verwezen wordt ook naar de massale aanrandingen op oudejaarsavond 2015 in Keulen en andere Duitse steden. Nochtans is in Nedersaksen slechts 1 procent van de vluchtelingen uit die landen afkomstig. Syriërs, Irakezen en Afghanen komen opvallend minder vaak voor in de statistieken. Allicht willen zij hun kans op asiel niet vergooien.
Extreemrechts

Voor Merkel en haar christendemocratische CDU komt het rapport wel op een heel slecht moment. Momenteel lopen immers coalitiegesprekken tussen haar partij en SPD. Beiden leden in september trouwens het slechtste verkiezingsresultaat  in liefst 70 jaar. De partij van Merkel verloor een hoop kiezers aan het rechts-populistische AfD dat voor het eerst zetels wist te veroveren in het parlement en meteen de derde grootste partij van Duitsland werd.
*
AAB DE VRUCHTEN
KENT MEN DE BOOM
*
De Linkx-Christelijke Unie van de CDU in Merkelland is bezig om, net als die der Tsjeven in Coburgaland, onderuit te verdwijnen  onder de lawine van de haat die door henzelf geïmporteerd werd. Wij allen zijn daar bijna de oorlogsslachtoffers van.
Zij en hun Linx-Groene spitsbroeders en spitszusters zullen binnenkort dan wel weggestemd zijn, maar wij, de samenleving, blijven zitten met de gebakken peren.
Vandaag is het jaar nog jong. Er kan dus nog veel gebeuren Na de ‘klimaatwende’ heffen we het glas  ZUM WOHL op  de Toekomst zoals die wereldwijd 365 dagen lang, is ingezet door The Donald. Stijgende beurzen, dalende werkloosheid.

Mein Liebschen, was wilst Du noch mehr…..
**
*

Geen opmerkingen: