woensdag 21 april 2010

SP-A & ALLOCHTONEN

.













.
SP-A & ALLOCHTONEN





Rode Islam



Allochtonen splijtzwam voor Vlaamse socialisten




Excuseer, Dames en Heren, bij voorgaand stukje, geïnspireerd door ‘De Stervende Krant’ De Morgen, ben ik vergeten de eigenlijke krantentitel over te nemen. Die prijkt in al zijn morgenglorie nu hierboven. Lees hem, hij is ’t herlezen waard!
Was ook vergeten : de groeten voor ons Carolien, nu ze waarschijnlijk op haar laatste pootjes loopt als partij-voorzitster. Want zeg nu zelf : na de dissident De Bruyne (Antwerpen : een echte socialist van de oude stempel) nu nog deze dissidente sondage op Uw bord krijgen, dat kan geen enkele christene ziel overleven, laat staan een loge-ziel.
Akkoord, we kenen allemaal het waarheidsgehalte van de socialistische nomenclatura (of liever het gebrek er aan); maar we houden er toch aan uitdrukkelijk te verwijzen naar de zuster-partij der arbeidersklasse bij de Tjeven. Daar zullen bij de Christelijken wel aangaande de ‘allochtonen’ dezelfde gevoelens leven. Laat die nu stilletje boven water komen, dan haalt de totale Vlaamse Beweging bijna de 2/3de meerderheid. Ziet U, de belgicistische misleiding-gedachte zit bij de Roden toch ietske dieper dan bij de ACV-ACW-mensen.
Tot slot zou ik willen eindigen met het geluid “Lech Walesa”, de electricien uit Gdansk (Dantzig) en met de situatie in Polen…Ziet U, er zitten veel gelijkenissen tussen Vlaanderen en dat land. Hoe zou dat kunnen komen, denkt U? Een mens met gezonde reflecties zou toch desnoods via mollengangen willen wegkruipen uit Linkxe arbeiders-paradijzen

Pssst
Over de vraagstelling bij die sondage : deze is mij niet bekend, maar ik vrees dat de onderliggende gedachte aan afkalvende jobs de basis ook niet onberoerd heeft gelaten..Ieder arbeidsplaats is er ene die de nomenclatura liefst voorbehouden ziet voor ‘postieve discriminatie’…Bij ‘de basis’ begint men dat waarschijnlijk te doorzien. De afscheidspremie + ezelsstamp bij Opel Antwerpen van € 144.000 minus 50 % naar de maffia van Didier Reynders is niet moeilijk om verstaan. En tiens, dat de Duitse vakbonden nu ineens blijkbaar content zijn dat de Duitse Bondsstaat Opel Duitsland zwaar subsidiëert tegegenin de afspraken : niemand spreekt daar nog van. “Eigen Volk Eerst” : dat moet pijn doen daarvoor de rekening te moeten betalen.…
Had ‘de basis’ dan zoveel tijd nodig om te beseffen (denk aan de aanvoer van goedkope arbeidskrachten uit de moslim-landen aan de ene kant, en aan de andere kant het ‘delocaliseren’ van ganse of halve bedrijven : zie laatst nog Godiva) dat met vele varkens om te slobberen in dezelfde trog, de boer dan ziet dat hij het voer moet verdunnen? Mooie leiders hebben ze gehad! Maar dat zal Walter Pauli wel niet durven schrijven…Die heeft het nu al misschien over ‘het werk verdelen’ en ‘de 25-urenweek’…kwesite van de Schung erin te kunnen houden.
Naast de slinkende welstand, komt nu nog, en al van jaren ver, het algemeen besef dat de politiekers die verantwoordelijk zijn voor de situatie rond Brussel, niet meer weten van welk hout pijlen maken…Dat moeten toch stommerikken pur-sang geweest zijn, die in de jaren 70 die toestand in wetten hebben gegoten!? Den Kleinen Eyskens was er een van. Die komt nu als oude uitgeleefde man met trillende lippen op TV verkondigen dat al dat gehakketak niet goed is voor den belziek…Waarom heeft dat niet vroeger geweten?
Besluit.
Straks krijgt iedere burger een Rood Snelvuurkanon in handen gedrukt : het rode potlood waarmee we de Grote Geesten kunnen bedwingen

Geen opmerkingen: