dinsdag 9 januari 2018

4391Dinsdag 9 Januari 2018

4391 - HARD TEGEN ONZACHT IN DE VS EINDIGT GEWOONLIJK IN MOOED EN DOODSLAG
*
INHOUD: AMERIKA REBUILT: CNN haalde Trumps top-adviseur Stephen Miller voor de camera’s, met de wel zeer doorzichtige bedoeling deze af te maken voor het oog van de hele wereld. Was me dat even buiten de waard gerekend!
We zien regelmatig hetzelfde scenario op onze eigen schermen als daar al eens zeer uitzonderlijk ’n serieus Vlaamsgezinde politicus verschijnt.  Die dan, anders dan op CNN, om beterswil de slagen gewoon incasseert.
Het optreden van  dat soort Slinxe nieuws-ankers bewijst, dat zowel in de VSA als in de VSEU, dat ze de grond onder hun voeten voelen wegzinken. Aan het schelden slaan, is altijd teken van frustratie en onmacht. Slinxe scheldpartijen eindigen altijd met   Slinx geweld. Adolf Hitler in zijn opkomen is daar het perfecte voorbeeld van.


IEDER VOLGELTJE
ZINGT ZOALS HET GEBEKT IS
*
Voor het oog van de hele wereld als leugenaar ontmaskerd woeden, moet pijn doen. Dat CNN-anker
**
Jake Tapper
gaat hieronder te keer als een duivel in ’n wijwatervat als hij vaststelt dat hij de mindere dreigt te worden van zijn gast, de Trump-vertrouweling die hij gedacht had uit te kleden.
**
Stephen Miller.
*
Via dit bruggetje maakt U ‘life’ dit opmerkelijke interview mee. Op die manier maakt U het begin van het einde mee van een wereldvreemde wereldzender die op het verkeerde paard heeft gewed. Ze zijn niets (meer), ze betekenen niets (meer), zij presteren niets (meer).Ze zijn, net a    ls de VRT, ontmand en verwijfd. Ze slaan alleen nog wild in het rond. Ze vertegenwoordigen alleen nog zichzelf en een paardenkop. Maar leven wel stevig door op kosten van de Belastingbetaler. Wat in Coburgia niet anders is. Pak hun subsidies af, en ze blijven op hun honger zitten met alleen nog hun pretentie om zich aan op te trekken.
U weet allemaal hoe het gevecht tussen de reus Goliath en de kleine herdersjongen David verliep. Het is een verhaal met Bijbelse toeslag… Allen tegen ÉÉn. Twee keer raden wie dan wint.
Te noteren dat die kleine herdersjongen David achteraf Koning van zijn Volk werd, met een roem die voortduurt tot in onze dagen.
**
*

“Je hebt genoeg tijd van mijn kijkers verkwanseld”:
**
(R) CNN-anker Jake Tapper
*
snoert topadviseur van Trump bruusk de mond. Met die harde quote maakte het CNN-anker een bruusk einde aan zijn bitsige gesprek met Stephen Miller. Al die promo-praat van de topadviseur van Donald Trump, het was duidelijk welletjes geweest.  
De Amerikaanse president was er op Twitter zelf als de kippen bij om zijn kompaan een hart onder de riem te steken. “Jake Tapper kreeg alle hoeken van de kamer te zien. Kijk naar de haat en de oneerlijkheid van die CNN-lakei”, klonk het.
Heeft Trump nu doelbewust samengewerkt met Russische overheidsinstanties om de verkiezingen te kunnen winnen? Tapper wierp zijn gesprekspartner meteen het standpunt van Steve Bannon voor de voeten. Die verklaarde in het veelbesproken boek ‘Fire and Fury’ dat er verraad in het spel was tijdens een geheime ontmoeting tussen Donald Trump Jr., Jared Kushner (de schoonzoon van Trump; nvdr) en een Russische advocate. Daarbij zou de vuile was van Hillary Clinton ter sprake gekomen zijn. Gevoelige info, die meteen doorgespeeld zou zijn naar Trump zelf.
Lees ook
Dit klopt wél: Tiffany Trump bevestigt liefde van haar vader voor McDonald’s

“Het is tragisch om vast te stellen dat Steve die belachelijke beweringen gedaan heeft”, luidde het antwoord van Miller. “De waarheid interesseert hem niet meer, hij is enkel nog op wraak uit. De volledige staf van het Witte Huis is zwaar teleurgesteld in hem. Hij was zelf niet eens aanwezig op die vergadering in de Trump Tower, dus hij is allesbehalve een geloofwaardige bron. Dat hele boek kun je beter beschouwen als heel slecht geschreven fictie. Maar wat kun je anders verwachten van een auteur die enkel maar afval produceert?”
Bannon heeft inmiddels zelf zijn spijt uitgedrukt voor de uitspraken die hij gedaan heeft. Hij benadrukt dat zijn commentaar gericht was tegen campagneleider Paul Manafort en dus niet  tegen Donald Trump Jr.
“Trump is politiek genie”
“De manier waarop de president in dat boek voorgesteld wordt, staat haaks op de realiteit”, ging Miller verder. “Zijn medewerkers -waaronder dus ook ik- denken er helemaal anders over. Ik was tijdens de campagne twee jaar lang met de president op reis en ik zag een man die een politiek genie is. Als er ophefmakend nieuws was, dicteerde hij in twintig minuten tijd tien paragrafen. En die boodschap bracht hij vervolgens perfect over naar een publiek van tienduizend mensen.”

“Alle beschuldigingen en insinuaties zijn pure fictie. Jouw zender blijft deze sappige zaak de klok rond aankaarten. Ik weet dat jullie daar heel veel plezier aan beleven, maar de realiteit is dat elke pagina in dat boek vals is. Bij sommige passages was ik zelf bij, dus ik weet perfect waarover ik spreek.”
“Niemand zag het fenomeen aankomen”
“De eerste speech die hij ongefilterd als president gaf, dat was Donald Trump. Hij vertelt al dertig jaar lang dat Amerika bestolen wordt op vlak van handel en militaire deals. Hij wist miljoenen Amerikanen te beroeren. Er ontwikkelde zich een fenomeen, maar niemand van al die zogezegde politieke genieën in Washington zag dit aankomen. Ook jij niet.”

Waarop Tapper opmerkte dat de enige persoon die zichzelf de voorbije week een genie noemde de president zelf was. “Dat is dan ook een vaststaand feit. Hij is dankzij zijn eigen verwezenlijkingen miljardair geworden en hij heeft voor een revolutie gezorgd in reality-tv”, luidde de repliek van Miller.
Frontale aanval op CNN zelf
De CNN-presentator kreeg het nu echt op zijn heupen, met als gevolg een bitse woordenstrijd. Uiteindelijk nam Miller de Amerikaanse zender zelf op de korrel. “De rol die Bannon gespeeld heeft, wordt flink overdreven. Intussen houdt Trump zich bezig met de gewone mens, helaas krijgt die niet veel aandacht op CNN. Waar blijft de mediaverslaggeving rond de bouwvakkers die hun job kwijt zijn aan buitenlanders? Ik zie niet veel poespas rond mensen die afgeslacht worden in ‘sanctuary cities’ (steden die weigeren mee te werken aan het uitzetten van illegale immigranten; nvdr).”

“Jullie brengen niet veel human interest-verhalen rond buurten die gegijzeld worden door MS-13 (een bende die gebrandmerkt wordt als een van de gevaarlijkste criminele organisaties ter wereld; nvdr). Trump is in een realiteit gedoken die op deze zender geen aandacht krijgt. Jij ziet het graag anders allicht, maar het Amerikaanse volk heeft recht op twee à drie minuten waarheid.”

“Giftige omgeving”
“Jullie hebben hier bij CNN een giftige omgeving gecreëerd, dat is een ramp voor jullie geloofwaardigheid. Het toppunt is het verhaal rond Donald Trump Junior en Wikileaks, dat was een grote schande.”

Na nog een minuut gekibbel was het welletjes voor Tapper. “Je beantwoordt de vragen niet. Er is één kijker die je tevreden wil stellen (daarmee bedoelde hij Trump; nvdr). Je hebt nu wel genoeg tijd van mijn kijkers verkwanseld.” Waarna hij zonder pardon overschakelde naar het volgende onderwerp.
*
AAN DE VRUCHTEN
KENT MEN DE BOOM
*
Intelligentie geplaatst tegenover pretentie: het was te voorspellen dat de gensters in het rond zouden vliegen. Dat ‘anker’ spreekt duidelijk in eigen naam en hoogstens in naam van zijn bazen, zeker niet in naam van ‘zijn’ kijkers. Die hebben gekozen voor Trump! Die zijn niet zo dom als gedacht. Een ‘bevraging’ zou wel eens even verrassend kunnen zijn, net als de overwinning van Trump een jaar eerder. Een ‘ongemakkelijke waarheid’, maar dan anders dan bedoeld door de klimaatspecialist Al Gore.
CNN heeft de trend gezet. Wedden dat onze twee ‘Nationale Zenders’ en vooral hun Franstalige geestesgenoten vanaf vandaag nòg brutaler zullen zijn tegenover DeWever of DeWinter? Net als bij CNN zien ze immers de bui al hangen. Na het teruggevonden ozon-gat in de atmosfeer, de ondergesneeuwde Clinton hype, de ondergang van Islamitische Staat/Arabische Lente, is er nu immers ook de bevroren ‘opwarming van de aarde’ als even zovele stokpaardjes die Slinx ruimte moesten geven om te overleven.
‘Dur de comorenuire’ zijn ze anders wel.
Want ze weten, dat net als de Amerikanen, ook de Avondlanders in Jet Westen zich bekocht weten door alle  ‘Regeringen’ uit het verleden,  die onze Landen in de vernieling hebben geregeerd. En waar, daafgs voor de complete ondergang Kawouter Beke het overlevend voorbeeld van is. Om nog maar te zwijgen over de rest van dat zootje ongeregeld.
*

 

Geen opmerkingen: