donderdag 25 november 2021

500738 – HET OVERHRIDS SYSTEEM WAS AL ZWAAE DDR-ACHTIG ENU GROEN-ROOD AAN DE MACHT KOMT IN HET AANGEENZENDE BBULAND: WAT VOLGT NU?

 

 

.

DONDERDAG 25 NOVEMBER 2021

*

Vrouwendag......


ALLEEN VANDAAG?

*

PULP-PRS REGIME EN JA-KNIK –TV, TROUWE HIELENLIKKERS VAN

*

DE RATTENVANGER VAN HAMELN: RECHT NAAR DE ZELFVERNIETIGING *

INLEIDING: EIGEN MENING.

OVERGENOMEN TEKSTEN ZIJN

INSPIRATIE- BRONNEN

*

500738 – HET OVERHRIDS SYSTEEM WAS AL ZWAAE DDR-ACHTIG ENU GROEN-ROOD AAN DE MACHT KOMT IN HET AANGEENZENDE BBULAND: WAT VOLGT NU?

*

I N H O U D

Het nog altijd overlevende multipel choice Regime en hun slippendragers van de al lang ten dode opgeschreven papieren pulpverkopers doen, diep in het verborgene, haast in hun broek. Maar zie, in het sinds de jaren ’30 voorbeeldige ‘gidsland’ Duitsland, zit er verandering in de lucht.

In de jaren ’30 kwam er uit die richting een overheersend Zwart-Rood luchtje overgewaaid. Dat echter, gezien de Opwarming der Aarde, heden-ten-dage wel Groen-Zwart met Rode Strepen zal zijn. Zo’n beetje VIVALDI-achtig van aanpak, maar veel gedisciplineerder en ordevoller. Heil Schulz!

Een andere mogelijkheid is, dat we bij ONS, gezien de nu wel zekere nakende vervroegdeVerkiezingen, ondertussen ZELFBESTUUR zouden hebben.

Lees “tSCHELDT hieronder…..

http://blog.seniorennet.be/guvaal/

*

ARMAGEDDON ?

De wereld is om zeep. Er gebeuren rare dingen rondom mij. Helemaal om zeep en het laatste oordeel kan niet ver meer zijn’. Dat zong Urbanus jaren geleden al, maar dat was om te lachen. Wat er tegenwoordig rondom ons allemaal gaande is, is niet meer om te lachen.

Een viruscrisis zoals die met corona, hadden we nog nooit meegemaakt en het lijkt wel alsof we er niet vanaf geraken. Steeds duiken er nieuwe problemen op die rechtstreeks of onrechtstreeks met de pandemie te maken hebben.

In het kader van de discussies hoe we eruit geraken, maken we dan mee dat een Waalse dokter zo’n 2.000 valse getuigschriften tegen betaling heeft verkocht, waardoor mensen, die niet gevaccineerd zijn, theoretisch in staat zijn anderen te besmetten. Dit lijkt wel op een ‘License to kill’ film met James Bond. Op de (a)sociale media circuleren trouwens een hele reeks aanbiedingen voor getuigschriften, waarvan de meeste meer dan waarschijnlijk nep zijn.

Sinds het uitbreken van de corona pandemie kende de e-commerce een forse opbloei. Klanten konden online bestellen zodat ze niet meer naar de fysieke winkels hoefden te gaan en de bestellingen haast meteen geleverd kregen, dikwijls binnen de 24 uur, met een haast gratis verzending. Dat laatste blijkt nu alleen mogelijk te zijn geweest omdat enkele postorder bedrijven werkten met onderaannemers die het niet zo nauw namen met de wetten en voorschriften ter zake, in het zwart werkten en – soms letterlijk – met kinderarbeid.

Bovenop de chaos die we meemaken, kregen we dan nog stiptheidsstakingen van de politie waardoor het verkeer op de weg en in de lucht aardig in de knoei raakte. De laatste loonsverhoging bij de politie zou al dateren van 20 jaar geleden en de minister waarmee de politievakbonden moeten onderhandelen is een politieke neofiet, die een bezoek aan New-York blijkbaar belangrijker vond.

Ik heb zo het idee dat we niet tot 2024 zullen moeten wachten om een volgende verkiezing mee te maken. Zoals men nu bezig is, kan Paarsgroen+ het tot 2024 niet volhouden.

Om met Urbanus ook te eindigen: ‘Ja, misschien wordt het morgen beter, maar het wordt nooit meer goed’.

CORONA IN BELGIË MEER DAN 16.000 BESMETTINGEN PER DAG

©mediafin

*Vandaag om 06:27

Een gids door de dagelijkse Covid-19-statistieken.

De dagelijkse corona statistieken tonen hoe de vierde golf van het virus oprukt. Om de besmettingen en ziekenhuisopnames in te dammen, nam het Overlegcomité op woensdag 17 november een reeks maatregelen. Kort gesteld: het openbare leven blijft volledig open, maar wordt er vanaf zaterdag 20 november een van coronapassen en mondkapjes.

De dagelijkse coronacijfers maken duidelijk waarom dat nodig was. De voorbije week werden dagelijks gemiddeld 16.100 besmettingen vastgesteld, wat een stijging met 53 procent is.

 De positiviteits ratio stijgt daardoor tot 15,7 procent, meer dan drie keer de alarmdrempel van 5 procent die de Wereld gezondheids organisatie hanteert.


‘tScheldt – Overheid: 1- 0. Medische gegevens niet meer beschikbaar via coronapas na Ingebrekestelling en Verzoekschrift

24 november 2021 De Redactie

Op 27 oktober 2021 stookte de overheid het vuur in de samenleving op door van discotheekportiers, herbergiers, ranke parfumhostessen en babelutten-verkopers agenten van politie te maken…

Onder het mom van een Chinese vleermuisaandoening besloten Vlaamse en federale politici van de gelegenheid gebruik te maken om zoveel mogelijk technologische controlemiddelen uit te rollen onder het volk om de gigantische dictatoriale geldfuik die ze is geworden te verfijnen. Als er nog mazen waren om te ontsnappen aan het alziende oog van de overheid, dan zijn de gaten nu wel gedicht.

In een monsterlijke uitvergroting van het controlesysteem dat voorheen voorbehouden was voor officiële gezagsdragers zoals de politie, bedacht de overheid het perfide plan om de ene helft van de bevolking de andere helft via digitale instrumenten te laten observeren, identificeren en controleren.

Mocht U denken dat we een grapje maken, helaas, het is de verpletterende waarheid.

Sinds 27 oktober 2021 kregen tienduizenden gewone mensen de verplichting opgelegd andere mensen die louter op zoek zijn naar vertier en gezelligheid te controleren.

Burgerinformanten

De Regimepers zal het U niet vertellen, maar de Vlaamse overheid behaalde hiermee een record. In de jaren tachtig van vorige eeuw werkte 1 op de 50 inwoners van de DDR als burgerinformant (Inoffizielle Mitarbeiter – IM) voor de Stasi. In haar beste jaren werkten er 40.000 medewerkers voor de Gestapo in Duitsland (op een bevolking van 80.000.000) en even verderop in Rusland werkten er 480.000 burgers mee met de KGB op een bevolking van 280 miljoen. Dat betekent dat Vlaanderen met haar tienduizenden burgerinformanten op een bevolking van goed 6,5 miljoen inwoners, regimes waar Stasi, KGB en Gestapo thuis waren, achter zich laat.

Zesetzung

Net zoals de XTRA-klantenkaart van de Colruyt wil de overheid een instrument hebben om exact te weten waar haar burgers zijn, wat ze doen, wie ze ontmoeten, wat ze consumeren, wat ze verdienen, wie ze neuken, welke politieke voorkeur ze hebben, in welk neusgat ze peuteren, welke tweets ze sturen, en vooral welke vaccins ze in hun armen hebben laten spuiten. Het meest efficiënte instrument buiten het implanteren van een chip om een burger te bespioneren en te bestraffen is… een medeburger.

Om de samenleving onder controle te houden oordeelde de overheid, vooral op basis van hoogdravende inhoud weergegeven in dure businessboeken met gelamineerde kaften, dat de bevolking beter een verdeelde bevolking is. Net zoals in de hoogtijdagen van de DDR is het de kunst om in de samenleving tweedracht te zaaien, door bijvoorbeeld infiltratie of door het stimuleren van onderlinge rivaliteit. Daar is een pandemiewet uiterst geschikt voor.

U meent wellicht dat wij, satiristen van ‘tScheldt, dit weer uitvinden. Niets is minder waar. In de jaren zeventig van de vorige eeuw had men er zelfs een woord voor. Men sprak over het gebruik van “Zesetzung”, een strategie om het leven van politieke tegenstanders van het Regime te ontwrichten. In die ontwrichting speelden de ” burgerinformanten” (Inoffiziele Mitarbeiter) een cruciale rol. De overheid organiseerde tactieken zoals het verspreiden van valse geruchten (denk aan wat Egbert Lachaert doet), chantage (denk aan wat Alexander De Croo doet met niet-gevaccineerde zorgverstrekkers), het organiseren van mislukking in het beroeps- en privéleven (denk aan wat de overheid doet met de horeca of wat Van Quickenborne doet met justitie).

In DDR-tijden ontstond er zelfs een mensenrechtengroep “Initiative für Frieden und Menschenrechte” die later voor de helft uit Stasi-medewerkers bleek te bestaan. Check vandaag UNIA, of Child Focus met CEO Heidi De Pauw die niet meer is dan een vazal van de Omvolkingspolitiek van de Open Vld of check het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen dat als bliksemafleider dienst doet en iemand als Bart De Pauw met gemeenschapsgeld aanvalt en afmaakt).

Het stimuleren van onderlinge rivaliteit

De DDR-tactiek om de bevolking tegen elkaar op te zetten wordt op briljante wijze gecopy-paste naar onze tijd door de Vivaldi-regering. Wie niet denkt zoals de overheid wordt ontmenselijkt, geridiculiseerd en in sanitaire cordons gestopt, het weze een partij als het Vlaams Belang, het weze de beleidsmakers van de PVDA die uit het publieke debat worden gehouden door de VRT en haar acolieten van de Regimepers, het weze niet-gevaccineerden die hun baan wordt afgenomen, minstens in de hoek van ‘complotdenkers’ worden geduwd, het weze een satirisch blad waar huiszoekingen worden georganiseerd, bronnen in beslag genomen, mensen gearresteerd, het weze een lector Gezondheidswetenschappen die wordt ontslagen wegens een tegenmening, het weze duizenden gewone mannen, vrouwen en kinderen die durfden betogen en die met gas worden uiteengedreven. Noteer in deze laatste zin het woord ‘gas’.

Passkontrolleinheit (PKE)

Wederom kijken we achteruit naar de DDR. De ‘burgerinformanten’ werkten mee in, U gaat het niet geloven, de Passkontrolleinheit of PKE. Net zoals 50 jaar geleden worden vandaag burgers ingeschakeld om coronapassen en identiteitskaarten van medeburgers te controleren en burgers die niet in orde zijn onmiddellijk te bestraffen, door hen letterlijk en figuurlijk te stoppen met bewegen in de maatschappij, door hen de toegang te verbieden tot een wereld waar ze vroeger vrij waren naar toe te bewegen. Niet omdat ze ziek zijn, maar omdat ze ‘tegenmensen’ zijn geworden, een proper woord voor vaccinale leprozen.

De burgerinformanten mogen zelfs meer doen dan medeburgers stoppen in hun voortgang. Ze krijgen zelfs de medische data te zien van hun medeburgers. Via een door de overheid gemaakte app krijgen burgerinformanten informatie over wie, waar, wanneer en met wat werd gevaccineerd. De overheid creëert tweespalt in de bevolking door staalhard medische informatie vrij te geven. Informatie die vroeger beschermd was, maar nu als wapen wordt gebruikt om de tegenstroom in de bevolking te kanaliseren in een door de overheid gewenste richting.

Overwinning van ‘tScheldt

Wat de overheid niet zag aankomen was dat een satirisch onding als ‘tScheldt een professor in de rechtsgeleerdheid zou vragen een Verzoekschrift op te stellen om de coronapas, en vooral de digitale openbaring van medische gegevens via deze pas, te bestrijden. Professor L. Lamine dook op de hem gekende wijze in zijn gerechtsboeken en formuleerde een Verzoekschrift dat op 8 november 2021 door ‘tScheldt werd verspreid. Daarnaast stelde ‘tScheldt tientallen parlementsleden in gebreke. U vindt de Ingebrekestelling en het Verzoekschrift HIER.

Honderden lezers van ‘tScheldt drukten het Verzoekschrift af, vulden er hun namen op in, hun reden waarom ze betrokken waren, en stuurden de Verzoekschriften per aangetekende naar het Grondwettelijk Hof.

De toevloed aan Verzoekschriften bij het Grondwettelijk Hof werd al gauw gelekt naar de overheid die knarsetandend toekeek.

Het Grondwettelijk Hof besliste dat de eerste dossiers reeds op 8 december 2021 zullen voorkomen.

Volgens welingelichte bronnen sloegen enkele politici bleek uit. Geheime vergaderingen volgden. Chauffeurs brachten eindeloos veel pizza’s aan om hun Ivoren-Toren-werkgevers in hel verlichte politieke kabinetten ‘s nachts te bedienen.

De heimelijk aangepaste COVIDSCAN-App

De overheid besliste in alle stilte, voor de zitting van 8 december, haar CovidScan-App aan te passen. Enkele uren voor de start van afgelopen weekend werd de app aangepast. Tienduizenden burgerinformanten kregen een bericht van hun app dat ze de app moesten ‘updaten’. Na de update was het plots onmogelijk om de medische data over de vaccins van andere burgers te verkrijgen!

De overheid nam hiermee de vlucht vooruit in afwachting van wat er op 8 december in het Grondwettelijk Hof gaat gebeuren.

Want wat de overheid deed en doet met haar digitale corona-apps, is allesbehalve… grondwettelijk.

Voor wie ‘tScheldt in het kamp van de anti-vaxxers wil plaatsen…. feel free, U bent het blatende schaap waar de overheid trots op is. U bent éxact waar Regime-politici en -pers een joekel van een erectie van krijgen. U bent waarschijnlijk de bully die vroeger op school tweespalt zocht op de speelplaats.

‘tScheldt is helemaal geen anti-vax omgeving, wel een verzetsomgeving tegen een overheid die de DDR-jaren aan het recupereren is. Politici die mensen opzetten tegen elkaar zullen wij gezwind en met vastberaden tred trakteren op satirische liefkozingen.

**

Voor alle duidelijkheid: het Verzoekschrift ter vernieting van de coronapas werd niet door het legal dream team van ‘tScheldt uitgewerkt, maar is een eigen initiatief van de redactie van ‘tScheldt in samenspraak met professor in de rechtsgeleerdheid Luc Lamine, die net zoals duizenden anderen, gewoon een lezer is van ‘tScheldt.

**

Illustratie: Het Grondwettelijk Hof buigt zich op 8 december 2021 over de Verzoekschriften die via ‘tScheldt werden verspreid

**

STEUN

Wij durven U te vragen om ‘tScheldt te steunen. Alle medewerkers van ‘tScheldt hebben naast ‘tScheldt een ‘normale’ baan. Door de groei van ‘tScheldt stijgen onze kosten. Onze legale kost groeit maand na maand. De kost om ons digitaal te verdedigen tegen aanvallen is om ongemakkelijk van te worden. De kost om in de juiste café’s en restaurants kwansuis toevallig naast die ene tafel met politici te gaan lunchen of dineren stijgt hardnekkig. De kost om camera’s te installeren op bepaalde plekken is hemeltergend… Wij durven niet beloven dat we met Uw abonnementsgeld niet in de verleiding zouden komen om op La Casa de Papel-achtige wijze de overheid haar goudvoorraad afhandig te maken (goud dat ze dag in dag uit, uit onze zakken komt stelen), helaas zijn wij geen strak in de spieren zittende junioren. We beloven wel dat we met Uw abonnementsgeld dit soort overheid via satire blijvend het vuur aan de schenen zullen leggen…

De Redactie

CORONA & CENSUUR

VRIJE COMMENTAAR

*

We leven dus met zijn allen bij ONS, BOVEN de Taal- Armoede & Pretentiegrens, in blijde verwachting dat deze regering van kakelende kippen zonder kop, via een Gerechtelijke Uitspraak, in haar eigen uitwerpselen zal stikken. Want die verplichte Cowid Safe pas is tegen het Alerheiligste der Heilige Reglemtenten van dit Apenland.

Punt aan de lijn.

Uiteraard is daar tandengeknars bij van zij die straks in de coulissen gaan verdwijnen.

Hoe er daarop ’t Schoon Verdiep op gereageerd wordt, laat ik hier in het midden. Want de weef-wereld staat dus nu voor de versceheurende keuze om on-omwonden kleur te bekennen. Gaat BDW , om de eer aan zichzelf te houden, in zee met de PS van Paul Magniette, of kiest hij deze keer waar voor zijn centen?

Één troost voor TVG: ga in coalitie met wat resr van Katholiek Vlaanderen en laat JMDD de Eerste President worden van een Onafhankelijk Vlaanderen. Geert Wilders, van boven de Moerdijk, springt dan wel bij om Coburgia de nek om te wringen…

In deze hoop wil ik leven en sterven…

*

 Digithalys

Geen opmerkingen: