dinsdag 27 augustus 2013

1475 - DE ISLAM IS IN OORLOG TEGEN ONS EN TEGEN DE GEHELE CHRISTENHEID


.
1475 - DE ISLAM IS IN OORLOG TEGEN ONS EN TEGEN DE GEHELE CHRISTENHEID
.
Carjacking in volle woestijn
 
Een voorproevertje voor later
.
I) INLEIDING
Tijd dat het Vrije Westen wakker wordt.
Van jongsaf heb ik een niet te bedwingen reactie om hulp te bieden als ergens iemand in nood verkeert. Zo zie ik meer en meer mensen overtuigd geraken, dat het met de islam allemaal zo erg niet is als er verteld wordt. We mogen, zeggen de media ons voor in opdracht van de Overheid, de Koran niet zo letterlijk opnemen. Dat Heilig Boek is gewoon een andere soort  Bijbel. De meeste moslims zouden nog geen vlieg kwaad doen. Neen, vliegen niet! Maar Allah Akbar, onschuldige vrachtwagenchauffeurs wel.
Daarom dit leerzaam filmpje uit onversneden Arabische bron. Gisteren stond het op YouTube, maar is daar een paar uur nadien weggehaald, wegens, zo staat er, te onmenselijk. Vandaar dat er een groep gelijkgezinden altijd hun voorzorgen nemen, om die dingen telkens zo vlug mogelijk te downloaden. Want Seppe Weiss, de beul van het CGKR staat klaar met zijn slagersmes om iedereen voor de Rechter te slepen die durft… de dingen te schrijven zoals ze zijn.
II MIDDEN
Salaam aleikoem…
Geplaatst op 27/08/2013  door  admin
*
 
Voor de redactie is dit een filmpje zoals een ander. Niets is immers vergelijkbaar met de echte inhoud van de Koran, maar dit komt er wel redelijk dicht bij. Op algemene aanvraag dus (na Clint en E.J. Bron) deze personeelsadvertentie voor soennitische huurlingen. Gewenste capaciteiten: graag op een 4×4 staan en beschikken over een functionerende rechter wijsvinger. Meer moet dat niet.
 
III SLOT
Gevoelige zieltjes moeten deze film zekerlijk geen 2de keer zien. En neen, in onze streken zijn er geen carjackers van die soort. Voorlopig nog niet. Maar ik heb er geen goed oog in, als de Jihad-helden zouden terug zijn. Een ongeluk zit gewoonlijk in een paar kleine gaatjes.
Noteer intussen dat we weerloos en dus zo goed als kansloos zijn. Want onze ‘strijdkrachten’ zijn doordesemd met dat soort kansarme sukkelaars. Voor zover ze al thuis zijn, en de kazernes uit mogen. Ja, voor het Vrijdag-Gebed mag dat, maar om de orde te handhaven en de veiligheid te verzekeren : Hola Paula, dat is een ander paar mouwen voor Crembo.
*
Oei Oei, nu heb ik mij heel zeker schuldig gemaakt aan haatzaaierij. Als die brave islammers nu maar niet geschrokken zijn. Ik moet toch echt eens leren luisteren naar den Cleynen Eyskens (Kanaal Z bij Golfbrekers) en vertrouwen leren hebben in Di Jeanetto. Zou die als godvruchtig man ook kunnen uitleggen dat de waarheid verspreiden gewoon een Werk van Barmhartigheid is, even belangrijk als de hongerigen spijzen en de gevangenen verlossen?  
Ik ga maar gerust zijn, als al die Jezekesdieven na Mei 2014 uit het zicht zullen verdwenen zijn. En ik zal daarenboven de gelukkigste mens ter wereld zijn, als dan meteen het signaal gegeven wordt voor de ‘Reconquista’, zoals op de laatste IJzerwake den volke kond werd gedaan.
Geschreven door AABEE via Digitalia
 

Geen opmerkingen: