zaterdag 20 november 2021

500733 – HET ‘OBERCOMMANDO DER WEHRMACHT’ VAN DE BLAUWE ZAKKENVULLERS ZOEKT NIEUW GOUDKIPPETJE

 

**


ZATERDAG 20 NOVEMBER 2021

*

PULP-PRS REGIME EN JA-KNIK –TV, TROUWE hielenlikkers VAN

DE RATTENVANGER VAN HAMELN: RECHT NAAR DE ZELF-VERNIETIGiNG…..

*

INLEIDING: EIGEN MENING.

OVERGENOMEN TEKSTEN ZIJN

INSPIRATIE- BRONNEN

*

500733 – HET ‘OBERCOMMANDO DER WEHRMACHT’ VAN DE BLAUWE ZAKKENVULLERS ZOEKT NIEUW GOUDKIPPETJE

N H O U D

Hieronder vinden we stichtende lectuur over het TV Leuugenpaleis van het Staats SS-Regime dat bij ons voorlopig nog altijd de lakens uitdeelt. Tot meerdere eer en glorie van zichzelf maar op kap van de Gewone Man.

Persoonlijk kan ik daar alleen maar aan toevoegen ‘Pourvy que ça dure’, want het is al vele jaren, dat deze zender in huis TABOE is. Wegens te veel gezaag en het voortdurend in herhaling vallen van wat al 10 keer gezapzeverd werd. Met iedere keer andere ‘verslaggevers’ ter plaatse.

Vooral het daaraan verbonden kostenplaatje is de moeite waard om op de verkizingsslogans van de Vlaams Nationale Partijen hememaal bovenaan te staan.. Maar het is voor ‘Rood of geen Brood’ een manier als ’n andere om de werkloosheid te milderen en vriendjes in de gesmolten boter te wenteen…Wentelteefjes dus….

-

Allemaal, au fond, kosten op het sterfhuis?

**

laams Belang

@vlbelang

 


"Er moet eindelijk schoon schip gemaakt worden in Antwerpen. Men kent de bendes, men kent de dekmantels, men kent de verdachten. Hoog tijd voor drastische actie.

BREAKING NEWS

**

       

Open Vld-toppers danken ‘tScheldt voor het uitbrengen van de affaire Zelfa Madhloum

18 november 2021


De laatste acte de présence van de woordvoerster van de Open Vld, Zelfa-ligt-mijn-haar-goed-Madhloum, speelde zich gisteren, 17 november 2021, af in de TV-studio van De Afspraak.

Niet voor niets is dat de TV-studio van de VRT, een acroniem voor een erfenis uit het verleden, de Vlaamse Nationaal Socialistische Media-Omroep. Met een overheidsbudget van een slordige 300 miljoen euro per jaar mogen enkele duizenden ambtenaren aan volksopvoeding doen, nog steeds volgens de doctrine van Dienststelle SS-Brigadeführer Konstantin Kammerhofer.

 

De VRT kwijt zich uitstekend en tot grote voldoening van de Vlaamse Regering van haar taak.

 

In De Afspraak, het waarheidslaboratorium van Phara de Aguirre, mocht gisterenavond Zelfa-ich-bin-ein-schöne-Aufseherin-Madhloum haar eigen door de overheid geverifieerde waarheid verkondigen. Uiteraard zonder de minste tegenspraak. We spreken immers over de VRT.

Phara de Aguirre die vroeger journaliste was maar recentelijk toetrad tot het SS-Helferinnenkorps van de VRT ontfermde zich met warme zorgen over de gesjeesde Irakese Madhloum die haar boek mocht komen voorstellen “Hoe ik mijn doodsbedreigingen overleefde dankzij de groene knolamaniet”.

Terwijl Zelfa in de lens van de camera keek om te zien of haar haar nog goed lag, piepte ze met een overslaand Tex Avery-stemmetje dat ze haar functie van woordvoerster van de schoonste politieke partij van Vlaanderen opgaf om zich terug te trekken in “Ehre und Treue” , het land tussen leugen en verzinsel.

 

Zelfa Madhloum getuigde verder op de Regime-TV dat ze de lijfstraffen van haar partij sinds de geboorte van haar tweede kind een vorm van ontmenselijking vond die haar niet meer kon opwinden.

Waarheidsonderzoekster Phara de Aguirre liet Madhloum ongegeneerd gedachten spinnen alsof ze een ongevaccineerde kat was. Deze vrijgeleide zorgde ervoor dat Zelfa tot een gedachtenontwikkeling kwam die de gemiddelde kijker van het TV-programma zich deed afvragen hoe Zelfa ooit de job van woordvoerster van de Open Vld-Schutzstaffel had bekomen.

Het kindvrouwtje in Zelfa Madhloum nam vervolgens het voortouw en op de wijze van een 11-jarige balorige begon Madhloum met pruillip te jammeren over het grote onrecht dat haar was aangedaan. Het laatste anderhalf jaar had ze van niemand, buiten Obergruppenführer Egbert Lachaert, een compliment gekregen voor haar scherpe intellect, noch voor haar zorgvuldig geföhnd haar. Erger, Zelfa Madhloum bevestigde voor de camera’s dat ze een sterke vrouw was met een dikke huid. De daad bij het woord voegende stond ze op en trok voor de camera’s haar jurk omhoog. Kijkend Vlaanderen kon niet ontkennen dat Zelfa heel veel huiduitval had als ze haar huid niet bij elkaar gebonden hield door een verfijnde Gucci-Leather-Belt-With-Snake-Buckle.

 

Toen een andere minister van Onraad, die ook in de studio was, met name Frank Vanden Broucke, de chef van het SS-Wirtschafts- und Verwaltungshauptamt, bevestigde dat ook hij een doodsbedreiging had gehad, riposteerde het kindvrouwtje met kirrende stem onmiddellijk: “Met alle respect Untersturmführer, maar ik ben wel een vrouw en dan nog van allochtone afkomst, mijn doodsbedreigingen zijn veel erger dan de Uwe”. Hierop kreeg Vanden Broucke tranen in de ogen en deed hij Madhloum een platonisch liefdesaanzoek. Hij had haar ook werk kunnen geven. Maar daarvoor had Vanden Broucke net iets te veel verstand.

Het is jammer dat Phara de Aguirre Madhloum niet op voorhand had verteld dat beledigingen en racisme geen fashion-onderwerpen zijn die doorgaans leiden tot sterrenschap of BV-status binnen het nationale Totenkopfverbände.

 

Madhloum bleef maar jeremiëren over haat, beledigingen en bedreigingen tot een studio-medewerker in het oor van Phara de Aguirre kwam fluisteren dat er opvallend veel bezorgde telefoons op de VRT binnenkwamen met de vraag of Zelfa Madhloum een gevangenistrauma aan haar Heimat Irak had overgehouden.

Hierop richtte Phara zich tot Madhloum die druk doende was om te controleren of haar haar nog goed lag. “Liefste, liefste, liefste Zelfa, helaas ben ik niet bi, anders had ik je hier ter plaatse zo erg binnengedaan dat al je lijden ogenblikkelijk zou verschrompeld geweest zijn tot een okkernoot in de geschiedenis van de mensheid. Ik bied je hierbij mijn grootste steun en meest warme complimenten aan met al je verwezenlijkingen en successen zoals het ontpluizen van de navelbuik van het satirische medium ‘tScheldt dat godzijdank op de lijst van Entartete Kunst werd geplaatst door de bazen van het Regime. Dank Zelfa. Dank!

**

Terwijl het bovenstaande tafereel zich afspeelde kwamen ondergronds talloze felicitaties binnen bij ‘tScheldt van opgeluchte Open Vld- mandatarissen die blij waren dat ‘tScheldt de beerput rond Zelfa Madhloum op satirische wijze had opengetrokken. Tot vroeg in de ochtend vond er een fuif zonder coronapas en mondmaskers plaats in de kelders van de Open Vld om te vieren dat de ‘onmogelijke Zelfa’ eindelijk het pand had verlaten.

Bradamante

*

*

De Weledele Heer Egbert Lâchard, waarvan iedere poot van diens troon redds voor ¾ al is gesaboeerd, is dus het begin van het einde.

Nieuw Open VLD, die de vorige generatie is opgevolgd, is dus volop bezig aan zijn zwanenzang. Allochtoon werkt niet. Vooral niet als er gesluierde matrones, al-dan-niet lesbisch,naar voor worden geschoven.

Benieuwd naar het voordeel van JMDD over deze gang van zaken!!!! Want die kentt tenminste de inwendige keuken van dergelijk gespuiis.

De overheersende Mechelse ‘Nieuwe Wind’ was inderdaad veel re… Zomers…

Die zal dus al rap ook het Gat van de Timmerman gewezen worden.

Of is er door de ganse Blauwe Bende op voorhand reeds overeengekomen: ‘samen thuis, samen uit’?????

Want in een Onafhankelijk vlaanderen is er, na de volgende Verkiezingen, voor dergelijke gatlikkers geen plaats meer.

 

*   (Get) Digitalia)

 

CORONA & CENSUUR

VRIJE COMMENTAAR

*

Neen, Sire!!!! ‘tSCHEDT moogt U niet verbieden!!! Over de kracht van ‘satire’ kan er immers niet onderhandeld worden. Feten zijn feiten. Denk aan Tijl Uilenspiegel, die zowat de legendarische verpersoonlijking is van onze Stam. We zijn en blijven een volk van levensgenieters.

Trouwens, wat niet al lachende kan gezegd worden, is de Waarheid niet.

De Blauwe Schabbernakken zijn inderdaad mislukt in het ons opdringen van horden halve wilden.

Onze

Missionarissen, die nochtans dezelfde problemen- en dan nog wel ter plaatse - hadden gans andere bedoelingen dan misbruik, maar helaas, zijn ze ook mislukt in het zieltjes winnen. Tout court. Mislukt, Uwe Heiligheid. Hoort U dat ook tot in Rome? Hier liggen ze zelfs allemaal onder de grond.

Voor zover die al niet afgemaakt of ter plaatse tot moes werden geslagen.

De ‘Modernisten’ van tegenwoordig gaan, hoezeer die dat anders proberen uit te leggen ( zie Agiira) precies dezelfde kant op. Al smijten ze er hopen belastinggeld tegen aan.

Want de Natuur (de Schepping?- de Goddelijke Voorzienigheid?) laat niet met zich sollen. Al die wereldwijde, van Noord naar Zuid en van Oost naar Wast, ‘sukkelaars’ komen er ooit wel. Met tijd en boterhammen.

Bedenkt U zich even. Waar stond Vlaanderen toen Julius Cesar hier even voorbij trok? En sedert wanneer staat het land hier vol traag wiekende molens, belforten en kathedralen?

Tijd! Mijne joengne, veel eeuwen TIJD zijn er nodiig om op te klimmen in de vaart der volkeren.

Het Bijbelse voorbeeld van De Toren van Babel vergeten? Dat was toch ook een soort van globalistisch project datnoooit van de grond kwam? Waar waren in die tijd Thor of Wodan?

Wat in al die verre landen nodig is, zijn bekwame Leiders, desnoods bij ons gevormd ibzake de basiskennis van lezen en schrijven. Leider dus met open oog niet alleen voor de maag van hun Eigen Volk Eerst, maar daar bovenop voor hun geestelijke verheffing.

-

Och, ik had Predikant moeten worden. Om veel zieltjes te winnen. En om daarbij te eidnigen als Job op een mestvaalt?

*

Digithalys

*

Geen opmerkingen: