vrijdag 24 juni 2022

3 – DE EUROPESE UNIE SPEELT – OP EIFGEN INITI TEF - GEWOON DE KLASSIEKE RUSSISCHE ROULETTE MET POETIN

 

DAGELIJKSE VAN HOREN ZEGGEN SATIRE


WOENSDAG 22 JUNI 2022

 

*

*

**

Wat Haat vernielde

Heeft Liefde weer opgebouwd

*

    623 – DE EUROPESE UNIE SPEELT – OP EIFGEN INITI   TEF - GEWOON DE KLASSIEKE RUSSISCHE ROULETTE MET POETIN

*

I N H O U D

 Eerst, ergere ‘maatregelen’ dan Statin ooit vermocht op te dringen in het immense Sovjet Imperium, worden in onze bloedeigen Euripese Unie door het aan de Macht geraakte Regime van door pro-omvolking bezeten dictatoren, de eigen mensen deskundig gemanipuleerd, zodanig dat die op huun doooie gemak de volgende wereldoorlog kunnen voorbereiden.

De door het Regime toeglaten en dus uitgekochte ‘Media’ fungren in dit geheel als de perfecte orkstmeesters. De Danse Macabre kan beginnen.

Jaren geleden werd er; als probatie, als ptoef, onder ingebeelde motieven, de jo-jo ingevoerd van het Zomer- Winteruur. Niemand verstond dat, maar iedereen volgde. Zelfs tot op de hidige dag. ondertussen waren we al volop gewend geraakt aan De Autoloze Zondagen en werdeen Vernieuwde Algemeen Belastingen, de BTW in gans Euroa ingevioerd. In 1970, en ook al vele jaren eerder, werd eerst daarover op alle mogelijke niveau’s een jaar lang zo officoeel mogelijk gepalaberd. Voor de gelijkvormigheid over het gehele grondgebied, ziet U. Zl zijn er geen twee landen met drzelfde tarieven of manieeren ven berekenen. Andere prooriteiten, ziet U. Of andere persoonlijke belangen. Maar wel overal een kolosaal grote nieuwe ‘Adminstratie’ die jarenlang naast de ouide bleef bestaan. De werkgelegenenheid, ziet U: daar kon toch niet aan geraakt worden. Anders hadden de Pakbonden de kat wel aangebonden! En er was toch geld in overvloed.

Druikke tijden voor Parlementairen en cabinetards met als gevolg uit de pan rijzende verloingen.

Morgen? Dat was toch ’n andere dag!

En er lagen nog andere katten te geselen

Later moesten dan ineens de Natioanle Munten, de trots van iedere echte Vadrlander, er ineens aan geloven, en werd boven ieders hoofd, de Euro ingevoerd, iets wat economisch nog uit te leggen valt.

Ondertussen was de Islamitische Volksverhuizing al volop ingezet. Zogezegd om werkkrachten aan te trekken, alhoewel ‘werken’ wel een der laatste bekommernissen was van al die indringers. Werken hoefde trouiwens niet eens, want de ganse herenigde familie werd in een luxueus leven gedompeld door een gratis ‘leefloon’, gratisch huisvesting en dergelijke meer. Teveel was zelfs nog niet genoeg. Al die ‘Nieuwelinen’ dienden zich zelf niet eens aan te passen, het waren WIJ die ons, onder de noemer van “diversiteit’, moesten aanpassen aan hen.

Nu nog op zoek gaan, (om de eigen fouten te verdozelen), naar een gelegenheids-vijand om dze – liefst zo vr mogelijk van huis - te bevechten en om door de bewapening, goed geld mee te doen verdienen door de eigen Elite.

Van ook    l op veilige afstand, keeken de Rijke Nonkels uit Amerika toe, en zagen dat het geod was.

China als tegenpartij zou wel misschien in aanmerking kunnen komen, maar dat land was al (gematigd) communistisch en dus op de goede weg. De Chinezen zijn daarenboven techinmologisch veel te ver geavanceerd om het nog met sussces aan te kunnen.

Bloiijft over: het oneindige Rusland, misschien wel militair niet te onderschatten, maar door de opgedane ervaring van 70 jaar Sovjet Imperialisme, meer dan voldaan van het Comminisme. De Russische burger is in wezen Orhothodoks Crristelijk tot in de diepste vezel van zijn of haar ziel. Rusland is onmetelijk rijk an grondstoffen en is onmetelijk groot, zij jhet ietwat tweederangs, precies omdat het jarenlng uitgemolken werd door de onmenseelijke commiistiische Overheersing.

Vòór het Marxisme stond in de Modrne Tijd Rusland altijd la,hs de kant van dezelfde Beschaving als wij. Zie Waterloo. Wordt, voor het gemak, even over het hoofd gezien….

En daar in dat onmtelijk Rijk, o leeft er ndertusen terzelmfdertijd een andere Elite, de nakomelingen/profiteurs van de vorgere wereldverbheteeraars…

En zo ligt het dodelijk speeltuig, voor het geplande kansspel, de Russiche Rouilette klaar om ter hand te worden genomen.

En de gelegenhed, Oekraïne, miek de dief…

Het is nu vooral de vraag, hoever het geduld van de Russen nog reikt. En of Poetin de vernedering zal kunnen blijven slikken dat hem een (klein) deel van zijn gebied wordt ontfutseld.

Enfin, we zullen zien, zei de blinde. En hi had zeven jaar op zee gevaen en nog altijd geen water gezien…

22-06-2022

VEEL BELOVEN, WEINIG GEVEN ...

*

Voor het eerst in elf jaar verhoogt de Europese Centrale Bank (ECB) de rente. Daarmee zal vanaf juli het gratis uitdelen van geld en de tijd van het onverantwoord budgettair beleid voorbij zijn en tekent er zich in Europa een kloof af tussen het financieel gezondere noorden, waartoe ook Vlaanderen op zich zou kunnen behoren, maar binnen België meegerekend wordt met het met schulden beladen zuiden, de zgz ‘Club Med’.

---

De 2% van het bbp die België tegen 2035 zegt te zullen besteden aan de NAVO zal grotendeels moeten komen van een verhoogde werkzaamheidsgraad. En waar gaan ze die vinden? Drie keer raden!

Dé reden waarom het Paarsgroen+ kernkabinet de 2% verhoging goedkeurde, was om Crootje toe te laten ermee uit te pakken op de NAVO-conferentie eind dezer maand in Madrid. Daarmee hoopt hij persoonlijk te scoren in zijn zoektocht naar een internationale fin de carrière, net zoals onze nationale Charel dat kon doen na Marrakech. 2035 is trouwens in de Belgische politiek nog een eeuwigheid verwijderd, waardoor het allemaal zo’n beetje klinkt als ‘Na ons de zondvloed.

   Breaking News

 

BREAKING: opnieuw IS-baarmoeders en hun kinderen op weg naar Brussel met gecharterd vliegtuig

20 juni 2022 Roski

Uit goede bron vernamen we dat er recentelijk een enorm probleem opdook in de schoot van de regering. Een duur onderzoeksbureau dat was ingehuurd om de stand van de door de overheid geleide omvolking te monitoren had aan de alarmbel getrokken. Er zou iets mislopen bij de import van moslims in ons land. Het bureau had middels anonieme bezoeken aan theehuizen en recreatiedomeinen geconstateerd dat de kwaliteit van de import nogal ‘vlak’ was. Bijna grijs zoals ze in het oude Vlaanderen zouden zeggen. Er zat nogal weinig pit in, in die import. Met de huidige import zou de omvolking eerder rustig kabbelend worden verdergezet. Het hoofdrekenbureau van de overheid had daarop berekend dat er een influks van zaaddragende supermoslimpower nodig was om de omvolking schoksgewijs een versnelling hoger te laten verlopen.

Daarom besliste de overheid na rijp overleg met de CEO van Child Focus, Heidi De Pauw en met journalistiek consultant Bruno Struys van De Morgen een nieuwe lading IS-terroristen te bestellen bij de Koerden in Syrië en hen sito presto naar België over te vliegen. Volgens geruchten uit de IS-entourage van Bruno Struys zou deze tweede grote lading IS-gekeurde moslims vandaag, maandag 20 juni 2022, per gecharterd vliegtuig in Brussel toekomen.

Net zoals bij de eerste lading IS-terroristen en hun kinderen bestaat de afspraak met de minister van Justitieverkrachting Vincent Van Quickenborne dat er zou gecommuniceerd worden dat de terroristen in de gevangenis zouden gestoken worden. In werkelijkheid is er al met door de politiek benoemde rechters bedisseld dat de IS-vrouwen uit de lading van vandaag binnen enkele weken al vrij door Vlaanderen kunnen rondtrekken ter promotie van de rasomwenteling. De onderscheiden OCMW’s van de oorspronkelijke verblijfplaatsen van de vrouwen in België hebben de papieren voor een levenslang leefloon al ingevuld. De kinderen van de IS-terroristen moeten zo snel mogelijk in de Vlaamse scholen geplaatst worden, het liefst deze week nog, zodat ze de omvolkingsdoctrine met kinderhand kunnen verkopen op de speelplaats.

Het Rekenhof adviseerde de regering ook op zodanige wijze dat er eerst geld diende te gaan naar de repatriëring van de IS-vrouwen en hun kinderen, vooraleer de slachtoffers van de aanslagen op Zaventem en Maalbeek zouden vergoed worden. Het heeft immers geen zin om tegenstanders van het Vlaamse Koranrijk die toch al in het ziekenhuis lagen te ondersteunen met geld als de bedoeling was ze toch vermoord te hebben. In de creatonistische Darwin-visie is het helpen van slachtoffers van de aanslagen eerder contraproductief.

Terwijl we dit schrijven zijn er vermoedelijk 5 IS-moeders en 16 kinderen onderweg naar België met een gecharterd vliegtuig dat de overheid laat betalen door de ongelovingen of kafirs die nog in Vlaanderen wonen en niet naar Hongarije zijn gevlucht wegens hun amorfe melancholie voor het Vlaamse platteland.

Bart SSomers: “Ik ben blij dat er opnieuw 5 IS- vrouwen en 16 kinderen van terroristen naar België kunnen gehaald worden. Het zal de kruissnelheid van de umrassung verhogen.”

Alexander De Vloo: “Ons beleid ligt in de lijn van wat de profeet, vrede zij met Hem, eigenlijk van ons wil. Wij hopen op veel sex met de 7 en 8-jarigen die we importeren, naar het voorbeeld van de profeet, vrede zij met Hem. Hoe sneller de tiener-bruiden de deur uit zijn en in Vlaanderen hun werk als draagmoeder van het moslimisme voltrekken, hoe groter de kans is dat wij een Koninklijke orde mogen ontvangen.”

Heidi De Pauw: “De subsidies voor onze organisatie Child Focus bewijzen het nut van onze dienst moslimexpansionisme via IS-gerelateerde baarmoeders. Ook ik hoop op een snelle oorkonde van de Koning. Als hij tijd heeft om in de Koningin Elizabethzaal naar cello-gejank te luisteren, dan moet de Koning zeker tijd hebben om mij te belonen met een lintje.”

 

PLAATSELIJKE NIEUWTJES

   


Van dit Front vandaag weer geen speciaal nieuws.

Werk! Werk! Werk!

E amper één Waal die zich met moeite 5 à 10 Km moet verplaatsen om hier broodnodig aan de slag te kunnen. Daar waaar de Fransen, vanwege de beperlte werkloosheidsuitkering, soms wel van 50 Km ver komen om er thuis rijkelijk van tge kunnen leven.

Misschien ’n goede reden om Frans-Vlaanderen terug aan te hechten in ruil voor Wallonië….

GOED OM WETEN OF NIET GOED OM WETEN. HET IS MAAR HOE U HET ZIET

Filip Dewinter

@FDW_VB

In #Brussel (binnenkort ook in #Borgerhout) is h/ eerste #islam-correcte (zgn cultuur sensitief) bejaardenhome http://saphir.be met aparte islamitische gebedsruimte, #halal-maaltijden (voor iedereen), Berbers of Turks gesproken… geopend. Islam-apartheid duurt tot de dood.

*

OEKRAÏNE: DE EU-GEMEENSCHAP IN DUBBELE STRESS

Ursula von der Leyen: 'Jullie horen bij ons!'

*

De ‘spoed-opname’ van Oekraïne in de EU-gemeenschap

-

Het antwoord op mijn vraag aan een collega, wat zij van de kandidaatsstelling van Oekraïne als toekomstig lid van de EU vindt, maakte het probleem al duidelijk: ‘Rationeel nee, emotioneel ja.’

‘Jullie horen bij ons!’

Nauwelijks hoort men zulke emotionele kreten — vaak aan de rand van het romantisch- dramatische — uit de mond van de voorzitter van de Europese Commissie. Al een maand geleden had zij Zelenski het vragenlijstje voor de start van de toetreding proces overhandigd met de woorden ‘Jullie horen bij ons!’ Dit statement werd door haar verleden week getopt met de overtuiging dat ‘de Oekraïners bereid zouden zijn voor het Europees perspectief te sterven’. En wij willen het hun mogelijk maken ‘de Europese droom te beleven’, voegde zij eraan toe.

Kan EU-geopolitiek succesvol zijn?

 

Met deze geopolitieke claims heeft Ursula de EU-voet duidelijk in Poetins voortuin gezet. Van hem weten wij niet hoe ver hij zich hierdoor verder geprovoceerd voelt en welke consequenties hieruit volgen. Net zo weinig voorspelbaar is het of en tot hoever het officiële EU-label de Oekraïne voor Rusland kan beschermen. Is uitbreiding het geopolitieke instrument om te zorgen dat de oorlog niet verder uitloopt?

Kan de EU Oekraïne sneller naar binnen halen?

Vrij goed voorspelbaar is dat de belofte om Oekraïne in enkele weken in plaats van jaren kandidaat-lidstaat te maken, een foute belofte is. Een toetreding is al onder simpelere politieke condities een moeizaam proces. Alleen Kroatië moest destijds acht jaren trappelen om rond de tafel te kunnen zitten. Achter Oekraïne (maar ook Moldavië en Georgië) staan nog Albanië, Bosnië en Herzegovina, Montenegro, Servië en Noord-Macedonië. Die landen zitten sinds 2003/2005 in onderhandelingen, en het Europees enthousiasme is er in de loop der jaren behoorlijk gekrompen. Ergens heerst het gevoel dat de EU de laatste uitbreiding door twaalf Oost-Europese landen (2004 en 2007) nog niet helemaal verteerd heeft.

Maar haar interne politiek verlangt een stabiele gemeenschap met leden die zowel de democratie en de rechtsstaat als de mensenrechten en de minderheden respecteren

 

Als geopolitieke doelstelling kan de Europese Unie zeker ernaar streven haar oostflank om acht nieuwe lidstaten (als men nog Moldavië en Georgië bij Oekraïne optelt) op te rekken. Maar haar interne politiek verlangt een stabiele gemeenschap met leden die zowel de democratie en de rechtsstaat als de mensenrechten en de minderheden respecteren. Landen die over een functionerende markteconomie beschikken en die in staat zijn 100 000 pagina’s EU-regelgeving niet alleen op zich te nemen maar ook nationaal in wetten om te zetten.

Is Oekraïne rijp voor lidmaatschap?

 

Zolang Oekraïne in oorlogstoestand verkeert, zal een lidmaatschap sowieso uitgesloten blijven. De vraag die zich hiernaast stelt, is in welke toestand Oekraïne zich bevindt zonder oorlog. Nog in 2021 heeft de Europese Rekenkamer een vernietigend oordeel over de grote corruptie in dit land uit gesproken. Ook Oekraïne moet zich de vraag naar de onafhankelijkheid van haar justitie laten stellen. En de monopolistische rol van haar oligarchen.

Wat doet uitbreiding met de EU?

 

Oekraïne is qua inwoners het vijfde grootste land van de Europese Unie. Een vol lidmaatschap zal in consequentie tot stemmen- en machtsverschuivingen in de Europese Raad leiden. Qua economische performance behoort dit land gemiddeld tot een van de armste in de EU. Dit betekent dat ‘rijkere’ landen en zogenoemde nettobetalers nog meer structurele en sociale fondsen naar het Oosten moeten overmaken.

 

Volgens de statuten brengt iedere toetreding een nieuwe commissaris. Het is bekend dat men in Brussel nauwelijks nog onderwerpen kan vinden, om deze hoge politieke figuren bezig te houden. Een uitbreiding die van 27 naar 35 commissarissen zou gaan, maakt de zaak niet makkelijker. Vergelijkbare problemen ondervindt het Europese Parlement, dat nu al met 700 parlementariërs aan de rand van haar efficiency moet werken. Verdere uitbreidingen verlangen op zich naar verdragswijzigingen. Maar dit is een ander hoofdstuk van hoge sensitiviteit.

 

de geopolitieke dimensie is een nog relatief nieuw actiegebied voor het onervaren Europa

 

In het verleden was het doel een steeds nauwere gemeenschap op te bouwen wier leden elkaar tot economische voorspoed helpen. Op deze wijze zouden zij onderling een permanente vrede kunnen oprecht houden. Al lang voor het begin van de Russische agressies begon het duidelijk te worden dat de EU in een zich veranderende wereld niet langer naar haar eigen navel kan blijven staren. De interne vrede wordt bedreigd als de externe uit mekaar valt. Maar de geopolitieke dimensie is een nog relatief nieuw actiegebied voor het onervaren Europa. Voor deze achtergrond blijkt het emotioneel logisch, maar strategisch twijfelachtig of een kandidaat-lidstaat Oekraïne alleen met deze aankondiging de Russen het hoofd kan bieden.

Ursula als Siegfried, de doder van de draak

 

De prospectieve ‘lidstaat’ te worden blijft in ieder geval omstreden en hoogst onwaarschijnlijk. Het positieve advies gegeven door de Europese Commissie vorige week vrijdag is dan door een gelukkige Zelenski in ontvangst genomen. ‘Dit is de eerste stap tot toetreding tot de EU’, was zijn reactie. Blijkbaar zien de landen in het oosten van Europa de Europese Unie als een harnas tegen expansionisme en oorlog en Ursula van der Leyen als Siegfried, de doder van de draak.

Elisabeth Altekoester

LICHT IRONISCH BESLUIT ZONDER OVERHEIDES- INMENGING OF APEN POKKEN

Voorlopig kon U hierboven nog gewoon lezen wat morgen door Vivaldi, of hoogsten na de eerstvolgende bijeenkomst van de (woke) Europese Dictature Raad in Broeksalabad als ‘haat-speech’ ùet zowel wettelijke als onwettelijk maatregelen streng zal beteugeld worden. Gewoon omdat het de (ongemakkelijkeà waarheid is, of dat ze de feiten zelf zijn, die spijts alles, overal blijven doorheen schemeren. Aanslagen zijn inderdaad geen ongelukken, terwijl ‘ongelukken’ maar a te dikwijls verkapte aanslagen zijn. Hangt in hoofdzak af van de Ibninantie die eerst de vaststellingen of de sporen ter plaatse in handen keijgt. Of waren heet ‘jongere’n die een spelletje speelden met de trein?

Wat vooral aandacht vraagt, is de van Oveerheiswege opzettelijke verwarring tussen godsdienst en poliieek regime. Al zal er op geestelijk vlak tussen iemand die knielt in een kerk, en iemand die kontheft in een moskee, in onze streken altijd en overal een reuzengroot verschil zijjn en blijven. Zolang die vreemden niemand kwaad doen, kan ik daar rog mee leven. Godsdienst beleven zit in het DNa van de meeste mensen. Al behoort het ene wèl tot onze cultuur en het andere al helemaal niet. Valt best te vergelijken meet de waarneming van een vis die vliegt, of een vogel die zwemt. Tegennatuurlijk, dus.

Iets helemaal anders wordt het daarenboven als het gaat om de algemene menselijkheid. Knielen staat gelijk met eerbetoon. Kontheffen met slavernij.

Rome heeft namelijk doorheen de eeuwen altijd andere principes gehad dan Mekka.

Bemint Uw vijanden, is heel wat anders dan alleen een dode vijand is een goede vijand…..

*

Digithalys

Geen opmerkingen: