zondag 3 september 2017

4279


Vrijdag 1 September 2017

Ferrari, sportmodel, typisch voor kopvodden-bestuursters
4279 - IN BORGOROKKO BELAGEN EEN MASSA HANG-JONNGEREN AGENTEN. WAT VERVOERDE DIE JONGE VROUW?
*
INHOUD: ISLAM INVASIE: Borgorokko op stelten: bij het ‘Offerfeest’ der dierenbeulen  worden geen pottenkijkers geduld. Vooral niet als dat Flikken zijn.
De Ramblas in Barcelona zijn daar klein bier tegenover
MANNEKE UIT DE MANE Sofietje wordt tegengehouden op de autostrade. “Mejuffer, gij rijdt veel meer dan 120 km per uur” zegt de verbalisant. “Dat kan niet,” zegt het jongmens, “ik ben nog maar een kwartuur geleden vertrokken…”
VANDAAG: O.-L.-Vrouw-van-Leuven, H. Anna: profetes, H. Gille
Septemberregen komt
De boer heel goed gelegen!

OP DE IJTKIJK
*
Vandaag is het de Feestdag van de H. Anna, patrones van de grootmoeders en van de (bijna uitgestorven) huis- tuin en keukenvrouwen.
Dat soort huismoeders is thans zo goed als uitgestorven. Ze zijn Advocaten, Dokters, Burgerlijke Ingenieurs, zakenvrouwen die de wereld afrotsen en gedreven Wetenschappers of Onderzoekeksters  geworden die van uit Vlaanderen de wereld een ander aanschijn geven. Moeders aan de Haard zijn er al lang niet meer. Zelfs die haard is er niet meer want vervangen door de budget-arme digitale domotica, robots en automatisatie.  Waarbij niemand nog de eigen schoenen zelf moet aantrekken.
**
*
Tot zover voor wat betreft de Rooms Katholieken onder ons die nog weten wat ‘vasten e vlees derven’ ooit betekende. Maar ook bij het publiek van het “Offerfeest’ bij het einde van het Rammen van  Madammen. Want stel U voor, de H Anna, moeder van de Moeder Gods, komt, net als St Jan-de-Doper, uit vorig stukje, ook voor in de Koran, het handboek van onze bezetters genre het gespuis van de Turhoutse Ban in Borgorokko.
*
Over dat laatste een zeer informatief rapport in De Morgen. Zie hieronder. Een andere bron zegt dan weer ook nog:
… niet meteen in goede aarde vielen. "Kijk naar de foto's van de daders in Barcelona. Op de Turnhoutsebaan in Borgerhout kom je op een avond gemakkelijk 20 mannen van dat type tegen", zei hij.
*
U vindt hieronder dus dat artikel, dat U liefst leest op de toppen van Uw tenen. Want het is ook geschreven op de toppen vaan de tenen. Zels met een één-richtings geblindeerd mondmasker voor.
**
*
Politie Antwerpen opnieuw aangevallen door jongeren
*
Tijdens een interventie op de Turnhoutsebaan heeft een groep ‘jongeren’ Antwerpse politieagenten aangevallen. Twee agenten wilden een vrouw aan de kant zetten voor gevaarlijk rijgedrag, maar de bestuurster reed op hen in. Toen de agenten hun wapen trokken, werden ze omsingeld door enkele jongeren die hen klappen uitdeelden. Dat meldde VTM Nieuws gisteravond.
**
*
Het ging om twee inspecteurs van de fietspatrouille. "Iets voor zeven merkten twee inspecteurs van de fietspatrouille de wagen van de vrouw op", vertelde Wouter Bruyns van de Antwerpse politie aan VTM Nieuws. "De bestuurster reed in de richting van de collega's, die gelukkig konden wegspringen. De vrouw reed een zijstraat in en vernielde daarbij wat straat-infrastructuur. De wagen kwam uiteindelijk tot stilstand waarna de patrouille het wapen trok en de vrouw dwong om uit te stappen."
Meteen verzamelde zich een groep jongeren rond het incident en de agenten zagen zich genoodzaakt om bijstand te vragen. Er vielen rake klappen en een van de fietsen van de agenten werd vernield. Op het ogenblik dat de versterking ter plaatse kwam, waren de jongeren al verdwenen.
De bestuurster van de vluchtende auto kon worden opgepakt. Ze werd meegenomen door de politie. Het parket moet beslissen of ze voorgeleid wordt bij de onderzoeksrechter wegens gewapende weerspannigheid.
We tillen heel zwaar aan het incident. Geweld tegen de politie kan niet," aldus Bruyns. De Antwerpse politie wordt wel vaker geconfronteerd met geweld tegen de agenten.
*
*
NADER BEKEKEN
**
Wie niet gedoken (verstopt) is, is er aan. Want wat op de Borgerthoutse Ramblass gebeurt, is voor onze Media een soort van verstoppertje spelen. Kleuterspelletjes alsf ‘zaldoek leggen’ en dan verwonderd zijn, dat de meeste volwassenen van Eigen Volk daar echt geen zin meer in hebben.
**
*
De islamisering, d.i. de onderwerping is al lang geen spelletje meer, maar bittere ernst. Waar zij toegelaten werden, ja zelfs met open armen ontvangen, zijn ze in hun ogen, zonder meer de Meesters. En willen zij ons, als schapen en ongelovige varkens gewoon gebruiken voor hun ‘Slachtfeesten’. Die ze dan tot ‘Offefeesten omvormen om die dan mert veel toeters en bellen te beleven als primitieve dorpskermissen. Met aan hun rijkgevulde tafelen zelfs Koningen en Koninginnen….
Het is daarenboven een illustratie van het vroegere Gentsche Gezegde ‘ge moet miene moat zin, of (‘k sloan up joen muile’..
**
*
(Digitalia)


Geen opmerkingen: