zaterdag 13 maart 2021

500553 - HOE VOLKSWOEDE GECRIMINALISEERD WORDT

 

.

ZATERDAG 13 MAART 2021

*

*

500553 - HOE VOLKSWOEDE GECRIMINALISEERD WORDT

 

INHOUD

*

HOE WOREN BIJ PENALTY’S GOALS GEMAAKT? DOOR DE KEEPER OP HET VERKEERDE BEEN TE ZETTEN.

*

*

MAG JE NOG VRAGEN OP WIE DE BABY LIJKT? OVER FAKE RACISME GESPROKEN…

*

*

10 maart 2021 Gerard Van Clapdorp

*

Ja, we keken naar Oprah, al weet je dat bij haar alles minutieus is voorbereid, dat het scenario pure rekenkunde richting kassa-kassa rent en dat elke bevestiging dat er op voorhand niets is afgesproken, een oer-leugen is.

**

Oprah voederde beetje bij beetje het Markle-monstertje de gif-korrels die het Britse Koninklijk Instituut slik problemen moesten bezorgen. Actrice Meghan verkocht haar show voor sommigen bij de VRT zo overtuigend dat er meteen na de uitzending reclame werd gemaakt voor de Zelfmoordlijn, want wie zou er niet de wil tot leven verliezen na dit gesprek? Wij alvast wel.

De gezwollen lippen van de ex-prinses spuwden hekserij-vervloekingen bedekt met een mierzoet bovenlaagje. Ja, ze had de Queen nog gebeld over de gezondheidstoestand van Prins Philip. Zo is ‘ons Meghan’ wel. ‘Ze hebben mijn bescherming afgepakt’, galmde ze mistroostig naar Oprah die niet alleen een rare bril droeg, maar het er wel erg dik oplegde dat rijke negerinnen wel nog steeds een arme stamboom in hun dure tuin hebben staan. Intussen werd niet echt duidelijk waartegen Meghan beschermd moest worden. Tegen de pers? Als Hollywood creatuur kende ze het klappen van de zweep toch? Inmiddels is uitgekomen dat diverse van haar personeelsleden op het Paleis de depressie in zijn geduikeld na haar bulderend diva-pestgedrag. Dit haalde het scenario net niet.

Meghan moest Harry eens vergezellen naar een liefdadigheids concert net op de avond dat ze hem had toevertrouwd haar eigen leven te willen nemen door al dat onheil op het Paleis. Wel bijzonder verantwoordelijk allemaal naar haar foetus toe die ze het beschermen blijkbaar dan niet waard vond. Dankzij zijn moeder complex wist Harry er alles van. ‘Goh, die arme mensen’, leek Oprah te denken met een zielige blik die we haar nog al hadden zien produceren. Aangezien Harry zelf niet in staat is om zijn vrouw te beschermen en daar een leger lijfwachten voor nodig heeft, moest hij wel gaan werken voor Netflix. Begrijpelijk. Wij gaan tenslotte ook maar werken om onze body guards te betalen. Als je het ons vraagt heeft Harry eerder bescherming tegen zijn madame nodig.

De kille omgang met elkaar en de staalharde discipline verklaarde Harry door de onderliggende angst voor het imago van de familie in de pers. Zijn prinses had echter gehunkerd naar een ander sprookje. Tot overmaat van ramp had ‘een hooggeplaatst’ familielid aan Harry tussen neus en lippen (oei!) geïnformeerd of die kleine Archie eerder licht dan wel donker van tint zou zijn. Heisa! Komaan zeg, die persoon had toch niet gevraagd met hoeveel strepen het zebrakind de wereld zou kommen binnenhuppelen? Het is toch gebruikelijk om de verplichte vraagjes te stellen à la ‘Blauwe of bruine ogen? Veel of weinig haar? Hoeveel weegt het wicht? Wiens gelaatstrekken schijnen door?

Sinds Boris Johnson na een ontgoochelende start de vaccinaties aaneen rijgt heeft Labour een probleem met politieke overbodigheid. Geweldig dus om een goedkope racisme-rel uit te melken. Hoe racistisch zijn de Windsors? Wie moet er aftreden? De walging van het Britse publiek is maximaal over zoveel hypocrisie. Desondanks sleurt men voor de Europese camera’s een tros ‘gekwetsten’ bijeen om steevast het non-debat aan te zwengelen. Iedereen weet hoe de Queen, Charles en William het zeer diverse Gemenebest in hun hart dragen. Aan multiculturele aandacht geen gebrek. ‘Een kwestie van wraakzucht en marketing positie’, lichtte royalty-kenner Jo De Poorter terecht toe. Oprah plakt nu alles aaneen wat maar uit te zenden valt van dit Nürnberg tribunaal.

Hoe racistisch zijn Aziaten, Afrikanen en Indiërs wel niet met hun drang naar verblekings middelen? Daarover gaat het nooit. De media met hun gebalk over ‘serieuze aantijgingen’ volgen slaafs de psycho-blabla van Hare Bi-raciale Laagheid die zoveel aandacht van haar ‘belaagde’ papa moest ontberen. Op de frontpagina van Het Laatste Nieuws schrijft men zonder aanhalingstekens dat de SCHULDIGE noch Elisabeth noch Philip is. Het verdict is gevallen: iemand is schuldig aan racisme. Daarom moeten we bij ‘tScheldt dit gebeuren wel hekelen. Het wordt ronduit vervelend. In Amerika gooit men de inspirerende jeugdboeken van Dokter Seuss uit de les-catalogus omdat op een tekening een Chinees met stokjes eet en een Afrikaan een strooien rokje draagt. De knecht die later Meghans kinderen moet voorlezen zal zijn best moeten doen. Iemand uit het Gemenebest dan maar bestellen?

***

In het Wereldverbeteringsgesticht ‘tScheldt zijn nog stoelen aan de tafel vrij. Neem een abonnement en kom samen met ons elke ochtend spek met eieren eten.

 

CORONA & CENSUUR

VRIJE COMMENTAAR

*

Oerwoud mentaliteit vzn de primitiefste soort of blind egoisme, wie zal het zeggen? Dit verhaal hangt ijzersterk vast aan de Britse Kroon der Windsors, eigenlijk de Saxen Coburg Gotha’s, die al eeuwen niet meer van onze tijd zijn.

Elke traditie is nobel, maar er zijn grenzen.

‘Les erxtrèmes se touchent’…

De (verlopen?) hoogste adel ter wereld, in het echt door middel van hechte huwelijksbanden verbonden met een pretentieuze nakomelinge van de Slavernij.. Daar moeten vodden van komen… Hetzij bij de Zwartjes, hetzij bij de Blanke Heersers.

-

Vanzelfsprekend is dit van hetzelfde soort koren als het graan dat in 1789 de Franse Revolutie deed ontstaan. ’n Mondig geworden onmondige massa, in de lenden ge-spoord door Menners die vooral hun eigen gloriol betrachten. En die door miljoenen doden niet van hun doel kunnen worden weerhouden.

Zie Napoleon Bonaparte… Het Corsicaans soldaatje die het van NIETS tot IETS heeft gebracht en waar wij allemaal nog steeds de nare gevolgen van dragen.

Is de Code Napoleon o.a. niet nog steeds het fundament fvan onze Rechtspleging?

-

Hadden onze verre voorouders toch ook al die 5G gehad. Zelfs met een 2G had de wereld er al lang anders en veel beter uit gezien…

Wedden dat de islammerij dan niet eens had kunnen wortel schieten?

*

Digitalia

HOW TO HOLD THE WEST




Geen opmerkingen: