woensdag 4 mei 2022

539 – HET BEGIN VAN DE EUROPESE ONDERGANG SITUEERT ZICH IN 1789 DE FRANSE REVOLUTIE

 

.

Dinsdag 3 mei 2022

*

5/5/1821

dood Napoleon Bonaparte en, nà        WATERLOO, het tot stand komen van dit Kloteland die al decennia lang geen andere reden van bestaan meer heeft, tenzij de zakkenvulerij van een paar dozijn Francofone Zakkenvullers en hun naloprs….

*

     539 – HET BEGIN VAN DE EUROPESE ONDERGANG SITUEERT ZICH IN 1789 DE FRANSE REVOLUTIE

*

I N H O U D

Robespiere, de guillotine en de dwingelanding, dat alles in Naam der Vrijeid, de Broederlijlkheid en de VOORUUITgang….

Dezefde volksverlakkerij, die meebracht dat onze voorvaderlijke Relegie er aan is gemoeten, heeft eeuwenlang geduurd. Wereldoorlogen zijn erdoor ontstaan die honderden miljoenen doden hebben gekost. Alles in naam van de Vooruigang… De zeehaven van Antwerpen, tjans de tweede grootste ter wereld, was voor wijlen Napoleon een pistool gericht op het hart van Engeland…

D wereldstorm blijft echter verder razen: China, het Rode Gevaar, het ‘Democratsisch’

iberalisme in De Nieuwe Wereld, een herboren Rusland dat, na het Bolsjevisme, ng altijd niet goed weet hoe en wat: aan dat alles wordt in onze dagen een einde in het voortuitzicht gesteld.

Dit zien we o.a. het best in dit Kloteland. Alles draait, op kosten van Jan Modaal, vierkant. En zij die met inzzet van hun eigen leven, de kentering in de hand hebben, worden als criminelen aan de kant gezet…

Heoalg nog, Damesen Heren Zaklklenvullers?

http://blog.seniorennet.be/guvaal/

*

03-05-2022

AAN ALLE VLAMINGEN

*

Ik ben tot de ontdekking gekomen dat er misschien een nieuwe opening is naar de Vlaamse zelfstandigheid. N.a.v. mijn blog van gisteren, 2 mei, waarin ik vaststelde dat de francofonen van dit land nog steeds niets te maken willen hebben, noch willen praten met het Vlaams Belang, roep ik alle Vlamingen op ervoor te zorgen dat het VB in de volgende Vlaamse regering komt te zitten. Als de francofone politieke partijen consequent zijn, zullen ze dan ook niet meer met de Vlaamse regering willen praten en komt dit België tot stilstand.

Om het VB in de volgende Vlaamse regering te hebben – al dan niet als grootste partij - kunnen we met zijn allen zorgen bij de regionale verkiezingen van 2024.

Wij, Vlamingen, maken 60% uit van de Belgische bevolking, 70% van de economie en meer dan 80% van de export. Onze werkzaamheidsgraad ligt op 76%, t.o.v. 65% voor Wallonië. Het heeft dan ook geen zin meer dit land in zijn huidige vorm in stand te houden door elk jaar minstens 12 miljard euro van onze eigen Vlaamse welvaart af te staan. Geld dat in de rest van het land uitgedeeld , niet of nauwelijks geïnvesteerd wordt en dus verloren gaat aan de Fédération Bruxelles-Wallonie, Francorchamps en nog van dat moois. Als onze francofonen blijven weigeren te praten met het Vlaams Belang en straks ook niet meer met de Vlaamse regering, mocht het VB er deel van uitmaken, dan is er geen enkele reden om met dit België verder te gaan.

Vlaanderen moet dan de Senelle doctrine* toepassen, die stelt dat, als België onbestuurbaar wordt en er bv weer geen federale regering meer kan worden gevormd, het Vlaams parlement Vlaanderen moet uitroepen tot deelstaat van het federale België, met als grenzen de bestaande grenzen van het Nederlandse taalgebied. Dat is weliswaar grondwettelijk niet volgens het boekje, maar democratisch volstrekt legitiem, want het Vlaamse parlement, verkozen om Vlaanderen te besturen, is de uitdrukking van het Vlaamse volk. En de wil van het soevereine volk is voor overtuigde democraten het enige wat telt.

   *Wijlen Robert Senelle was een Brusselse grondwetspecialist, die stelde dat België alleen kon overleven met twee autonome deelstaten – Vlaanderen en Wallonië - met een eigen sociale zekerheid en fiscaliteit. Brussel en de Oostkantons konden voor hem alleen subgewesten zijn


bREAKING nEWS

*

Sti(n)kstofpolitiek

30 april 2022 Roski

Videospeler

Er is iets grappigs aan de hand in Vlaanderen. Blijkbaar hebben we zoiets als een Vlaamse overheid. Tijdens corona hebben we daar weinig van gemerkt. Maar nu corona vervangen is door Putin die op ongezonde wijze een Russische vodkaslijterij wil installeren in Oekraïne, blijkt die Vlaamse overheid als een brandnetel plots de kop op te willen steken, als om te zeggen dat Vlaanderen nog steeds meetelt in het federale België.

Trots maakte die Vlaamse overheid bekend dat ze een steengoed idee heeft, namelijk de boerderij van de Abdij van Averbode sluiten tegen 2025. En sluiten moet men lezen zoals het er staat. Gewoon de boel dicht doen. Want die boerderij is zo stikstofvervuilend dat de Chinezen er in Peking last van hebben.

In het kort komt het er op neer dat een heel pak politici ongelooflijk bezig zijn geweest om de Vlaamse samenleving tot in haar essentie te verkloten. En wie verkloten zegt komt automatisch uit bij de CD&V. De zuilen rond de CD&V hadden nog maar net het ARCO-spaargeld van 800.000 mensen in rook doen opgaan of op het kabinet van de minister van Landbouw Joke Schauvliege vond men de stinkstofbom uit. Landbouwbedrijven die verdacht werden teveel mest te gebruiken zouden concentratiekampgewijs vernietigd worden.

Als volleerd Naziste zou Schauvliege er een schabouwelijke techniek op na houden om dergelijke landbouwbedrijven in te lichten. Namelijk met één simpel telefoontje. Op die manier zouden er geen documenten kunnen beginnen rondslingeren die bij het volk zouden kunnen leiden tot zeer grote boosheid. Hoe minder bewijs, hoe beter.

Een van de landbouwbedrijven die moeten verdwijnen is de boerderij van de Abdij van Averbode. Deze abdij braakt al 900 jaar zoveel stikstof uit dat het Amazonewoud in Peru er wel bij vaart (stikstof doet planten groeien).

In 2014 werd tegen de paters gezegd dat hun boerderij ‘oranje’ was, een ander woord voor ‘niet genoeg pedoseksuele activiteiten om ons ongerust over te maken’. Het zou ook kunnen dat het betekende dat het om niet genoeg stikstof ging om ongerust over te zijn.

Op basis van die code ‘oranje’ gaf de Vlaamse Overheid enkele weken later een vergunning af om stallen te mogen… bijbouwen.

Dat zat zo…. het kabinet van Joke Schauvliege bestond overwegend uit vliegende vissen die leefden van Schau-vliegen en dat zonder enige noemenswaardige kennis van Landbouw. De Schauvliegende cabinettards gingen alle stikstofovertreders bestoken met ‘drempels’. Doorgaans worden drempels geassocieerd met te weinig kiezers om relevant te zijn als politieke partij. In dit geval beslisten de vliegende Schauvissen dat een boerderij die minder dan 5 procent van de kritische drempel van haar gebied behaalde, nieuwe vergunningen kon krijgen om bijvoorbeeld een extra megastal te bouwen. Tijdens het bewind van Joke explodeerde de totale stikstofdruk dan ook. (Fast forward… in 2021 zou de rechter deze aanpak als onwettig beschouwen).

De prestaties van Joke om Vlaanderen extra te belasten met stikstof kwamen ter ore van het Koninklijke Hof. Eind 2014 werd Joke dan ook beloond met de “Commandeur in de Leopoldsorde“.

Omdat er in Vlaanderen meer dan 100 boerderijen op de concentratiekamplijst werden geplaatst brak er een mini-landbouwoorlog uit. Gegrepen door het protest van blozende boerinnen en breedgeschouderde boeren bond de overheid in.

 

De overheid verschoof op de kaart de voormalige ‘zoekzone‘ rond de abdij. Hierdoor verdwenen meer dan 50 boerderijen van de concentratiekamp-lijst. Het perverse effect van dit systeem van zoekzones was dat sommige boerderijen die eerst ‘oranje’ waren, zoals de Abdij van Averbode, plots ‘rood’ werden.

Toen een cabinettard van Schauvliege merkte dat er enkele nieuwelingen op de rode lijst stonden vond hij er in 2015 niet beter op dan de betrokken boerderijen even te… bellen. Om hen droogweg te zeggen dat ze voor 2025 hun boeltje moesten sluiten. Geen aangetekende brief, geen gewone brief, geen vonnis, geen arrest, geen fax….. niets, nada, één telefoontje.

Terwijl Schauvliege zich vertwijfeld afvroeg of er geen gifpil bestond om haar uit haar lijden te verlossen, staken ondertussen twee andere Vlaamse, nu ja, bitches hun hoofd om de hoek: Hilde Crevits en Zuhal Demir.

Hilde Crevits deed waar ze al jaren goed in was, namelijk de instelling die ze leidde tot op het bot verneuken. Het is niet voor niets dat het onderwijs in Vlaanderen gezakt is tot op het niveau van dat van Kazachstan. Zo waar we hier staan, dat laatste is geen satire. Crevits was en is “Viceminister-president van de Vlaamse Regering en Vlaams minister van Economie, Innovatie, Werk, Sociale economie en Landbouw”. Dat is een mondvol woordsperma na een orale beurt politieke postjesverlakkerij. Tijdens het bewind van Crevits werden de voorbereidingen getroffen om een aantal landbouwbedrijven te laten sneuvelen, de Abdij van Averbode het eerst. Zeg niet dat we de overheid niet verwittigd hebben van de toxische leiderschapscapaciteiten van La Crevits.

Zuhal Demir werd ondertussen “Vlaams minister van Omgeving, Justitie, Toerisme en Energie”. In die functie verdedigde ze het ‘stikstofakkoord’ alsof de grote groene boomgifkikker in haar tuin met uitsterven bedreigd werd door de flatulerende koeien van de Abdij van Averbode.

Omdat ondertussen iedereen in de Vlaamse regering die prottende koeien van Averbode weg wilde, stuurde Demir aan op de inzet van mobiele vernietigingsamfibische voertuigen. De koeien van Averode konden dan lokaal in deze overheidscammionettes ge-eutanaseerd worden als ze op ere-woord verklaarden nooit Vlaamse politici in hun dromen te zullen achtervolgen na hun dood.

Nog niet genoeg

De Dames van Politiek en Lichte Zeden, Zuhal, Hilde en Joke dachten dat ze de sector bij hun teelballen hadden. En dat hun Ivoren Toren Politiek zou leiden tot minder stikstof. De sector onder leiding van beenhouwer Piet Vanthemsche ging echter in het verweer tegen het gekonkelfoes van de Drie Vlaamse Lichten der Politieke Dynamiek.

En wat doet de politiek als ze op haar vingers wordt getikt? Ze belt enkele bevriende (lees gesubsidieerde) journalisten op.

 

Die brengen dan daags na het protest van de paters van Averbode een vunzig artikel waarin staat dat de Abdij van Averbode betrapt werd op grote nalatigheden, onzorgvuldigheden en één enkel slecht aflopend afvoerputje. De media, Het Nieuwsblad en De Standaard op kop, speelden hun rol als Regimepers schrikwekkend goed. Zo schreven ze gisteren: “Illegale slachtvloer ontdekt op abdijboerderij Averbode”. In werkelijkheid ging het om een aparte vloer waar de paters een 16-tal varkens per jaar slachten voor eigen gebruik. Voor elke slachting kregen ze toestemming van de gemeente. Maar dat bleek niet voldoende. Ze moesten zogenaamd ook toestemming hebben van de Vlaamse Overheid. Kafka in het kwadraat. Net vol

*

*

CENSUUR & BROUCKIE-VRIJE MAAR VRANKX ONAFWENDBARE

STRICT PERSOONLO-IJKE COMMENTAAR

*

In Mei legt iedere vogel ’n ei. En j,a inderdaad: het zit er dus aan te komen. De Modale Vlamintg heeft de ogen open getrokken – zie Guvaal hierboven - en realiseert zich eindelijk dat hij het zelf zal moeten doen. Elk op zijn eigen plaats. Maar KIEZEN doen we samen allemaal op dezelfde lijst.

Wèg de armoe-zaaierij van de Francofone pretentie op o,er kosten en wèg hun nalopers die deken met ’n woordje Frans de Tijd van Napoleon te kunnen doen terugkeren.

Gewoon, beste mensen, ’n stuljke verder in de Gschiedenis terugkijken. Wij due HIER en NU leven en werken zijn de verre nazaten van het Volk dat Vlaanderen ooit RIJK heeft gemaakt n niets staat voortaan nog in de weg om niet tot datzelfde niveau terug te keren.

Werkgelenheid zat, tot ver over de grenzen. Waarom dus nog langer wachten? De Viering Nieuwe Wijze van de Hiogdag van Een Mei was daar ’n goede inzet voor.

Allen dus in ’t gelid, om, ieder op zin plaats, van klein tot groot, van Kuisvrouw tot Oondernemer, iedere minuut van elke dag, als voorbereidig te gebruiken voor de verkiezingen van de Laatste Kans, Mei 2024. Om eindelijk te laten zien, dat DIT ONS LAND IS, en wij geen Vreemde Meesters in het Land meer dulden.

Binnen afzienbare tijd komt er misschien een perfecft gericht bommetjej, dat krachtig genoeg is om de Brusselse kankerplek van de aardbodemweg te vegen. De Poet is tot aales in staat, en de Navo lokt het steeds duidelijker uit. Sleeping Joe aast op de oorlog met Rusland: de beste manier om de Amerikanen in het verweer te jagen en om den Donald moneddood te maken..

En net als in vroegere tijden, zuillen de Lage Landen weer het slaachtveld van Europa worden.

Werk aan de winkek dus voor de broodschrijvers van onze Verkochte Pers, om de ogen te richhten op wat er werkelijk toe doet: het redden van het eigen vel.

Vroeger zouden we gebeden hebben: Liefste Lieve Vrouwke van vlaanderen, redt Uw Volk. Maar in onze jaren is er geen kat meer die zich nog iets soortgelijks herinnert. Op de Weversgilde hoeft men ook niet meer te rekenen. Die zitten alleen nog te konkelfoezen hoe ze, samen met de Kleuroartijen, zullen kunnen overleven om als Partij hun zakken nog verder te kunnen vullen.

**

Harop de trompe steekt. De boeien los, de banden breekt!

*

 

Digithalys

Geen opmerkingen: