zaterdag 27 augustus 2022

 

*https://outlook.live.com/mail/0/deleteditems/id/AQQkADAwATY3ZmYAZS05Yzc0LTg2YzAtMDACLTAwCgAQAAEV9e6Gm15EmZ5JUe9z9kw%3D/sxs/AQMkADAwATY3ZmYAZS05Yzc0LTg2YzAtMDACLTAwCgBGAAADphAE69OkxkGTNaIOtbIu0gcAs%2Bc0eysFEUuFiUl8jQVrJgAAAgEKAAAAHqG%2BfUW%2F6UmpsT%2FOp5RJKAAE2sGBsQAAAAESABAAJfgHj9od9EKRpTYMmOaOUg%3D%3D

*

AGELIJKSE VAN HOREN ZEGGEN SATIRE

*

VRIJDAG 26 AUGUSTUS 2022

*

 

867– DE ONTWORDING VAN ONZE SAMENLEVING KOMT IN EEN STROOMVERNELLING

*

I N H O U D

*

Vooraleer zich te wagen aan de lecdtuur van wat hieronder volgt, wordt aangeraden eerst de website over de wespen (zie hierboen) grondig na te pkuizen. Op die manier wordt U aanschouwelijk gemaakt in welk volksgeliefd Vaderand we ondertussen wonen. En zeggen dat spuiten met DDT niet eens maar kan of mag….

*

Volgend op de (officieel doodgezwegeb) om-volking, moeten we tot onze grote spijt vaststellen, dat in Vlaanderen, dat toch ons eigen land is, onherroepelijk in de meest elementaire ont-wording is tererht gekomen.

Iets ‘worden’ is opbouwen. Ont-worden daarentegen is daar het tegenovergestelde van en staat gelijk met… verdwijnen.

Het vroegere rijke

Graafschap Vlaanderen wordt traag maar zeker door de nieuwe Elite, die zich als een bende wespen woke en onderduims gedraagt,, omgevormd tot een vrtarmd Sultanaat van de armste soort, een ruimdienst per knoopsgat, waar alleen nog in vdden gejkeed zal kunnen wioden rondgelopen.w  t verdr in deze bijdrage vindt U hier cijfers over die gelden als Staatsbeheimen…

De vaststellingen rond al deze omstandigheden zijn voor mij de zoveelste gelegenheid om de omgedraaide wereld waarin wij langzaam en met sluiwheid geduwd worden, toe te lichten. Ons wordt van Overheidswege met alle mogelijkje middelen door de strot geduwd dat wr wereldburgers moeten worden. D.w.z. vreemdelingen in eigen Land.

Het scjrijnenste voorheeld daarvan is de recente hetze rond de Heldenhulde van de in 1917 in Steenstraete gesneuvelde Vlaamse frontsoldaten. Die, in gdwongen dienst, hun leven veil dienden te hebben voor de verdediging van een Systeem waar ze zelf als lastposten werden aanzien….

Opkomen voor onzelf, ons Eigen Belang, wordt omgedraaid en tot misdaad verklaard door hen die niets anders zijn dan uit de eigen asse herrezen Nationaal Socialisten.

Gemakshale, eigen aan alles wat Links is, wordt de terminologie 180° omgedraaid, zodat ze hun eigen naam op de rug kunnnen plakken van andern ùet andre, meer menselijke meningen.

Het volstaat de woorden op TV weer te geven van de Ieperse Burgeeester , om te weten hoe laat het is. Als er rond deze Ijzeewake van Zondag e.k. tumut zou zijn wegens het verbieden van het Festval de avond voordien, dan zullen we wel eens zien wat wz zullen zien. Semenvattend wil dat zeggen dat dan voor eeuwig en altijd een ‘no go’ zone wordt gemaakt van Geheel Steenstaete. Daar staat die man, als CVP topman, borg voor. Zodanig zit de schrik er in voor ons Mateke die anders de colatiie opblaast.

Want in opblazen, fdaar zijn de Linxen sterk in. Ovr naar de raliteit.

Ach ja, die ont-wording. Over naar de realieit. Over naar Brussel.

 

Eerst, in hdt begin der Tijdeene, was er ook daar niets anders dan zond. Het grote Zoniiënwoud, het grote Niets, zoals overal waar de Zee zich had teruggetrokken. En toen, na vele eeuwen getalm, rond en in de de pot draaien, bleken daar de Kiekenfretters te wonen, een soort Dikke Nekken medeburgers die van zichzelf dachten dat ze als Haantjes-de-Voorsten werden geboren. Koninklijke Paleizen rezen er als paoddestoelen uit de grond en ineens was de taal van Molière de meest vulgaire omgangstaal aan hus. Noblesse oblige, tu sais! ‘Klein Parijs’ met in verhouding evenveel cabardouckes waar de natste dromen van iedere ‘Ket’ in de kortste keren en à la minute konden aan worden voldaan. Dat had als gevolg dat ze niet voor het Vorstelijke voorbeeld moesten onderdoen.

En daar komen ze nu mee af met bonte negerkledij, penis-kokers, bourka’s en kopvodden tot op de grond. Wat in voorkome,d geval dan multi-culti heet….

Ja Ja, U begrijpt mij goed.

 

Het gaat dus nog maar eens om Broeksalabad sur Sein, een verzameling souks van gearriveeerde gelukzoekers die zo dicht mogelijk bij Allah-de-Mploch in elke Moskee op de hoek van elke steeg, door - op onze kosten te komen leven - hun -geluk niet opkunnen.

Een situatie die ze vroeg of laat op het scherp van hun messsen zullen willen verdedigen.

Och, als U eventieel een beter woord vindt? Zelf-destructie wind ik nog het best.

Even navaag doen bij vriend Vladimir, of die meer biedt dan de Chinees op het hoekje van die andere straat, want de Hoofdstad van de EU is toch meer waard dan een spel knikkers! Deze verkoop is voor Vlaanderen misschien het gedroomde middel om uit de Staatsschuld te geraken….

Heb ik hier al dikwijls geschrevenn maar d’er is nog geen kat die ’n bod heeft gedaan ….

Brussel? Die is geen fluit waard!

26-08-2022

VREEMDELINGENSTAD

*

Brussel blijft in het nieuws, maar dan in het negatieve nieuws, zeker voor Vlaanderen. In een vorig artikel had ik het er al eens over dat de Brusselse vicegouverneur, Jozef Ostijn, vorig jaar zowat 60% van de aanstellingen in het Brusselse geschorst had wegens het niet naleven van de taalwetten, in de eerste plaats het ontbreken van de kennis van het Nederlands. Nu blijkt dat de lokale besturen bij hun eerste beslissing blijven en er in feite niets verandert. Zoals we gewend zijn met onze francofonen houden die zich niet aan de wetten als die hen niet uitkomen.

Er wonen straks geen Belgen meer in Brussel noch in het Brussels Gewest. In Brussel-Stad zijn bijna 80% van de inwoners van vreemde afkomst, in het Gewest iets meer dan 70%. In Sint Joost haalt men 90% en is bijna de helft van de bevolking moslim, gevolgd door Molenbeek waar de bekende aanslagen werden beraamd.

Er doet zich trouwens nog een nieuwe trend voor. Op vragen in het Nederlands wordt steeds meer geantwoord in het Engels, dat in de meeste Franstalige scholen als niet verplichte tweede taal wordt aangeleerd, dat terwijl in het Nederlandstalig onderwijs het Frans als tweede taal verplicht is. In Brussel is er geen lingua franca meer, ook het Frans niet.

Wat houdt ons, Vlamingen, tegen om Brussel nog langer als hoofdstad van onze regio te houden? Bij een volgende staatshervorming, hopelijk na de verkiezingen van 2024, moeten we ook daar een punt van maken, mag Brussel van mij gerust een onafhankelijk derde gewest worden, maar dan wel een dat zelf zal moeten zorgen voor de financiering van zijn baronieën, zijn politiezones en andere kostelijke vermakelijkheden.

GOED OM WETEN OF NIET GOED OM WETEN. HET IS MAAR HOE U HET ZIET

Verlenging kerncentrales verdient openbare zitting

De voorzitter van de Kamercommissie Energie, Christian Leysen (Open Vld), wil een vroegere zitting achter gesloten deuren houden over de verlenging van de levensduur van twee kerncentrales. “Het Vlaams Belang is niet op deze vraag ingegaan aangezien dit volgens ons een voor iedereen openbare zitting zou moeten zijn en er voor een besloten zitting geen enkele garantie op het verkrijgen van transparante informatie werd gegeven”, zegt Kamerlid Reccino Van Lommel. “Dat de Vivaldi-regering liever aan achterkamerpolitiek doet over kernenergie terwijl de energieprijzen de pan uit swingen, is een absolute schande.”

Christian Leysen, de voorzitter van de Commissie voor Energie, Leefmilieu en Klimaat, heeft de leden ervan voorgesteld om op 30 augustus een extra zitting te houden met premier Alexander De Croo (Open Vld) en de minister van Energie Tinne Van der Straeten (Groen). Die zou gaan over het akkoord tussen de federale regering en Engie met betrekking tot de kerncentrales Tihange 3 en Doel 4. Hoewel er na het sluiten van dit zogenaamde ‘princieps akkoord’ een pers-conferentie werd gehouden en ook Engie Electrabel een verklaring uitstuurde, wil voorzitter Leysen dat deze zitting achter gesloten deuren plaatsvindt.

“Een zitting achter gesloten deuren wekt de indruk dat het om een schimmige deal gaat”

“Wij zouden een zitting achter gesloten deuren kunnen steunen indien er volledige transparantie over de gevoerde gesprekken is en werkelijk àlles op tafel gelegd wordt”, zegt Van Lommel. “Maar hier werd geen enkele garantie over gegeven. Bovendien zou Engie Electrabel niet aanwezig zijn bij de zitting, wat ons nochtans essentieel lijkt aangezien zij een andere verklaring dan De Croo hebben afgelegd. Eveneens hebben wij inzage gevraagd in de intentieovereenkomst.”

Het Vlaams Belang heefthet verzoek om een zitting achter gesloten deuren te houden dan ook niet gesteund. “Dat die niet openbaar mag zijn en zelfs besloten de intentieovereenkomst niet mag worden getoond, ruikt heel hard naar achterkamerpolitiek waar de burgers niet beter van worden”, aldus Van Lommel. “Nu de energieprijzen exploderen, lijkt het ons ook nuttiger om hierover een openbare zitting bijeen te roepen. Dan kan de regering eindelijk zeggen welke acties ze zullen nemen om ervoor te zorgen dat de bevolking niet verder verarmt.“

LICHT IRONISCH BESLUIT ZONDER OVERHEIDES- INMENGING OF APEN POKKEN

Ont-wording… Het is een woord dat perfect aansluit op om-volking. Beide woorden samen eindigen dan per definitie op .. verdamping, opgaan in de vermondia  lisering waar we, geboeid aan handen en voeten naartoe worden gesleept.

Niks eigenheid meer, we moeten allemaal hetzelfde denken en hoeven daarbij helemaal niets anders meer te weten.

Het begon, zoals gezegd, al jaren geleden met de gemeentelijke fusie-gekte, om zoveel mogelijk van ons eigen glorierijk verleden uit de pubieke herinnering te wissen.

Of heeft U er niet op gelet, dat de VRT voortaan ook de Gewestelijke Afdelingen van Het Ochtendnieuws zal sluiten?

Wat elders ergens op aarde gebeurt, is écht Nieuws. Al het andere wordt verzwegen. Want al de rest is nep-nieuws en alleen maar goed om ‘extreem-re

chts’ van de nodige zuurstof te voorzien.

Het is een wonder dat er nog altijd geen revolutie is uitgebroken.

*


Digithalys

Geen opmerkingen: