dinsdag 10 mei 2022

545 – DE SCHANDAARD & DE VRT STAAN PLOTS VOORAAN OM TE VERRKONDIGEN DAT 81% IN VLAANDEREN VLAAMSWIL, EN GEEN ARABIEES. HOE DAARFVEN ZE !!!!!

 

.

MAANDAG 9 MEI 2022

EEN KLOTELAND VERDIENT KLOTE LEIDERS

*

     545 – DE SCHANDAARD & DE VRT STAAN PLOTS VOORAAN OM TE VERRKONDIGEN DAT 81% IN VLAANDEREN VLAAMSWIL, EN GEEN ARABIEES. HOE DAARFVEN ZE !!!!!

*

I N H O U D

Het is precies alsof deze spreekwoordelijke kontekeerders nattigheid voelen in hun portemonnee. Of zou het eerder in hun broek zijn, vanwege de dreigende opkomst en niet meer te stuiten opmars van het Vlaams Belang?

De warme pis moet er, net als in de Führer Hoofdkwartieren van alle ter zeile gaande kleurpartijen, werkelijk de spuiganten uitlopen.

Dergelijke onhyenische toestanden zijn nefast voor de Volksgezondheid. Daar moet dus drinend iets aan gedaan worden, want er is nu al een scjriojnen tekort aan Verplegend Personeel.

Zitten die daar soms nu al, van qm  ll tot big, met de daver op het lijf dat hen straks, de Onzalige Repressie indachtig, hetzeldd zal overkomenals zij de Vlamingen, right or wrong, hebben aangedaan?? Dat zij, zoals na 8 Mei 1945 – en niet 9 Mei zoals wijlen de USSR dat viert, en waarvan de Regime Media ten onrechte al dagen lang de mond van vol hebben – in Internerigns Kampen zullen terecht komen, gebroodroofd worden, verkracht en    ls straathinden vernderd te worden?

Er zal veel volk komen ,aar kijken, vooral als de vrouwen, de kop kaal geschoren, op beide blote boezems, neen, geen Swastika deze keer, maar een Rode Ster zullen gezet worden.

Maar er is meer.

De Geschieenis leert ons dat er ooit NEGEN Kruistochten ter verdediging van onze Beschavingzouden geweest zijn naar Verre Vreemde Landen. Voor de 10de en hopelijk de laatste Kruistocht zouden we dus de Eindoverwinnig kunnen behalen, zonder ons eigen Land te verlaten. Met andere woorden: als wij niet naar de Kruistocht moeten, komt de Kruistocht naar ons….

http://blog.seniorennet.be/guvaal/

*

09-05-2022

HET ZINKENDE MIDDEN

*

In de nasleep van ‘De Stemming’ putten onze media zich uit om te voorspellen hoe het politieke landschap er straks, bij voorkeur tegen de verkiezingen van 2024, uit zal zien. Dat is pas over twee jaar en in de Belgische politiek een eeuwigheid. Zeker is wel dat de centrumpartijen, in de eerste plaats CD&V en Open VLD, verder achteruit zullen gaan, al gelooft men eerder dat de liberalen op federaal vlak langer stand zullen houden dan de christendemocraten.

E.e.a. kan te maken hebben met het feit dat de Waalse liberalen het goed blijven doen, terwijl de christendemocratische familie in Wallonië politiek helemaal niets meer voorstelt. Na de rel over het debat van Van Grieken met Bouchez, had deze laatste zich wel min of meer verontschuldigd, maar is hij daarop terug gekomen. Ten eerste vraagt hij waarom hij niet met het VB zou mogen debatteren als alle Vlaamse partijen dat wél mogen. En ten tweede zegt Bouchez dat, als de francofonen het cordon t..o.v. uiterst rechts willen behouden, ze dat ook moeten doen t.o.v. uiterst linkse PTB, de Waalse tegenhanger van de PvdA., maar dat gebeurt niet.

In de marge van bovenstaande blijft het trouwens opmerkelijk dat Egbert Lachaert door onze Vlaamse politieke commentatoren nog steeds bestempeld wordt als een ‘diepblauwe’ liberaal. Als dat waar was, had de man nooit zijn woord gebroken t.o.v. zij eigen even diepblauwe achterban en had hij gekozen voor Paarsgeel i.pl.v. van Paarsgroen. Hij is toen gezwicht omdat Crootje dan het federaal premierschap zou krijgen. Puur postjespakkerij. Als Belgisch politicus had hij moeten weten dat zo’n premierbonus niet gratis is en de partij zou verplichten tot toegevingen die ze normaal niet zou doen. Zeker voor een partij die maar op de zevende plaats staat.

Lachaert is een slechte partijvoorzitter. Hij kan het goed uitleggen, maar wie gelooft hem nog? Hij zou best het voorbeeld volgen van Almaci en Coens. Of wil men wachten tot de Open VLD helemaal richting kiesdrempel zakt?

*

Vlaams Belang de grootste partij in Vlaanderen!

Vlaams Belang Nieuwsbrief

Vr 6-5-2022 18:21

Bekijk deze e-mail in uw browser

EEN ANDER BELEID IS ECHT MOGELIJK

**

**

Beste Lezer,

Wij zijn de grootste partij van Vlaanderen. Dat toont de nieuwste politieke peiling van de VRT en De Standaard, waarin we met een score van 22,9% alle andere partijen voorbijsteken. Van harte bedankt dat we steeds opnieuw op uw massale steun kunnen rekenen. We hebben werkelijk de beste sympathisanten van heel Vlaanderen. Nu moeten we blijven doorzetten. Dan is het in 2024 gedaan met dat geld verspillend paars-groen beleid en krijgt de Vlaming eindelijk waar hij ook de vorige verkiezingen voor stemde: een zwart-geel beleid. Vlaanderen behoort aan de Vlamingen toe. En enkel het Vlaams Belang zal dat waarmaken!

VBTV: Het stikstofdecreet, de onveiligheid op het openbaar vervoer en onze 1 mei-manifestatie in beeld

Kijk deze zondag zeker naar onze studiedag over media en Big Tech! Beide zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Toch knelt hier en daar het schoentje. Big Tech-bedrijven behandelen dan toch niet elke mening gelijk. De klassieke media ontvangen dan weer zo veel subsidies dat ze niet meer durven te bijten in de hand die hen voedt. Verwachten we van hen juist niet om kritisch en objectief nieuws te brengen?

 

Dat en nog zo veel meer komt aan bod tijdens onze studiedag. We gaan erover in gesprek met Europees parlementslid Tom Vandendriessche en Vlaams parlementslid Klaas Slootmans, die deze materie op de voet volgen. Daarnaast delen ook drie specialisten ter zake hun expertise tijdens dit online evenement. Vlaams fractieleider Chris Janssens brengt als afsluiter onze conclusies.

De studiedag Media & Big Tech: zondag 8 mei vanaf 11 uur te bekijken op Facebook, YouTube en Twitter. Tot dan!

Stop massa-immigratie!

De Europese Commissie wil niet-Europese arbeidsmigratie eenvoudiger maken. Ook ons land gaat daar onder toeziend oog van staatssecretaris Sammy Mahdi (CD&V) in mee. Zo wordt niet alleen een nieuwe golf massamigratie gefaciliteerd; Mahdi betaalt daarbovenop nog eens met ons belastinggeld ontwikkelingshulp aan die landen. "Dat is werkelijk te gek voor woorden", klaagde Kamerlid Dries Van Langenhove deze week aan in zijn tussenkomst.

Bekijk en deel de video.

Vlaamse regering wil energiefactuur niet verlagen

In het Vlaams Parlement pakte Sam Van Rooy Vlaams minister van Energie Zuhal Demir (N-VA) aan over haar weigering om nog initiatieven te nemen om de energiefactuur te ontvetten door er taksen en belastingen uit te halen. Volgens Demir zou een drastische verlaging van de energiefactuur langs Vlaamse kant ‘een vestzak-broekzakoperatie’ zijn omdat de belastingen dan zouden moeten stijgen. “Dit is totale flauwekul”, zegt Van Rooy. “De Vlaamse regering deelt jaarlijks voor 13 miljard euro uit aan allerhande subsidies. Daar kan dus drastisch op worden bespaard. Als de regering de energiefactuur niet verlaagt, is dat louter door politieke onwil.”

Lees en deel het artikel.

Paars-groen bakt niets van institutionele hervormingen

“Terwijl dit land institutioneel vierkant draait en dringend aan grondige hervormingen toe is, slaagt paars-groen er maar niet in om zelfs maar van de uiterst minimale hervormingen die ze in dat verband in haar regeerakkoord heeft staan deftig werk te maken”, zegt fractievoorzitter in de Kamer Barbara Pas. “Er wordt integendeel van binnenuit alles aan gedaan om dat te saboteren. Kijk maar naar de burgerbevraging.”

Lees en deel het artikel.

Europese burgerbevraging bedreiging voor lidstaten

“De links-liberale elite is ervan overtuigd een mirakeloplossing gevonden te hebben voor tegenvallende verkiezingsresultaten: burgerbevragingen”, constateert Europees Parlementslid Gerolf Annemans. “Het is duidelijk dat de paars-groene Vivaldiregering met haar online burgerbevraging de mosterd bij de EU is gaan halen. Alleen worden er amper burgers bevraagd, en wil men nog minder luisteren.”

Lees en deel het artikel.

Bescherm onze sociale zekerheid!

De werkloosheidgraad onder Vlamingen is lager dan in de rest van het land. Toch blijft de Vlaming meebetalen voor uitkeringen van vooral Brusselaars, Walen en niet-Europese migranten. Dat kan zo niet verder. Het beleid rond integratie en activering moet dringend heroverwogen worden. "Zodat iedereen meehelpt bij te dragen aan die sociale zekerheid, in plaats van ze alleen maar af te romen", zegt Vlaams Parlementslid Ilse Malfroot.

 

Bekijk en deel de video.

Demir noemt asociale LEZ’s … sociale maatregel!

In het Vlaams Parlement drong Vlaams volksvertegenwoordiger Bart Claes bij bevoegd minister van Leefmilieu Zuhal Demir (N-VA) nogmaals aan om de regelgeving over de lage emissiezones te herzien – zoals al lang geleden beloofd – en de LEZ’s zelfs bij voorkeur af te schaffen. Demir verdedigde de LEZ’s echter en noemde die zowaar “een zeer sociale maatregel”, terwijl intussen al afdoende bewezen is hoe die zones in de eerste plaats Vlamingen met een bescheiden budget treffen. “Dit antwoord bewijst dat de minister en haar partij de voeling met de gewone Vlaming verloren hebben”, vindt Claes. “Zij praat meer en meer als iemand van Groen en lacht mensen die zich geen nieuwe wagen kunnen veroorloven gewoon uit.”

Lees en deel het artikel.

Automatische toekenning aanmoedigingspremie mantelzorg na vragen Vlaams Belang

Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V) heeft een mantelzorgplan voorgesteld waarmee hij het statuut van mantelzorg aantrekkelijker wil maken. Zo wil hij mantelzorgers automatisch rechten toekennen aangezien amper een beroep wordt gedaan op de Vlaamse aanmoedigingspremie. “Het was onze vraag die blootlegde dat de premie amper werd aangevraagd, waarbij we de regering vroegen om initiatieven te nemen”, zegt Vlaams Parlementslid Yves Buysse. “Blijkbaar had Beke het Vlaams Belang nodig om in actie te schieten.”

Lees en deel dit artikel.

“Verhoog de nettolonen door de sociale lasten te verlagen”

PS-voorzitter Paul Magnette ziet hogere brutolonen – en dus meer belastingen – als enige oplossing om de economische crisis het hoofd te bieden. “Een zoveelste twistappel dient zich aan voor het paars-groene kibbelkabinet”, zegt Kamerlid Hans Verreyt. “Maar hogere lonen voor arbeiders en bedienden zijn sneller te realiseren door de broeksriem aan te halen bij de staat, belastingen op arbeid te verlagen en als het even kan onze eigen boontjes te doppen.”

 

Lees en deel dit artikel.

COENS, ALMACI EN LACHAERT LANCEREN #PLEKJEVRIJ VOOR POLITICI OP DE VLUCHT

**

België Bananenrepubliek

*

-Politiek is geen stiel voor blozende maagden, maar steeds meer een dilettantisme voor sletten die zonder condooms ons land naar de afgrond neuken. Na het corona tijdperk krijgen we een containerpark tijdperk. Traditionele partijen worden als grofvuil naar de grote perscontainer – beter bekend als kiesdrempel – afgevoerd.

Je kan veel faken, maar competentie is daar niet één van. Dat hebben Meyrem Almaci en Joachim Coens aan den lijve ondervonden, toen ze gevitieerd de voeten moesten spoelen op hun Titanic. Mag het een les zijn. Voorzittersverkiezingen die nipt gewonnen worden, schreeuwen om een ‘et tu, Brute’-scenario. Terwijl laatstgenoemden buitengetrapt worden, mogen de spitsen Beke en Jambon, die constant de bal klungelend in eigen doel trappen, wel verder klooien. Begrijpe wie begrijpen kan.

Liberaal vuur

De vrijheid tot masochisme en flagellantisme is het enige liberaal principe dat nog standhoudt in smurfenland

Van Egbert Lachaerts liberaal vuur rest nog een waakvlammetje woke-liberalen van de statuur van Tommelein, De Clercq en Somers. Het liberalisme werd met links water afgelengd tot een fletse wijn van Château Poco Appellation Woke. Deze week bliezen de egoïstische sjerpgeile burgemeesters Bart Tommelein en Mathias De Clercq ook dat waakvlammetje nog uit. Ze willen een progressieve ratjetoe van leeglopende partijen. Een Vivaldi-lijkwagen met regenboogbanden waarmee ze nog een keer burgemeester hopen te worden. Of hoe de hoogheidswaanzin van lokale bleekblauwe ayatollahs de poten van hun kreupele moederpartij afzagen. De vrijheid tot masochisme en flagellantisme is het enige liberaal principe dat nog standhoudt in smurfenland. Egbert schreef een smeekbede: ‘Beste Tom, Bart en Conner, hebben jullie nog een #plekjevrij voor vluchtende politici?’

De buis van dinges, de dinges van dinges

De N-VA redt enigszins de meubelen dankzij de drie D’s: De Wever, Demir en De Roover. Maar de loden buis van de Zweedse regering en Jan ‘dinges’ Jambon kost hen de titel van grootste partij van het land. Het grote probleem is dat Jambon morgen de peilingen alweer vergeten is en verder strompelt. De N-VA schreeuwt om meer bevoegdheden naar Vlaanderen over te hevelen, maar is niet in staat om Vlaanderen deftig te besturen. Bourgeois kon geen deuk in een pakje boter slaan en Jambon is vergeten waar de boter ligt. Straffer nog, hij vindt de frigo niet. Zolang we niet bewijzen dat wat we zelf doen ook effectief beter doen, loert federalisering om de hoek. Het falen van Jambon voedt de Belgicistische dromen van Bouchez, Calvo en Hedebouw.

Grabbelen in de compostbak

Groen grabbelt in de compostbak en vindt vier koppels van jonge naïevelingen die wel hun kans willen wagen

Bij Groen passen alle coryfeeën voor een zelfmoordvoorzitterschap. All in gaan en je politieke carrière op het spel zetten, daar is zelf Calvo niet te arrogant en te dom voor. Twee jaar voor de verkiezingen een groen moeras van conflicterend beleid draineren en een psychedelisch zwalpend electoraat in stand houden, is geen sinecure.. Stemmen terugpakken van de communisten of de socialisten wanneer koopkracht hét thema van de volgende verkiezingen wordt, lijkt mij een ‘mission impossible’. Meyrem schreef daarom een smeekbede: ‘Beste Bart, Raoul en Conner, hebben jullie nog een #plekjevrij voor vluchtende politici?’

Prins Carnaval

Het lijkt er meer en meer op dat we in 2024 een Prins Carnaval en een parlement van narren verkiezen, eerder dan slimme leiders voor dit land

Triest om vast te stellen dat het recept tot succes bij de kiezer, ligt bij het verkleed als een konijn paraderen voor de lenzen van de camera. Carnaval en verkleedpartijen als stemmentrekkende tool. Zou dat de reden zijn waarom Petra De Sutter zo goed scoort in de pop-poll? Wie weet? In elk geval is het bij Vooruit niet het academische neerbuigende gezwets van Vandenbroucke die als stemmenmagneet werkt. En al zeker niet de geïmplodeerde leegte van de socialistische chi-chi-girl minister Meyrem Kitir. Neen! Het populisme van influencer en posterboy Rousseau deed het. Niet zijn intelligentie of zijn managementkwaliteiten worden beoordeeld, maar zijn zangtalenten en idiosyncratisch hip gebruik van metaforen van flauw gejammer zijn de maatstaf. Het lijkt er meer en meer op dat we in 2024 een Prins Carnaval en een parlement van narren verkiezen, eerder dan slimme leiders voor dit land.

Bye, bye koeterwaal

 

Joachim Coens heeft sinds hij voorzitter is maar één duidelijke zin kunnen uitbraken en dat was toen hij vrijdag zei: ‘Ik gooi de handoek in de ring’.

 

Hij zal de geschiedenis ingaan als ‘de man die zijn volk leerde mislukken’

Coens is de Vlaming die koeterwaals sprak, lelijke vestjes droeg en hemden die steeds een maatje te klein waren. Hij zal de geschiedenis ingaan als ‘de man die zijn volk leerde mislukken’ . Vrijdag, na de catastrofale kiespeiling van de VRT luiden de klokken van de lokale keizer-kloostervoogden de dodenmars. De begrafenis van tientallen lokale burgemeesters, schepenen en mandatarissen kwam in het verschiet. Voor dat Joachim ‘Uilenspiegel’ Coens terug naar Damme vertrok, schreef hij een smeekbede: ‘Beste Tom, Bart en Conner, hebben jullie nog een #plekjevrij voor vluchtende politici?’

Dit was niet op de afbraak:

   Poetin is de enige redding voor Vivaldi. Wereldoorlog III zou verkiezingen hoogstwaarschijnlijk uitstellen tot 2050.

   Ons land is twee adviesraden rijker. Eentje voor toekomstige pandemieën en eentje voor de economische crisis.

   Slechts 44% van migranten met niet-EU-nationaliteit is aan het werk in België, de rest werkt in het zwart of dealt in het wit.

Jasmijn Walldorf


  *

*

CENSUUR & BROUCKIE-VRIJE MAAR VRANKX ONAFWENDBARE

STRICT PERSOONLO-IJKE COMMENTAAR

*

Ik - en zeerrlijk ik niet alleen – kan mijn eigen oren niet geloven als ik de Regime Media nu al een paar dagen bezig hoor. Ineens zijn +80 % van de Vlamingen overtuigd dat de kernenergie moet blijven en de dag erop hetzelde verhaal tegen de immigratie..

Zou Filip DeWinter soms zowel De Schandaard als de VRT hebben overgenomen? Of is daar de Euro eindelik beginnen te vallen?

Jongens en meisjes, daar komen nog vodden van.

Ons Mateke, ‘ Sloefke, had vooraf trouwens weer eens de toon gezet door ineens te beginnen schruwelen ‘In Brussel Vlaams’.

En trouwens, wat kwam Bouchez van de ter zeile gaande Waals MR doen anders dan spioneren bij Keukenbouwer DOVY van Dinals Muyle in Roeselare? Die startte in 1973 ’n bedrofje waar thans haast 400 man werken. Niekls verkeerd aan. De Waalse landgenoten zijn zot van zowel de kwaliteit als van de lage prijzen en ze zijn dus goede klanten.

Boucez verliet e set onder luid tandengeknarrs dat hoorbaar was tot in elke Vlaamse huiskamer. Eerst Tom van Groek, en daarna Donald Muyle.

Bpichez doet er dus precies alles aan om zijn vel te redden…

Hoog tijd dus om nog maar eens de woorden van wijlen René de Clerq (1877-1932) Derrlijks Heimat Dichter die als Ruwaard van Vlaanderenals verchoppeling de gruwelijke waanzin van na WO I – in ballingschap- heeft overeefd, het ooit verwoordde

ER LIGT ‘ STAAT OP STERVEN

IK ZAL OP D’UITVAARR ZIJN…

 *

 Digithalys

Geen opmerkingen: