zaterdag 6 januari 2018

4388


DRIE KONINGEN
Donderdag 6 Januari 2018
*
4388 - WIRDT 2018 HET JAAR VAN DE WAARHEID?
*
INHOUD: AMERIKA REBUILT: net als wijlen ‘Boer Clercq’ uit Wielsbeke in West-Vlaanderen doet Onzen Donald stille voort. The Clinton Clan zal het voelen..
Met boeken geleuter wordt geprobeerd het tij te doen keren

IEDER VOLGELTJE ZINGT ZOALS HET GEBEKT IS
*
Er bestaan mensen op deze wereld die het doen met alleen maar zeggende woorden, en er zijn mensen die het doen zonder woorden. De eerste venijnige soort schrijven daar zelfs boeken over. Die worden dan, ofschoon als ‘welingelichte bron’  die gewoon steunen op het speeksel uit de eigen (linker) duim, opgeklopt tot multicultureel schuim.
Boeken met daarin de eigen mening van die éne man die verkocht worden als Het Laatste Evangelie die op voorhand de aanslagpleger vrijpleit.
**

Auteur Michael Wolff en zijn veelbesproken boek
*
Er is echter ook de tweede soort. Zij die ‘stille voortdoen’ om de politiek te sturen zoals zij hun eigen fortuin hebben opgebouwd. Met doorzicht en volharding…
De eerste uit het niets gekomen soort gebruikt de politiek om Slinx, Schots en Scheef fortuin te maken. De tweede soort gebruik hun fortuin om recht door zee de politiek te maken zoals zij dat zien. Met maar één pijl, recht in de roos. Zij dromen niet, maar doen. Net als Maarten Luther, de échte, die daar stond omdat hij niet anders kon…

U leest er hieronder alles over.  Meteen springt het verschil tussen nep-nieuws en écht nieuws er zò uit. Dat boek zegt meer over de eerste soort (leugens en bedrog) dan over het slachtoffer die daar ver boven staat.
*
Benieuwd over wat Trump bedoelde met
“Kijk naar het verleden van deze kerel en kijk wat er met hem en
**
Sloppy Steve
gebeurt!” schrijft Trump op Twitter…
Dat verhaal blijft voorlopig verborgen in de ‘clouds’, en zal dus maar in het Nieuws komen eenmaal de kopstukken zullen ontmaskerd zijn.
*
Making America Great Again!


Deel I
*
Op 21 december 2017 tekende Donald Trump een ‘executive order’ (presidentieel decreet) waarin hij zichzelf INTERNATIONALE zogeheten RICO-bevoegdheden (Racketeer Influence and Corrupt Organizations Act) verschaft op verdenking van ‘ernstige mensenrechtenschendingen’ en ‘corruptie’.
Waar dit op neerkomt is dat Trump beslag mag laten leggen op de tegoeden en bezittingen van Amerikaanse personen en organisaties die internationaal actief zijn, zoals…The Clinton Foundation en de organisaties van…George Soros, om er maar enkele te noemen.

Dit geeft Trump de exclusieve autoriteit om de geldkraan dicht te kunnen draaien van organisaties die zich bezighouden met landverraad, ondermijning van het Amerikaanse landsbelang en nationale en internationale mensenhandel.
Bovendien maakt Trump gebruik van bestaande anti-terreurwetten die na 9/11 zijn ingevoerd, die hem de mogelijkheid geven om deze personen voor onbepaalde tijd gevangen te zetten zonder proces.
Het lijkt alsof Trump zichzelf dictatoriale machten toedicht en op deze manier elke politieke tegenstander vleugellam kan maken buiten de rechtsstaat om, maar dit is niet waar. De aanleiding moet een VERDENKING zijn die uiteindelijk ook leidt tot een AANKLACHT in een GERECHTSHOF.

Momenteel wordt er door zijn procureur-generaal Jeff Sessions hard gewerkt aan diverse aanklachten tegen diverse personen, waaronder Hillary Clinton en Barack Obama. Daarnaast zijn er verdacht veel vluchten naar Guantanamo Bay sinds 21 december en zijn er maar liefst 1400 reservesoldaten ingezet op Guantamo Bay.

Op de dag dat Trump deze executive order tekende trad ook Eric Schmidt, de grote baas van Google, plotseling af. Schmidt is een vertrouweling van Obama en Clinton en heeft hen openlijk gesteund in de loop der jaren. Vermoed wordt dat in ruil daarvoor Schmidt zich ongestoord te buiten kon gaan aan zieke pedopraktijken, dus waarschijnlijk ziet hij de bui al hangen. Te verwachten valt dat er meer steenrijke progressieve ondernemers plotseling zullen aftreden, het land ontvluchten of zelfmoord plegen.

Een andere belangrijke ontwikkeling die voor de kerst plaatsvond was het opheffen van Obama’s ‘Net Neutrality’-wet op 14 december 2017. Deze socialistische wet is in 2015 aangenomen en had als doel om het internet te reguleren via de federale overheid en niet via concurrerende vrijemarktwerking, ogenschijnlijk om te voorkomen dat er door internetproviders misbruik wordt gemaakt van hun macht, waardoor de neutraliteit en de vrijheid van toegang tot het volledige internet van hun klanten kan worden beperkt of aangetast door bijvoorbeeld bepaalde sites te ‘knijpen’ (deze laden dan uiterst traag) of juist niet, de zogeheten ‘slow lanes’ en ‘fast lanes’.

Grote tech-bedrijven als Google, Facebook, Twitter e.a. worden echter uitgezonderd van deze overheidsregels. Sinds 2015 zien we dan ook juist via deze platforms alsmaar meer censuur en dus minder neutraliteit!

Hier is sinds half december ook effectief een eind aan gemaakt en het vrijemarkprincipe is hersteld, waarbij juist kleinere bedrijven die veel beter kunnen inspelen op de wensen van klanten weer de kans krijgen om zonder overheidsbemoeienis en de daarbij behorende kostbare bureaucratie zich op de markt kunnen begeven.

Hetzelfde beoogt Trump ook met het opheffen van ‘Obamacare’, de collectieve zorgverzekeringswet van Obama, die officieel ‘Affordable Care Act’ heet maar in werkelijkheid allesbehalve ‘affordable’ is voor de doorsnee Amerikaan.

Helaas is het Trump, door sabotage vanuit zijn eigen partij (John McCain!), nog niet gelukt om Obamacare op te heffen en te vervangen door ‘single payer healthcare’ (kleinere bedrijven in een vrije markt zonder staatsmonopolie en overregulering) maar dat zal dit jaar wel goed gaan komen.

Wat Trump wel voor elkaar wist te boksen nog voor de kerst was belastinghervorming, en wel op 16 december 2017. Dit levert vanaf 1 januari 2018 een flinke belastingvrije voet op voor huishoudens van 1 of meer personen en aanzienlijk belastingvoordeel voor opnieuw kleine bedrijven. De resultaten waren meteen merkbaar: voor het eerst sinds jaren flinke kerstbonussen voor Amerikaanse werknemers en de Dow Jones die opnieuw een record brak – boven de 25.000 op 5 januari 2018!

Trump wil in 2018 het peperdure uitkeringsstelsel gaan herzien. Eerst creëert hij economische voorspoed, waardoor er talloze banen beschikbaar zijn. Daarna snijdt hij in de uitkeringen, waardoor mensen gedwongen zullen worden om werk te gaan vinden – wat er dan ook is.

Dit is goed nieuws, niet alleen omdat een verhoogde productiviteit meer welvaart oplevert maar vooral omdat hiermee eindelijk een eind wordt gemaakt aan de aanzuigende werking die het uitkeringenstelsel heeft voor illegale migranten, aan luie en gemakzuchtige linkse jongens en mannen en…aan alleenstaande moeders die zo nodig moesten scheiden van hun mannen (minimaal 70% van de echtscheidingen wordt geinitieerd door vrouwen, die vervolgens gaan leven van een uitkering die door minimaal 70% van de werkende mannen wordt opgebracht).

Dit is wat je krijgt als je een zakenman aan het roer hebt die het land bestuurt als een onderneming. Alles wat meer geld kost dan het opbrengt wordt weggesneden. Trump draait de geldkraan dicht van alle collectieve, staatsondermijnende initiatieven: feminisme, linkse terreur, illegale migratie, satanische en pedofiele handel in kinderen, ‘klimaatverandering’, kortom: alles wat Obama en Clinton hadden opgebouwd en wat onder Hillary zou worden geperfectioneerd.

Het eerste regeringsjaar van Trump was gericht op ‘salvage’ (redden van de Amerikaanse Republiek), 2018 wordt het jaar van ‘destroy’ (Drain the Swamp). Het moeras wordt daadwerkelijk drooggelegd en ze doen het in hun broek van angst! Hun grenzeloze arrogantie zorgde er namelijk voor dat ze hun sporen niet goed genoeg hebben uitgewist, zo zeker dachten ze te zijn van de verkiezingsoverwinning. Nu zullen deze sporen tot veroordelingen gaan leiden. LOCK HER UP!

Let op de media. Deze zullen steeds meer gaan berichten dat Trump een levensgevaarlijke en knettergekke dictator is, die zichzelf oneigenlijke macht toeëigent. Het Rusland-verhaal is dood en nu zijn zelfs congresleden aan het onderzoeken of de FBI niet buiten hun boekje zijn gegaan. De voormalige campagneleider van Trump, Paul Manafort, wacht daar niet op en klaagt alvast speciale aanklager Mueller en zijn team aan voor ‘overreach’ (misbruik van bevoegdheden).

Ze zullen gaan inzetten op plan B: afzetting op grond van ‘mentale ongechiktheid’ via het 25e Amendement van de Amerikaanse grondwet.

Ondertussen doet Wikileaks ook een duit in het zakje met almaar meer bewijs dat Obama en Clinton daadwerkelijk achter de creatie van ISIS zaten en er is nu sprake van een gratieverklaring van Trump voor Julian Assange. Ook staat ‘ineens’ het huis van de Clintons in de fik (vernietiging van bewijs!).

Wat een afsluiting van het eerste jaar en wat een begin van het tweede jaar, Make America Great Again!
Bron:
www.contra-magazin.com
Auteur: Viribus Unitis
Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(
www.ejbron.wordpress.com)
*

Deel II

Trump tegen de Deep State: Nieuw onderzoek (met speciale onderzoeker?) tegen “Pay to Play” Hillary Clinton
(Door: “Viribus Unitis” – Vertaling: E.J. Bron)
*
Het Amerikaanse ministerie van Justitie heeft nieuw onderzoek aangekondigd over de zaak Clinton Foundation. De Clinton foundation was in haar bloeiperiode het middelpunt van betalingen, ook uit Europa, ook uit Rusland, om politieke regelingen door Hillary Clinton te optimaliseren.
Contra magazine
Er zal een nieuw onderzoek komen, aldus het ministerie van Justitie. Jeff Sessions, de minister van Justitie, heeft zijn medewerkers opdracht gegeven om te onderzoeken of er geen speciale onderzoeker ingezet zou moeten worden met betrekking tot het thema Clinton Foundation, net zoals de speciale onderzoeker Mueller, die vanwege de zogenaamde Russische activiteiten werd ingezet. In Europa wordt hier bezorgd naar gekeken, want de Europese regeringsinstellingen hadden immers zelf schenkingen gedaan aan de Clinton Foundation.

Niet alleen de financiële component speelt een rol in Europa, ook de emotionele. Hillary Clinton wordt in Europa bijna vereerd als heilige – naast Barack Obama, die min of meer de status van een heiland heeft. Dat dit Duo Infernale Europa alleen maar problemen en oorlogen bezorgde, wordt weggelaten. De onlusten en doden van de “Arabische Lente”, de Libië-oorlog, de Jemen-oorlog, de Syrië-oorlog, de opmars van de Taliban in Afghanistan gedurende de jaren van de regering van Obama – dat alles bejubelen Europese media, en hun gelovige massa´s, als goddelijke gaven van het heilige stel.

Bijzonder pikant zijn schenkingen van Rusland aan de Clinton Foundation, die de “optimalisering” van een uraniumdeal zouden moeten veiligstellen. Rusland wilde destijds een Canadees uraniumbedrijf kopen, had daarvoor echter de toestemming van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken nodig. Na de betaling kwam de toestemming, en mocht Rusland kopen – wat natuurlijk toeval was.

Zoals de laatste jaren hebben aangetoond, bestaan er in verband met de Clinton Foundation alleen maar toevallige toevalligheden, die toevallige resultaten, in het kader van toevallig optredende toevalligheden hebben opgeleverd – gewoon heel toevallig. Allemaal toeval!

Volgens onbevestigde berichten heeft Hillary Clinton al een naamsverandering aangevraagd, van Hillary Rodham Clinton in Hillary Coincidence Clinton, dus Hillary Toevalligheid Clinton.
Bron:
www.contra-magazin.com
Auteur: Viribus Unitis
Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(
www.ejbron.wordpress.com)
*
AAB DE VRUCHTEN KENT MEN DE BOOM
*
Veel commentaar is net nodig. Maar we kijken wel uit naar de komende aanklacht zelf en vooral naar de uitspraak van de Rechter.
Tegen dan zal de C.C.C al lang ’het Landuyt zijn. Om het even. Opgekuist staat netjes en in de hel zullen ze wel vlug het gezelschap vinden van de eigen soort.
*



Geen opmerkingen: