zondag 21 augustus 2022

 

DAGELIJKSE VAN HOREN ZEGGEN SATIRE

*

ZATERDAG 20 AUGUSTUS 2022

**

**

863– - WE ZIJN ER BIJNA VANAF VAN HET BLAUW-GREOENE FEDAYLSPOOK

*

I N H O U D

*

Om te beginnen, verrast Vriend GUVAAL ons met ’n fris VTMmeke die het waard is om 24/24 zonder onderbreking te worden uitgezonden op Tomorrowland. Want dit is het Land van de Toekomst!

De Blauwe Zender, vroeger van uit Vilvoorde, maar nu al een tijdeke vn ergens in de buurt van het Antwerpse hoerenkwartier, samen met het nog blauwere Laatste Nieuws, die in tegenstelling tot zijn eigen titel, maar blijft verschijnen, proberen met vouuw en met macht zowel Ergbert-de-Leugenaar als het Blauwe Fabriekje zelf van de ondergang te redden. Dat alles tevergeefs, want al de Oost-Vlaamse Dikke Nekken Families ten spijt, zijn ze haast onder die kiesdrempel van 5% verdwenen.

Nog even volhouden, en niet Driss van Langehove & C° maar Verhofstadt & C° zullen in de door FGEDASYL bedachte Uitroeiïngskampen terecht komen.

Het is dus nog marr eens bewaarheid gebleken, dat AL wie ademt en leeft in de grdachtenwereld van Links, ervan uitgaat dat andere meningen op de brandsta   pel moeten terecht komen.

We zullen wel zien wat het wordt na 2024. Mijn persoonlijke voorkeur gaat iuit naar de Geoalgs, omdat die na de Val van de USSR toch meestal leeg staan, en dringend aan herbevolking toe zijn. En wie anders an Fedasyl is in omvolking het meest bevoegd in?

*

DREMPELVREES

*

et gaat niet goed met Open-VLD, die volgens de laatste peilingen onder de 10% grens is gezakt en richting kiesdrempel spoort. De partij wil daar iets aan doen en vond niets beter dan voorzitter Lachaert te laten interviewen op VTM, de bevriende zender die ook Het blauwe Laatste Nieuws onder haar hoede heeft.

Wat Lachaert op VTM ook verklaard heeft, niemand gelooft die man nog en zeker de eigen blauwe achterban niet meer die door diezelfde Lachaert bij zijn verkiezing tot voorzitter een Verhofstadtje deed en koos voor een federale centrumlinkse regering i.pl.v. de centrumrechtse die hij beloofd had. Wat toen ook meespeelde was, dat Crootje achter hem stond en zo meer kans maakte om federaal premier te worden, zeker na de toezeggingen aan de PS. Als Gwendolientje had gewonnen, was zij misschien zelf wel première geworden.

Men vergeet ook niet dat de Vlaamse liberalen de laatste 20 jaar in zowat alle regeringen hebben gezeten en daardoor mede verantwoordelijk zijn voor zowat alles wat er is misgelopen. Het is gewoon een postjespakkerspartij geworden zoals duidelijk werd bij de verkiezing van de nieuwe gouverneur van Oost-Vlaanderen, die de post kreeg o.w.v. haar partijkaart nadat ze pas als vierde was geëindigd in een proef die door de partij zelf was gevraagd. Dat dat in Oost-Vlaanderen kon gebeuren, is trouwens omdat het de enige provincie is waar de partij nog iets te vertellen heeft. Niet omdat ze het daar beter doet, wel o.w.v. de invloed van de plaatselijke politiek belangrijke families, zoals die van De Gucht, De Declerq, Verhofstadt en Decroo. Daarbuiten zijn er misschien nog de Bartjes Somers en Tommelein, beiden niet toevallig afkomstig uit de Volksunie waardoor ze soms nog een Vlaamse reflex schijnen te hebben.

Kortom, Open VLD zal meer moeten doen dan een ‘Lachaertje ‘ om te vermijden dat ze straks helemaal irrelevant wordt.

*

FRONTALE AANVAL VAN TREZEBEES BIEKE VANUIT HAAR IVOREN FEDASIL-TOREN OP ‘TSCHELDT

**

19 augustus 2022 D. De Bekbroeder

Een Twitter-incident tussen Theo Francken en Bieke Machiels leidde tot een satirisch artikeltje over Bieke Machiels op ‘tScheldt. U vindt het artikel HIER..

In het kort: Bieke Machiels is een topwijf bij FEDASIL, de grootste immigratieorganisatie-miskleun die België ooit gekend heeft. Bieke Machiels is eigenlijk een linksextremiste die denkt dat ze de minister van migratie van België is. Haar persoonlijke doel is om van België een schoon opgeblonken ingangspoort voor leefloners wereldwijd te maken. In plaats van chocolade, bier en voetbal wil Bieke dat België het keurmerk voor salonmigratie wordt. Bieke haalde haar mosterd bij Tomorrowland. “Migratie naar België moet aanvoelen als thuiskomen in een huis dat voor jou gekuist werd en waarin de ijskast vol lekkers zit bij aankomst”, aldus Machiels. “België moet niet alleen het Tomorrowland zijn van de muziek maar voor alle verworpenen der aarde, en vooral zij die voor de rest van hun leven gratis willen leven en wonen in ruil voor stemmen op Groen”, aldus een gedreven Bieke.

Om plaats te ruimen voor alle gelukzoekers uit alle hoeken en kanten van de wereld, moet er plaats geruimd worden in België. Volgens Bieke moet er minstens ‘opgeruimd’ worden. Om haar strategie een stem te geven die niet de hare is vanuit FEDASIL, opende Bieke een twitter-account onder de naam Bieketreesje. Zo roept Bieketreesje op om bijvoorbeeld iemand als Dries Van Langenhove en zijn ‘fascistische vrienden’ het land uit te zetten en te deporteren naar concentratiekampen voor rechts-gezinden. Eenmaal dat rechts uitschot uit Belgiê verdwenen is, plant Bieke de Fedasil-poort helemaal open zetten voor ‘op de vlucht zijnde’-schotelantenne-jongemannen die op zoek zijn naar blanke meisjes die makkelijk kneedbaar en penetreerbaar zijn.

‘tScheldt schilderde gisteren een portretje van de topambtenaar Bieke Machiels. Dat leverde massaal veel reacties op.

Bieketreesje, eigenlijk Bieke Machiels, deed de voorbije 24 uur niet anders dan iedereen op Twitter te blokkeren die het artikel van ‘tScheldt positief apprecieerde.

Vervolgens schakelde Bieke Machiels vanuit FEDASIL haar deugnetwerk in om ‘tScheldt ge-elimineerd te krijgen. Dat was ook de reden waarom het gisteren zo’n chaos was aan de poort van het Klein Kasteeltje. In plaats van zich bezig te houden met slaapplek voor de ‘vluchtelingen’ te organiseren

*

LICHT IRONISCH BESLUIT ZONDER OVERHEIDES- INMENGING OF APEN POKKEN

Zowel VTM als HLN fungeren als roeptoeters ide alle hens aan dek willen roepen voor het te laat is.

Schip + alle meelopers en wieljeszuigers in Hoge Nood. SOS! SOS! SOS! Redt onze zielen, maar vooral redt onze portemonnee.

Dat het voor zoiets laakbaars ruimschoots te laat is, dringt nog altijd niet door.

Net als in Amerika, hebben de Liberals, de Democ Rats zoals die dar meestal genoemd worden,, hun tijd gehad.

Sleeping joe stluit daar der ij en bij ons dpet Crootje dat, samen met de kurk Boucez.

Hoop voor hen dat hun bijeen gestolen fortuin in veilige handen is, want als Vlaming hebben we zelf voor zuur bijeengespaarddzweetgeld, veel geleerd bij de Epuratie van de jaren ‘44-’50. Ook nu moet het land heropgebouwd worden. Maar eerst moet The Golden Gate naar Europa op slot. We doen wat ons Moeder van uit haar jeugd altijd heeft meegedragen: wue niet werkt, moet ook niet eten.

Mij Arabisch is niet sterk genoeg, anders zou ik dat in ’t Arabiers geschreven hebben!

A bon entendeur, demi mot siffit ! Et ppur les Flamands, la mème chose.

*

 

Digithalys

 

Geen opmerkingen: