maandag 8 januari 2018

4390


Maandag 8 Januari 2018
4390 - EEN BOEK ALS EEN BOEMERANG
*
INHOUD:  AMERIKA REBUILT: in plaats van aan Trump een dodelijke oplawaai te verkopen, spat dat boek uiteen als een handgranaat in eigen handen…
Een sensatie-match zoveel als gewild, maar het doelpunt valt aan de andere kant. Recht in het eigen doel…
De zoveelste nederlaag op rij voor The Clinton Wife.
We rekenen op een goede arbiter, anders zullen de hooligans onder elkaar op de vuist gaan dat de brokken in de geburen vliegen.


IEDER VOLGELTJE
ZINGT ZOALS HET GEBEKT IS
*
En het blijft maar tegenslaan voor de ‘sociaal-democraten’ in Amerika. Eerst de verkeerde vrouw als presidentskandidate naar voor schuiven. Dan meemaken hoe tegen alle verwachtingen in, die in het zand moet bijten en al hun duivelse plannen  voor de werelddominantie door de islammerij als sneeuw voor de zon zagen wegsmelten.
Frustratie op frustratie. Je zou voor minder door het lint gaan.
Dan zonder het minste bewijs de Russiche ‘inmenging’ proberen uit te spelen die later een schot in eigen voet bleek te zijn.
Ondertussen via de medeplichtige Verlichte Grote Verstanden  elders en hun maatjes van de Verkochte Pers, proberen om de ganse wereld tegen Trump op te zetten. Om zich daarbij de haren uit de eigen kop te moeten trekken, omdat niemand, zelfs de Humo niet,  ingaat op hun suggestie om voor de tweede keer in een mensenleven de democratisch verkozen President van de machtigste Staat ter wereld als in ’n schietkraam (om welke reden dan ook) af te knallen.
**
*
De economie is herpakt, de beurzen stijgen als raketten in de lucht en wereldwijd is de werkloosheid nog nnoit zo laag geweest. Allez, ik wil maar zeggen, dat ’n ongeluk nooit alleen komt. Dat zijn de drie grootste pluimen die ZIJ, ondanks Trump aan de knoppen, op hun hoed hadden willen steken. Zelfs bij hun stokpaardje, JET KLIMAAT, worden zij uit het zadel gelicht. Want tegengesproken door de thermometer die ze door de vrieskou uit de handen wordt gerikt. Om van ergernis ’n aap in z’n kl*ten te bijten!
Hun ‘Deep State’ zinkt ondertussen nog dieper weg in het moeras dat volbloed Trump nu, steunend op de Wet, wil uitmesten tot op het bot.
En neen, dàt tegen-boek is bijlange nog niet afgewerkt. Maar als het dan toch in korte tijd in de rekken komt, zal er geween en tandengeknars zijn binnen de muren van hun sjieke bijeen gestolen Residenties.
*
Zelfs zijn vijanden kraken boek over Trump helemaal af
*
Schrijver geeft toe dat ‘bepaalde stukken mogelijk niet waar’ zijn, en noemde zichzelf ooit een bekende fantast
 ‘Een complete sloddervos, een gewetenloze schrijver van fictie,’ karakteriseerde Steven Rattner, Obama’s voormalige ‘tsaar’ voor de auto industrie, Michael Wolff, die in zijn nieuwste boek ‘Fire and Fury: Inside the Trump White House’ president Donald Trump met de grond gelijk maakt. Zelfs CNN, dat al twee jaar lang een regelrechte nepnieuws oorlog voert tegen Trump, noemt het boek ‘slordig’ en ‘vol met feitelijke fouten, waardoor je je afvraagt hoe het met de rest van de inhoud zit.’ ‘Te stompzinnig en kwaadaardig voor woorden,’ is de reactie van National Review journalist Rich Lowry.
Ook Charlie May van het extreemlinkse Salon, dat het op werkelijk alle punten radicaal oneens is met Trump, erkent dat Wolffs boek ‘mogelijk niet super betrouwbaar is’. New York Post journalist spreekt spottend over de ‘zalige onwetendheid’ van de schrijver, en Business Insider wijst er fijntjes op dat Wolff zélf heeft toegegeven dat ‘hij er niet zeker van is dat bepaalde stukken waar zijn.’

L.A. Times columnist en berucht Trump-hater Virginia Heffernan schreef dat Wolff in het verleden weliswaar vaker ‘de fout in is gegaan met het verzinnen van feiten’, maar dat ze op voorhand gelooft dat hij deze keer wel eerlijk is, omdat ‘dit geweldige vuile materiaal... te mooi is om niet waar zijn’. (3)

‘Complete loser Bannon... als een hond door iedereen gedumpt’

Trump twitterde een persiflage op de cover van het boek, die gisteren door de Republikeinse Partij werd gepubliceerd. Ook noemde de president Wolff een ‘complete loser’, en zei hij dat de vorig jaar door hem weggestuurde Steve Bannon, die in het boek zijn gal spuwt over Trump, ‘huilde toen hij werd ontslagen, en sindsdien door bijna iedereen als een hond is gedumpt.’
In het boek noemt Bannon Trumps dochter Ivanka ‘zo dom als een baksteen’, en wordt beweerd dat Trump tijdens de campagne in 2016 tegen zijn vrouw had gezegd dat het onmogelijk was dat hij de verkiezingen zou gaan winnen. Verder wordt zo ongeveer iedereen die voor Trump werkt erin afgemaakt. (2)

Het Witte Huis probeerde desondanks vergeefs de publicatie van het (b)roddelwerkje tegen te houden.

Gisterenochtend twitterde Trump dat ‘nu bewezen is dat de samenzwering met Rusland een totale hoax is, en de enige samenzwering die van Hillary Clinton en de FBI/Rusland is, pakken de nepnieuws media (mainstream) en dit nieuwe nepboek op alle fronten uit. Ze zouden eens moeten proberen de verkiezingen te winnen. Triest!’

Schrijver noemt zichzelf een fantast

Wolff houdt vol dat hij ettelijke malen met Trump zelf heeft gesproken, alhoewel de president dat ontkent. De schrijver karakteriseerde zichzelf ooit als ‘een beroemde bloviator’, wat zoveel wil zeggen als iemand die van alles en nog wat beweert over zaken waar hij in werkelijkheid helemaal niets over weet. Kortom: een fantast.
Xander
(1) Fox News via Infowars
(2) Breitbart
(3) Breitbart
http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/01/Zelfs-zijn-vijanden-kraken-boek-over-Trump-helemaal-af
*
AAN DE VRUCHTEN
KENT MEN DE BOOM
*
Kennedy was uit dezelfde deeg gekneed als nu de Moslim Broeder Mo-Bama en het mini tettergat Cleynton. Waarmee bedoeld wordt die Hilary, en niet die vlekenvolle Onbevlekte Ontvangenis Monica Lewinsky. Maar eenmaal verkozen, danste die Kennedy niet langer op de muziek van zijn eigen clan. Integendeel zelfs. Voor Linxe bekrompen geesten was, als naar gewoonte, uit de weg ruimen de boodschap. Hierover gonzen tal van geruchten, de ene al straffer dan de andere. Feit is dat de simpele ziel die vermoedelijk het dodelijk schot loste, nadien ook voor altijd het zwijgen werd opgelegd. Waarop het onderzoek stilviel, want er was geen dader meer…
« Le combat cessa, faute de combattants », zolas Le Cid het uitdrulte. De strijd was voorbij  bij gebrek aan strijders.
Trump daarentegen is geen kazakdraaier, maar een stabiel geniaal man. Ook al zegt hij dat zelf. Die voert de ene na de andere verkiezingsbelofte uit. Jobs creëren, de grenzen sluiten voor fanatiekelingen, den boel doen draaien zoals nooit te voor. Hij doet dat spontaan en met succes, zoals hij zijn zaken-imperium heeft opgebouwd…

In de politiek als onderlegd zakenman, op voet van gelijkheid onderhandelen met vriend en vijand. Maar bovenal, er het hoofd niet bij verliezen. Tokd maken om ’n Trump Tower uit de grond te stampen, maar niet voor ’n eigen standbeeld.
Deman is aan zijn 3de vrouw toe, maar curieus, de twee voorgaande laten hel in vrede. Bijna onvoorstelbaar nu ze alle twee dat fortuin onder hun neus zien ontsnappen. Zij koesteren niet eens wraak, maar bllijven hem steunen.
En juist dat laatste maakt zijn belagers raendl. Overal doet hij wèl en ziet niet om, maar ver vooruit.. Hij ziet niet eens om naar hun gestook. Gestook dat al lang geen gestook meer is, maar een direct en goed gemikt schot in volle borst.
**
*
Zou die C.C.C. durven in herhaling vallen? Durven wel, maar overgaan tot de daad? Geloof ik niet. Want achterbaksheid is hun leuze. Dus fulmineren in de marge, in de hoop dat Trump z’n eigen wat aandoet…. Ja, zo zijn ze en vinden daaron steun bij de islammerij die na 1400 jaar nog altijd niet ontdekt heeft dat de zon warmte geeft. Zij gebruiken liever de pierol…
« Ce ne sont plus les idées qui gouvernent le monde », maar de pietrol. Het is ook mede daarom dat Trump verketterd wordt : die her-ontdekte mijnboiw voor steenkool is ’n lelijke streep dor hun rekening.
In één woord gezegd : Trump is een vechter op veel fronten tegelijk. Allemaal veldslagen van wereldformaat die hij nergens verliest.
Waarom wil Slinx dat nog altijd niet toegeven? Het gebeurt onder hun ogen, ze worden er zelf ook beter door en och blijven ze chicaneren…
Slechte verliezers zijn het, ja!
*
Geen opmerkingen: