maandag 20 juni 2022

619 – ZEVENONDRDRRD TWINTIG JAAR NA DATUM ZIJN DE VLAMINGEN EINDELIJK WEER ZO VER

 

DAGELIJKSE VAN HOREN ZEGGEN SATIRE


ZATERDAG 18 JUNI 2022

*

DE VERING 11JULI 1302

KOMT ER AAN.

Waakt en bindt dat er mag gebeuren

wat gebeuren moet

**

De communistische menselijkheid valt niet af te scheiden van de haat’

Georg Dertinger

CDU ex DDR

(1904-1963)

*

   619 – ZEVENONDRDRRD TWINTIG JAAR NA DATUM ZIJN DE VLAMINGEN EINDELIJK WEER ZO VER

*

I N H O U D

De voorbreidinen zijn alleen nog maar plaatselijk hoor. Eugen volk Eerst! Maar der historische personnages zijn er al klaar voor gestoomd,, de nagemaakte oorspronnkrlijke kledij is – zonder bloedvlekken - terug va     n de stomerij, de honderden nieuw-bestelde Goedendags hangen bij bosjes aan de bomen, klaar om ter hand en in de vuist te wiorden gevat. Zelfs de Vakbonden staan op de eerste rij. Dicht bij de kassa, als naar gewoonte dus die hoofdzakelijk rood of toch rose zijn gekleurd.

Of, zie verder: zou de Europese Commuisie hier voor iets tussen zutten? Brood en Spelen: zelfs de Romeinen wisten het al.

Koreijk, met Quickie als Tribuunn, kleurt weliswaar Baluw maar kan net bestaan zonder de breed openstaande portemonnee van de rode Gildebroeders.

-

Er staan offocieel een 7-tal opvoeringen gepland. In hoofdzaak gesponserd door Privé Kapitaal, want de Natioale Rehgring is blut en Du Rupo twijfelt om nog dieper in Het Rood te gaan….

De herdenking gebeurt deze keer niet meer in de drassige Leiemeersen op de originele Groeninghekouter, maar op vraag vn de Wereld Media, in volle stdcentrum, op de verlaagde Leieboorden. “n Historische flater van belang dus. Maar Quickies roem gaat nu eenmaal boven de Waarheid.

De hoefslagen op de kasseiren beloven wereldvermaard te zuillen worden. Niet te Kortrijk in de beemden, maar op de arduinen stoepen zal het pleit worden beslect Het is daar dat er gevochten wordt voor Vrijheid en voor ons Recht.

Terwijl de figuranten in volle gang zijn om de Francofonen te verplettteren, zitten de aangrenzende overolle terrassen vol van het van heinde en verre toegestroomrde pibliek.

Op alle transen, zullen de leeuiwen dansen!

En neen, ziekenwagens, Rode Kruis of platte hooiwagens voor het wegbrengen van doden en gewonden, die zijn alleen voorzien vor noodgevallen. D.iin zwijm gevallen anderstaligen en zo.

Maar veel Fransen of Fransgezinden zeullen er wel niet zijn. Want, wat wij De Gulden Sporeslag noemen, is voor hen Le Déa     stre de Courtrai. Zelfs de gewelven in Ridderzaal van de St Maartenskerk in Kortrikjk zijn weer Sporen-Vrij, want inndertijd kon de Frasnse Koning, ¨hmippe Le Bel al dat goud voor nieuwe Ridders niet lang missen.

Of er deze keer, naar jaarlijksse traditie, voor het pubiek achrteraf namaak Gulden Sporen zulllen wiorden verkcht, staat zo goed als vast. Zelf hebben wij er in in de Familie ook noh zo ene die, in blnikend namaak goud, te pronk staat op de schouwmantel. Ontelbare keren is die al door kinderhanden gegaan bij het navertellen van het verhaal van dit heerlijke overwnningsverhaal door de uitgezogen gewone Burger op de, nert als nu weer, de fransdolle Bourgoisie. Alhoewel die hden ten dage niet meer pronkt met de Franse Lelie op hun brokaten mantels, maa met de weinige triolore cocaardes die ze nog over hebben van de Brabraantse Omwenteling uit1830.

Tot spijt van wie het benijdt: op de dag zelf van 11 Juli valt er, buiten wat tricolore vlaggen, niets te beleven. Want heel de omgeving zal vergeven zijn door Agenten in burger van de Staatsvuiligeid. Want Blauwe Quickie wil wel de glorie én de centen, maar voor geeen geld ter wereld wil die dat daar op die dag, 11 Juli 2022, gebeurt ,wat in de sterren staat geschreven, namelijk de Geboorte van ons Onafhankelijk Nieuw Vaderland. Liefst zonder deze EU van lobbyïsten als blok aan ons been.

18-06-2022

VLAANDEREN 2024

*

81% van de N-VA-kiezers zou willen samenwerken met het Vlaams Belang. Dat gespecifieerd cijfer komt waarschijnlijk uit e.o.a. enquête, anders zou men een rond getal gebruikt hebben. Let wel op: die kiezers willen samenwerken met het VB, (nog) niet ervoor stemmen. Het zegt echter wel iets over de existentiële crisis die de N-VA momenteel meemaakt. Twee vicevoorzitters stoppen ermee, waardoor voorzitter Bart De Wever er twee jaartjes zal moeten bijdoen, bij gebrek aan beter. De vernieuwde eindtermen van Ben Weyts zijn, terecht*, door het Grondwettelijk Hof nietig verklaard Jan Jambon mag dan een 100% overtuigde Vlaming zijn - hij stond al in 2005 mee aan de wieg van het Manifest van de Warande – hij lijkt uitgeblust. Jambon werd Pasbon.

Waar zit dan het probleem? Wel, er zijn nog steeds geruchten dat de leiding van de N-VA, meer bepaald Bart De Wever en zijn entourage – nog steeds met het plan rondloopt om na de regionale verkiezingen van 2024 geen meerderheid te zoeken met het Vlaams Belang, die dan meer dan waarschijnlijk als grootste partij uit de stembus zal komen, maar met het Vooruit van de ‘Gauche Caviar’ (denk links, leef rechts). De reden daarvoor is grotendeels de goede samenwerking van de N-VA en Vooruit binnen de stad Antwerpen, waardoor men denkt dat ook buiten de koekenstad te kunnen realiseren. Dat is wishful thinking. Ten eerste al omdat het VB na de verkiezingen van 2024 meer dan als waarschijnlijk grootste partij eerst aan bod zal komen om te trachten een nieuwe Vlaamse regering te vormen, ten tweede omdat nu al zeker is dat N-VA en Vooruit in 2024 nooit aan een volstrekte meerderheid zullen komen en er dus nog minstens een derde partij bij zou moeten nemen, waardoor Vlaanderen weer op de Belgische piste zou zitten, Zoals o.m. Theo Francken stelt, moet er voor meer Vlaamse zelfstandigheid ook een akkoord worden gemaakt met de Franstaligen. Als die straks – zoals ze zeggen – echter niet zullen willen praten met het VB – ook niet als die deel zou uitmaken van een nieuwe Vlaamse regering - maken zij en niet wij een einde aan dit België, iets wat vroeger al eens voorspeld was door Robert Houden, tot 1972 de laatste voorzitter van de unitaire Christendemocratie ‘CVP/PSC).

En als De Wever t.o.v. het VB voet bij stek zou houden, dan schept dit inderdaad wél de kans dat die 81% van hierboven, of toch een groot deel ervan, in 2024 voor het VB zal stemmen.

---

*De door Weyts en het GO (Gemeenschapsonderwijs) voorgestelde hervorming van de eindtermen was te veelomvattend. Het dreigde te eindigen zoals dat mopje over het verschil tussen specialisten en managers: ‘Die laatsten kennen iets van veel, komen steeds minder te weten van steeds meer en weten tenslotte niets van alles’.

   Breaking News

BREAKING: Annelies Verlinden laat vermeende ‘tScheldt-medewerker uit zaal zetten vlak voor start conferentie

18 juni 2022 D. De Bekbroeder

Annelies Verlinden, U weet wel, onze onverkozen minister van Binnenlandse Politie Onderfinanciering, heeft al enige tijd een gênant probleemje. Ze haat ‘tScheldt zo hard dat ze er terug jeugdpuistjes van krijgt.

Waarom Annelies Verlinden de satire van ‘tScheldt haat? We leggen even uit hoe deze 3-koppige draak werkt:

Drakenkop 1

 

‘tScheldt beschikte over een natuurfilm-gegeven van Annelies Verlinden van voor ze minister werd. Laten we zeggen dat we over vurig materiaal beschikten, en weet hadden van wat Annelies met wie deed op een bepaalde parking van een bepaald advocatenkantoor. Echter, in een poging de Vlaamse Mohammedaanse samenleving te zuiveren van al te zuivere Vlaamse invloeden bedacht onderzoeksrechter Theo-ik-drink-mijn-pinten-in-de-bar-van-de-loge-Byl het snode plan om ‘tScheldt te torpederen. Hij was daar niet zelf op gekomen. Hij kreeg het kattebelletje waarop de vernietiging van ‘tScheldt gecommandeerd werd vanuit het blauwe ego-aftrekcentrum waar Lachaert de Leugenaar, Egbert voor de Vrienden resideert. Dus liet Theo alles vallen, zoals een aantal grote financiële misdrijven, om zich te concentreren op het intimideren van een klein groepje ouderlingen die al 25 jaar ‘tScheldt als hobby naast hun echte job voltekenen - en schrijven. Theo deed veel meer dan intimideren, hij liet ook alles in beslag nemen wat niet te heet en te zwaar was bij mensen rond ‘tScheldt door zijn rechercheurs, zo ook het digitale meesterwerk van Annelies Verlindens sapuitwisselingsproject op een morsige, maar dure, parking.

Theo Byl staat voor deze inbeslagname op de lijst van te decoreren rechters door het Koninklijk Paleis. En Theo Byl zal er niets aan gelegen laten mensen en dieren rond ‘tScheldt veroordeeld te krijgen, al was het voor het inademen van Vlaamse lucht zonder er belastingen op betaald te hebben.

Drakenkop 2

 

Een tweede kop van de draak behelst het Twitter-gebruik van Annelies Verlinden. Het was het Twitter-team van ‘tScheldt, dat 24 op 24, 7 op 7 opereert in een kleine ondergrondse kelder achter een verborgen boekenkast, dat als eerste opmerkte dat Annelies Verlinden haar tweets niet zelf schreef maar liet schrijven door een team van gesubsidieerde sociale media medewerkers. Onder het mom aan politiek te doen fungeert dat team als een zelfpromotie-barak van Annelies Verlinden.

Drakenkop 3

 Het pittige is nu dat ‘tScheldt regelmatig een tweet van Annelies countert met een grap. De laatste maanden is het zo dat deze counters van ‘tScheldt vaak honderden likes meer halen dan de originele tweets van Annelies Verlinden zelf. Het is gebruikers van Twitter beginnen opvallen dat het kleine onafhankelijke ‘tScheldt veel meer likes haalt dan Annelies waardoor deze tweets een eigen leven zijn beginnen leiden. Gebuikers maken screenshots van dit tweet-verkeer tussen Annelies en ‘tScheldt waarbij ze niet nalaten eens goed te lachen met Annelies Verlinden.

Dictatuur

Afgelopen week gebeurde er dan iets opvallends. Annelies Verlinden stond geboekt om te spreken op een besloten conferentie. Vijftig minuten voor aanvang van de conferentie krijgt een vermeend medewerker van ‘tScheldt een telefoon van een niet nader te noemen top-advocaat uit het Antwerpse. Hij meldt dat er een probleem is. Kabinetsmedewerkers van Annelies Verlinden en schimmige figuren van de recherche hadden de gastenlijst nagegaan van de conferentie. Toen bleek dat er iemand in de zaal zat die mogelijks gelieerd was aan ‘tScheldt begonnen de sirenes in het kantoor van Annelies Verlinden te loeien. De vermeende medewerker van ‘tScheldt werd gezegd dat Mevrouw Verlinden zich bijzonder ongemakkelijk voelde en dreigde haar komst af te zeggen waardoor de besloten conferentie niet meer zou doorgaan. Uit respect voor de andere conferentiegangers liet de vermeende ‘tScheldt medewerker weten aan de organisatie dat hij/zij/het zou afzien van aanwezigheid.

Dat op de conferentie gewerkt werd met de Chatham House Rules, die spreekster en aanwezigen beschermt, zal voor Annelies Verlinden van geen tel geweest zijn omdat ze vermoedelijk meent dat Chatham House Rules een wijn is uit Zuid Afrika.

Wat er ook van zij, Annelies Verlinden heeft zich laten kennen als een klein kind. Bovendien is dit een erg kwalijk precedent. Landen waar mensen uit een zaal worden gepikt vooraleer een leider spreekt, zijn meestal dictaturen.

PLAATSELIJKE NIEUWTJES

        * 

Over de Kort Rijke maar sedert de textiel-crisis al lang weer Lang Arme Stad Kortrijk las U al een (veel te lang) verhaal als inleiding op deze bijdeage. Het staat er wel niet, maar ik siidder en beef npg meer dan Zulalleke De Mier als ik voorize wat de boeren straks zullen doen met dat effenaf dodelijk EU stikstof-verhaal. Want het is ZIJ iof de EU die eraan moeten! An dan valt 11 Juli precies op tijd!

-

Enkele dagen geleden schetste ik hier al spontaan mijn zeer persoonlijk idee oveer hoe deze dingen kunnen rtot stand komen, boven de hoofden maar ook onder de voeten van de gewone Burger. Ik noemde ze op die plaats femanoeivreerde ‘experten’ à la Van Ranst, waar achter de Gezagdragers pooroberen zich te verschuulen.

Maar hieronder zult U in DOORBRAAK lezen, dat het ‘lobbyïsten’ zijn. Een erge soort beeroeps-misdadugers dus

Een geperctuineerd Regime afgekeken van de Nazi’s?

**

      Ach, Kortrijk! Ween van spijt en werp Uw kroon naar Brussel

GOED OM WETEN OF NIET GOED OM WETEN. HET IS MAAR HOE U HET ZIET

@tomvangrieken

· Wat een walgelijke beelden van gisteren uit #Gent (Blaarmeersen). Hoe kan je zo zijn? Dit is ongelofelijk respectloos

Na #Gent en #Merksem komen er ook steeds meer beelden binnen van gisteren uit #Mechelen (De Nekker). Opstootjes, vechtpartijen, agressief gedrag,… van oa allochtonen uit Brussel, maar de massamedia heeft het over “maximumcapaciteit”. Stop met wegkijken en pak dit tuig keihard aan!

*

DE LUCRATIEVE GROENE LOBBYCRATIE DE EU

De Europese Commissie.

foto: ©pixabay.com

*

Stikstofbeleid is vooral probleem omdat een elite er grof aan verdient

-

Met de artificiële stikstof crisis in Vlaanderen en Nederland vragen burgers zich ineens af waar die regelgeving vandaan komt en waarop ze is gebaseerd. Die regelgeving komt van de Europese Unie. Daar kan geen politicus in Vlaanderen ook maar iets aan veranderen. Maar hoe kwam de EU aan dat stikstofbeleid en andere milieuwetgeving?

Professionele lobbyisten maken dienst uit

Sedert de late jaren 1990 zijn het niet meer de vakbonden, de multinationals of diensten zoals de Vlaamse Dienst voor Promotie van Land- en Tuinbouwproducten (eertijds de gratis leverancier van eten op bijna alle recepties in het Europees Parlement) die de dienst uitmaken, maar professionele lobbyisten. Vooral dan lobbyisten die dat als een lucratief beroep zien en veel minder als een nevenfunctie binnen een vakvereniging.

Naast een zeer professionele aanpak kunnen ze ook rekenen op geldschieters met heel diepe zakken zoals de Nederlandse Postcodeloterij en de stichtingen van valuta speculant George Soros

Bij de vorige generatie lobbyisten was vooral economisch of sociaal belang de beweegreden om te lobbyen, maar in navolging van de Verenigde Staten kwamen de ideologische lobbygroepen rond het jaar 2000 onophoudelijk opzetten. Naast een zeer professionele aanpak kunnen ze ook rekenen op geldschieters met heel diepe zakken zoals de Nederlandse Postcodeloterij en de stichtingen van valuta speculant George Soros. De boerenbonden verbleken daarbij en komen over als een bende amateurs.

Verandering van beleidsthema’s

Dat had tot gevolg dat de onderwerpen van het beleid bij de Europese Unie drastisch veranderden van zaken als economie, harmonisatie en landbouw naar de ideologische thema’s van kapitaalkrachtige niet-gouvernementele organisaties of ngo’s met een bloeiende fondsenwerving. Organisaties als Greenpeace en het Wereld natuurfonds (WWF) kaapten als het ware de politieke agenda. Die ngo’s begonnen vervolgens samenwerkingsverbanden te vormen. Ze lanceerden denktanks en nieuwe op de EU gerichte lobbygroepen, die bovendien gespecialiseerd zijn in subsidie-melken bij de EU.

Dit laatste konden die ngo’s omdat de Europese instellingen zelf in hun zoektocht naar meer aandacht voor hun werking vorstelijk EU-geld begonnen uit te delen. Enerzijds via subsidies voor Europese samenwerkingen en anderzijds voor het leveren van deskundigen of experten.

De zogenaamde ontluizings periode om belangen verstrengeling te voorkomen blijft bijna altijd een dode letter

Zo ontstond een symbiotisch systeem of biotoop waarin EU-ambtenaren via de zogenaamde draaideuren overstappen (met verlof zonder wedde) naar goedbetaalde banen binnen de lobbyorganisaties van die ngo’s, om nadien vrolijk terug te keren. De zogenaamde ontluizingsperiode om belangen verstrengeling te voorkomen blijft bijna altijd een dode letter.

Lucratief systeem

Er gaat bijzonder veel geld om in een bepaald segment van het gilde van de lobbyisten. De Europese Commissie kent de sector van de public affairs (een mooiere naam voor lobbying) zeer goed en misbruikt die ook om haar agenda door te drukken. Vaak fungeren lobbygroepen als pr-afdeling van de Europese Commissie en komen ze bij Europarlementariërs en Commissie lobbyen. Dit terwijl de Europese Commissie hen financiert via subsidies of honoraria voor het deelnemen aan expertgroepen.

De Europese Commissie organiseert als het ware de aldus ontstane industrie van ideologische beïnvloeding

Binnen die ontstane ideologische bubbel heerst bovendien een arrogantie die elk ander geluid uitsluit.

Een mooi voorbeeld is het European Environmental Bureau (EEB). Ondanks de heel officieel klinkende naam is dit geen EU-instelling maar voor 100% een lobby. Maar wel een lobby die tien lobbygroepen van milieuactivisten zoals Greenpeace en het Wereldnatuurfonds vertegenwoordigt. Op vrijdag 17 juni houdt het EEB haar jaarlijks congres annex algemene vergadering in Brussel. Hoewel ze zelf niet in het EU Transparency Register staat (ze beweren van wel) betaalt het LIFE-programma van de Europese Commissie hun werking. Deze lobbyclub heeft een vinger in de pap bij liefst 43 andere lobbyorganisaties bij de EU. Tijdens het congres komen hoge EU-ambtenaren spreken op jaarvergadering. Ook de Duitse directeur-generaal (topvrouw van een directoraat-generaal van de Europese Commissie), Florika Fink-Hooijer, die eindverantwoordelijke is voor de subsidies die EEB ontvangt.

Grof geld

Hoe lucratief de symbiose tussen Europese Commissie en de milieu-lobbyisten is valt gewoon af te lezen in de ‘verplichte’ meldingen in het EU Transparency Register. He valt ook te lezen in de balansen die sommige van die vestigingen neerleggen bij de Nationale Bank van België.

Een enorm budget voor amper zeven werknemers

Het Italiaanse lid van deze ‘milieubeweging’, Legambiente Nazionale APS Onlus ontvangt, om bij de EU te lobbyen, 2,5 miljoen euro van de EU op een budget van acht miljoen. Een enorm budget voor amper zeven werknemers die 2,5 VTE werken. Dus 2,5 voltijds equivalente werknemers. Dat is een miljoen euro EU-geld per werknemer.

Een ander EEB-lid, het Climate Action Network met zijn 47 werknemers, krijgt een half miljoen euro van de EU en zelfs 40 000 van de Belgische federale regering en 304 000 euro van Schwab Charitable. Schwab is een Amerikaanse organisatie die fondsen opzet waar fiscaalvriendelijk geld aan geschonken kan worden om ideologisch te lobbyen. Het zijn dus specialisten in het opzetten van ideologische geldfuiken als belasting aftrek. Datzelfde Schwab stopt dan weer een miljoen euro in de lobbygroep Transport & Environment (ook een EEB-lid).

Vertakkingen in regering en EC

Over de banden met de socialistische politici en hun invloed bij de EU schreef ondergetekende al in 2020. Terwijl de Europese Commissie bijna 900 000 euro uitdeelt aan Transport & Environment om bij haar te komen lobbyen voor groene ideologie. Dezelfde organisatie profileert zich via een afdeling ondertussen ook als adviseur mobiliteit van de Vlaamse regering.

Naast het vergaren van veel EU-geld, en zelfs subsidies van andere overheden, plaatsen deze lobby’s mannetjes en vrouwtjes in expertgroepen van de Europese Commissie of andere overheidsdiensten

 

Dit laatste is de nieuwste trend. Die experten bepalen vervolgens mede het beleid. Het Wereldnatuurfonds (WWF), bijvoorbeeld, zit in 21 expertgroepen over landbouw en andere thema’s. Als een boer zich nog afvraagt waar die stikstofnormen vandaan komen, dan weet hij het bij dezen. WWF ontvangt een miljoen euro van de EU om de EU te komen beïnvloeden. Een deeltje daarvan is EU-geld afkomstig uit het Horizon+-programma voor wetenschap.

Zelfs Greenpeace bevolkt net als T&E en WWF expertgroepen, waaronder de expertgroep van de Common Agricultural Policy of CAP (het gemeenschappelijk landbouwbeleid) van de EU. De EU-lobbyafdeling van Greenpeace adviseert de Europese Commissie dus over beleid rond onder andere stikstof en landbouwsubsidies.

Belgische en Nederlandse geldstromen

Trouwens, ook de Belgische en Nederlandse overheden financieren de milieuactivisten. Wie al eens een infosessie van de Vlaamse overheid bijwoonde weet allang dat daar activisten van Bond Beter Leefmilieu en Natuurpunt opgevoerd worden. Alsof het deskundige ambtenaren van overheidsdiensten waren. Veel burgers en allicht ook ambtenaren van bijvoorbeeld het Vlaams-Europees Verbindingsagentschap (VLEVA) beseffen daardoor ook niet meer dat dit kapitaalkrachtige belangengroepen zijn net zoals de Boerenbond.

De Nederlandse regering subsidieert de groene lobbyisten van Friends of the Earth Europe (FoEE). FoEE krijgt driekwart miljoen euro van de Nederlandse Staat en uiteraard ook EU-geld (zo’n 1,5 miljoen euro per jaar). Ook FoEE post medewerkers in expertgroepen van de EU.

De Belgische Federale overheid en Franse Gemeenschap sponsoren ook gul. Liefst 1,65 miljoen van de Fédération Wallonie Bruxelles en 90 000 euro van de federale overheid gaan naar Inter-Environnement Wallonie (IEW). IEW is een koepel van Waalse milieu-activistische verenigingen en wordt geleid door een ex-cabinetard van Ecolo. Secretaris-generaal is Sylvie Meekers. Het totaalbudget van IEW is 1,7 miljoen euro. Dus bijna 100% van de inkomsten komt uit subsidies. Hoewel er volgens de recentste neergelegde balans zestien personen zouden werken, meldt IEW een halftijdse kracht (0,5 VTE) aan de EU te besteden in ruil voor subsidies.

Hopeloze strijd tegen EU-stikstofbeleid

De tentakels reiken trouwens nog verder. Heeft u zich ooit afgevraagd waarom alle persberichten van de Europese Investeringsbank (EIB) altijd verwijzen naar groene en ‘klimaatvriendelijke’ investeringen? Een ander EEB-lid is het CEE Bankwatch Network. Dat is de zoveelste koepel van ‘milieubewegingen’. Deze ontvangt 350 000 euro van DG Environment of het directoraat-generaal leefmilieu van de Europese Commissie op een jaarlijks totaalbudget van 1,5 miljoen euro. Waarom? Om de EIB te pushen elke financiering te koppelen aan ‘klimaatbeleid’. Dus om de EU-instelling te bewegen enkel geld te geven om te investeren in de klimaatindustrie. Dus om EU-geld te kanaliseren naar ‘groene bedrijven’ die uiteraard geleid worden door ‘groene ondernemers’.

Gezien de enorme financiële belangen bij de duizenden activisten, ambtenaren en de ‘groene industrie’ is de strijd van de boeren tegen het stikstofbeleid van de EU hopeloos

De groene lobbycratie in Brussel is heel andere koek dan de vermeende invloed van ArcelorMittal waar Europarlementariër Kathleen Van Brempt (Vooruit) zo over fulmineerde nadat ze zelf enkele klimaatwetten van de lobbycratie wegstemde wegens te weinig geld voor de EU-zakken. Gezien de enorme financiële belangen bij de duizenden activisten, ambtenaren en de ‘groene industrie’ is de strijd van de boeren tegen het stikstofbeleid van de EU hopeloos.

Lode Goukens

LICHT IRONISCH BESLUIT ZONDER OVERHEIDES- INMENGING OF APEN POKKEN

Elke nieuwe NGO is ’n nieuw Monster van Loch Ness dat opduikt als het er zelf zin in heeft. Het verordonneert ‘de buit’ in Wetten vast te leggen die bindend zijn voor de gehele Europese Unie.

Een Unie, onstaan indertijd met de beste bedoelingen, maaar die gekaapt werd door een internationake bende van beroepsmisdadigers.

Beide pattijen zijn onmissbaar vioor elkaar: zonder deze soort zichzelf aanstellebde ‘politici’ geen NGO’s en zonder ook ma      ar ene NGO, geen medeplichtige daders.

War tSCHELDT meemaakt met Annelies Verlinde is daar een spijtig voorbeeld van. Maar het kan niet anders. Want in het zog van corrupte pio-oliticin lopen honderden horden van corrupte Rechters.

Wie daar ooit beweerde dat misdaad nooit loont, moet wel in een andere tijd geleeefd hebben.

Zelfs de Piolitie is machteloos om het schorremorrie in toom te houden.

Moesten we dit alles als één geheel aan een groep onbevooroordeelde Deskundigen kunnen of duurven voorleggen, zou hun advies wel eens kunnen luiden, dat dit niet mogelijk had kunnen zijn onder het Hitler Regime.

OMm maar te zeggen, hoe de Boeren gelijk hebben met hun srikstiof-oorlog, en hoe rap er Vrije Verkiezingen broodnodig zijn om niet onder dergeliojk Hirtler Regime iterecht te komen…

Aan ieder van ons de keuze: een dode Soros of de Dood van onze Beschaving.

**

OP een eerder zeldzame keer komt de uitzichtloze situatie zelf spontaa in beeld. De naam Georges Soros las U reeds jaen geleden op deze blog. Dat was toen die enekle duizenden zielen op zijn privékosten afstuurde om Hongarije van binnenuit te proberen tegen zichzelf in opsttand te komen. Wat mislukte en dus werd doodgezwegen in de Regeime Media….

Nu is die daar terug en met meer succes. De aardfe warmt op, het klimaat dans op en neer, de nacht volgt op de dag. En daar moet iers aan gedaan worden….

-

Hoe is het in Gods Naam mogelijk dat Hitler het zo veel verder zocht!

*

Digithalys

Geen opmerkingen: