zaterdag 10 augustus 2013

1437 - DE ZWARTE PONTIFEX VAN DE LYN XE WERELDKERK


.
1437 - DE ZWARTE PONTIFEX VAN DE LYN XE WERELDKERK
.
Artists Impressie.
 
Pol & Soc in de vrije natuur.
.
I) INLEIDING
De Olympische Spelen : er is weer iets nieuws. Gelukkig maar. De komo-Beweging beweegt dat het een plezier is. Maar voorlopig nog niets over Islamitische Vredesboodschappen die de hele wereld doen opschrikken. Maar er is… Amerika.
De zwarte Hawaïaan (of is het eerder de zwarte Baviaan?) heeft als Primaat (!) van de USA zijn mond weer eens open getrokken. Met zijn uitspraak, een beetje SI en een beetje NO zou hij zelfs goed staan in de Belgische Tsjeven-partij.
Inderdaad, dit stukje gaat over de Olypische Spelen in het koude Rusland van de achterlijke Poetin, waar het homoïsme bij Wet verboden is. Daar moogde zelfs Uwen Piet niet tussen de deur steken, of ge krijgt de KGB op bezoek en het is niet om te applaudisseren!
.
II MIDDEN
Obama is tegen boycot Winterspelen in Rusland
"Ik hoop dat een homoseksuele sporter met een medaille naar huis gaat"
*
President Barack Obama heeft zich gisteren uitgesproken tegen een boycot van de Olympische Winterspelen in het Russische Sotsji. Op een persconferentie zei hij dat de Amerikaanse atleten niet de dupe mogen worden van de politieke verschillen tussen beide landen. .
De Amerikaanse president reageerde met zijn uitspraken onder meer op de oproep van de Britse acteur Stephen Fry. Die schreef een open brief waarin hij het Westen oproept de Spelen in Rusland te boycotten vanwege de anti-homowetten in het land.
"Ik vind het niet gepast om deze Spelen te boycotten. We hebben een heleboel Amerikaanse atleten die heel hard aan het trainen zijn en die er alles aan doen om een goede prestatie neer te zetten", zo zei hij.
Obama zei verder dat hij diep beledigd is door de Russische anti-homo wetgeving. "Ik hoop dat een homoseksuele of lesbische sporter met een medaille naar huis gaat. Dat zou een belangrijk signaal zijn naar de Russische politiek." .
III SLOT
Elders las ik dat Paus Franciscus de Temerige (of is het de  Temeraire, de stoutmoedige?) de Moslims bijna aanraadt zoveel mogelijk Christenen te doden, daar waar dezelfde Poetin die het homoïsme verbiedt, dreigt hen een koppke kleiner te maken als ze de Christenen niet gerust laten. Poetin mag dat, want hij beschikt over de nodige divisies op aarde. De Paus kan alleen beroep doen op engelen, en hier en daar ’n Aaartsengel. Niet veel soeps dus.
Ja, wat is het nu? Is Poetin nu ne goeie of ne slechte? Of, laten we zeggen, is ie net het eerder tegenovergestelde van Mohbama, één man, één woord.
Ja, ik weet het. Voor de progressieve Mietjes en Pietjes onder ons kàn Poetin gewoon gene goeie zijn. Want hij gaat de Zondag naar de mis, en al zijn kinderen zijn gedoopt. Hij houdt minstens eens per jaar een goede biec0ct  en hij nut rond Pasen  het Brood des Heren. Dat voor diegenen onder ons die zich nog herinneren wat het Sacrament van de Biecht ooit is geweest.  Nee, Poetin is gene goeie, maar hij kan, als hij wil, Mekka en Medina in één nacht van de wereldkaart vegen. Paus Franciscus daarentegen kan dat niet en die zal dus noodgedwongen een meer diplomatieke taal moeten spreken om zoveel mogelijk Christenen een gruwelijke dood te besparen.
*
Jacques Rogge uit Deinze staat ook met de broek tot op de enkels. Hij geniet nu wel de sympathie van alle abnormalen ter wereld, maar het contact met alle vaste karakters ter wereld is echt schrijnend.
Het homo-isme is echt iets wat de mensheid op een hoger niveau tilt. Het niveau der Primaten…Bij de Canvas Crack zag ik onlangs dat olifanten, net zoals de mensen,  ook primaten zijn, omdat dames-olifanten zogen aan de borst en niet via een uier onderaan de buik, zoals de paarden. Teken van hoger geestelijk leven.
Zo dacht ik : altijd al gedacht, dat politiekers inderdaad een soort olifanten zijn met de slurf netjes opgeborgen daar waar slurfen gewoonlijk opgeborgen moeten zijn. Het probleem is vooral dat de tong, waardoor de mens die ’n primaat is van bescheidener omvang dan de olifant, daarna nog altijd zijn tong kan roeren.
*
Tenslotte nog dit. Homo-zijn is, volgens het Verdrag van Lissabon, geen afwijking, maar een mensenrecht. Lissabon dat is Portugal, en Barbarosso ook. Het verband ligt voor de hand. Het Verdrag van Lissabon, dat heette eerst ‘Europese Grondwet’ met President, Volkslied, legermacht  en al. Maar omdat er teveel tegenwind kwam, heeft men die piste dan verlaten en een beetje de tekst herkauwd. Maar de afwijking inzake de menselijke voortplanting, die stond er, en die bleef er.
Had een of andere pipo daarin gezet, dat wij beter op handen en voeten liepen om zo een beter evenwicht te hebben, dan was dat ook een mensenrecht geweest. Al-bij-al kon men daar in Lissabon nog veel verder gegaan zijn. Door bijvoorbeeld het verbod in te voeren, van kop tot teen gekleed te lopen tot men 18 jaar en dus meerderjarig geworden was. Kwestie louter en alleen van duidelijke keuzes te maken, net zoals de Hottentotten doen.
Het tijdperk van de katten in zakken had aldus definitief voorbij kunnen zijn! Het Avondland zal dus voortaan de andere kant op gedwongen worden. Door tenzeilen te moeten dragen van de kruin tot onder de voeten…
Geschreven door AABEE via Digitalia
 

Geen opmerkingen: