donderdag 5 mei 2022

540 – NA HAAST 100 JAAR: EEN NIEUW EN BETER NATIIONAAAL SOCIALISME DAT LUISTERT NAAR DE NAAM NAVO ?

 

.

WOENSDAG 4 MEI 2022

Met de gebakken peren zitten

*

      540 – NA HAAST 100 JAAR: EEN NIEUW EN BETER NATIIONAAAL SOCIALISME DAT LUISTERT NAAR DE NAAM NAVO   ?

*

I N H O U D

Zuster UESULA, met haar volle meisjesnaam      eignelijk von der Leyen of zoiets, maar even authentiek DEUTSCH als de Geliefde Führer Aller Germanen, het doet er even niet toe, want zij is gewoonweg de audio-automaat, maar dan in de taal van Schuddespiere, van onze bloedeigen omhoog op de kop gevallen en blijvedn bonzen, Waalse Liberale Dictaror, Le Grand Charles, en soak in STRAATSBURG NAMENS ONS ZLLEMAAL? Eeiropeanen ten aanzien van de hele wereld, de historische woorden, dat Rusland kort en goed uit Oekraine moet verjaagd worden. Als schurfitge honden, maar dat zei ze er niet niet bij. Wijlen Adolf Hitler, Onzaliger Gedachtenis, zou het niet beter verwoord kunnen hebben, toen hij het in 1939 had over Danrzig, die dan nog een zelfstandige republiek was, met Internatop,ale kenetters DZ.

In KIEV deed Tante Nancy Pelozi uit de USA net hetzelfde in naam van wat ooit de machtithste Miliaire Macht ter wereld was, maar nu ongelukkig genoeg de Wet van de Vergenkelijkheidd van alle Dingen dien te ondeergaan.

Hun taktiek bestaat er in, elders bij andere volkeren, desnoods met geweld, de Wetten willen gaan dicteren omdat die in eigen land slechts marionetten zijn.

Maar eerlijk gezegd, wijlen den Dolf had tenmisnte de Eigen Bevolking achter zich.

Dat, waar Zuster Ursula en Tante Nancy alleen, in opdracht van oorlogsstoker-op-afstand Joe Biden, zichzelf vertegenwoordigen   .

Met als ennorm gevolg, dat als Rusland ingaat op deze provocaties, WIJ, Europeanen, met d gebakken peren zullen zitten.

Ach, konden we de Kalender maar doordraaien tot 2024, dan gaan zowel de Eirocratische als de Cobuersche usurpatoren er on

deruit. In maximum 10 minuten!!!!

http://blog.seniorennet.be/guvaal/

*

04-05-2022

BLITZKRIEG ?

‘De mensen in Rusland en Wit-Rusland willen geen ander leven. Ze willen gewoon goed leven. Ze hebben geen ervaring met vrijheid. Ze denken niet na over democratie. Vandaar die keizerlijke vorm van presidentschap die Poetin en Loekasjenko zich kunnen permitteren En ik vrees dat dat nog lang zo zal blijven’

(Sventlana Elexijevitsj, Nobelprijswinnares Literatuur 2015!.

---

Zo hoort men het ook eens uit onverdachte bron. Vraag is maar of het zo zal blijven als ze enkele duizenden van hun jongens in lijkzakken zullen zien terugkeren uit Oekraïne. Volgens de Britse geheime dienst zou het Russische leger in Oekraïne al zo’n 15.000 manschappen verloren hebben, waarbij 9 generaals, minstens 1.600 tanks en pantservoertuigen, plus tientallen vliegtuigen en drie schepen waaronder de ‘Moskva’, het vlaggenschip van hun Zwarte Zeevloot.

Rusland mag dan een groot land zijn, het blijft een middelmatig regime dat een grootmacht wil zijn, maar het niet is. Haar bevolkingsaantal zit tussen dat van Bangladesh en Mexico, haar economie tussen Brazilië en Zuid-Korea en haar globale export tussen dat van Zwitserland en Taiwan. Als de olie-uitvoer naar het Westen stopt, verliest het land één derde van zijn export. Hoewel het kan rekenen op een zekere sympathie van niet-gebonden landen, heeft het veel van die sympathie verspeeld door de inval in Oekraïne’.

De wereld kan alleen maar hopen dat het Rusland van Poetin verzaakt aan het inzetten van de chemische, biologische en/of nucleaire wapens die het bezit, om zo een derde wereldoorlog te vermijden. Daarvan zou niemand beter worden, ook China niet, dat dan zijn belangrijkste afzetmarkt, Europa, zou kwijtspelen.

VAN GEEST, WANT TOT HEN BEHOORT 1 MEI

BELGIË

**

**

Bananenrepubliek

Column - 01/05/2022

-

De charlatanerie van poppemie Verlinden scheert nieuwe kerktorens. Ze heeft met haar burgerbevraging over de staatshervorming nog maar eens bewezen dat ze een politiek analfabeet is.

Moeder Annelies leeft op een elitaire wolk waar ze laatdunkend Latijn tot sibillijns vertaalt. Met de dedain van een wijsneuzige professor presenteerde ze maandag, geflankeerd door minister David Clarinval en staatssecretaris Mathieu Michel, haar frankenstein bevraging. Geen referendum of een advies van de burger. Neen, een brainstorming met de Vlaming. Kostprijs: 2,1 miljoen euro voor ontwikkeling + 1,3 miljoen euro voor promotie. Een wereldvreemd experten-team van drie professoren ontwierp dit gedrocht. Je moet een raket-geleerde met engelengeduld zijn, en zeeën van tijd hebben om de brainstorm te bezeilen, laat staan de haven te bereiken. Door de scrol-marathon van de bevraging steeg vorige week woensdag het aantal patiënten carpal tunnel exponentieel. Frank Vandenbroucke riep eigenaardig genoeg niet op tot een lockdown van de bevraging.

-

1 mei: groeps-masturbatie voor schatkist-altruïsten

 

Wat Sinterklaas is voor kinderen, is 1 mei voor socialisten. De cadeaus voor kameraden vallen uit de lucht en rode kopstukken wekken orgasmes van schatkist-altruïsme op.

Wat de naïeve, rode slogan krijsende kuddedieren in de sikkel-optochten niet beseffen, is dat ze cadeaus aan zichzelf uitdelen.

Rode ridders Rousseau en Magnette zoeken door zelfaanbidding en zelfverwenning naar zelfbevestiging

Ofwel worden de cadeaus betaald met onze belastingen ofwel door de rijken die de brandschatting doorrekenen aan de consument. Rode ridders Rousseau en Magnette zoeken door zelfaanbidding en zelfverwenning naar zelfbevestiging. Anders gezegd organiseren socialisten op 1 mei groeps-masturbaties waarbij ze klaarkomen door cadeaus aan zichzelf te geven. Zalig de armen van geest, want tot hen behoort 1 mei.

Rijkentaks

Vandaag loopt iedereen de communisten van PVDA/PTB achterna. Hun waanzinnig dwaas idee van een rijkentaks wordt gekopieerd door Vooruit, PS, Groen, Ecolo en CD&V. Hun steekvlammen zijn in de praktijk niet realiseerbaar omdat er geen vermogenskadaster bestaat, omdat er juridische bezwaren zijn of omdat ze simpel te ontwijken zijn. Maar met 1 mei in zicht toeteren ze er op los.

Bovendien worden ze allemaal teruggefloten door minister van Financiën Vincent Van Peteghem die zegt dat er geen ruimte is voor ‘spielerei’ tot hij in het najaar zijn voorstel voor fiscale hervorming op tafel legt. De Vivaldi-partijen doen nog maar één iets gezamenlijk. Ze verkopen samen praat voor de vaak en dommelen vervolgens weer in slaap.

Mes in de rug

In een interview in Humo haalt Connerie Rousseau zwaar uit naar de Brusselse socialisten. Sinds het ontstaan van de Brusselse gewestregering (1989) zetelen de socialisten er onafgebroken in de meerderheid en tussen 1989 en 1999 en vervolgens sinds 2004 leveren ze de Brusselse minister-president. Socialisten fourneren de burgemeester in Brussel, Anderlecht, Evere, Koekelberg, Sint Gillis, Molenbeek, en Sint-Joost-ten-Node. Daarnaast zetelen ze in de meerderheid van Elsene, Etterbeek, Sint-Agatha-Berchem en Vorst.

 

Samengevat zegt Rousseau in feite dat de socialisten in Brussel een stelletje amateurs en slechte bewindslui zijn

 

Rousseau klaagt het falen van het onderwijs en de povere taalkennis aan. De kinder armoede is er zo erg dat de brooddozen niet deftig gevuld geraken. De kinderopvang moet beter. Met andere woorden: het sociale beleid in het Brusselse Hoofdstedelijk Gewest is huilen met de rode pet op. Samengevat zegt Rousseau in feite dat de socialisten in Brussel een stelletje amateurs en slechte bewindslui zijn. Het moet hard aankomen voor socialistische patroonheiligen zoals Pascal Smet, Rudi Vervoort, Catherine Moreau, Ahmed Laaouej en andere rode ridders van het zevende knoopsgat. Luister naar mijn woorden! In de Brusselse kolchozen worden momenteel de lemmeten gewet om snotneus Rousseau te onthalzen.

Omvolking in Molenbeek

In hetzelfde interview klaagt playboy-bunny Rousseau de omvolking in Molenbeek aan. Hij wil dat oplossen door de Molenbekenaren Nederlands te leren, zodat ze de gebruiksaanwijzing van condooms kunnen lezen. Nobel flinks idee. Alleen is de reden waarom we ons niet thuis voelen als we door Molenbeek rijden, niet zozeer de taal, maar de woestijn-cultuur en de sandaal-religie van zandstuiver profeten.

De getaande sjakosdragers die samenhokken bij straatmeubilair en intolerant iedereen die anders is dan hen, racistisch, misogyn of homofoob schofferen, geeft mij geen thuisgevoel. De wandelende pyama’s geven mij geen thuisgevoel. De maghrebijnse klaagliederen die overal weerklinken, geven mij geen thuisgevoel. De straten die meer op soeks beginnen te lijken, geven mij geen thuisgevoel. De shiskabars geven mij geen thuisgevoel. Ik ben multicultureel en aanvaard het multiculturele beeld van België. Maar wanneer één cultuurbeeld overheerst in een bepaalde stad, gemeente of wijk, dan voel ik mij daar niet meer thuis. Is het nu zo fucking verkeerd om dat te zeggen?

Dit was niet op de afbraak:

De Vlaamse regering Jambon I wil de fraude van contacttracing-bedrijfjes niet traceren. Aan de christelijke zuilen van roomse schatkistrovers raken is ‘godverdomme’ blasfemie in de Vlaamse doofpotkerk. Liever snel naar de hel (zakkenvullen), dan traag naar de hemel (goed bestuur)

De beeldenstorm op kunstwerken van Jan fabre stuit op verzet van N-VA. Zou de debatfiche opgemaakt zijn door communicatieadviseur Pol – ik kan mijn pollen niet thuishouden – Van den Driessche?

Jasmijn Walldorf

 *

*

*

CENSUUR & BROUCKIE-VRIJE MAAR VRANKX ONAFWENDBARE

STRICT PERSOONLO-IJKE COMMENTAAR

*

Napoleon heeft het geprobeerd, Hitler heeft het geprobeerrd. Nu is het dus onze beurt om via de Navo, Hoofdkwatrier Elsene, de Russche Beer te castreren.

Derde keer goede keer? Moge de Hemel ons bijsaan. En vooral mogen onze Regime

Media ondertuuse toch om de Liefde Gods de mond gesnoerd worden. Want, dank zij de zware subsidies betaald via ONS belastingeld door de samenzweerderige schurkachtige Overheid die hen in leven houden, misleiden zij de massa naar het Beloofde Land van de Totale Vernietiging. Het Verleden geldt als bewijs hiervoor. Sedert ‘Waterloo’ waar Napoleon, het ondererspit dolf - dank zij de hulp van de Russen – is De Grandeur Française afgezakt tot ver beneden de bedelstaat, en werd Nazi Duitsland herdchapen in een maanlandschap dat met hulp van Marchall en tot meerdere eer en glorie van de USA van de zelf-destructie werd gered.

Binnen enkele dagen kunnen wij het einde van WO II, op 9 Mei 1945 herdenken, waar de triomferende Russische Rote Armee boven op de Reichstag in Berlijn, de Rijks Adelaar ging vervangen door de Rode Dageraad.

En de The US Army? Die keek, van op veilige afstand, gewoon toe, want ondertussen bezig het kaas van tussen Stalins boterham te halen. Waardoor die, een paar maand later, via het grstolen Duitse Geheine Wapen van de kernexplosie (Operatie Paper Clip) waarmee ze de laatste overlijvende vijand Japan in een paar seonden tijd de keel konden overscjijnden.

- … als een stem in de woestijn… Maar langer zwijgn voor eelke Burger, van dit Land, staat gelijk met medeplichtigjheid aan Volkerenmoord, voorafgehaa,n, in ons geval, door zelfmoord.

-

En ja, Poetin is geen doetje. Het Oekraïnse brodervolk heeft alleen de pech op het verkeerde moment op de verkeerde plaats te wonen.. Ktijgen we dagelijks te zien, tot vervelens toe, o de VRT. Waar het overkopmt, niet om massaal hulp in te roepen voor mrnsselijk medelijden, maar als, net als in de Tweede Wereld, aan het Oostfront te gaan meevechten. Toen was dat, achteerf gezien, een misdaad. Nu, heden te’n dage, als Vlaams Legioensoldaat voor de wereld-woke islamisering, zou dat een weldaad moeten zijn.

 

Digithalys

Geen opmerkingen: